- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Slm bende kasım annesi olcam inş ancak iş konusu benimde korkulu rüyam kimse inanmıyo gripmiş gibi hala geçmedimi soruları sinirlerimi hoplatıyo rapor alıyorum binbir ezilmeyle haber veriyorum karşılığında yediğim tripte cabası çok çaresizim yan haklaromdan faydalanmadanda çıkmak istemiyorum ama karar aldım artık bebeğimi büyütmeye bakıcam inceldiği yerden kopsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne güzel, ikili tarama yaptırdınız mı?Yarın 12. haftam doluyor, ilk 3 aylık dönemi bitirmiş olacağım, darısı başınıza güzel anneler.
bende de olmuştu aynı şeyler progestan kullanınca geçti ve tekrarlamadı çok şükür. Bi de benim doktor çok yorma kendini demişti. Sende mümkün oldukça dinlenmeye çalış bence.Kızlar merhaba, bugün sabah 9dan beri peçeteyi sürdükçe gelen kahverengi lekem var doktorumu aradım hemen gel kalp atışını duyalim dedi bu arada 6+6 dayım. Gittim çok şükür bebeğim sanki beni rahatlatmak için 'ben burdayım anne' der gibi kalp atışlarını hemen duyurdu. İçim rahatladı ama dr her ihtimale karşı progestan verdi günde 3defa lekelenme bitince 2ye düşür dedi. Şimdi istirahat ediyorum. Rabbim meleklerimizi korusun..
Herkese iyi akşamlar bende nasipse Kasım annesi olacağım şuan 9 haftalık oldum ama 5 haftadan itibaren progestan kullanıyorum hemde lekelenme yada ağrı belirtisi olmadan.doktorum tutunması için yardımcı olalım dedi sadece bunun için verdiğini söylüyor ama içimde de soru işareti kaldı.aranızda düşük belirtisi olmadan ilaç kullanan var mı
ne güzel, ikili tarama yaptırdınız mı?
bende de olmuştu aynı şeyler progestan kullanınca geçti ve tekrarlamadı çok şükür. Bi de benim doktor çok yorma kendini demişti. Sende mümkün oldukça dinlenmeye çalış bence.
bana da keseyi görür görürgörmez hiç sorunum yokken vermişti. 10 gün kullandım. bitince kahverengi akıntım oldu sonra bir 10 gün daha 200mglık kullandık. Sonra bi sıkıntı kalmadı çek şükür ve bıraktık. Bazı doktorlar tedbirci davranıyor ilk baştan, bazıları da gereksiz görüyor. İlk ben de niye kullanıyorum demiştim kendi kendime ama vardır bir bildikleri.
Herkese iyi akşamlar bende nasipse Kasım annesi olacağım şuan 9 haftalık oldum ama 5 haftadan itibaren progestan kullanıyorum hemde lekelenme yada ağrı belirtisi olmadan.doktorum tutunması için yardımcı olalım dedi sadece bunun için verdiğini söylüyor ama içimde de soru işareti kaldı.aranızda düşük belirtisi olmadan ilaç kullanan var mı
Benim dusuk belirtim yoktu sadece ilk haftalarda ani hareketlerimde kramp gibi agrilar oluyodu.1 bucuk kutu bitirdim.gunde 3 tane iciyodum. Midemi cok kotu yapti.devam etmedim. Bi problem yok simdilik sukur
Merak ediyorum doktorlariniz hangi vitaminleri verdi, kullananlar herhangi bir yan etkisini gordumu
Merak ediyorum doktorlariniz hangi vitaminleri verdi, kullananlar herhangi bir yan etkisini gordumu
Ayyy böyle olunca üzülüyorum ya...
Allahım esirgesin ya, ben çok etkileniyorum...
Rahat bir hamilelik yaşarız inş...
merhaba kasimda allahin izniyle anne olacaklar. bende alti yil aradan sonra 6 haftalik hamileyim:nazar tup bebek asilama laproskopi kisaca alti yil ugras dur cok sukur bende anne adayiyim artik.bugun gittim kalp atimini keseyi gorduk ruya gibiydi dr alti haftalik dedi. ben yumurta takibi yle hamis kaldim kalp atimini karindan nezaman duyarim cok heyecanliyim. kac aylikken nts ye baglaniyorsunuz. ben yeni anne adayiyim ay cok mutluyum ya esimle yeni den dogduk.esimin dogum gununde hamile ciktim.
evlat diye yanan herkese allahim nasip etsin bende saglikla kucgima alirim insallah...
Kizlar lütfen benimle ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa yazsin. 2 gündür acik kahverengi akintim oldu ve cok korktum. Sükür karin agrisi falan yok. Bugün doktora gittim kanama görmedigini söyledi,5 haftalik hamileyim, keseyi gördük. Ama eve gelince yine akintim oldu biraz daha koyu ve miktari biraz daha fazla, yine agrim yok. Doktor alttan muayene ettigim icin kücük miktarda kan bile gelebilir teleslanma dedi ama icim icimi yiyor. Alttan muayene edince, öyle akinti falan olur mu, icerde kanama olmadigi halde, neden kahverengi akintim var? Bunu yasayan,yasamis bilgisi olan arkadaslar nolur yardimci olun.cok korkuyorum!!!
kızlar selam 10. haftamın içindeyim sabahları kalktığımda hiçbir belirtim kalmıyor sizdede böyle bişey yaşayan varmı
Kizlar ya yardiminiza ihtiyacim var . Bugune kadar pek orali olmadim ama bugun cok moralim bozuldu normalde bugun tam 9. Haftam biraz kilolu oldugum icin bebegimi cok net goremioruz kalp atimlari cokk iyi cok sukur , dr umun usg si de pek net gostermio zaten gecen hafta acaba vajinal mi baksak dedim acele etme dedi biraz daha buysuun netlesir dedi ama bugun bebegi o kadar zor gorduk ki 8+1 gosterdi usg ama dr korkulcak bisi yok atimlari gelisimi cok ii dedii offf ben daha net gormek istiorum .. bu arada netten kastim agzi burnu diil yani ben sekil olarak bile goremiorum varmi bole olann ya ;(((
Selam arkadaslar,
Bugün kontrolüm vardı, tahlillerim temiz çıktı bebeğe baktık sonra ama kalp atışı alamadık.
2 gün önce durmuş meğer...
Başka doktorlarda baktı... Sonrasında kürtaj oldum malesef
Bu 2.kaybım, o yüzden büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü iğne kullanıyordum...
Bebekten parça alınıp bi genetik merkezine gönderildi, onda da bişey olmazsa kromozom tahlilerimizi yaptırcaz eşimle.
Rabbim bana böylesini nasip etmiş demek ki...
Sizlerin yavrucaklarınıza uzun, sağlıklı ömürler versin Allahım, şimdilik iyi geceler...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Uzun zamandır vakit ayırıp giremiyordum, tam giriyorum iki satır okumadan evdeki bücürler annnneeeee diyor tekrar kapatmak zorunda kalıyorum
İnşaAllah cnm benim etkilenmemek elde değil Allah yardımcısı olsun.
Kontrolün ne zamandı? Benimki salı günü inşaAllah acayip heycan sardı bu sefer eşimde yanımda olacak inşaAlla
Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olur inşaAllah. Normalde 6 haftadan sonra duyuluyor kalp atışları diye biliyorum ben.
Cnm korkma inşaAllah bebişlerimiz yerleştiği zamanda kahverengi tonlarında akıntılar oluyor. Doktorun bir sorun görseydi acık acık söylerdi eğerki akıntın dvm ederse iciin rahat olması icin tekrar irtibata gec doktorunla tekrar bi baksın.
Aynı duygular icindeyim gecen haftalarda mide ekşimesinden tut mide bulantısına kadar hepsi vardı. Şimdi yok oldular bende korkuyorum ama büyüyen karnımı görüncede kendi kendime teselli veriyorum. Allah'tan salı günü kontrolüm var
Cnm kafana takma Rabbim boool sağlık versin bebeğin karnında sağlıklı cok şükür. Gelişimi iyi önemli olan bunlar gerisi zaten gelir. Birdahaki sefere daha rahat görürsünüz o zamana kadar büyür sana ne cilveler yapar
Selam arkadaslar,
Bugün kontrolüm vardı, tahlillerim temiz çıktı bebeğe baktık sonra ama kalp atışı alamadık.
2 gün önce durmuş meğer...
Başka doktorlarda baktı... Sonrasında kürtaj oldum malesef
Bu 2.kaybım, o yüzden büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü iğne kullanıyordum...
Bebekten parça alınıp bi genetik merkezine gönderildi, onda da bişey olmazsa kromozom tahlilerimizi yaptırcaz eşimle.
Rabbim bana böylesini nasip etmiş demek ki...
Sizlerin yavrucaklarınıza uzun, sağlıklı ömürler versin Allahım, şimdilik iyi geceler...
7+4 haftalik hamileyim... lekelenmem var. Bir aylik doz olarak progestan igne verdi doktor. Haftada bi tane vuruluyorum. 3 tane vuruldum 1 tane kaldi ama lekelenme devam ediyor. Benim durumumda olan varmıkafama cok takiliyo nezaman gececek bu durumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm benım bulantı şikayetim için bitkisel kökenli bi ilaç verdi dr um.içinde hem folik asit hem b6 hem b12 var.memnunum.yan etkisi yok.açkarnına içiyorum.ama kusması olanlarda işe yaramıyomuş.brnim yoktu.şiddetli bulantım vardı.bugün ilk kez cıkardım. Sen kaç haftalıksın
SAT tarihime gore 7 haftalık olmam gerekiyordu geç döllenme nedeniyle 4+4 um şuanda ve herşey çok saglikli gidiyormuş. Doktorum decavit verdi vitamin olarak. 3 hafta sonra kontrolüm var
iPad 'den
Elevit kullanıyorum ben onun dışında başka vitamin vermedi herhangi bir yan etkisini görmedim sen ne kullanıyorsun
Bende decavit kullanmaya basliyorum bugün doktorunun tavsiyesiyle :) tesekkur ederim cevaplariniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?