2014 Kasım Anneleri

Haklısın doktorların bazıları çok takıntılı.. Ben bile bugüne kadar sadece 5 kilo almışım.. Yine de her seferinde "sebze ağırlıklı beslenelim, şunu şöyle yapalım" vs. deyip duruyor

Haklısın doktorların bazıları çok takıntılı.. Ben bile bugüne kadar sadece 5 kilo almışım.. Yine de her seferinde "sebze ağırlıklı beslenelim, şunu şöyle yapalım" vs. deyip duruyor

benim doktor kilo konusunda umursamaz sanırımç...
toplamda 9 kilo aldım hiç yorum yapmadı şimdiye kadar..
sadece et, balık yememi söledi..

Canını sıkma canım, bebegin iyiymiş cok sükür, diyet dedigin nedir ki, bebegin ve kendin icin azicik katlancaksn, ben 6kg aldim doktor her gttigmde kilo knusunda canimi felaket skıyorr..
Ne yapim diyet mi deynce de , sen zaten kilolu hamile kalmssn diyor, tamam da napim kismet istee, Yani senelerce kg vermeye ugrasip snra bebek yapsaydm yine bu kg gelrdm.. her neyse bebeklermiz saglikli , daha ne olsun, üzme tatli canini.

benim doktor kilo konusunda umursamaz sanırımç...
toplamda 9 kilo aldım hiç yorum yapmadı şimdiye kadar..
sadece et, balık yememi söledi..

Benim doktor da sanırım biraz kuralcı ondan böyle yapıyor... Balık ceviz vs. Şunu ye bunu iç diyor ama hemen de bahsetmeden durmuyor "gayet iyi gidiyor kilomuz dikkat edelim böyle, sebze ağırlıklı beslenelim" bilmem ne şaşırıyordum artık alıştım o tepkisine

Bu arada bebegimin kiyafetlerni utuledim sonunda,
Çantamızı daha hazrlamadım, hastaneden bilgi alip, hazırlayacam, bebegin cantasni ne ile sildiniz,yada yıkadınız hanimlar?
Park yatak ,ana kucagi vs neyle temizlediniz?

Merhaba dunden beri alt tarafimda ozellikle yururken bir aci var sanki biyere vurmusumda morarmis gibi cok baski oluyo ve aciyo bu normalmi acaba boyle olan varmi bazen yatakta sagdan sola donerkende aciyo bykadar baski normalmi acaba
Tatlım ben bu ağrıyı haZirandan beri çekiyorum plesantası aşağıda benim o yüZden fazla baskı aşağıya uyguluyor tek çare dinlenmek

pınar cok guzel anlatmıs muayenesını bende sordugum soruların cevabını paylasayım sızlerle

-gogus ucu kremı kullanabılır mıyım?

***dogum sonrası kullanmamın faydalı olabılecegını, sımdı bır faydası olmayacagını soyledı

-normal dogum yapabılır mıyım, dogum seklı ne zaman netlesecek?

***38. haftada bellı olur. sımdıden bırsey dıyemeyız

-bebegım gunde en az 5 kez hıckırıyor bunun bır anlamı var mı?

*** bebegın gayet saglıklı oldugunun gostergesıdır.

-bebegım ırı bır bebek mı (45 cm.2000 gr 31+4 de su an)

*** hayır, normal aralıkta

-mıyom benım ıcın tehlıke yaratıyor mu su asamada??

***mıyomun su an herhangı bır sakıncası yok.

-ben sormadanda bunları soyledı, ben gebelerın 32. haftadan sonra calısmasını tavsıye etmıyorum. ıstırat onerıyorum dedı.

B
Bu arada bebegimin kiyafetlerni utuledim sonunda,
Çantamızı daha hazrlamadım, hastaneden bilgi alip, hazırlayacam, bebegin cantasni ne ile sildiniz,yada yıkadınız hanimlar?
Park yatak ,ana kucagi vs neyle temizlediniz?
Canım ben pasl yatağı ana kucağını bebek arabasını bavulu bebek sabunu ile sildim

canım ya dikkat ettt bebişin de kumanda çalışmayınca göbeğine vurup çalıştırırsa hiç şaşırma
Biz de 7 ay bekledik canım ya artık çocuğumuz olmıycak diye düşünmeye başlamıştık hamile olduğumu öğrendik. Bazıları çok şanslı
haklısın canım eskilerde bir söz var ceketini atsa hamile kalır diye o da ohesap
7 ay iyi yine ben kuzucuğuma 4.tüp bebek denemesi sonucu kavuştum.
evlilikte 5.yılı devirdik
canım ne güzel bak Allah nasip etmiş sana da

canım kılo konusunda canını sıkma ben ilk hamıleliğimde 20 kilo almıştım. şimdi soyleyince kendım bıle ınanamıyorum :)) bebeğim ters oldugu ıcın sezeryanla doğum yaptım hastaneden çıkıp evde tartıldıgımda gozlerıme inanamadım 11 kılo gitmişti. belki de su topluyor vücudun. bu hamileliğimde dıkkat edicem dıye kendıme soz vermiştim ama şimdiye kadar 12-13 kilo kadar aldım yine ve daha ıkı ay var. doktorum benı de uyardı. oyle sürekli tatlılar borekler corekler tuketmıyorum ama aldım işte.

ne güzel canımmm
ben daha hiç rüyamda göremedim bebeğimi

yaa ben şu rüya olayını hala kabus seviyesinden aşağı indiremedim bu defada araplar işkence yapıyordu bana nasıl bi rüya görme şekli bu yaaa

Kizlar ana kucagini hangi marka aldiniz?? Kullanisli olur mu sizce ?? Hastaneden cikarirken arabada vs kullanimi iyi olur diye dusunuorum ama.....bir fikir lutfen...

kızlar merhaba ne zamandır giremiyordum ooo baya ilerlemiş sayfalar hepsini okuyamadım artık.. benim de 32+4 oldu. bebişin kıyafetlerini yıkadık ütüledik ama daha valizi hazırlamadım. oda takımı da cumartesi günü geldi adamlar önce sirkeli suyla silin bir hafta çekmece ve kapaklar açık havalansın dediler o yüzden haftaya yerleştircem artık . valizini falan beyaz sabunla sildik bu arada. bebeğimin kıyafetlerini yıkadıkça iyice heyecan bastı az kaldı zaman diye çok merak etmeye başladım artık kızımı.
ayrıca hastane süsleme için neler yapmayı planlıyorsunuz ?yatağa tül bağlayalım dedik, kapı süsü ,çikolata götürcez başka değişik fikirler var mı ? ayrıca eve gelen misafirler için neler düşündünüz magnet mi mum mu ?ben daha karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…