2014 Kasım Anneleri

benim annemde ebe canım bende bu son söylediklerini kastettim zaten...
gerçi hazırlıklı olsan ne olucak o da ayrı da şok olmazsın en azından tabi..
yani benim fikrim ben 2liyi yaptırmayı düşünüyorum 3lüyü düşünmüyorum...

Gecemi gündüzüme katıp kussam da, uykuya dalarken bile poşet elimde kalsa da seni çoook seviyorummm santımlik meleğim fıstık içim :))

evet canım, şok olmamak adına yaptırılabilir...
Hayırlısı diyelim

Gecemi gündüzüme katıp kussam da, uykuya dalarken bile poşet elimde kalsa da seni çoook seviyorummm santımlik meleğim fıstık içim :))
kıyamam yaa o da seni seviyor annesi

evet canım, şok olmamak adına yaptırılabilir...
Hayırlısı diyelim

kıyamam yaa o da seni seviyor annesi

Ay ne bileyim ay ağlicam şimdi mutluluktan... Onun o 1,67 cm'lik ultrason kağıdına sürekli bakıyorum... Kuzum benim.. Herkesin yavrusu kendisine bal bal.. Rabbim korusunnn hepsini..

Ay ne bileyim ay ağlicam şimdi mutluluktan... Onun o 1,67 cm'lik ultrason kağıdına sürekli bakıyorum... Kuzum benim.. Herkesin yavrusu kendisine bal bal.. Rabbim korusunnn hepsini..
aynen ben de ultrason kağıdına bakıp bakıp duruyorum

Anladım canım yok o ayrıntılıyı ben de isterim zaten muhakkak ama ikili de kararsızım artık doktorun iknasına bağlı :)

kan testini bende yaptırmıcamm ama kesinlikle ayrıntılı baktıcam kızlar..

evettt şu mide bulantısı geçer en azındannnnn

canım bencede eğer aldırılmayacaksa bu testin hiç güvenilir yanı yok..
zaten ayrıntılıda az buşuk belli oluyor..
bu testlerde yalnış çıkıp sapasağlam çocuk doğuran akrabam var 9 ayı mahvoldu kadının...
ama ayrıntılı USG gerçekten önemli diğer organlar dahil herşey göründüğü içinn...

Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım doktorum beni ikna eder mi :)

Herkese merhaba arkadaşlar
Bten arkadaşımız çok fazla giremediği için topiği bana devretti
gerçi bende acemiyim ama bişeyler yapmaya çalışacağım
uzun zamandır ana sayfada ki listeye yeni ekleme olmamıştı
rica etsem listeye eklenecek arkadaşlar doğum tarihi,şehir,yaş,kaçıncı gebelik olduğunu bildiren mesajlar atarsa bende ekleme çalışacağım

BDT: 30.11.2014, İstanbul, 38, 2. gebelik

merhaba arkadaşlar benim sat 01,02,14 ama bu tarihe göre 9+2haftalık gecen salı dr gittim usg de 5+4 çıktı bu geç yumurtlamadan mı kaynaklanıyor .dönemlerim 31 ila 35 arası idi dr. sasırdı açıklamada yapmadı. yorumlarınızı bekliyorum

kolayy gelsinn arkadaşımmmmm

Ah canım keşke şaşkınlığını sorsaydınn malesef bazı dr lar sen sormadıkça açıklama yapmıyor bence ara yada tekrar git

canım başka bir doktora daha git neden açıklama yapmadık..belki ultrasonu iyi değildi...
arada 1 ay fark var..düzenli de adet oluyomuşsun...vardır bir nedeni..
kafanı bulandırma canını sıkma başka bir doktora git bence..

Bir gün o güzel tombalak yüzlerine de bakacaz inşallah
inşallahh

aynen tatlım
Benim de kuzenimin eşine ikili testi vaktinden önce yapmış doktoru, tabi farkında değil bizimkiler. Sonuçta risk çıkmış. Kızın dünyası başına yıkıldı, amniyosentez yapalım demiş bide doktor. Dedim sakın yaptırma. Başka doktora daha git dedim. Başka doktor 1 hafta sonra fln baktı, burun kemiği, ense kalınlığı, bütün organlar herşey çok iyi dedi. Öylelikle rahatladı kız, yoksa 9 ay zindan olacaktı ona
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin ya.

merhaba, hayırlı olsun canım
BDT: 22.11.2014, Bursa, yaş 29, 2.gebelik

Teşekkürler

amniosentezz Allah korusun ama tehlikeli birşey..bebeğe gelebilir o iğne yada düşüğe sebep olabilir... :18::18::18:
bu tarz riskleri alabilen kişilr bence ikili, üçlüleri yaptırmalı..
ama tabiii USG dede birşeyler çıkarsa mecburan yapılabilir..
Allah hiçbirimize yaşatmasın öle şeyleri..

usg nin kalitesinden de kaynaklanıyor olabilir, geç de döllenmiş olabilir, döngülerin uzun çünkü. Ama yine de neden bu kadar fark olduğunu bence doktorunu arayıp sor, için rahatlasın canım

Mrb benide eklerseniz sevinirim
BDT: 16.11.2014, istanbul,yaş 23 ,2.gebelik

Evet ciddi riskleri var, Allah korusun, Allah kimseye göstermesin inşallah canım benim.
Ee keyfin nasıl bu arada? Nasıl geçiyor?

usg nin kalitesinden de kaynaklanıyor olabilir, geç de döllenmiş olabilir, döngülerin uzun çünkü. Ama yine de neden bu kadar fark olduğunu bence doktorunu arayıp sor, için rahatlasın canım

Canım ya biliyosun benim döngüm de 34 gündü.. Yumurtlamam da geç olmuştur hiç şaşmazdı çünkü ama bebeğim bat ımla uyumlu gidiyor çok şaşırdım ben ya 2 şubattı bat ım bebeğim bugün itibariyle 9+0 .. Buna .ok şaşkınım ben demekki ben erken yumurtluyorum yumurtayı geç atıyorum ki o yüzden 34 gün kendimce bi tez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…