• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Yuruyuse gitmeden yatakta uzaniyodum uyuya kalmisim karnima sanci girmis oyle uyandim benide yokluyor arada :eek:
Canim ozellikle gece yatar haldeyken kalkmak veya donmek cok zor oluyor
Aksamlari hic oturamiyorum yatarken de nefesim kesiliyor sanki
Canim sen hemsiresin bilirsin
Bebegin dogumu ultrasondaki gorunen gelisim haftasina gore mi oluyor acaba?

GÜNAYDINNNNN (:
Kızlarr bebişlerinizi sağınızda yada solunuzda hissedyr musunuzz?
Benm afacan oğlum baya geziniyo heralde ki ayaklarını yada kollarını gezdryo sağımda-solumda,elimle doknuyorm topuğunun yda dirseğinin oluşturduğu şişliklere.
:D sobelemece oynuyoruz resmen minik minik tepecikler oluştryo bn dokununca kaçırıyo

GÜNAYDINNNNN :-)
Benm afacan oğlum baya geziniyo heralde ki ayaklarını yada kollarını gezdryo sağımda-solumda,elimle doknuyorm topuğunun yda dirseğinin oluşturduğu şişliklere.
:D sobelemece oynuyoruz resmen minik minik tepecikler oluştryo bn dokununca kaçırıyo
Benimkide çok.geziniyo canım genelde solumda ayak el kısmı sağımda poposunu dikiyo ayağıhla ittiriyo bende yakalamaya çalışıyorum senin gibi:KK76:

GÜNAYDINNNNN :-)
Canim nenimki de aynisini yapiyor ama babasina yapiyor once kendisini basini veya poposunu gosteriyor babasi dokununca hemen kaciyor

Ayaklı pijama kç tane aldınız kızlar?
hastane çıkışlarnn da ayaklı pjamalarnı başka üstlerle kullanrm zten de,ayrıyetten tek alt olark ayaklı pijama 3-4 tanalmışım.
Daha almalı myım bilemedm. :KK51:

Cantada nolur nolmAz dursun istyrm da nasiil streril edilir bilmiyrm :KK43:
Canim arkadslarim kesinlikle kullan diyorlar yoksa cocuk aglarken susturamiyoruZ dediler ilkinde tecrube etmisler ben damak yapisini bozar mi ve anne memesinden sogur mu diye yedirgin oluyorum
İnsallah sutumuz de olur bebislerimiz de emer

Ayaklı pijama kç tane aldınız kızlar?
hastane çıkışlarnn da ayaklı pjamalarnı başka üstlerle kullanrm zten de,ayrıyetten tek alt olark ayaklı pijama 3-4 tanalmışım.
Daha almalı myım bilemedm. :KK51:
Canim dogunca ihtiyac oldukca al zaten gelenler de getirir

Bizimkisi ba kheyecn20, post: 36894881, member: 612242"]GÜNAYDINNNNN :-)
:D sobelemece oynuyoruz resmen minik minik tepecikler oluştryo bn dokununca kaçırıyo[/QUOTE]
Bizimkinin başı iki gögsümün arasında bacakları sol kasığımda poposu da idrar kesemin üzerinde baskı yapıyor aşağıya

Kizlar ben doktora sordum araba kullanmama bir engel var mi diye yani dikkat daginikligi vs. Diye o da iq direkt 10 puan dusuyor dedi:KK55:

Benimkide çok.geziniyo canım genelde solumda ayak el kısmı sağımda poposunu dikiyo ayağıhla ittiriyo bende yakalamaya çalışıyorum senin gibi:KK76:

Mucizelerimiz onlar bzim yaa :KK68:
:nazar: Geceleri ve sabahn erken saatlerinde başlyo seri bi şekilde dönme-dalgalanma-şişirme-sürtünmelere uyutmuyo hareketlernden.Uyuyamaynca bnde onu rahat brakmyrm hoşumada gdiyooo dokunup kaçırtmak (:
Rabbim'in lütfu onlar bze,vaktiyle sağlıkla aza noksansız kucağımıza almak nasip olur inşallahh :KK46:

Bizimkisi ba kheyecn20, post: 36894881, member: 612242"]GÜNAYDINNNNN :-)
Bizimkinin başı iki gögsümün arasında bacakları sol kasığımda poposu da idrar kesemin üzerinde baskı yapıyor aşağıya[/QUOTE]
Kiyamam kuzucuga desene oturuyor senin ko keyif yapiyor:cool:

Hayır sat a göre.. Sen onu baz al
Canim ozellikle gece yatar haldeyken kalkmak veya donmek cok zor oluyor
Aksamlari hic oturamiyorum yatarken de nefesim kesiliyor sanki
Canim sen hemsiresin bilirsi
Bebegin dogumu ultrasondaki gorunen gelisim haftasina gore mi oluyor acaba?

Canim dogunca ihtiyac oldukca al zaten gelenler de getirir

Gözüme az geldi de.Bide dün çarşıda gezinirken gördüm tek altlar 3.5tl di.Kumaşna baktm hmen solacak yda sünecek türde değildi aklımda kaldı gdip alasım vr şirince renklerdi bide

Back
X