• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Oyyy teşekkür ederim cancazımmmm hepiniz iyi ki varsınız pozitif enerjilerinizin hepsini aldımmm🥹🥹😍😍
Minik tospiğinin ay burcu boğa olacak 🤗
Ay burcu anne göstergesidir minik tospikle ilişkiniz supper olacak bir de iştahlı olabilir hazır ol çilek 💝 saglicakla kucağına almak nasip olsun 🥹

Kızlar napcam ben bu tansiyonla 😭😭. 3 doz çıktı ilaç gayet güzeldi dün. Şimdi yine 150/90 oldu. Hafif yürüyüş yaptık eşimle dışarda 135/70 oldu. Şimdi yine 145/90 . Yine olmadı yürüyüşe çıkcaz temiz hava iyi geliyor gibi ama eve gelince biraz sonra yine yükseliyor

Tatlı bir şeyler yiyip yana mı uzansan acaba her zaman aynı enerjide olmuyorlar sanırım,çok nadir de olsa bazı günler benim bebek de hareket etmiyor özellikle ayaktaysam zor.
Tarçınlı kek yaptım 🙈Bi bardak süt ile yedim. Bayağı hareketlendi şükür 🙏🧿 normali kadar olmasa da kendine geldi sanki bebeğim 🥰 şükür 🥲

Minik tospiğinin ay burcu boğa olacak 🤗
Ay burcu anne göstergesidir minik tospikle ilişkiniz supper olacak bir de iştahlı olabilir hazır ol çilek 💝 saglicakla kucağına almak nasip olsun 🥹
Ya inanmıyorummm ağzından bal damlıyor resmen şuan. En cok duymak istediğim iki şeyi söyledin ne kadar mutlu ettin beni 😍😍
Burcu da terazi oluyor bıdışın🥰

Kızlar napcam ben bu tansiyonla 😭😭. 3 doz çıktı ilaç gayet güzeldi dün. Şimdi yine 150/90 oldu. Hafif yürüyüş yaptık eşimle dışarda 135/70 oldu. Şimdi yine 145/90 . Yine olmadı yürüyüşe çıkcaz temiz hava iyi geliyor gibi ama eve gelince biraz sonra yine yükseliyor
Canım ya inş düzelirsin hızlıca 🥺 valla çok zor. Tansiyonu saat başı mı ölçüyorsun canım? Bi fikir geldi aklıma belki saçma olabilir ama eşin ölçse sen görmesen, seni pozitif etkilese sonra bi saat daha ölçse kontrol etse düşüyor diye belki psikolojik olarak üstünde ki stres giderse biraz düşer. Üzüldüm ya 😔

astroleblebi astroleblebi kız burçlardan anlamamda benim kızçem 22kasomdan sonra önce değişiyormuş burçlar. O zaman diyelim ki yay ya da boğa oldu. Hangisinde daha sosyal canlı bi birey oluyor? Sakin bi bebeklik geçiren hangisi oluyor Merak ettim.

astroleblebi astroleblebi kız burçlardan anlamamda benim kızçem 22kasomdan sonra önce değişiyormuş burçlar. O zaman diyelim ki yay ya da boğa oldu. Hangisinde daha sosyal canlı bi birey oluyor? Sakin bi bebeklik geçiren hangisi oluyor Merak ettim.
22 Kasım’dan öncesi akrep değil mi ya. Akrep bekliyorum kizimiii💅🏻🦂

Hay allah ya dinlenme durumundayken niçin böyle üzüyor seni bu tansiyon :/ sıfıra yakın tuz diyeti uyguluyor musun canım? Belki faydası olur. Vücutta ne kadar az sodyum birikirse o kadar iyi

Ben sadece akşamları 16lık levemir yapıyorum yetmiyor bence doktora bir söyleyeyim sana yeterli geliyor mu? rahat yemek yemek için bile doğurmak istiyorum artık🥹🥹
Benim de sizin gibi sabah açlıklarım uzun süre 100/105 gibi çıkıyordu.
Son 10 gündür 90/95 çıkmaya başladı ☺️
Ama akşam açlıklarım hala 100/110’larda.
Bu arada doktorum açlıklardan ziyade tokluklar daha önemli diyor.

Ay evet doğumdan sonra biz de yiyelim artık 🥹🥹🥹🥹

C cilekcanavari Çilekcimmm haydi tüm dualarımız seninle , gruptan eleniyorsun saatler sonra 😍 darısı hayırlı zamanda hepimize inşallah .
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ❤️ kaç kiloydu bebişin en son , yarın kaç doğacak acaba ? Ultrasonla gerçek arasında kaç gram fark oluyor merak ediyorum . 🥺

95 normal mi oluyor sabah olan

Sabrettttt sakın kimse peşimden gelmesin 38i bekleyeceksiniz hepiniz minimum😍😂
İlk doğuranlardan biri olacağımı da hiç tahmin etmezdim bu arada
Saglikla gelsin cilekcim , bebisin yaninda, sütün bol, sıkıntısız ve çooook kolay geçsin inşallah🧿🤍

Hamileyken de yiyememek işkence bize ya😂 Bebeğin önde gitme durumu falan var mı etkiliyor mu şeker

Hamileyken de yiyememek işkence bize ya😂 Bebeğin önde gitme durumu falan var mı etkiliyor mu şeker
Benim bebis az toplu cikinca doktor tahlil istedi sende seker mi var diye. Tahlilde de glukoz çıktı. Sabah açlik sekerine bakalim dedi Allah tan normal çıktı. Çok iri bebislerde sekere bagli diye biliyorum

Benim bebis az toplu cikinca doktor tahlil istedi sende seker mi var diye. Tahlilde de glukoz çıktı. Sabah açlik sekerine bakalim dedi Allah tan normal çıktı. Çok iri bebislerde sekere bagli diye biliyorum
Demek ki bebişinin kendi tontonluğu maşallah 🧿 Sabah açlık benim de hala kan tahlilinde normal çıkıyor ev ölçümünde yüzlere çıkıyor bazen niye anlamadım şeker yok direnç var demek ki falan dedi doktor ama anlamadım da o ne demek 😂

Back
X