2014 Kasım Anneleri

Buna uzulme.cnim gecem hafta benimkide yan yatiyodu hatta bu yuzden poposu midemdeydi ve baskinyapiyodu bu hafta dondu dondugunu hissettim.zaten drumda demisti doner donersede miden rahatlar diye simdi basi asagoda topuklarini cikariyo sipa ayaklar yukarda uzulme.kafaya takilcak bisey degil doguma son hafta kla donenler bile var

Sorma ya yap yap bıtmıyor küçük çocuklar gıbıyım kalkamıyorum kalkıp tekrar oturuyorum
Aynen bende öyleyim eskiden de basım hos değildi wc olayıyla 2-3 kere kalkardım simdi kamp kurdum resmen 1 gidiste 2 kere yapıyorum bazen çamasırı iptal ettim penye gecelik var Allah dan indir bindir çek kırk kere uğrasamam

Eklesmeye gecmi kaldik :)

Ooohhh masallah facebook dan eklemelere de baslanmis .... hhiiihhh

Sizi de eklicem ama isimlerinizi bilmiyorum, ben paylaşmıştım gördüyseniz kızlar

Mutlu yıllar banaaa
Amanınnnnnnnnn!!
Forumumuzun gülüüü, bitanesi, yardımcı uzmanı, güzin ablası... Vallahi iyiki varsın, çok içten diyorum. Allah bebeklerin ve eşinle uzun,sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah. Bugün senin günün, dile bizden ne dilersen
Ben roxy matik kir cicegimi bahar cicegi kokulu mu ne onla yikadim guzel oldu onu kullancam artik..
Nerelerde satılıyor bu ürün?

Zeynoş nice senelere arkadasim Allah esinle evlatlarinla nice seneler gostersin huzurlu ve mutlu ol hep insallah

Doğum günün sanırım mesajını göremedim ama mutlu mussmutlu yıllar diliyorum.

Günaydın sağolun kızlarr inşallah Allah hepimize sevdiklerimizle ve bebişlerimizle sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin..
Kocam bugün şehir dışına çıktı yine o yüzden annemlerde kalıcam püff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…