2014 Kasım Anneleri

mutluu yillar zeyy:) vee herkesw kocaman gunaydin!! kabuslarla dolu bölük porcuk bi geceden sonra yinede neseliyim nedense

günaydınn güzelllerrr

zeyyy şekerimm nice güzel yıllara inşş..doğum günün kutlu olsun..en güzel yaşın olacak çünkü evlat sahibi olacaksın inşşş

kızlar kv dün izmirden döndü..benim kocam nasıl oldu ise anne bizde kalacaksın isyan artık ağırlaştı uyuyamıyor sürekli wc ye gidiyor başka yerde rahat edemez..senide eve yalnız gönderemem 2 hafta bizdesin dedi ve ben şok oldum..nasıl olduda düşündü bizi bilmiyorumm

Herkese günaydın...Mutlu huzurlu sağlıklı sıhatli günler sizler ve bebişlerinizin olsun...

Zeyy doğum günün kutlu olsun eşin bebişlerinle birlikte nice mutlu yıllara

İsyan erkekler bazen eşlerine açık vermek istemiyor bence. Aslında senin düşündüklerini gayet iyi düşünüyorlarda çaktırmıyorlar

depend hasta külodu aldım, kullanışlı gözüküyor, 8 adet var içinde cevabı ben de merak ediyorum.

zeyy88 nice mutlu senelere, hayatının en güzel yılı olsun
Carputi hemsire oldugu icin ozellikle ona danismak istedim. Bazilari sezaryende kulodun iyi olmayacagini soylemis bazisi cok rahat ettik demis ben olmazsa dogum yapacagim hastanedeki hemsirelere de danismayi dusunuorm. Bir de bebiskolarin gobek bagi temizligi icin ne diyecekler merak ediorm. Uygulamalar hastaneden hastaneye deisebiliomus.

günaydın şekerlerrrrr hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta olsun inşallah bebeişlere 1 hafta daha yaklaştık

Günaydın kızlar!
Mutlu haftalar olsun.
Çalışanlara kolay gelsin.
Sonunda bu hafta geldi, yarın kızımla randevum var.

Günaydınnn :)

Zeyyy doğum günün kutlu olsun,nice sağlık ve mutluluklar ailenle sana:)

mutluu yillar zeyy:) vee herkesw kocaman gunaydin!! kabuslarla dolu bölük porcuk bi geceden sonra yinede neseliyim nedense

Günaydın kızlar yoğun bir haftasonunun ardından mesaiyi başladı,
zeyy88 doğum günün kutlu olsun cnm.nice mutlu yıllara....

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara zeyy :) doğum günün kutlu mutlu olsun

Günaydın herkesee..
Bugün oğluşumu göreceğim inşallah.

Günaydın arkadaşlarım güzel ve sağlıklı haftalar olsun hepimize
Doğum günün kutlu olsun zeyy88 kızların ve eşinle nice güzel yaşların olsun
İsyan123 sevindim senin adına en güzelini demiş eşin zafer senin

YARDIMMMM...kızlar ya kv izmirden börülce almış..
ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım..
nasıl yapılır bu...

Herkese günaydın, mutlu haftalar...

Nil bebişin eşyalarını sabun tozuylamı yıkadın? Hangi markayı kullandın ve yumuşacık oldu mu kıyafetler? Iyiki bi valiz hazırladım dicen şimdi Resmen soru yağmuruna tutuldun

Canım ben roxy Matik kullandım, yumuşatıcı olarakta Dalin'in bbek yumuşatıcısını kullandım. Çok güzel oldular, yumuşacıktı hepsi,herşeyden önce ev miss gibi bebek koktu.

Mutlu yıllar banaaa

Canım , nice mutlu yıllara. Eşin, bebeklerin ve tüm sevdiklerin ile birlikte nice nice nice sağlıklı ve mutlu yıllara.. yi ki doğmuşsun, iyi ki burada bizlerlesin.

Ya o zaman da söyledik sana , dur bakalım diye. Kendi kendini şöyle olacak böyle olacak diye üzdün. Neyse ki eşin hem seni hemde bebeğinizi tahmininden fazla düşündüğünü gösterdi.

ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım..
nasıl yapılır bu...

Taze fasulye gibi pişir canım, çokta püf noktaları olan bir yemek değil. Domatessiz yapmak istersen koymayabilirsin tabi. Bir de sarımsak ekle mutlaka.

ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım nasıl yapılır bu...
Haşladıktan sonra limon zeytinyagi sarimsak ile salatasini yapabilirsin ya da taze fasulye yapar gibi de pisirebilirsin canim. Salatanin tarifi nette vardır. Izmirde bizde cok yapardik burda börülce diyorum o ne? Diyolar

en iyisi işte baştan beri yapman gereken bu oğluşunla vakit geçir sen ne güzel..

Zaten eve geldim baktım hala yatıyor hiç oralı olmadım bi güzel kahvaltı hazırladım kendim yedim o ara kalktı hiç bakmadım bile.. Sonra pc yi açtım işte size yazdım felan baktım kendi kendine yumuşuyor... Şimdilerde bir nebze daha iyi.. Çook ağır düzeliyor ama inşallah tamamen düzelecek...

Bu kadar uzatacak büyütecek ne bldu eşin anlamıyorum perim yaa.. neyse sen doğru kararı vermişsin, paşanın sağlığı için senin de iyi olman lazım

Valla canım işte o öyle.. Ufacık bir problemi de büyüten bir insandı ki bu durum ona çok ağır geldi zannedersem.. Artık zaten oğlumla kendimi düşünüyorum..

ohh maş Allahi. Nazar değmesin. Senin kilo durumunda süpermiş.

Sağol canım..

Evet gurbetteyiz kimsemiz yok birbirimizden başka.. En ona ihtiyacım olduğu zaman.. Ama bunu bile göz ardı edecek kadar büyüttü işte o kadar aşırı kızgın bana... Yeni yeni işte düzelmeye çabalıyor... Rabbim bebeğimizin doğumunu bize tekrar başlangıç olarak nasip etsin her şey yine eskisi gibi güzel olsun inşallah...

Ohh çok şükür, takıl kafana göre...Bende dün akşam eşime sinirlendim, gece saat 3'te uyandım tavuk göğsü yiyordum, kalkmış bana diyor ki "sen ne yapıyorsun?" ; dedim ki "bana bak bu saatten sonra bana herşey serbest, her an herşeyi yapabilirim, dikkatli ol bence" dedim. Sabah kalkmış "gece chucky gibiydin, korktum" diyor

Valla aynen öyle olmak lazım napalım artık içim elvermese de sadece oğluşumu düşünüyorum iyi ki varsın diyorum sadece onla ilgileniyorum bu taktik biraz işe yaradı gibi.. Hep kendimi suçlu gördüğüm için karşısında ezik gibi davranıyordum tam tersini yapıyorum artk baktım düzelmeye başladı

Valla aynen öyle olmak lazım napalım artık içim elvermese de sadece oğluşumu düşünüyorum iyi ki varsın diyorum sadece onla ilgileniyorum bu taktik biraz işe yaradı gibi.. Hep kendimi suçlu gördüğüm için karşısında ezik gibi davranıyordum tam tersini yapıyorum artk baktım düzelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…