2014 Kasım Anneleri

Amin canım inş daha çok vakit geçiricez burada böyle güzel hikayelerle motive olmak lazım boşboğazlardan uzak duralım
birmax dan siparişlerin geldi mi birgen ben bugün tül kurdela uğur böceği siparişi verdim eminönüne gidemem valla bunlar için.. kavanozlarıda aldım toptancılar çarşısından 105 tane 44 lira.. bide etiket baskıyı ne yaptın.. ben bunun mavisini yapıcam

Eklentiler

• şeker.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
mide asidinden dolayı muhtemel bu şikayetin gebelikte kullanılan bimide ilacın varsa iç gaviscon gibi

canım eger cok şiddetliyse istersen doktora git gecen hafta bnde oyleydim duramıyordum yerimde içim yanıyorducok geçmiş olsun..belki seni rahatlatacak birseyler verirler

Slm göbisi bebisli annisler Yorgunluk ve uykusuzluktan ölüyorum dün gece karın ağrısından uyuyamadım magnezyum içmeme rağmen kasılmalarım oldu bebis geliyor sandım korktum hastaneye de gitmedim gaz sancısı da olabilir diye sabaha kadar döndüm durdum üstüne de 6 saat derse girdim zombiye bağlamıs durumdayım tüm bunlara rağmen oğlusum aklıma gelince gülümsüyorum.sekerparem benim

cnm soda iç bana ıyı gelıyor

Canım doktor bana mide yanması dayanamayacağın düzeydeyse bir üst doZda ilaç tedavisi başlayalım dedi ama ben istemedim gaviscon ve yoğurtla idare etmeye çalışıyorum..
Tedavisi var yani doktorunla konuş..

canım aşırı şekilde ise nefes alamama tabiki yapılır oksijen verilir rahat edersin..
birde serum bağlarlar miden için

Hastanelere gidince daha çok perişan oluyorum gibi oluyor o yüzden direniyorum ama dayanamıyorum ya

mide asidinden dolayı muhtemel bu şikayetin gebelikte kullanılan bimide ilacın varsa iç gaviscon gibi

Evde Rennie şurup var o biraz iyi geliyor ama bu nefes darlığı mahvetti beni ya

canım eger cok şiddetliyse istersen doktora git gecen hafta bnde oyleydim duramıyordum yerimde içim yanıyorducok geçmiş olsun..belki seni rahatlatacak birseyler verirler

Sağol canım... Bakıcam bilmiyorum adım atacak hal bırakmadı ki bende bu nefes alma çabası

cnm soda iç bana ıyı gelıyor

Ben de soda asit gibi geliyor ya bana daha çok kötü eder diye içmedim arkadaşlar içerken içseydim keşke

Duygularını öyle iyi anlıyorum ki suan...ben cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda görmüstüm banyo yaptırmaya çalısıyordum yıkanmamak için bacağıma yapısmıs emzikli bi erkek bebek görmüstüm rüya da olsa insanın kalbine sevgisi doluyor.kaç gün sırıtarak dolastım öyleAz kaldı hayırlısıyla rüyalarmız gerçek olacak

Canım doktor bana mide yanması dayanamayacağın düzeydeyse bir üst doZda ilaç tedavisi başlayalım dedi ama ben istemedim gaviscon ve yoğurtla idare etmeye çalışıyorum..
Tedavisi var yani doktorunla konuş..

Bu kadar değildi ki canım iki gündür böyle gece zaten yalancı bebek doğursam doğururdum sancıdan kasılmadan sabah ezanına kadar mahvoldum bi de üstüne midem alev ateş.. Böyle devam ederse bişiler yapmam lazım.. Oy günler çabucak geçse..

cnm sabahın korunde soda ıcıyrm o derece, kahvaltıdan sonra mıdem bı bulanıyor bı yanıyor dogrulamıyorum bıle, hemen soda ıcıyrm nasıl ferahlıyor anlatamam

doktor bana bugun ozellıkle yatmadan once surup ıcmemı gun ıcerısınde de 4 kez falan surup ıcmemı onerdı

Canim mide yanmasina elma kurusu cok iyi gelio aninda kesiyo aktards bulabilirsin mutlaka kurusu olcak fakat miden yandikca ye hicbisey kalmiyo

içtin mi peki bi iç bakalım olmazsa gidersin hastaneye..

Canim mide yanmasina elma kurusu cok iyi gelio aninda kesiyo aktards bulabilirsin mutlaka kurusu olcak fakat miden yandikca ye hicbisey kalmiyo

Elma kurusu mu.. Hiç duymamıştım canım iyi geldiğini.. Ben de böyle olunca bişi yemeye ödüm kopuyor danki daha çok artacak canım yanacak diye.. Nefesim de bi düzelse.. Sağol canım..

içtin mi peki bi iç bakalım olmazsa gidersin hastaneye..

Şurubum evde canım.. Eve gidince onu içerim de nefes darlığı beni halsiz düşürdü ayakta durdukça içim geçiyor gibi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…