birmax dan siparişlerin geldi mi birgen ben bugün tül kurdela uğur böceği siparişi verdim eminönüne gidemem valla bunlar için.. kavanozlarıda aldım toptancılar çarşısından 105 tane 44 lira.. bide etiket baskıyı ne yaptın.. ben bunun mavisini yapıcamAmin canım inş daha çok vakit geçiricez burada böyle güzel hikayelerle motive olmak lazım boşboğazlardan uzak duralım
Aminnnnnn
mide asidinden dolayı muhtemel bu şikayetin gebelikte kullanılan bimide ilacın varsa iç gaviscon gibiKızlar ya bu kadar yoğun nefes darlığı için hastaneye gidilir mi yapacakları ne olabilir? Geçmedi sabahtan beri ya kötüyüm ben.. Mide yanması da başladı şiddetli şekilde.. Boğazıma ağzıma kadar yanıyor... Bezdim iyice
canım eger cok şiddetliyse istersen doktora git gecen hafta bnde oyleydim duramıyordum yerimde içim yanıyorduKızlar ya bu kadar yoğun nefes darlığı için hastaneye gidilir mi yapacakları ne olabilir? Geçmedi sabahtan beri ya kötüyüm ben.. Mide yanması da başladı şiddetli şekilde.. Boğazıma ağzıma kadar yanıyor... Bezdim iyice
Evet aynen öyle canımcım ben kendi yatağımda kullanmak için aldım malum lohusalıkta bulasan kanın temizlenmesi çok daha zormus kalanı da bebeisin altını değisirken kullanabiliriz
Bizim için demi canım? Bende bakayım ona
AminnnnnHem ağlama diyon hem böyle şeyler paylaşıyorsun, oturup ağlıcam şimdi ama
Göbek çevrem dediğiniz göbek deliğinin etrafı mı kızlarBenim de gobek cevrem biraz morardi simdi baktim kararmis gibi olmus cizgide uste dogru cikti..
cnm soda iç bana ıyı gelıyorKızlar ya bu kadar yoğun nefes darlığı için hastaneye gidilir mi yapacakları ne olabilir? Geçmedi sabahtan beri ya kötüyüm ben.. Mide yanması da başladı şiddetli şekilde.. Boğazıma ağzıma kadar yanıyor... Bezdim iyice
iveetGöbek çevrem dediğiniz göbek deliğinin etrafı mı kızlar
Kızlar ya bu kadar yoğun nefes darlığı için hastaneye gidilir mi yapacakları ne olabilir? Geçmedi sabahtan beri ya kötüyüm ben.. Mide yanması da başladı şiddetli şekilde.. Boğazıma ağzıma kadar yanıyor... Bezdim iyice
canım aşırı şekilde ise nefes alamama tabiki yapılır oksijen verilir rahat edersin..
birde serum bağlarlar miden için
mide asidinden dolayı muhtemel bu şikayetin gebelikte kullanılan bimide ilacın varsa iç gaviscon gibi
canım eger cok şiddetliyse istersen doktora git gecen hafta bnde oyleydim duramıyordum yerimde içim yanıyorducok geçmiş olsun..belki seni rahatlatacak birseyler verirler
cnm soda iç bana ıyı gelıyor
Duygularını öyle iyi anlıyorum ki suan...ben cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda görmüstüm banyo yaptırmaya çalısıyordum yıkanmamak için bacağıma yapısmıs emzikli bi erkek bebek görmüstüm rüya da olsa insanın kalbine sevgisi doluyor.kaç gün sırıtarak dolastım öyleKızlaaaaaar tv karşısında dalmışım bebeğimi gördüm rüyamda, kucağımdaydı poposunu çıkarmıştı öne doğru başıda boynumdaydı o kadar mı güzel bir his yaşar insan rüyada allah ım gerçeğini düşünemiyorum
Canım doktor bana mide yanması dayanamayacağın düzeydeyse bir üst doZda ilaç tedavisi başlayalım dedi ama ben istemedim gaviscon ve yoğurtla idare etmeye çalışıyorum..
Tedavisi var yani doktorunla konuş..
cnm sabahın korunde soda ıcıyrm o derece, kahvaltıdan sonra mıdem bı bulanıyor bı yanıyor dogrulamıyorum bıle, hemen soda ıcıyrm nasıl ferahlıyor anlatamamHastanelere gidince daha çok perişan oluyorum gibi oluyor o yüzden direniyorum ama dayanamıyorum ya
Evde Rennie şurup var o biraz iyi geliyor ama bu nefes darlığı mahvetti beni ya
Sağol canım... Bakıcam bilmiyorum adım atacak hal bırakmadı ki bende bu nefes alma çabası
Ben de soda asit gibi geliyor ya bana daha çok kötü eder diye içmedim arkadaşlar içerken içseydim keşke
Kızlar ya bu kadar yoğun nefes darlığı için hastaneye gidilir mi yapacakları ne olabilir? Geçmedi sabahtan beri ya kötüyüm ben.. Mide yanması da başladı şiddetli şekilde.. Boğazıma ağzıma kadar yanıyor... Bezdim iyice
içtin mi peki bi iç bakalım olmazsa gidersin hastaneye..Hastanelere gidince daha çok perişan oluyorum gibi oluyor o yüzden direniyorum ama dayanamıyorum ya
Evde Rennie şurup var o biraz iyi geliyor ama bu nefes darlığı mahvetti beni ya
Sağol canım... Bakıcam bilmiyorum adım atacak hal bırakmadı ki bende bu nefes alma çabası
Ben de soda asit gibi geliyor ya bana daha çok kötü eder diye içmedim arkadaşlar içerken içseydim keşke
hmm...o morluktan bende de var birde delik diye birsey kalmadı bende düzlendi resmen sizin de mi öyle?
Canim mide yanmasina elma kurusu cok iyi gelio aninda kesiyo aktards bulabilirsin mutlaka kurusu olcak fakat miden yandikca ye hicbisey kalmiyo
içtin mi peki bi iç bakalım olmazsa gidersin hastaneye..
Elma kurusu mu.. Hiç duymamıştım canım iyi geldiğini.. Ben de böyle olunca bişi yemeye ödüm kopuyor danki daha çok artacak canım yanacak diye.. Nefesim de bi düzelse.. Sağol canım..
Iyi gelicegine eminim ben cok rahatladim dr gaviscon surup vrmisti 3 gunde bitti ise yaramadi bi tandigimiz soyledi esim aldi hala dua ediyorum yansada yanmasad ahrrgun yiyorum cok guzel degil ama o yanmayi cekicrgime onunyiyorum cok rahatlatiyo canim bulabilirsen hemen al
Şurubum evde canım.. Eve gidince onu içerim de nefes darlığı beni halsiz düşürdü ayakta durdukça içim geçiyor gibi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?