2014 Kasım Anneleri

Evet ciddi riskleri var, Allah korusun, Allah kimseye göstermesin inşallah canım benim.
Ee keyfin nasıl bu arada? Nasıl geçiyor?

midem hala kötü...baş dönmem varrr..
ilaç kullanıyoum işte canım onunla biraz ayakta gibiyimmm...
sen nasılsın mide bulantısı başladımı?

kolayy gelsinn arkadaşımmmmm

Sağol canım
baya zormuş biraz çözdüm inş. kısa yolunuda bulurum

Teşekkür ederim tatlım hemşeriyiz bu arada

maşallah perim belki de hamile kaldığın ay erken yumurtladın, yani hamile kalmamış bile olsan belki de bu sefer adetin erken gelecekti, bu da benim tezim

midem hala kötü...baş dönmem varrr..
ilaç kullanıyoum işte canım onunla biraz ayakta gibiyimmm...
sen nasılsın mide bulantısı başladımı?
benim her zaman bulanmıyor, ama ara sıra hissettiriyor kendini ciddi ciddi:26:
Baş dönmem yok, sadece bir gün baya oldu, geçti.
Mide bulantısındansa, mide yanması çok fena bende Ben de onun için şurup kullanıyorum maalesef

Sağol canım
baya zormuş biraz çözdüm inş. kısa yolunuda bulurum

Teşekkür ederim tatlım hemşeriyiz bu arada
evet canım, senin de bursalı olduğunu burada okumuştum bir ara, ama kalabalık olunca isimler karıştırılıyor işte
nasıl gidiyor hamişlik?

Heheheh :)) Olabilir canım ne bileyim.. Normalde tam bir hafta geriden gelmesi lazımdı ama maşallah kuzuma bizi yanıltmadı heyecan tavan 24 nisanı nasıl bekleyeceğimmmmmmmmmmmmm Senin tezin daha mantıklı

Ben yavaştan gidiyorummmm.. Akşama yemek kabusum var yine eşim ye ye ye diyecek ben bana ne bana ne dicem bakalım bu akşam kim kazanacak
İyi bakın kendinize... Bebişinize...
Hoşçakalın iyi akşamlar

Heheheh :)) Olabilir canım ne bileyim.. Normalde tam bir hafta geriden gelmesi lazımdı ama maşallah kuzuma bizi yanıltmadı heyecan tavan 24 nisanı nasıl bekleyeceğimmmmmmmmmmmmm Senin tezin daha mantıklı
aman iyi olsun da kuzucuk, gerisi önemli değil di mi
bana bir de bidaha 10 mayısta gel demez mi doktor, o an moralim bozuldu, nasıl beklicem o kadar diye
sonra da senin riskin vardı, sen 2 hafta sonra bidaha gel dedi 19 nisanda da benim randevum var yani

Ben yavaştan gidiyorummmm.. Akşama yemek kabusum var yine eşim ye ye ye diyecek ben bana ne bana ne dicem bakalım bu akşam kim kazanacak
İyi bakın kendinize... Bebişinize...
Hoşçakalın iyi akşamlar
güle güle canım, kolay gelsin, iyi akşamlar

Bende kasim annesi olucam ins. 2. Bebefgim rizede yasiyorum 24 kasim bdt listeye girebilirmiyim

Selam arkadaslar nasılsınız :)
Maşallah bugün zor okudum yazılanları, uçmuş gitmiş :))
Bu gün başka bi doktora gittim geldim. Kan pıhtılaşmasından dolayı 2 iğne kullanıyordum, bu doktor kızdı neye göre 2'ye çıkarmış, bu seferde sana fazlaca zararı var aşırı sulandığı için iç kanamaya bile sebep olabilir dedi Şaştım kaldım vala.
Ama bu doktor ilgiliydi, sanırım buna devam edicez. Bebeğimin kalp atışları falan maşallah iyiydi
İğneyi 1'e indirmemi söyledi, bide bazı testler istedi, o testlerin sonucuna göre Coraspin başlatcakmış... Perşembe gününü bekliyorum şimdi.
Bende durumlar böyle yani :)

Bu arada bulantısı olan ve zor geçiren arkadaslara üzüldüm, en kısa zamanda düzene girer inşallah.
Kendimi şanslı hissettim bulantı yaşamayıp, istediğimi yiyebildiğim için, ben sizin yerinize de yerim bol bol iştah fena nasılsa

selam canım, iyilik sen nasılsın?
evet sen günde iki kez iğne deyince ben de şaşırdım, ama işte her doktorun yöntemi farklı.
Ben de sabahları coraspin alıyorum, akşamları iğne oluyorum.
İnşallah sağsalim kucağımıza alırız

haftaya salı 7 hafta dolacak benimde inşallah artık o gün duymam lazım dua edin lütfen

İnşallah o büyülü sesi sende duyarsın ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun.

Bu arada biz midesi bulanmayanlar, midesi bulananlar için de bir tabak fazla yemek yiyeceğiz akşama

Son düzenleme:
arkadaşlar bende kaşıntı ve allerjik döküntüler var bu durumda olan var mı ve ilaç kullanıyor musunuz?

Merhabalar
Yaşım 38, Bursa 3. hamileliğim inşallah

Bu arada biz midesi bulanmayanlar, midesi bulananlar için de bir tabak fazla yemek yiyeceğiz akşama

amin canım inşallah. yahu ben 4 gündür abartılı yiyorum zaten 6 haftam bitti göbek çıktı resmen rezillik

amiiin amin inanın güzel dualarınızla sözlerinizle rahatlıyorum derin bi nefes alıyorum... iyi ki varsınız

Ayyy nasıl imrendim sen yemek yiycem diyince offfff bende yemek istiyorum :84: neyse afiyet olsun size

Slm kızlar. Ben de kasım annesi olacağım. 7 haftalığız. Bu aralar su içemiyorum. Meyveli soda içsem zararı olur mu acaba. Maden suyu içilebilir yazıo nette ama meyveli sodalar pek önerilmio gibi geldi:((

benimde ilk bebeğim olacak inş Boludayım yasım 25. 19 kasım doğum tarihimiz beni de eklerseniz sevinirim

beklediğimiz doğum tarihi 12/11/2014, İstanbul, yaş 28, ilk bebeğim

Slm kızlar. Ben de kasım annesi olacağım. 7 haftalığız. Bu aralar su içemiyorum. Meyveli soda içsem zararı olur mu acaba. Maden suyu içilebilir yazıo nette ama meyveli sodalar pek önerilmio gibi geldi:((

Merhaba hayirli olsun bebeğin inşallah :) meyveli soda yerine sade sodanin içine meyve koyabilirsin çilek elma gibi..yine ayni şeyi su içinde yapabilirsin. İlik suyun içine kabuk tarcin atiyorum. Yada oda sicakligindaki suya çilek,salatalik veya aktardan aldigim minik güllerden bekliyorum. Çok hoş aromasi oluyor. Simdilik aklima bunlar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…