Ben bebek hic beklemedim ama sni anlayabiliyorum ablamin 10 yil olmadi. Vajinal muayenenin bir zarari yok ben daha once dusuk yaptim suanki hamileligimdede rahat 5 kez vajinadan muayene oldum hic bir sikinti olmadi şükür. 10 gun sonra cok rahat duyarsin merak etme. Allaha emanet et hic birsey olmaz allahin iziniyle.
Selam arkadaslar,
Bugün kontrolüm vardı, tahlillerim temiz çıktı bebeğe baktık sonra ama kalp atışı alamadık.
2 gün önce durmuş meğer...
Başka doktorlarda baktı... Sonrasında kürtaj oldum malesef
Bu 2.kaybım, o yüzden büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü iğne kullanıyordum...
Bebekten parça alınıp bi genetik merkezine gönderildi, onda da bişey olmazsa kromozom tahlilerimizi yaptırcaz eşimle.
Rabbim bana böylesini nasip etmiş demek ki...
Sizlerin yavrucaklarınıza uzun, sağlıklı ömürler versin Allahım, şimdilik iyi geceler...
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Çarşamba günü çok az kanamam oldu o günden beri her gün kahverengi leke şeklinde akıntı ila beraber geliyor. adet bittikten sonraki lekelenme gibi. Bu durum daha kaç gün sürecek bilen var mı? progestan kullanıyorum ve sürekli yatıyorum ama kafamda sürekli soru işaretleri var.
Bende merak ediyorum bu durumu ne zaman geçecek diye, 4 gündür akıntı ile birlikte gelmeye devam ediyor. Dr. bana 2 doz verdi iğneyi haftaya diğer dozu olacağım. Senin ne zaman başlamıştı?
selam kızlar ya aklıma takılan bişey var benim nasip olursa bende kasım annesi olacagım 2 hafta önce agır işler yaptıgım için az bi lekelenmem oldu sol kasıgımda da son 1 aydır hiç geçmeyen bi sancım var bulantılarımdan dolayı bu hafta 2 kez hastaneye yatırıldım birinde2 gün digerinde 3 gün hastanede yattım doktorum düşük riski için progestan verdi aklıma takılan şu doktor ilişki yasak falan demed bende utanıp soramadım o yüzden eşimle ilişkiye girmeye korkuyoruz acaba bu durumda ilişkiye girmenin bi sakıncası olur mu?kanamam falanda yok.:26:
selam kızlar ya aklıma takılan bişey var benim nasip olursa bende kasım annesi olacagım 2 hafta önce agır işler yaptıgım için az bi lekelenmem oldu sol kasıgımda da son 1 aydır hiç geçmeyen bi sancım var bulantılarımdan dolayı bu hafta 2 kez hastaneye yatırıldım birinde2 gün digerinde 3 gün hastanede yattım doktorum düşük riski için progestan verdi aklıma takılan şu doktor ilişki yasak falan demed bende utanıp soramadım o yüzden eşimle ilişkiye girmeye korkuyoruz acaba bu durumda ilişkiye girmenin bi sakıncası olur mu?kanamam falanda yok.:26:
Bende merak ediyorum bu durumu ne zaman geçecek diye, 4 gündür akıntı ile birlikte gelmeye devam ediyor. Dr. bana 2 doz verdi iğneyi haftaya diğer dozu olacağım. Senin ne zaman başlamıştı?
bana doktorum yasak falan diye bişey demedi cnm yasak dese zaten degil 3 ay 9 aybi yapmayız ama doktorda demedi ya yasak diye acaba olsa sorun olurmu die düşünüyorumbenimde lekelenmem oldu 5+3 de.progestan kullanıyorum. benimde sol kasığımda sürekli sancı var. ilk gebeliğim boş gebelikti onda da lekelenme yaşamıştım o yüzden bu sefer de düşük tehdidine göre tedavi görüyorum. ilişki bu gibi durumlarda yasak. dr unda söylemiş zaten. 3 ay olana kadar ben tavsiye etmem dr larda tavsiye etmiyo zaten. ben 7 haftalık oldum 3 haftadır ilişki yok bizde ...
Allah sabır versin canım, tez zamanda sağlıklı bir melek nasip etsin Rabbim inşaallah..
Benim dün sabah kahverengi akıntı oldu dr.gittim kalp atışını duyduk ama progestan verdi kullanıyorum. Akşam lavaboya bir girdim bildiğin adet şeklinde kan geldi pıhtılı ve yoğun korkudan ağlamaya başladım hemen dr gittim hatta iki farklı dr gittim düşük tehliken var kalp atışı var şükür kanama da görünmüyor kesilmiş dedi ama tehlike varmış bu yüzden sende dikkat et Rabbim sağlıklı dünyaya getirmemizi nasip etsin inşaallah bu korku çok kötü. Bu durum dr dediği kadarıyla en az 10 haftalık olana kadar devam edermiş..
Inşaallah tehlikelerimizi tez zamanda atlatiriz..
Benim hamileligimi ogrendigimden beri devam ediyo azda olsa lekelenmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana doktorum yasak falan diye bişey demedi cnm yasak dese zaten degil 3 ay 9 aybi yapmayız ama doktorda demedi ya yasak diye acaba olsa sorun olurmu die düşünüyorum
Elevit kullanıyorum ben onun dışında başka vitamin vermedi herhangi bir yan etkisini görmedim sen ne kullanıyorsun
Bende decavit kullanmaya basliyorum bugün doktorunun tavsiyesiyle :) tesekkur ederim cevaplariniz icin
Bulantım için premesis verdi dr
iPad 'den
İkili test yaptıranınız var mı? Bana biraz bilgi verebilirmisiniz?
Selam arkadaslar,
Bugün kontrolüm vardı, tahlillerim temiz çıktı bebeğe baktık sonra ama kalp atışı alamadık.
2 gün önce durmuş meğer...
Başka doktorlarda baktı... Sonrasında kürtaj oldum malesef
Bu 2.kaybım, o yüzden büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü iğne kullanıyordum...
Bebekten parça alınıp bi genetik merkezine gönderildi, onda da bişey olmazsa kromozom tahlilerimizi yaptırcaz eşimle.
Rabbim bana böylesini nasip etmiş demek ki...
Sizlerin yavrucaklarınıza uzun, sağlıklı ömürler versin Allahım, şimdilik iyi geceler...
İkili test yaptıranınız var mı? Bana biraz bilgi verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?