süper haber çok sevindim bak boşuna üzdün kendini bitti gitti işteKızlar mrbBiz geldik dr dan suyumuz cok normal cıktı o kadar mutluyum ki dr dan çıktığımdan beri bu moddayım Doğumumuzu 15 ekim ile 30 ekim arası öngörüyormuş dr cok heyecanlandık Artık iki haftada bir gidecekmişiz Birde yaramaz kızım ters dönmüş 33. Haftanın sonuna kadar %97 si düzelirmiş bakalım
banada oyle dıyorlar ama bunun bılımsel acıklaması yokmus :)Çözüm için çok okudum netten hepsini uyguluyorum ama mide yanmam geçmiyor nedense çocuk çok saçlı olur ondan diyorlar tanıdıklar ama bana saçma geliyor bilmiyorum
Eveeet daha pazartesi günü başı aşağıdaydı yaramaz kızımınsüper haber çok sevindim bak boşuna üzdün kendini bitti gitti iştedoğumlarımızda yakın valla metbel birbirine heycanlandım valla nasıl ters dönmüş senin fıstık yahu ayaklarımı aşağıda yani
Gözünaydın canım kendini kasdığına değmedi bakKızlar mrbBiz geldik dr dan suyumuz cok normal cıktı o kadar mutluyum ki dr dan çıktığımdan beri bu moddayım Doğumumuzu 15 ekim ile 30 ekim arası öngörüyormuş dr cok heyecanlandık Artık iki haftada bir gidecekmişiz Birde yaramaz kızım ters dönmüş 33. Haftanın sonuna kadar %97 si düzelirmiş bakalım
ben zaten benim minikten önce bir performans bekliyorum çok hareket ediyor çünkü sıkılmaya başladıEveeet daha pazartesi günü başı aşağıdaydı yaramaz kızımınÇok şükür carputi şu su olayı hafta başından beri beni mahfetti Çok şükür normal çıktı ohhhh Ama senin son adete göre 22 ekim sende de önce olabilir sadece yüzde 5 lik kısmı son adete göre gelirmiş
ben de iyiyim canım, işler güçler devam. Yok canım benim kontrolum geçen cumartesiydi, geçen hafta gördük paşamı, bir de 26'sında göreceğiz inşallah.İyiyim canım sen nasılsın?? Senin kontrolün bugün müydü? Yoksa benim gibi yarın mı? Ayy yoksa ben mi karıştırıyorum. Bu aralar hafıza kötü durumda
Valla bravo, senin hafızana hayranım. Benim hafıza bugünlerde yerlerde sürünüyor. Anlattığım şeyi defalarca anlatmaya başladım. Bu seferde de, ilk kez anlattığım şeyi anlatırken acaba anlatmış mıydım tereddütü yaşıyorum, b12 vitamini bitti sanırım bende. Yarın doktora söyleyeceğim, tabi kızımı görüp herşeyi unutmazsam
Sende artık hazırlansan diyorum canımDoğurmayacağım ben diyorsan orasını bilemem tabi
Çok güzel oluyor gerçekten, sirke kokusu asla olmuyor ve soğuduktan sonra bile çıtır çıtır. Buzluğa da pişirmeden koyabilirsin. Gayet güzel oluyor.Bak benimde canım istedi, buzluktakileri kullanmamak için yufka alıp yapayım bu akşam pazar kahvaltısı için.
O konu da da araştırmalarım var, bir kaç güzel tarif elde ettim. Bir de turkmax gurme'de pratik lezzetler kısmındaydı galiba, orada çocuklar ve bebekler için çok güzel atıştırmalıklar, çorbalar ve püreler yapılıyor. Her zaman olmasa da ara ara bebek-çocuk menüsü yapıyor.
Ohh çok şükür, takıl kafana göre...Bende dün akşam eşime sinirlendim, gece saat 3'te uyandım tavuk göğsü yiyordum, kalkmış bana diyor ki "sen ne yapıyorsun?" ; dedim ki "bana bak bu saatten sonra bana herşey serbest, her an herşeyi yapabilirim, dikkatli ol bence" dedim. Sabah kalkmış "gece chucky gibiydin, korktum" diyor
Rica ederim canım, afiyet olsun
Çok heyecanlı carputiiiben zaten benim minikten önce bir performans bekliyorum çok hareket ediyor çünkü sıkılmaya başladı
Cok şükür canım çok şükürGözünaydın canım kendini kasdığına değmedi bak
takma bnce cnkü hepmz almamız gereken besinleri tüketmek dışında bii sürüüü sey yiyoruz,birbirmzle kıyaslamayalm kendmizi. bünyelerimizde farklı haliyle bebeklerde etklenyo neyi ne kdar ölçüde yersek yiyelm.sağlıklı olsunlarda bebeklermz her türlü sütümüz yarar onlara zayıf doğsalar bile Allah'n izniyle.Benm 28.haftamda oğlum 1350gr dı.Süpermiş. Ben 29. haftada gitmiştim 1115 gramdı.Sizin bebişlerin kilosunu duyunca kafaya takıyorum
Babası arayacaktı doktoru nöbetteyse gidecektik ama henüz bir haber yok.Gidersek neler isteyecekler ne lazım onu da sorcam buraya da yazarım.niye gitmiceksin ki
işte tamam sayılırÇok heyecanlı carputiiiAllahtan hazırlıkların tamam
gozunaydın canım hayırlsıyla kavuşursun meleğine insallahCok şükür canım çok şükürYaşadığım korkuyu tarif edemem insanın canı bebeğinde oluyormuş annelik böyle işte dedim
Canım Sabah' yazdım görmedin sanırım bu seZaryanda anneyi tamamen bayıltınca bebeğin teslimi nasıl oluyor acabaişte tamam sayılıraz önce bi arkadaşla görüştüm normal doğum yapan iğneden bile korkuyodum Allah o gücü verdi ziyarete gelenleri bile ben geçirdim dedi bebişi 4 aylık olmuş inşallah bizimde öyle kolay doğumlarımız olur..
yani sen bilirsin tabi ama..kanlı kalmıyo siliyolar hemşireler..her hastanede aynı deil..benm çalıştığım hastanede siliyolar..olmassa olmaz deil..ebelerden duydumu söyledimNe yani kanlı kanlı mı kalacak? Zaten onlarda üzerinde ki kanı akıtıyorlar başını yıkıyorlar. Her hastane de aynı şekilde, ayrıca son zamanların en gözde doğum şekli su da doğumlar da nasıl oluyor o zaman?Bebek direk suya doğuyor.
görmemişim ya ben kaçırıyorum bildirimleriCanım Sabah' yazdım görmedin sanırım bu seZaryanda anneyi tamamen bayıltınca bebeğin teslimi nasıl oluyor acaba
kontrolde görünce aranız düzelmiştir diye sorayım dedim keşke sormasaydım benim de sinirim bozuldu şimdi..
Yani daha önce ailelere teslim edilmiyor mıgörmemişim ya ben kaçırıyorum bildirimlerianne ayılıp odaya gelince bebek hemşireleri getiriyor emzirmeye..
bizde anne gelmeden bebek servise çıkarılmıyor başka hastaneleri bilemem ama..Yani daha önce ailelere teslim edilmiyor mı
Yani daha önce ailelere teslim edilmiyor mı
bizde anne gelmeden bebek servise çıkarılmıyor başka hastaneleri bilemem ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?