2014 Kasım Anneleri

hehehe tam ben gibi tişörtler artık küçük gelio göbek açılıooo hahahahah ..pek güzelsiniz ana kızz
evet dışarda hamile kıyafeti giydiğim için sorun yokta evde giydiğim badiler tşörtler hep böyle eee eşortmanlarda düşük bel oluyo çıkamıyo göbekten yukarıya acayip bi görüntü oluyooooa

Ayy ne tatli bir göbiş Maş Allah size
saol canım benimmmm

Maşallah cnm :)
Bu arada ellerin sismemis Benimkiler tombik tombik:)
evet elim ayağım hiç şişmedi canım benim iskelet gibi duruyolar etsiz butsuz

canım bak bebişin iyi niye morelini bozuyosun düzelmicek bi sorun değil ki senin ki canını sıktığına değmez hem 30 kilo alanlar var hamileliklerinde onlar bile normal doğurup kilolarını veriyolar hiç kendinide bebişinide üzme

güldüm valla doğru söylüyon ben çok kilo alanlardanım ama çevremde gördüğüm o kiloları vermeyen yok. ben de takmamaya çalışıyorum. hamilelikte maşallah herkes profesör her şeyi biliyorlar
Canım kesinlikle bünye meselesi kimi çok alıyor kilo kimi az sonrasında vericez hep beraber inş ama bu çok bilmişlere ne oluyo anlamıyorum offf ne çektik yaa manken gibi olalımda görsün kaknem karılar

Canım ben hazırladım valizimi, tek valiz hazırladım. Kendi kıyafetlerimi ve bebeğin ihtyiyaçlarını ayrı ayrı hurçlara koyunca güzel oldu.
Bebek İçin

1-) Penye battaniye+ üst iç zıbın + alt üst zıbın takımı + şapka + eldiven + çorap + 1 adet bebek bezi (zeyy gibi bohça yaptım hemşireye vermek için)
2-)Penye battaniye + üst iç zıbın + alt üst zıbın takımı + şapka + eldiven + çorap + penye yelek (bohça şeklinde)
3-)Tulum + eldiven + Şapka
4-)2 önlük
5-)2 takım alt-üst iç zıbın takımı ( takımda şapka-eldiven-alt ve üst zıbın var)
6-)2 çorap
7-)1 örgü yelek
8 - )göbek bağı bandı (hastane çıkış setimizde vardı)
9-)Yüz Örtüsü
10-)Özel yaptırdığım isimli tulum takımı (tulum + eldiven + şapka + saç bandı)
11-)Kalın Battaniye
12-)Peluş Kundak
13-)Küçük boy biberon
14-)Pişik Kremi
15-)1 paket yeni doğan bebek bezi
16-)Islak Mendil
17-)Ağız Silme Mendili ( 3 adet)
18 - )Araba Koltuğu
19-)Emzik

Kendim İçin
1-)Hamilelik boyunca yapılan tüm tahliller
2-)kimlik
3-)Makyaj Malzemesi
4-)Diş fırçası + diş macunu
5-)Kağıt Mendil
6-)Havlu
7-)Deodorant
Göğüs Pedi
9-)Orkid
10-)2 Adet gecelik ( 1'i sabahlıklı)
11-)1 Takım pijama
12-)Terlik + lohusa tacı (takım)
13-)İç çamaşırı (külot+sütyen)
14-)Atlet + çorap
15-)Tarak
16-)Şampuan
17-)Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet ( eşortman takım)

Senin evde oturmaktan sinirlerin bozulmuş, ya ben ilk doktoruma gittiğimde ben biraz kiloluyum ama normal doğum yapmak istiyorum nasıl olacak dedim. "130 kilo ile hastamı normal doğuma aldım" dedi. Sen neden bu kadar taktın kilo konusunu yapma lütfen, ve en son gittiğimde yine doğumla ilgili konuşurken "asıl kilolu insanların normal doğum yapması gerekir, kilolu kişilerde sezaryen yapıldığında yağ iltihabı olabiliyor" dedi. Kiii ayrıca senin aöyle abartılacak bir durumun yok, ben tombik tombik oldum kız, ama nasılsa 3 kilo vermişim anlamadım Üzme kendini, bebeğini ve de eşini, bebeğin sağlıklı daha ne istiyorsun.

Kizlar moralim bozuk braz. Kontrolumde bebegim tersti. Saglik ocaginda hmsre elle muayene etti yine tersmis 1 hafta gcti duzelmedi. Boyle olunca hareketlernide coki sik hissedemiyorum

Buyrun size göbüş

Oyyy maşallah size pıtırcıklarr

Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığızEki Görüntüle 1244313

Heheh maşallah benimde göbiş pırtlıyo kendi thsirtlerimden eşiminkileri giyiyorum

Kız yapma Allah aşkına bencede evde olmaktan canın sıkılmış al eşinin gönlünü..maşallah kızışına da şunun şurasında ne kaldı bi kaç hafta dikkat edersin etmezsen de kendine alırsın kiloları zaten..hepimiz aldık..doktorlar bu kilo mevzusuna çok takıyolar nedense..

doktorun olumsuz konuşmamış aslında.bende çok kilo aldım 12 kilocuk ama zaten kilolu bir insandım.ama son 1 ayda tuz ve hamur işlerini kıstım akşamları erken yemeğe başladım sonra acıkınca meyveyle geçiştirdim.ve sonuç olarak son kontrolümde hiç kilo almamışım ve bebişim 600 gr almış doktorum bile şaşırdı sende listene uyarsan bir sıkıntı ile karşılaşmazsın.bu durum sen ve bebeğinin sağlığı için diye düşün.kısıtlanıyorum diye düşünme lütfen

Dün ciktim kubbaa 35. Haftada..
canım neden çıktın desem yani bir sıkıntın mı var 37 yi beklemedin dün yoktum ben o yüzden yazdıklarını okuyamamış olabilirim

Geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin
Amin canım aminnn
Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığızEki Görüntüle 1244313
maşallah sizeee çok tatlısınızzz
canım benim şeker çıkınca diyete başlamıştım ama şeker normale dönünce ben fazla önemsemedim diyeti mümkünse diyetini paylaşabilir misin bende eve gidince sana göstereyim diyetimi
Bu arada hastaneden emzirme için broşür aldım. Sizinle de paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 1244342 Eki Görüntüle 1244343
broşür gördüğüm yerde alıyorum ve bebeğim gelince acaba becerebilecek miyim diye düşünüyorum inşallah yapabilirim
bu broşürler halkı bilinçlendirmek açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum

Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin canım böyle güzel hikayelere ihtiyacımz var gerçekten. Benim arkadaşımda ilk denemede hamile kalmış. Bbeğini de 15 dk içinde doğurmuş

Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin canım böyle güzel hikayelere ihtiyacımz var gerçekten. Benim arkadaşımda ilk denemede hamile kalmış. Bbeğini de 15 dk içinde doğurmuş
maşallah canımm
biz bebişimizi 7 ay bekledik

biraz kaburgam ağrıyo o kadar dinlenmek için çıktım okullar açıldı trafik arttı araba kullanırken zorlanmaya başladımm.. doğum sonrası iznim bitince ücretsiz izinie ayrılıcam o nedenle yeter bu kadar dedim..

canım ücretsiz izin düşünüyorsan en güzelini yapmışsın anneannem hep şunu söylüyorum bir ilk üç ay bir son üç ay çok dikkat edeceksin diye
ama benim sakarlıklarım maksimum seviyey ulaştı karnımı dün iki kere aynı yere aynı şekilde vurdum inan o an canımın yanması değilde bebeğime birşey olmasından korktum bir tek

yüzüstü sırtı üstü gibi sert bi şekilde düşme veya Allah korusun araç içi bi kaza olmadığı sürece çarpmalardan korkma.. bende geçen gün kumanda tutukluk yaptı elime vuracağıma karnıma vurdum kafaaa gittiii

Canım kesinlikle bünye meselesi kimi çok alıyor kilo kimi az sonrasında vericez hep beraber inş ama bu çok bilmişlere ne oluyo anlamıyorum offf ne çektik yaa manken gibi olalımda görsün kaknem karılar
hiç valla haklısın. doğumdan sonra inş, bebişleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sonra dahep birlikte başlarız kiloları vermeye, birbirimizi gaza getire getire az önce arkadaşa konuştum ben de doğum yapalı 30 gün oldu sezaryenle 10 kilosunu vermiş bile kilolarının, onu duyunca daha bir içim rahatladı, bebişi de zayıftı o da toparlamış maşallah, darısı başımıza inşşş

canımm benimmm bebeüın sağlıklı ne kadar güzelll...
bu habere sevin ve kilo olayını düşünme kuzucumm..
evet biraz fazla aldın ama şartlama kendini normal doğum diye..
bizim akraba öle kiloluki valla doğurdu normal..
sen kendine bundan sonra daha iyi bak dyetine uymaya çalış kuzucummm..
bu arada banyo yapılırmıki hastanede ben yanıma şampuanda koysammı acaba hiç aklıma gelmemişti..
seviomm kız senii duygusal anneee

doktorlar çok takıyor kiloalara ama öyle çok kilo almamışsın. boşver sen takma kafana, ben senden fazla aldım doktor hep bana da söyledi,ekmek yeme , abur cubur yeme az ye, sık ye, çikolata tatlı yeme... oysaki ben bunları zaten pek tüketmedim hala da tüketmiyorum. bünye meselesi, napalım yani canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…