Ben de kasım annesi olucam inşallah ama biraz kanamam var çok korkuyorum
benide ekler misin cnm listeye ilk hamileliğim sakaryalıyım 24 yaşındayım nasipse bebeğimin doğum tarihide 24 kasım 2014Günaydın arkadaşlar herkese mutlu sağlıklı haftalar
Şu liste olayı gerçekten çok karıştı
Lütfen bilgileri eksik olan arkadaşlarım buradan yada özelden yazsın bana
çünkü hafta sonuna doğru bilgileri eksik olan listeyi kaldıracağım
Bilgilerini girdim canım ana listeye ekledim seni
merhabalar
kızlar benım kalcam cok fena agrıyor yerı gelıyor yurutmuyor boyle bırseyle karsılasan oldumu
kızımda yasadım ama dogumumun son haftasında bebek baskı yapıyor sınırlere dedıler sımdı oyle bırsey olma ıhtımalı varmıdır kı?
kızlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için:) .doktordan geldim şimdi miniğim çok iyi allah şükür,2 günde iyice bebeğe benzemeye başlamış hatta haraket ediyordu artık eşim kameraya çekmeye başlayınca durdu sıpa:) 9+2 günlük olmuş.allaha şükür hiçbir şey yok doktorum ayrıntılı baktı içim rahatlasın diye:) elini bile oynattı hala inanamıyorum :) allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aramıza hoşgeldinnnnmerhaba.uzun zamandır kadınlar klübü takipçisiydim ama artık üyesiyim hemde kasım anneleri grubuna...Allah nasip ederse bende anne olacağım.söylerken bile sanki başkasından bahsediyor gibiyim. sat a göre 7 ultrasona göre 6 haftalık hamileyim.ama hangisi geçerli bilmiyorum.kalp atışlarını duymaya bu hafta gideceğiz nasipse.tüm annelere hayırlı olsun inşallah.
canım nasıl görünüyordu ?kızlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için:) .doktordan geldim şimdi miniğim çok iyi allah şükür,2 günde iyice bebeğe benzemeye başlamış hatta haraket ediyordu artık eşim kameraya çekmeye başlayınca durdu sıpa:) 9+2 günlük olmuş.allaha şükür hiçbir şey yok doktorum ayrıntılı baktı içim rahatlasın diye:) elini bile oynattı hala inanamıyorum :) allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
merhaba.uzun zamandır kadınlar klübü takipçisiydim ama artık üyesiyim hemde kasım anneleri grubuna...Allah nasip ederse bende anne olacağım.söylerken bile sanki başkasından bahsediyor gibiyim. sat a göre 7 ultrasona göre 6 haftalık hamileyim.ama hangisi geçerli bilmiyorum.kalp atışlarını duymaya bu hafta gideceğiz nasipse.tüm annelere hayırlı olsun inşallah.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için:) .doktordan geldim şimdi miniğim çok iyi allah şükür,2 günde iyice bebeğe benzemeye başlamış hatta haraket ediyordu artık eşim kameraya çekmeye başlayınca durdu sıpa:) 9+2 günlük olmuş.allaha şükür hiçbir şey yok doktorum ayrıntılı baktı içim rahatlasın diye:) elini bile oynattı hala inanamıyorum :) allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
ayy ne guzel masallahben en son 7. Haftamizda gorebilmistim melegimi cok ozledim... İnsallah haftaya kontrolumuzde bende senin gibi hareketlenmis halini gorurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?