2014 Kasım Anneleri

Heterozigot dedi Dr'um. Ben bu diyete 1 yıldır devam ediyorum hamilelik öncesinden yani ve ilaçlarım var 1 yıldır kullandığım. Coeaspin, çinko tablet, folbiol ve becozym complex. Hamile kalınca da ek olarak clexan 02 'lik yapıyorum hergün kendime. Dr merak etme birşey olmaz diyor ama insanın elinde değil ki okuyorum şu çok faydalı bu çok faydalı diye ama bana yasak umarım sorunsuz doğar bebişim, çok teşekkür ederim canım sen iğne kullanıyor musun?

Canım sağol inşallah sen de en kısa zamanda toparlarsın çok geçmiş olsun serum toparlar ama merak etme..

Teşekkürler tatlımm

bende alayıım bari yavaştaan demin baktımda fiyatıda iyimişş yaniii

Benim doktorda rapor vermiyor yanlız değilsin çok acımasızlar

Kızlar 13 haftalık hamile arkadaşım bebeğini kaybetti çok üzgünüm

kızlar dişi ağrıyo napabilirim ki
Dis agrisi bende de var hatta apse yapti bir haftadir her akşam sogan sarimsak rendeleyip pamukla suyunu alip disimin ustune koyuyorum agri gecti apse sisligi hala var ama küçüldü. Baya kokutuyor evi ama o agriyi cekmekten iyidir yapcak bisey yok

merhaba kasimda allahin izniyle anne olacaklar. bende alti yil aradan sonra 6 haftalik hamileyim:nazar tup bebek asilama laproskopi kisaca alti yil ugras dur cok sukur bende anne adayiyim artik.bugun gittim kalp atimini keseyi gorduk ruya gibiydi dr alti haftalik dedi. ben yumurta takibi yle hamis kaldim kalp atimini karindan nezaman duyarim cok heyecanliyim. kac aylikken nts ye baglaniyorsunuz. ben yeni anne adayiyim ay cok mutluyum ya esimle yeni den dogduk.esimin dogum gununde hamile ciktim.
evlat diye yanan herkese allahim nasip etsin bende saglikla kucgima alirim insallah...

Allahim sagligiyla kucaginada almayi nasip etsin. Ben 6+4 iken karindan kalp atisini dinledim allahin iziniyle sende dinlersin.nts benim bildiğim son ay da oluyor

ikisininde kousuna tahammülüm yokki normalde olsa çok severdim ama şimdi ödüm kopuyo tuz bastım bende geçiyo gibi sonra geri başlıyo off off çok zor Rabbim yardım etsinnn diş ağrısı hiç bişeye benzemiyo

Kizlar lütfen benimle ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa yazsin. 2 gündür acik kahverengi akintim oldu ve cok korktum. Sükür karin agrisi falan yok. Bugün doktora gittim kanama görmedigini söyledi,5 haftalik hamileyim, keseyi gördük. Ama eve gelince yine akintim oldu biraz daha koyu ve miktari biraz daha fazla, yine agrim yok. Doktor alttan muayene ettigim icin kücük miktarda kan bile gelebilir teleslanma dedi ama icim icimi yiyor. Alttan muayene edince, öyle akinti falan olur mu, icerde kanama olmadigi halde, neden kahverengi akintim var? Bunu yasayan,yasamis bilgisi olan arkadaslar nolur yardimci olun.cok korkuyorum!!!

Canım merhaba burda bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşım aynı haftalarda yaşadık böyle lekelenmeleri.doktorun muayene ettiyse için rahat olsun ama takibi de bırakma yoğunlaşırsa git doktora.altan muayeneden olacağını sanmıyorum ben,bebek yerleşirken kılcal damarların çatlaması ile olabiliyormuş.doktorum bana haftada bir iğne verdi önlem olsun diye Allah şükür 1aydır gelen giden yok,senin doktorun progeston vermedi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…