2014 Kasım Anneleri

7+4 haftalik hamileyim... lekelenmem var. Bir aylik doz olarak progestan igne verdi doktor. Haftada bi tane vuruluyorum. 3 tane vuruldum 1 tane kaldi ama lekelenme devam ediyor. Benim durumumda olan varmı kafama cok takiliyo nezaman gececek bu durumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm bende kasım annesi olcam inş ancak iş konusu benimde korkulu rüyam kimse inanmıyo gripmiş gibi hala geçmedimi soruları sinirlerimi hoplatıyo rapor alıyorum binbir ezilmeyle haber veriyorum karşılığında yediğim tripte cabası çok çaresizim yan haklaromdan faydalanmadanda çıkmak istemiyorum ama karar aldım artık bebeğimi büyütmeye bakıcam inceldiği yerden kopsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamileyken çalışıyor olmak gerçekten zor karşındaki insan anlayışsız biriyle çok daha zor.bunların hepsi gelip geçici şeyler hiç takma kafana eminim düzelir herşey bebeğini düşün ki keyfin yerine gelsin

Herkese iyi akşamlar bende nasipse Kasım annesi olacağım şuan 9 haftalık oldum ama 5 haftadan itibaren progestan kullanıyorum hemde lekelenme yada ağrı belirtisi olmadan.doktorum tutunması için yardımcı olalım dedi sadece bunun için verdiğini söylüyor ama içimde de soru işareti kaldı.aranızda düşük belirtisi olmadan ilaç kullanan var mı

Yarın 12. haftam doluyor, ilk 3 aylık dönemi bitirmiş olacağım, darısı başınıza güzel anneler.
ne güzel, ikili tarama yaptırdınız mı?

bende de olmuştu aynı şeyler progestan kullanınca geçti ve tekrarlamadı çok şükür. Bi de benim doktor çok yorma kendini demişti. Sende mümkün oldukça dinlenmeye çalış bence.

bana da keseyi görür görürgörmez hiç sorunum yokken vermişti. 10 gün kullandım. bitince kahverengi akıntım oldu sonra bir 10 gün daha 200mglık kullandık. Sonra bi sıkıntı kalmadı çek şükür ve bıraktık. Bazı doktorlar tedbirci davranıyor ilk baştan, bazıları da gereksiz görüyor. İlk ben de niye kullanıyorum demiştim kendi kendime ama vardır bir bildikleri.

Cevabın için çok sağol en azından tek değilmişim.Ben nerdeyse 1 aydır kullanıyorum bakalım haftaya kontrolüm var devam diyecek mi merak ediyorum.evet tedbir belki de sıkıntı yokken kullanmakta ilacın yan etkililerinden dolayı beni korkuttu açıkcası

Benim dusuk belirtim yoktu sadece ilk haftalarda ani hareketlerimde kramp gibi agrilar oluyodu.1 bucuk kutu bitirdim.gunde 3 tane iciyodum. Midemi cok kotu yapti.devam etmedim. Bi problem yok simdilik sukur

Düşük riski olanlari Rabbim esirgesin dikkat edin kizlar dinlenin bol bol. Bendede oldu pregestan kullandim ama mahvetti beni midemi basim 150 km hizla dönmeye başladı. Progestani fitil seklinde kullan dedi leke gecince biraktim. Simdilik derdimiz bulantilar...insallah gecer gider bende ogretmenim ise gidip gelmek cok zorluyor...

Benim dusuk belirtim yoktu sadece ilk haftalarda ani hareketlerimde kramp gibi agrilar oluyodu.1 bucuk kutu bitirdim.gunde 3 tane iciyodum. Midemi cok kotu yapti.devam etmedim. Bi problem yok simdilik sukur

Ben günde 2 tane içiyorum nerdeyse 3 hafta oldu.Söylediğin kramplar bende yeni başladı.daha doğrusu otururken kalkmaya çalıştığımda sanki biri kasığıma bıçak saplıyor bugün çok tedirgin etti beni.pazartesi günü kontrole gitmeyi düşünüyorum.aman maşşallah diyelim sıkıntı olmasın yeter ki

Merak ediyorum doktorlariniz hangi vitaminleri verdi, kullananlar herhangi bir yan etkisini gordumu

Merak ediyorum doktorlariniz hangi vitaminleri verdi, kullananlar herhangi bir yan etkisini gordumu

Cnm benım bulantı şikayetim için bitkisel kökenli bi ilaç verdi dr um.içinde hem folik asit hem b6 hem b12 var.memnunum.yan etkisi yok.açkarnına içiyorum.ama kusması olanlarda işe yaramıyomuş.brnim yoktu.şiddetli bulantım vardı.bugün ilk kez cıkardım. Sen kaç haftalıksın

iPad 'den

Elevit kullanıyorum ben onun dışında başka vitamin vermedi herhangi bir yan etkisini görmedim sen ne kullanıyorsun

Merhaba kızlar nasılsınız?

Uzun zamandır vakit ayırıp giremiyordum, tam giriyorum iki satır okumadan evdeki bücürler annnneeeee diyor tekrar kapatmak zorunda kalıyorum

Ayyy böyle olunca üzülüyorum ya...
Allahım esirgesin ya, ben çok etkileniyorum...
Rahat bir hamilelik yaşarız inş...

İnşaAllah cnm benim etkilenmemek elde değil Allah yardımcısı olsun.
Kontrolün ne zamandı? Benimki salı günü inşaAllah acayip heycan sardı bu sefer eşimde yanımda olacak inşaAlla

Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olur inşaAllah. Normalde 6 haftadan sonra duyuluyor kalp atışları diye biliyorum ben.

Cnm korkma inşaAllah bebişlerimiz yerleştiği zamanda kahverengi tonlarında akıntılar oluyor. Doktorun bir sorun görseydi acık acık söylerdi eğerki akıntın dvm ederse iciin rahat olması icin tekrar irtibata gec doktorunla tekrar bi baksın.

kızlar selam 10. haftamın içindeyim sabahları kalktığımda hiçbir belirtim kalmıyor sizdede böyle bişey yaşayan varmı

Aynı duygular icindeyim gecen haftalarda mide ekşimesinden tut mide bulantısına kadar hepsi vardı. Şimdi yok oldular bende korkuyorum ama büyüyen karnımı görüncede kendi kendime teselli veriyorum. Allah'tan salı günü kontrolüm var

Cnm kafana takma Rabbim boool sağlık versin bebeğin karnında sağlıklı cok şükür. Gelişimi iyi önemli olan bunlar gerisi zaten gelir. Birdahaki sefere daha rahat görürsünüz o zamana kadar büyür sana ne cilveler yapar

Selam arkadaslar,
Bugün kontrolüm vardı, tahlillerim temiz çıktı bebeğe baktık sonra ama kalp atışı alamadık.
2 gün önce durmuş meğer...
Başka doktorlarda baktı... Sonrasında kürtaj oldum malesef
Bu 2.kaybım, o yüzden büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü iğne kullanıyordum...
Bebekten parça alınıp bi genetik merkezine gönderildi, onda da bişey olmazsa kromozom tahlilerimizi yaptırcaz eşimle.
Rabbim bana böylesini nasip etmiş demek ki...

Sizlerin yavrucaklarınıza uzun, sağlıklı ömürler versin Allahım, şimdilik iyi geceler...

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Çarşamba günü çok az kanamam oldu o günden beri her gün kahverengi leke şeklinde akıntı ila beraber geliyor. adet bittikten sonraki lekelenme gibi. Bu durum daha kaç gün sürecek bilen var mı? progestan kullanıyorum ve sürekli yatıyorum ama kafamda sürekli soru işaretleri var.

Canım çok üzüldüm allah sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum
kaç haftalıktın sen...
Rabbim en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı bir evlat nasıp etsın ınsallah.

Esram. Haftaya ayın 18 inde kontrolüm var :)
Cuma günü başka bir yere gittim, ii şkür...

Canımmmmmm Allahım sana yeniden nasipp etsin inşallah...

Bende merak ediyorum bu durumu ne zaman geçecek diye, 4 gündür akıntı ile birlikte gelmeye devam ediyor. Dr. bana 2 doz verdi iğneyi haftaya diğer dozu olacağım. Senin ne zaman başlamıştı?

Elevit kullanıyorum ben onun dışında başka vitamin vermedi herhangi bir yan etkisini görmedim sen ne kullanıyorsun

Bende decavit kullanmaya basliyorum bugün doktorunun tavsiyesiyle :) tesekkur ederim cevaplariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…