2014 Kasım Anneleri

Bende hafif kahve lekelenmem oldugunda gittim progestan verdi düşük riskine karsi bi süre kullandim geçti şükür

canını sıkma canım, doktorun muayene etmiş gerekeni de söylemiş, sonuçta hiçbirimiz doktordan daha iyi bilecek değiliz, o yüzlerce hamile ile deneyim yaşıyor, bizler çoğumuz ilk, tecrübeli arkadaşlarımız da birkaç hamilelik yaşamış, kaldı ki bu sürecin kişiden kişiye ne kadar değiştiği ortada! güzel düşün , güzel olsun allahın izniyle, bebeklerimiz rabbime emanet, tabii tedbiri de elden bırakmayarak

ve tüm kasım annelerine günaydıııııııııınn
hayırlı sağlıklı, bereketli bir gün ve hafta sonu diliyorum herkeseeee:128:

Sanada Günaydın canim. Mide bulantim var dramamin aldim ama yetmedi dyrdurmaya zofran alicam galiba...herkese bulantisiz gunlerrr

Gunaydn mutlu hafta sonlari hepimize kizlar dun isyerinde sinirden saatlerce agladm sabaha kadarda uyumadm bugun sag kasigmda sancm var insllh kotu bise degildr

Allahim sagligiyla kucaginada almayi nasip etsin. Ben 6+4 iken karindan kalp atisini dinledim allahin iziniyle sende dinlersin.nts benim bildiğim son ay da oluyor

cevabin icin sagol cnm cahillik iste nts yi de bilmiyorum ya son aylarda oluyor demekki. ben alti haftalikmis dum gittim dra kalbini gosterdi ekranda ama sesini nezaman duycam kalp sesini duymak istiyorum vajinal duyariz dedi ama vajinal asla olmam beklicem zaten on gun sonra kontrol um var yillar sonra bunlari yazmak bile mucize gibi.

Gunaydn mutlu hafta sonlari hepimize kizlar dun isyerinde sinirden saatlerce agladm sabaha kadarda uyumadm bugun sag kasigmda sancm var insllh kotu bise degildr

canım benim belli ki seni çok üzmüşler ama hiçbir şey karnındaki bebekten önemli değil, rahatlatmaya çalış kendini, herşeyin gelip geçici olduğunu düşün, biliyorum yazmak kolay, yaşamak zor, ama biz üzüldüğümüzde olan yine bize, bebeklerimize oluyor, dışardakiler için hayat aynen akıp gidiyor, allahım korusun her türlü kötüden, kötülükten (amin)

kızlar selam 10. haftamın içindeyim sabahları kalktığımda hiçbir belirtim kalmıyor sizdede böyle bişey yaşayan varmı

Son düzenleme:

benim de 5. haftanın içindeyken olmuştu. doktor progestan vermişti. 10 gün onu kullandım sonra tekrarlanmadı çok şükür. Bi de alttan muayeneden kaynaklanacağını sanmıyorum. Benim 8.haftaya kadar kontrollerim hep alttan olmuştu k.rengi akıntı yaşadığım için daha net görünürmüş. Canın sıkma çok hareket etme, biraz dinlen. Son olarak asıl korkulması gereken kanamanın olması demişti doktor.

Yarın 12. haftam doluyor, ilk 3 aylık dönemi bitirmiş olacağım, darısı başınıza güzel anneler.

Canım sakın akıntının kırmızıya dönmesini bekleme vucüdun sana sinyal veriyo dr um bana gebelikte kanama olabiliyor fakat ben hiçbir remk değişikliğini normal olarak görmüyorum hemen gel demişti yani sen git durumun ciddiyetine dr un karar versin niye iyice kırmızıya dönmesini beklryesin sakınn

Benimde tahammulum yok midemi bulandiriyorr yaparken ama 10 dk o pamuğu orda tutuyorum zorda olsa sonrada agri falan cekmiyorum cok sukur bence yap derim tuzlu suyla olcak sey degil sogan ve sarimsagin antibiyotik ozelligi icin dayan

Ben bebek hic beklemedim ama sni anlayabiliyorum ablamin 10 yil olmadi. Vajinal muayenenin bir zarari yok ben daha once dusuk yaptim suanki hamileligimdede rahat 5 kez vajinadan muayene oldum hic bir sikinti olmadi şükür. 10 gun sonra cok rahat duyarsin merak etme. Allaha emanet et hic birsey olmaz allahin iziniyle.

Merhaba hepinize sabah kontrole gittim, normale gore 7 haftam bitmiş olmasi gerekiyordu. Biraz ufakmis geç döllenme olmuş dedi doktorum şuan 4+3 müsüz :) herşey gayet saglikli gorunuyormus. Süreç içinde normal haftasina gelecek 3 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi. O kadar rahatladiki içim anlatamam.. Herkese iyi haftasonlari diliyorum

Son düzenleme:
Kizlar ya yardiminiza ihtiyacim var . Bugune kadar pek orali olmadim ama bugun cok moralim bozuldu normalde bugun tam 9. Haftam biraz kilolu oldugum icin bebegimi cok net goremioruz kalp atimlari cokk iyi cok sukur , dr umun usg si de pek net gostermio zaten gecen hafta acaba vajinal mi baksak dedim acele etme dedi biraz daha buysuun netlesir dedi ama bugun bebegi o kadar zor gorduk ki 8+1 gosterdi usg ama dr korkulcak bisi yok atimlari gelisimi cok ii dedii offf ben daha net gormek istiorum .. bu arada netten kastim agzi burnu diil yani ben sekil olarak bile goremiorum varmi bole olann ya ;(((

Kızlar merhaba, bugün sabah 9dan beri peçeteyi sürdükçe gelen kahverengi lekem var doktorumu aradım hemen gel kalp atışını duyalim dedi bu arada 6+6 dayım. Gittim çok şükür bebeğim sanki beni rahatlatmak için 'ben burdayım anne' der gibi kalp atışlarını hemen duyurdu. İçim rahatladı ama dr her ihtimale karşı progestan verdi günde 3defa lekelenme bitince 2ye düşür dedi. Şimdi istirahat ediyorum. Rabbim meleklerimizi korusun..

Tatlim stres yapma herkesten herkse degsr ve makinadanda kynklanydr ben 8+6da basini veminicik kolunu grdmm nett bende gooremdm yani tadini cikara cikara yasaylm elbet gorcezde hissedecezde onun icin sabrrr

sımdı cınsıyet derdıne dusecegız

Cinsiyeti ogrenebilirsin :) ne güzel yaaa

10 gün sonra doktor randevum. ayda 1 gidiyorum artık :) acelem yok bazı arkadaşlar genede göremiyormuş, afacanlar elleri ile saklıyomuş ya da kordon ile kapatıyormuş :) cinsiyeti öğrenir öğrenmez renk odaklı alışverişe başlayacaz gibi gözüküyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…