Nilcim her şey dört dörtlük görünüyor. Yalnız deodorant bebeği emzirirken rahatsız ediyormuş. Çok araştırdım bunu tüm anneler neredeyse aynı şeyi söylemiş. Deodorantsız bir hayat düşünemiyorum ben de bakım ürünlerimden en önemlisidir ama malesef bir süre kullanamıcam. Allahtan yaza denk gelmiyor.
Bir de biberonu, emziği alacakmısın?
Canım biberonu nasıl steril ettin kaynattın mı hem emziğini hemde şişesini benim biberon cam da emin olamadımHadi ya, off ne bileyim doğumdan hemen sonra duş alamayacağım için iyi olur gibi gelmişti. O zaman roll-on götüreyim çıkartayım deodorantı valizden. Bir de evet emziği unutmuşum ufak boy biberonu koydum canım ben.
Hadi ya, off ne bileyim doğumdan hemen sonra duş alamayacağım için iyi olur gibi gelmişti. O zaman roll-on götüreyim çıkartayım deodorantı valizden. Bir de evet emziği unutmuşum ufak boy biberonu koydum canım ben.
Canım temcereye bol su koy içinede yüm mazemeleri.koy kaynat ben öyle yaptım bişey olmadı yencerenin dibine değerse çatlar belki diye korktumBiberonu temizledin mi kuzum sen yaa?
Aventin cam biberonu ve emziğini aldım ama nasıl temizlicem bilemiyorummm. 5 dk kaynatın diyo da hepsini mi hangisini kaynatıcam?
Demek gittikce zorlasacak hersey..oturdugum anda kemigim kirik gibi agriyo namaz kilarken falan acayip agrim oluyor surekli uzanamam ki cok ari yapiyor dayanamiyorum bazen
Canım biberonu nasıl steril ettin kaynattın mı hem emziğini hemde şişesini benim biberon cam da emin olamadım
Biberonu temizledin mi kuzum sen yaa?
Aventin cam biberonu ve emziğini aldım ama nasıl temizlicem bilemiyorummm. 5 dk kaynatın diyo da hepsini mi hangisini kaynatıcam?
Sağol canım bende ocakta kaynatcam sanırım ama emziklerin içine su kaçıyo falan demişler ama bilemedim nasıl olcakben hepsini sterilizatörle sterilize ettim ama eğer o alet olmasaydı ocakta kaynatırdım..biberonları yan yatırıp..
Canım temcereye bol su koy içinede yüm mazemeleri.koy kaynat ben öyle yaptım bişey olmadı yencerenin dibine değerse çatlar belki diye korktum
Enemmm benim yok sterilizatördenben hepsini sterilizatörle sterilize ettim ama eğer o alet olmasaydı ocakta kaynatırdım..biberonları yan yatırıp..
Enemmm benim yok sterilizatörden
O zaman tencerede kaynatıvericimmmm.
Peki silikonlu şeylere bişi olmaz dimi?
Emzik, biberon ucu gibi?
Ya pınar seni eklemek istedim ama pınar yavuz çook eşiyle birlikte napıyım
Canım biberonu nasıl steril ettin kaynattın mı hem emziğini hemde şişesini benim biberon cam da emin olamadım
Biberonu temizledin mi kuzum sen yaa?
instagram hasabını özelden atsana canımcımm ekliyim seniAbartmıyorum 500-600 tane mesajı okudum.
Ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar maşallah.
Kızlar artık çok fazla giremiyorum foruma. Bu telefon uygulaması da çalışmıyor gıcık oldum!
Bundan sonra ne kadar sıklıkla girebilirim bilmiyorum, sizden de ayrı kalmak istemiyorum.
Faceden veya instagramdan eklerseniz oradan görüşürüz olmaz mı?
İrtibatı koparmamış oluruz.
nilcim biberonları nasıl kaynattın emzik (silikon kauçuk) da kaynatılıyomuCanım ben, hepsini tuzlu suda yıkadım sonra da tencerede kaynattım. Ama benimde aklıma şu takıldı ki, şimdi doğuma daha var, acaba doğuma yakın bir tarihte tekrar temizlenmeli mi onu bilemedim işte.
özelden atsana hesabını canımmEvet ya bencede face si olanlar beni de ekleyin Pinar isyan ve gasun ile faceden görüşüyoruz zaten
özelden msj atsana canm hesabınıBenide ekleyin benide
instagram hesabını atsana canm özeldenevet bendeee
kızlar ekliyelimde sizi nasıl bulucam benide ekleyin facede var instegramda
nilcim biberonları nasıl kaynattın emzik (silikon kauçuk) da kaynatılıyomu
Yakın zamanda kaynatın bence steril paketli aletlerin bile bi günü var bizde..Evet canım tüm parçaları kaynatılıyor, zaten 10 dakika yeterliymiş yan yatırarak kaynattım ki, dibi değmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?