2014 Kasım Anneleri

cevabin icin cok sagol zaten on gun sonraya kontrolum var ay odum kopuyor kalbi falan durur diye allahim koru herkesin melegini. anne adayi bile olmak cok zormus saglikla gelsinler amin

Allah sabır versin canım, tez zamanda sağlıklı bir melek nasip etsin Rabbim inşaallah..

Benim dün sabah kahverengi akıntı oldu dr.gittim kalp atışını duyduk ama progestan verdi kullanıyorum. Akşam lavaboya bir girdim bildiğin adet şeklinde kan geldi pıhtılı ve yoğun korkudan ağlamaya başladım hemen dr gittim hatta iki farklı dr gittim düşük tehliken var kalp atışı var şükür kanama da görünmüyor kesilmiş dedi ama tehlike varmış bu yüzden sende dikkat et Rabbim sağlıklı dünyaya getirmemizi nasip etsin inşaallah bu korku çok kötü. Bu durum dr dediği kadarıyla en az 10 haftalık olana kadar devam edermiş..

Bende merak ediyorum bu durumu ne zaman geçecek diye, 4 gündür akıntı ile birlikte gelmeye devam ediyor. Dr. bana 2 doz verdi iğneyi haftaya diğer dozu olacağım. Senin ne zaman başlamıştı?

Inşaallah tehlikelerimizi tez zamanda atlatiriz..

selam kızlar ya aklıma takılan bişey var benim nasip olursa bende kasım annesi olacagım 2 hafta önce agır işler yaptıgım için az bi lekelenmem oldu sol kasıgımda da son 1 aydır hiç geçmeyen bi sancım var bulantılarımdan dolayı bu hafta 2 kez hastaneye yatırıldım birinde2 gün digerinde 3 gün hastanede yattım doktorum düşük riski için progestan verdi aklıma takılan şu doktor ilişki yasak falan demed bende utanıp soramadım o yüzden eşimle ilişkiye girmeye korkuyoruz acaba bu durumda ilişkiye girmenin bi sakıncası olur mu?kanamam falanda yok.:26:

benimde lekelenmem oldu 5+3 de.progestan kullanıyorum. benimde sol kasığımda sürekli sancı var. ilk gebeliğim boş gebelikti onda da lekelenme yaşamıştım o yüzden bu sefer de düşük tehdidine göre tedavi görüyorum. ilişki bu gibi durumlarda yasak. dr unda söylemiş zaten. 3 ay olana kadar ben tavsiye etmem dr larda tavsiye etmiyo zaten. ben 7 haftalık oldum 3 haftadır ilişki yok bizde ...

Bana doktorlarım söyledi ilişki kesinlikle yasak diye. Eğer progestan kullanıyorsan ve az da olsa lekelenme varsa doktorlar ilişkiyi yasaklıyor.

Bende merak ediyorum bu durumu ne zaman geçecek diye, 4 gündür akıntı ile birlikte gelmeye devam ediyor. Dr. bana 2 doz verdi iğneyi haftaya diğer dozu olacağım. Senin ne zaman başlamıştı?

Benim hamileligimi ogrendigimden beri devam ediyo azda olsa lekelenmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim lekelenmem oldugu icin doktor iliski yasak dedi.

bana doktorum yasak falan diye bişey demedi cnm yasak dese zaten degil 3 ay 9 aybi yapmayız ama doktorda demedi ya yasak diye acaba olsa sorun olurmu die düşünüyorum

Benim hamileligimi ogrendigimden beri devam ediyo azda olsa lekelenmem

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. inşallah hepimiz bu korkulu günleri sağ sağlim atlatır bebeklerimizi kucağımıza alırız. Perşembe dr'a gittiğimizde kal atışını gördük minik bir nokta yanıp sönüyordu kalp atışını duymaya çalıştık ama çok net gelmiyordu. Zaten ultrason görüntüsü de pek net değil sanırım karı bölgemde ki yoğun yağ tabakasından. Birde dr. ultrason cihazını bastırınca sezeryan dikişlerim bir anda çok canımı yaktı o yüzden daha yüzeysel yaptı.umarım bir sorun yoktur. Dr. kese etrafında biraz kanlanma var dedi tedirgin oldum.

bana doktorum yasak falan diye bişey demedi cnm yasak dese zaten degil 3 ay 9 aybi yapmayız ama doktorda demedi ya yasak diye acaba olsa sorun olurmu die düşünüyorum

Pardon yanlış anlamışım. Bence dr soylemeyi unutmustur. Bi süre ara verin derim. Çünkü sonrasinda agri yapabiliyor...

İkili test yaptıranınız var mı? Bana biraz bilgi verebilirmisiniz?

Oğluma hamileliğimden hatırladığımı anlatayım canım, Dr. ultrasonla bebeğin ense kalınlığını ölçüyor. Senden de kan alınıp bir hormona bakıyorlar. Kan testi sonucun, bebeğin ense kalınlığı ve annenin yaşı gibi bir kaç faktöre bakılıp bebeğin down sendromu riski belirleniyor. genelde 40 yaş altı gebelerde risk düşük çıkıyor. İkili test kafaya takılacak bir şey değil çünkü belirlenen risk yüksek bile olsa daha detaylı testler yapılıyor, 3lü test, 4 lü test, amniyosentez gibi

Cok uzucu gercekten. Allah sabir versin hem sana hem esine. Umarim en kisa zamanda bu sefer saglicakla bebisini kucagina alirsin.

Canim bende ayin 22 sinde gidicem test icin. 11+3 oluyoruz o tarihte. Doktor ense kalinligini olcucez bide ac karnina kan vericeksin demisti. Bakalim heyecanla bekliyorum kontrol zamanini.

Merhabalar annişler. Uzun bir aradan sonra yeni bakabildim sayfaya nasılızz benim durum biraz vahim yaklaşık 6. Haftadan itibaren bulantı çekiyorum midem çok kötü zorla çıkarmaya çalışıyorum gece gündüz birbirine karıştı.aynı zamanda işte var ne yapmam bilmiyorum ne zamn geçiçekk bu günler.bugun 10.hafta biticek.doktor metpamid verdi etki etmedi dramamine verdi etki etmedi serum yiyorum oda iki gün az buçuk etki ediyor.ne yapmam bennnn

benim hic bu kadar yogun bi bulsntim olmadi cok sukur umarim olmazda. Ben hafif bulantilarda cubuk kraker yiyodum ama sende ise yarmi bilmiyorum. Umarim biran once gecer bu surecte

bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza rabbim sabırlar versin ve en kısa zamanda tekrar melkelerini göndersin inşallah..
bulantı için beyaz leblebi de deneyebilirsiniz arkadaşlar..
ben de bu hafta içi kontrole gidicem, bebeğim allahıma emanet, inşallah güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…