2014 Kasım Anneleri

hemde üç gün. sonra heryer birbirine karışıyo

Olsun kafalar meşgul şimdi, bide sıpalar bizi sömürüyor heralde, ondan mı bu unutkanlık nedir

kızlar ben geçen haftadan beri çok mide ekşimesi ve yanması yaşıyorum sizde de var mı, midem ağzımda sanki , süt içiyorum sürekli biraz olsun iyi olayım diye
ahh ahh ben 7 aydır hergün çekiyorum bu çileyi. Artık süt soda elma ayran sakız mide ilacı hiç birşey kar etmiyor, gebeliğim boyunca beni en çok zorlayan şey şu midemdir. Ama şükür yine de halime, sabrediyorum... Bormal gebelerde bu ayda mide ekşimesi yanması başlar zaten

ben yakınmayayım o zaman, kolaylık versin cnm. ama şu mide ekşimesi tatsız bir şey. artık biraz daha sabredeceğiz o zman

evet bak mantıklı olarak bunu düşünüyorum bende yapıyoruz sonuçta en fazla 3 gün sonra gene kirleniyor heryer takmaya ne gerek var aslında demi? bunu düşünebiliyorum o an rahatlıyorum hopp sonra bir bakmışım gene gerilmişim:))

yozgata bile bi defa gezmeye gittim o kadar bizim kimsemiz yok orda herkes ankarada oturuyor..
1 kere mi gittin kız ekmelettin bile 2 kere gitmis ayıp ayıp ben bir kaç defa gittim yozgata merkez değil ama ilçelerine çayıralan da öğretmendi dayım oraya gittim çok güzel ormanlık bir yerdi birde sarıkaya ya gittim gelinimizin memleketi :)

hahaha ekmeleddin bile iki defa gitmiş işte bişey yok ki napcam oraya gidip anca bidefa gidilip testi kebabı yersin tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…