Kizlar lütfen benimle ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa yazsin. 2 gündür acik kahverengi akintim oldu ve cok korktum. Sükür karin agrisi falan yok. Bugün doktora gittim kanama görmedigini söyledi,5 haftalik hamileyim, keseyi gördük. Ama eve gelince yine akintim oldu biraz daha koyu ve miktari biraz daha fazla, yine agrim yok. Doktor alttan muayene ettigim icin kücük miktarda kan bile gelebilir teleslanma dedi ama icim icimi yiyor. Alttan muayene edince, öyle akinti falan olur mu, icerde kanama olmadigi halde, neden kahverengi akintim var? Bunu yasayan,yasamis bilgisi olan arkadaslar nolur yardimci olun.cok korkuyorum!!!
Allahim sagligiyla kucaginada almayi nasip etsin. Ben 6+4 iken karindan kalp atisini dinledim allahin iziniyle sende dinlersin.nts benim bildiğim son ay da oluyor
Gunaydn mutlu hafta sonlari hepimize kizlar dun isyerinde sinirden saatlerce agladm sabaha kadarda uyumadm bugun sag kasigmda sancm var insllh kotu bise degildr
Kizlar lütfen benimle ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa yazsin. 2 gündür acik kahverengi akintim oldu ve cok korktum. Sükür karin agrisi falan yok. Bugün doktora gittim kanama görmedigini söyledi,5 haftalik hamileyim, keseyi gördük. Ama eve gelince yine akintim oldu biraz daha koyu ve miktari biraz daha fazla, yine agrim yok. Doktor alttan muayene ettigim icin kücük miktarda kan bile gelebilir teleslanma dedi ama icim icimi yiyor. Alttan muayene edince, öyle akinti falan olur mu, icerde kanama olmadigi halde, neden kahverengi akintim var? Bunu yasayan,yasamis bilgisi olan arkadaslar nolur yardimci olun.cok korkuyorum!!!
Yarın 12. haftam doluyor, ilk 3 aylık dönemi bitirmiş olacağım, darısı başınıza güzel anneler.
Benimde tahammulum yok midemi bulandiriyorr yaparken ama 10 dk o pamuğu orda tutuyorum zorda olsa sonrada agri falan cekmiyorum cok sukur bence yap derim tuzlu suyla olcak sey degil sogan ve sarimsagin antibiyotik ozelligi icin dayanikisininde kousuna tahammülüm yokki normalde olsa çok severdim ama şimdi ödüm kopuyo tuz bastım bende geçiyo gibi sonra geri başlıyo off off çok zor Rabbim yardım etsinnn diş ağrısı hiç bişeye benzemiyo
Ben bebek hic beklemedim ama sni anlayabiliyorum ablamin 10 yil olmadi. Vajinal muayenenin bir zarari yok ben daha once dusuk yaptim suanki hamileligimdede rahat 5 kez vajinadan muayene oldum hic bir sikinti olmadi şükür. 10 gun sonra cok rahat duyarsin merak etme. Allaha emanet et hic birsey olmaz allahin iziniyle.cevabin icin sagol cnm cahillik iste nts yi de bilmiyorum ya son aylarda oluyor demekki. ben alti haftalikmis dum gittim dra kalbini gosterdi ekranda ama sesini nezaman duycam kalp sesini duymak istiyorum vajinal duyariz dedi ama vajinal asla olmam beklicem zaten on gun sonra kontrol um var yillar sonra bunlari yazmak bile mucize gibi.
Yarın 12. haftam doluyor, ilk 3 aylık dönemi bitirmiş olacağım, darısı başınıza güzel anneler.
Cinsiyeti ogrenebilirsin :) ne güzel yaaaYarın 12. haftam doluyor, ilk 3 aylık dönemi bitirmiş olacağım, darısı başınıza güzel anneler.
Tatlim stres yapma herkesten herkse degsr ve makinadanda kynklanydr ben 8+6da basini veminicik kolunu grdmm nett bende gooremdm yani tadini cikara cikara yasaylm elbet gorcezde hissedecezde onun icin sabrrrKizlar ya yardiminiza ihtiyacim var . Bugune kadar pek orali olmadim ama bugun cok moralim bozuldu normalde bugun tam 9. Haftam biraz kilolu oldugum icin bebegimi cok net goremioruz kalp atimlari cokk iyi cok sukur , dr umun usg si de pek net gostermio zaten gecen hafta acaba vajinal mi baksak dedim acele etme dedi biraz daha buysuun netlesir dedi ama bugun bebegi o kadar zor gorduk ki 8+1 gosterdi usg ama dr korkulcak bisi yok atimlari gelisimi cok ii dedii offf ben daha net gormek istiorum .. bu arada netten kastim agzi burnu diil yani ben sekil olarak bile goremiorum varmi bole olann ya ;(((
sımdı cınsıyet derdıne dusecegız
Cinsiyeti ogrenebilirsin :) ne güzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?