2014 Kasım Anneleri

Kanamam çok değil 10 gün lük raporum yeni bitti kanamamda yoktu artık ama dünden buyana gene başladı

Ben çok zorlu bir süreçten geçiyorum.bana ilk dış gebelik olabilir dendi başka dr gittim değil kese var dedi .oda beta hcg lerin 2 ye katlamıyo düşük yapcan dedi bekledim düşük te yapmadım şimdi başka bi dr gittim önemli olan progesteron dedi oda iyi çıktı derken 1 hafta sonra kanamam oldu 10 gün dinlendim iğneler filan kanamam Gaçmişti ta ki düne kadar.

Mrb anneler bugün çok yorgunum eve yeni girdimmm açııııııııııııııım

benide ekler misin cnm listeye ilk hamileliğim sakaryalıyım 24 yaşındayım nasipse bebeğimin doğum tarihide 24 kasım 2014

kızlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için:) .doktordan geldim şimdi miniğim çok iyi allah şükür,2 günde iyice bebeğe benzemeye başlamış hatta haraket ediyordu artık eşim kameraya çekmeye başlayınca durdu sıpa:) 9+2 günlük olmuş.allaha şükür hiçbir şey yok doktorum ayrıntılı baktı içim rahatlasın diye:) elini bile oynattı hala inanamıyorum :) allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah.

bendede kalçada ve bacaklarımda çok agrılarım oluyuo cnm doktorum fıtıgın oldugu için ondan oluyodur dedi bana sende de fıtık varsa ondan oluyodur

merhaba.uzun zamandır kadınlar klübü takipçisiydim ama artık üyesiyim hemde kasım anneleri grubuna... Allah nasip ederse bende anne olacağım.söylerken bile sanki başkasından bahsediyor gibiyim. sat a göre 7 ultrasona göre 6 haftalık hamileyim.ama hangisi geçerli bilmiyorum.kalp atışlarını duymaya bu hafta gideceğiz nasipse.tüm annelere hayırlı olsun inşallah.

ayy ne guzel masallah ben en son 7. Haftamizda gorebilmistim melegimi cok ozledim... İnsallah haftaya kontrolumuzde bende senin gibi hareketlenmis halini gorurum.

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aramıza hoşgeldinnnn
canım hamilelik takviminde sanırım yanlış yazılmış:)

canım nasıl görünüyordu ?
bende çok heyecanlandım şimdi

sağol canım.hoşbulduk :) evet son adet tarihime göre öyle çıkıyor.ama geçen hafta doktor ultrasonda 5 haftalık dedi.onu neye göre değiştireceğim bilemedim.

Son düzenleme:

tebrik ederim ne guzel bir haber almissin. Allah saglikla birsekilde bu sureci bitirip meleklerimizi kucagimiza almayida nasip etsin. Ultrasonda cikan haftayi kabul ediyor genelde doktorlar. Sende oyle hesaplarsin.

Gözün aydin Nihal. .. ne güzel haberler bunlar kuzunada Maşallah. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy ne guzel masallah ben en son 7. Haftamizda gorebilmistim melegimi cok ozledim... İnsallah haftaya kontrolumuzde bende senin gibi hareketlenmis halini gorurum.

kesin görürsün canım biz inanamadık eşimle daha 9+2 deyiz bugün, senin 11 hafta olacak kesin haraketlerini çok net seçersiniz:) allahım herkese kısmet etsin kalp atışlarını gördükten sonra en mutlu andı bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…