iki tüp nasıl yetti yaaaa, bana bir tüp 12 gün gitti:)))
Oğluşunu allah bağışlasın tatlım :)) kötü şeyleri getirme aklına iyi düşün umarım herşeyin yolunda güzel gider[/QUOT
Sağol canım amin inşallah :)
merhaba arkadaşlar
allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladlarınızı
benim 2007 kasım doğumlu bir oğlum var siteye yeni üye oldum açıkçası herkesin yazabildiği bir sayfa varmı onu bulamadım [/QUOTE
hamilemisiniz yoksa 2007 kasım annelerini mi arıyorsunuz
canım pıhtılaşma mutasyonların ne senin? iğne kullanıyor musun?
Bende de var pıhtılaşma, ama doktorum diyet vermedi benim. Gebelikte bu saydıklarının hepsinden azar azar da olsa alman lazım aslında, özellikle kaşar peyniri, bebeğe en çok yarayan peynir. Badem fındık ve ceviz, çok gerekli, az da olsa yiyemiyor musun bunlardan?
İlk 3 ay çok önemli değil, bebek annenin kanından besleniyor, ama ilerleyen aylarda bunları tüketememek acaba nasıl olur?
çok zor haklısın dün ilk defa 3 defa istifra ettim,hastaneye gittim ve serum taktılar bu durumu günler boyunca yaşayanlar var Allah yardımcınız olsun , gerçekten kötü.Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın.
cannımm aynennn bebeyağını banyolardan sonra sürdümmm
yani banyo sonrası bebeyağı sabah akşam lierac şeklinde kullandımm
14,haftada da lieraca başlamıştım şimdi bunda da öyle yapıcam inşallahh
johnsoun spreyli light yağını kullanıyorum bennn tatlımmm
Kizlarrr kan tahlilim temiz cikti hamd olsun .
Allah onları bildiği gibi yapsın. Geçen gün de bana yaptı mdr...ağlattı beni
Dr umun da Allah cezasını versin, rapor vermiyor, bilmiyorum ya....
Benim çok tanıdığım var hiç sorunları yok, raporlu geçiriyorlar hamileliklerini..bi benim mi şansım yok....
Kızlar 13 haftalık hamile arkadaşım bebeğini kaybetti çok üzgünüm
Ayyy canımmmm benim neden..
9 haftalıkken kalbi durmuş sağlıksız embriyoymuş demiş doktor
Dis agrisi bende de var hatta apse yapti bir haftadir her akşam sogan sarimsak rendeleyip pamukla suyunu alip disimin ustune koyuyorum agri gecti apse sisligi hala var ama küçüldü. Baya kokutuyor evi ama o agriyi cekmekten iyidir yapcak bisey yokkızlar dişi ağrıyo napabilirim ki
Allahim sagligiyla kucaginada almayi nasip etsin. Ben 6+4 iken karindan kalp atisini dinledim allahin iziniyle sende dinlersin.nts benim bildiğim son ay da oluyormerhaba kasimda allahin izniyle anne olacaklar. bende alti yil aradan sonra 6 haftalik hamileyim:nazar tup bebek asilama laproskopi kisaca alti yil ugras dur cok sukur bende anne adayiyim artik.bugun gittim kalp atimini keseyi gorduk ruya gibiydi dr alti haftalik dedi. ben yumurta takibi yle hamis kaldim kalp atimini karindan nezaman duyarim cok heyecanliyim. kac aylikken nts ye baglaniyorsunuz. ben yeni anne adayiyim ay cok mutluyum ya esimle yeni den dogduk.esimin dogum gununde hamile ciktim.
evlat diye yanan herkese allahim nasip etsin bende saglikla kucgima alirim insallah...
Dis agrisi bende de var hatta apse yapti bir haftadir her akşam sogan sarimsak rendeleyip pamukla suyunu alip disimin ustune koyuyorum agri gecti apse sisligi hala var ama küçüldü. Baya kokutuyor evi ama o agriyi cekmekten iyidir yapcak bisey yok
Kizlar lütfen benimle ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa yazsin. 2 gündür acik kahverengi akintim oldu ve cok korktum. Sükür karin agrisi falan yok. Bugün doktora gittim kanama görmedigini söyledi,5 haftalik hamileyim, keseyi gördük. Ama eve gelince yine akintim oldu biraz daha koyu ve miktari biraz daha fazla, yine agrim yok. Doktor alttan muayene ettigim icin kücük miktarda kan bile gelebilir teleslanma dedi ama icim icimi yiyor. Alttan muayene edince, öyle akinti falan olur mu, icerde kanama olmadigi halde, neden kahverengi akintim var? Bunu yasayan,yasamis bilgisi olan arkadaslar nolur yardimci olun.cok korkuyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?