- 4 Nisan 2013
- 1.913
- 1.727
- 448
canım sakin olmaya çalış ve bol bol dua et Allah seni duyuyor ve biliyorsun hamile iken edilen dualar kabul olur derler biraz sabret sadece yediklerini gözlemle neyi yediğinde artıyor onu kesmeye çalış alerji testi falan bunlar şu an için gereksiz bebeğini düşün ve izin ver içinde olabildiğince büyüsünHERKESE GÜNAYDINLAR DİLİYORUM,HAYIRLI CUMALAR.....
kubbaa Canım öncelikle halimi hatrımı sorduğun için teşekkür ederim..
dün cildiye doktoruna kontrole gittim maalesef doğumdan sonra geçeceğini öğrendim,bazen doğumdan 2 ay sonrasına kadar uzanabiliyormuş,kaşıntılarımda hiç bir değişiklik yok hatta dün bir parmağımda yokken bugün o parmağıma da sıçramış durumda,keşke şifası olsaydı,neler denemedim,merhemler losyonlar sadece sakinleştiriyor ama geçirmiyor maalesef....büyük bir hastaneye gitmemi önerdi doktor hap yazarlar dedi ama onun da bebeğe zararı olabileceğinden gitmedim açıkcası...çünkü kuvvetli haplarmış...
Hatta buradan diğer arkadaşlarıma da birşey söylemek istiyorum günlerdir perişanım inanın hiç ama hiç abartmıyorum,dün akşam sıkıldığım için dışarı da yemek yiyelim dedik sadece 1 saat dayanabildim,hava soğuk diye kapalı ayakkabı giydim giymez olaydım,mahvoldum eve kendimi nasıl attım bir ben bir Allah bilir....sıcak hiç iyi gelmiyor çünkü,gelir gelmez buz gibi suyun altına ayaklarımı soktum...gecelerim uykusuz bölük pörçük geçiyor....bir sık sık wc ye kalkmak da tuzu biberi....
neyse demem o ki bazen girdim takip etmeye çalıştım yazılanları,tabii ki ağrısı olanlar var aramızda,kötü de olabilir ama inanın şükredin halinize bilin ki sizden daha beter durumda olanlar var benim gibi.....
İyi ki bütün hazırlıklarımı tamamlamışım.....yoksa bu halde nasıl yapardım bilmem.....
Salı günü randevum var kadın doğum doktorumda....son ana kadar gitmeyi düşünürken artık bugün gel alalım dese aldırcak durumdayım ve bu yüzden de olabilecek en erken zamanda bebeğimi almasını isticem,inşallah bebeğin sağlığı yerindedir...Fakat benim artık psikolojim bozulmaya başladı,çok ağlıyorum çünkü ızdırap gibi geliyor Allah'ım affetsin,her gün yalvarıyorum şifasını ver diye....
Nolur dua edin kızlar bebeğimi sağlıklı bir şekilde tez zamanda kucağıma alayım,umarım doktorum karşı çıkmaz çünkü dayanacak gücüm kalmadı....yalın ayak gezmekten incecik şeylerle dolanmaktan hasta olucam sonunda.....
kendinize iyi bakın...
Allah şifalar versin sana ve tüm ağrısı olanlara..