Evet ciddi riskleri var, Allah korusun, Allah kimseye göstermesin inşallah canım benim.
Ee keyfin nasıl bu arada? Nasıl geçiyor?
kolayy gelsinn arkadaşımmmmm
inşallahh
aynen tatlım
Benim de kuzenimin eşine ikili testi vaktinden önce yapmış doktoru, tabi farkında değil bizimkiler. Sonuçta risk çıkmış. Kızın dünyası başına yıkıldı, amniyosentez yapalım demiş bide doktor. Dedim sakın yaptırma. Başka doktora daha git dedim. Başka doktor 1 hafta sonra fln baktı, burun kemiği, ense kalınlığı, bütün organlar herşey çok iyi dedi. Öylelikle rahatladı kız, yoksa 9 ay zindan olacaktı ona
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin ya.
merhaba, hayırlı olsun canım
BDT: 22.11.2014, Bursa, yaş 29, 2.gebelik
Teşekkürler
maşallah perimCanım ya biliyosun benim döngüm de 34 gündü.. Yumurtlamam da geç olmuştur hiç şaşmazdı çünkü ama bebeğim bat ımla uyumlu gidiyor çok şaşırdım ben ya 2 şubattı bat ım bebeğim bugün itibariyle 9+0 .. Buna .ok şaşkınım ben demekki ben erken yumurtluyorum yumurtayı geç atıyorum ki o yüzden 34 gün kendimce bi tez
benim her zaman bulanmıyor, ama ara sıra hissettiriyor kendini ciddi ciddi:26:midem hala kötü...baş dönmem varrr..
ilaç kullanıyoum işte canım onunla biraz ayakta gibiyimmm...
sen nasılsın mide bulantısı başladımı?
evet canım, senin de bursalı olduğunu burada okumuştum bir ara, ama kalabalık olunca isimler karıştırılıyor işteSağol canım
baya zormuş biraz çözdüm inş. kısa yolunuda bulurum
Teşekkür ederim tatlım hemşeriyiz bu arada
maşallah perimbelki de hamile kaldığın ay erken yumurtladın, yani hamile kalmamış bile olsan belki de bu sefer adetin erken gelecekti, bu da benim tezim
benim her zaman bulanmıyor, ama ara sıra hissettiriyor kendini ciddi ciddi:26:
Baş dönmem yok, sadece bir gün baya oldu, geçti.
Mide bulantısındansa, mide yanması çok fena bendeBen de onun için şurup kullanıyorum maalesef
evet canım, senin de bursalı olduğunu burada okumuştum bir ara, ama kalabalık olunca isimler karıştırılıyor işte
nasıl gidiyor hamişlik?
aman iyi olsun da kuzucuk, gerisi önemli değil di miHeheheh :))Olabilir canım ne bileyim.. Normalde tam bir hafta geriden gelmesi lazımdı ama maşallah kuzuma bizi yanıltmadı heyecan tavan 24 nisanı nasıl bekleyeceğimmmmmmmmmmmmm Senin tezin daha mantıklı
güle güle canım, kolay gelsin, iyi akşamlarBen yavaştan gidiyorummmm.. Akşama yemek kabusum var yine eşim ye ye ye diyecek ben bana ne bana ne dicem bakalım bu akşam kim kazanacak
İyi bakın kendinize... Bebişinize...
Hoşçakalın iyi akşamlar
selam canım, iyilik sen nasılsın?Selam arkadaslar nasılsınız :)
Maşallah bugün zor okudum yazılanları, uçmuş gitmiş :))
Bu gün başka bi doktora gittim geldim. Kan pıhtılaşmasından dolayı 2 iğne kullanıyordum, bu doktor kızdı neye göre 2'ye çıkarmış, bu seferde sana fazlaca zararı var aşırı sulandığı için iç kanamaya bile sebep olabilir dediŞaştım kaldım vala.
Ama bu doktor ilgiliydi, sanırım buna devam edicez. Bebeğimin kalp atışları falan maşallah iyiydi
İğneyi 1'e indirmemi söyledi, bide bazı testler istedi, o testlerin sonucuna göre Coraspin başlatcakmış... Perşembe gününü bekliyorum şimdi.
Bende durumlar böyle yani :)
Bu arada bulantısı olan ve zor geçiren arkadaslara üzüldüm, en kısa zamanda düzene girer inşallah.
Kendimi şanslı hissettim bulantı yaşamayıp, istediğimi yiyebildiğim için, ben sizin yerinize de yerim bol bol iştah fena nasılsa
haftaya salı 7 hafta dolacak benimde inşallah artık o gün duymam lazım dua edin lütfen
Herkese merhaba arkadaşlar
Bten arkadaşımız çok fazla giremediği için topiği bana devretti
gerçi bende acemiyim ama bişeyler yapmaya çalışacağım
uzun zamandır ana sayfada ki listeye yeni ekleme olmamıştı
rica etsem listeye eklenecek arkadaşlar doğum tarihi,şehir,yaş,kaçıncı gebelik olduğunu bildiren mesajlar atarsa bende ekleme çalışacağım
İnşallah o büyülü sesi sende duyarsın ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun.
Bu arada biz midesi bulanmayanlar, midesi bulananlar için de bir tabak fazla yemek yiyeceğiz akşama
Canım o kadar tedirginsin ki anlıyorum ama yapma böyle... Rabbim hayırla sağlıkla vermiş inşallah duyacaksın... Dediğim gibi kalp atışı oluşmuşsa zaten 6+4 den sonra duyulur görülür muhakkak.. İstersen o ara başka bir doktora git ama böyle stres yapma... Elbet duyacaksın.. İnşallah Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın
İnşallah o büyülü sesi sende duyarsın ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun.
Bu arada biz midesi bulanmayanlar, midesi bulananlar için de bir tabak fazla yemek yiyeceğiz akşama
rica etsem listeye eklenecek arkadaşlar doğum tarihi,şehir,yaş,kaçıncı gebelik olduğunu bildiren mesajlar atarsa bende ekleme çalışacağım
neden olmasın kese olmasaydı boş kimyasal gebelik olsaydı yine de bulanacakmıydı?
Slm kızlar. Ben de kasım annesi olacağım. 7 haftalığız. Bu aralar su içemiyorum. Meyveli soda içsem zararı olur mu acaba. Maden suyu içilebilir yazıo nette ama meyveli sodalar pek önerilmio gibi geldi:((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?