hemde üç gün. sonra heryer birbirine karışıyovalla canım ben artık kendime hamiledir ne yapsa yeridir gözüyle bakıyorumçünkü huylarım tamamen değişti. kendime bile tahammül edemiyorum bazen. sanırım hormonların etkisi. bide temizlik konusunda sanki bebek doğduktan sonra bi daha yapamıcam hepsini yapıp bitiriyim gibi bi sacma düsüncem var sanki yaptıklarım bi daha kirlenmicek
Olsun kafalar meşgul şimdi, bide sıpalar bizi sömürüyor heralde, ondan mı bu unutkanlık nedirHeh benim dediğim programda oydu galiba, küçük mutfak sırları evevettttttt o program. Ben ismini yanlış hatırladım
Sen yap hazır olsun, ilk doğum yapacaklardansın yani, bir zahmet hazır olsun
O kadar kendini üzdüğüne değmedi gördün mü? Sonuna kadar böyle gitsin inşallah artık. Bir de neden öyle erken söylemiş doktorun. 9.11. yazıyor çizelge de, arada baya fark var.
Karıştırdım galibaal sana hafıza sorunu işte. Fazla örnek vermeye gerek yok
Her hastanenin farklı olduğu kanısına vardık, benim doğum yapacağım hastane de , anne ayılmadan bebek teslim edilmiyor. Bende zaten öyle olsun isterim, ilk bana teslim edecekler, yok öyle başkaları. Önce annesinin kokusunu duyacak. Tabi sezaryen olursa, normal olursa zaten göreceğim bebeğimi, ayyy heyecanlandım şimdi
Hımm, valla kafam çok karışıyor benim artık. Eskiler, bebek hemen yıkanmalı, özellikle hergün yıkanmalı ki sağlıklı büyüsün diyorlar. Ben artık saldım zaten, ince ince düşünmüyorum, akışına bıraktım. Sağlıklı olsun başka detaya girmek istemiyorum. Geçen gün bavul hazırlıyoruz, eşime diyorum "ayy acaba eksik kaldı mı?", eşimde ki cevap "Nil 3000 km uzakta olmayacağız, hastane ev arası 15 dakika, hastane çarşı arası 5 dk ne lazımda alırız; savaşa gitmiyorsun" dedi. Durdum düşündüm , doğru diyor. O mu eksik bu mu eksik şu da olsun bu da olsun, eksik kaldı mı diye diye kendimi yorduğuma değmez. Bende saldım çayıra mevlam kayıra
ahh ahh ben 7 aydır hergün çekiyorum bu çileyi. Artık süt soda elma ayran sakız mide ilacı hiç birşey kar etmiyor, gebeliğim boyunca beni en çok zorlayan şey şu midemdir. Ama şükür yine de halime, sabrediyorum... Bormal gebelerde bu ayda mide ekşimesi yanması başlar zatenkızlar ben geçen haftadan beri çok mide ekşimesi ve yanması yaşıyorum sizde de var mı, midem ağzımda sanki , süt içiyorum sürekli biraz olsun iyi olayım diye
eşim Adıyamanlı ben Yozgatlıyım cicimcarputi adıyamanlımısın ? siz ne ara tanıştınız ya ben hergün buradayım ben neden öğrenemiyorum
bebek olunca onu bire çek sen darmadağın her yerhemde üç gün. sonra heryer birbirine karışıyo
bir numaralı markam mango olmazsa çıplak kalırdımevett o fiyatlar da düşer zaten daha uyguna alınabilir
Yakınmısız 71 bendeeşim Adıyamanlı ben Yozgatlıyım cicim
Olsun kafalar meşgul şimdi, bide sıpalar bizi sömürüyor heralde, ondan mı bu unutkanlık nedir
ahh ahh ben 7 aydır hergün çekiyorum bu çileyi. Artık süt soda elma ayran sakız mide ilacı hiç birşey kar etmiyor, gebeliğim boyunca beni en çok zorlayan şey şu midemdir. Ama şükür yine de halime, sabrediyorum... Bormal gebelerde bu ayda mide ekşimesi yanması başlar zaten
iki saat yazdırdın bana 71 nerenin plakası diyeYakınmısız 71 bende
var canım bebek mideye baskı yapıyo artık..süt yoğurt rahatlatır ama çok da geçirmiyo malesef...
evettbebek olunca onu bire çek sen darmadağın her yer
bir numaralı markam mango olmazsa çıplak kalırdım
kıyamamiki saat yazdırdın bana 71 nerenin plakası diyeyakınmışız valla
yozgata bile bi defa gezmeye gittim o kadar bizim kimsemiz yok orda herkes ankarada oturuyor..kıyamamgeldin mi hiç bizim oraya bilir misin?
Işte bu yaArtık ağlayıp sızlamak yerine karar verdim kendi keyfime bakıcam umursamicam ben de onu.. Mesaj atım gerekeni.. Artık kendi halimeyim yiyip içip oturcam
olsun bizim dağınık evlerimiz ama mutlu çocuklarımız olacak
inşAllaholsun bizim dağınık evlerimiz ama mutlu çocuklarımız olacak
valla canım ben artık kendime hamiledir ne yapsa yeridir gözüyle bakıyorumçünkü huylarım tamamen değişti. kendime bile tahammül edemiyorum bazen. sanırım hormonların etkisi. bide temizlik konusunda sanki bebek doğduktan sonra bi daha yapamıcam hepsini yapıp bitiriyim gibi bi sacma düsüncem var sanki yaptıklarım bi daha kirlenmicek
1 kere mi gittin kız ekmelettin bile 2 kere gitmis ayıp ayıpyozgata bile bi defa gezmeye gittim o kadar bizim kimsemiz yok orda herkes ankarada oturuyor..
şu akşamdan kalma gift beni sinir ettiinşAllah
hahaha ekmeleddin bile iki defa gitmiş işte bişey yok ki napcam oraya gidip anca bidefa gidilip testi kebabı yersin tamam1 kere mi gittin kız ekmelettin bile 2 kere gitmis ayıp ayıpben bir kaç defa gittim yozgata merkez değil ama ilçelerine çayıralan da öğretmendi dayım oraya gittim çok güzel ormanlık bir yerdi birde sarıkaya ya gittim gelinimizin memleketi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?