2014 Kasım Anneleri

ben daha yıkamadım

bende bebişin herşeyiyle uğraşıyorum hepp:))kendiminkiler köşede duruyor:)

bugün son iş günüm zaten doğum iznine ayrılıyorum evdeyim artık rahat rahat yaparım minik sürpriz yapıp erken gelmezse..

benimde bugün sonnn seminer günümdü:)artık bebişlerle başbaşa olacağız.pazartesi salı gibi de annemle kardeşim gelecekk süper

kızlar dr bana magnrzyum agrın olunca iç dedı

sız hergun ıcıyormusunuz??

canım ben 2 güne bir içiyorum

gözün aydın canım

her hastane düzeni farklı çalışıyor canım sanırım..
aman bebişler sağlıkla dünyaya gelsinlerde ikiside iyi elllerde olsunlar..
aileye verilsede verilmesede iyi yerde olsunlar yeter..
tabiki canım her yerin düzeni farklı ablam mesela iki farklı özelde doğum yaptı ilk yeğenimi ablam gelmeden bize teslim ettiler ikinci yeğenimi ablam gelince getirdiler.. sağlıkla doğsunlarda inşallah bunlar teferruat..

canım benim çalıştığım hastanede getiriliyor..aileye teslim ediliyor bebek
İstesek yok demezler herhalde yani bebisle birlikte odaya geçmek istediğimizi.Ben merak ederim mesela millet bebeği ilk görünce ne yapacak suratlarını merak ederim ya odun babası ne yapacak gülecek mi ağlayacak mı sok mu olacak mühim meseleler...

cabmm bordo ve sütlü kahve tonlarında şık bi bluz yada gömlek almalısın..pembe etek bordo ve kahveli ayakkabılarınla uyumlu olucaktır..gri etek için siyah bluz..pantolon ve diğer eteğin koyu renk onun için beyaz yada krem gömlek yada bluz zevkine kalmış..güle güle giy hepsini(bordo ayakkabına bayıldımm:)

artık biraz bebeğimle konuşmak müzik dinlemek dua okumak istiyorum ikimize de iyi gelir..

maşallah canım kocaman olmuş bide neden doğum o kadar erken kasımın 9 u gösteriyo

valla ablam genel anesteziyle sezaryen oldu ilk geldiğinde zaten tam ayık değildi hatta bebeği gösterelim mi dedik anestezinin etkisinden hayır dedi genellerde biraz sonra olayın farkına varıyosun..

ayyyy nihayet çok şükür durduk yere keyfin kaçtı bizi de hiç dinlemiyosun

valla ablam genel anesteziyle sezaryen oldu ilk geldiğinde zaten tam ayık değildi hatta bebeği gösterelim mi dedik anestezinin etkisinden hayır dedi genellerde biraz sonra olayın farkına varıyosun..
Ayılınca getiriyorlar diye biliyorum anneyi o zaman da geçmiyor mu anestezinin etkisi?

oo süpersin tam benim tarzım bu...beyazını da siyah eteklerimle giyebilirim
beğendiğine sevindim özellikle mangonun pantolonları harika zey bi incele derim aslında herşeyi güzel hırkaları kabanları bayılıyorum ama özellikle pantolonlar http://shop.mango.com/TR/kadin/kıyafetler/pantolonlar mesela şu kombine bi baksana süper http://shop.mango.com/TR/p0/kadin/k...nes&ident=0__0_1410529390720&ts=1410529390720 http://shop.mango.com/TR/p0/kadin/k...nes&ident=0__0_1410529390720&ts=1410529390720 http://shop.mango.com/TR/p0/kadin/k...nes&ident=0__0_1410529390720&ts=1410529390720

slm kızlarrr
bugün itibariyle 32+6 da izne ayrılmış bulunmaktayım. izne ayrılınca insan doğumun yaklaştığını da hissediyor , günlerimiz az kaldı baya. artık dinlenme modundayım :)

kızlar sizde şöyle bir durum var mı ya valla kendimi ruh hastası gibi hissediyorum şöyle ki; mesela evim düzenli ama sürekli aklımda yapılacak işler varmış gibi geliyyor,hep evim pismiş gibi ruh halindeyim.hani bazı kişiler kalkar hemen seri şekilde işlerini yapar bitirir ya öyle değilde hem yaparken pimpirikli kendime eziyet ederek yapıyorum hemde beynimi çok meşgul ediyorum bu düşüncelerle ben ruh hastası mıyım takıntılı mıyım yaa( çok takılıyorum bu konuya niye böylee oldum ben.bekarken hiç böyle değildimm

kızlar merhaba bende kasım annesi olacağım inş. size danışmak istediğim bişey var şimdi benim sat 17/02/2014. bu hesaba göre 29 haftalık gebe oluyorum ve tahmini doğum tarihi de 24 kasım gibi oluyor. ama en son kontrolumde dr bebegin yaklaşık 10 gün önde gittiğini biraz iri olduğunu söyledi. ultrason kağıdında da bebiş 30 haftalık gibi görünüyor. bu durumda usg bilgilerine göre mi doğum olur yoksa bebek iri bile olsa gününün dolması beklenir mi? bunu sormamın nedeni normal doğum mu sezeryan mı hala belli değil tabi. bebek iri denilipte gününden önce sezeryana alınmak istemiyorum. 40 haftamı bekleyeceğim diye de bebeği ve kendimi riske atmak istemem bu arada ben central hospital kozyatağı fatmanur hanıma devam ediyorum. bu hastaneyle ilgili sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…