2014 Kasım Anneleri

Kızlar facebook.com/pinaryildirimyavuz - Pınar Yavuz

Valla alenen yazdım gitti. Siz ekleyin mesajı düzenleyip sileyim bari :)

seni twitirdan buldum sanırım pınarr son twitin bumu
Bilen bilir, her sene hello summer yazmak için deliriyordum! ️ Yazı bitirdik geldik sonbahara.…

Yakın zamanda kaynatın bence steril paketli aletlerin bile bi günü var bizde..

İşte bu kısma takılmıştım, sağol canım. Yakın bir tarihte tekrar kaynatmak için buzdolabının üzerine not yapıştırayım bari.

Canım orkid ile beraber hastanen veriyor mu bilmiyorum hasta bezi de koymayı unutma

İşte bu kısma takılmıştım, sağol canım. Yakın bir tarihte tekrar kaynatmak için buzdolabının üzerine not yapıştırayım bari.
Bende yakın zamanda yapcam daha ne kadar yakınım kaldiysa belki mama vermeleri gerekirse benim biberonla versinler hem emzik kısmı daha iyi ..

evet bendeee

kızlar ekliyelimde sizi nasıl bulucam benide ekleyin facede var instegramda

beni de ekleyinde nasıl vercem hesabımııı,nasıl yazacam.demin kabul ettiğin bendim bu arada pınaryavuz

Ya benim kaburgam catlamis olabilir mi oturunca dayanamiyorim artik hep yatmam lazim

canım bugün benimde öle ya pozisyonu değişti bebeğin onu anladımda neresi geliyor sağ kaburgama:))

saol canım bende aynısını uygulayacağımm

Hemen diyim ayaklari kesin ordadir benim oyle ordan mi cikacagini saniyor napiyorsa kiracak nerdeyse .

canlar yarın bebek arabasını alacağız chicco liteway plus dedik eşimle en son,çok kullanışlıymış ama bana sanki yaz arabası gibi geliyor içime sinmedi bir türlü ya.sizin düşünceleriniz nelerdir? gerçi kışın araba ile anca avmlerde dolaşıyoruz ama

Ben aldim pusetiyle beraber 540 tl ye.. Chicco da indirim vardi.. Güzel araba bence pusetide cok sirin kullanan insanlara denk gelince soruuoyorum hep memnunuz diyolar..

Ben aldim pusetiyle beraber 540 tl ye.. Chicco da indirim vardi.. Güzel araba bence pusetide cok sirin kullanan insanlara denk gelince soruuoyorum hep memnunuz diyolar..

çok çok uyguna almışsın canım sen buralarda yok öle fiyatt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…