2014 Kasım Anneleri

Bu haftalarda bulantilarinin azalmasi lazim. O yuzden telas yapma kendinide uzme. Bu normal bir durum.

merhaba taze anne adayları nasıl geçiyor günleriniz. bulantılı bulantısız :) ben bu bulantılardan ne yiyeceğimi şaşırdım artık 10+3 oldum artık geçsede herşeyleri yesem yemek yemeyi özledim valla

merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır sayfalarınızı takip ediyorum.. kısmetse bende kasım anneleri arasında yer alacağım.. Allah hayırlısıyla hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. liste için bilgilerimi vereyim.. yaşım 36. tahmini doğum 25 kasım 2014. ikinci çocuğum olacak inş. ve şehir Eskişehir:)))

Benim bulantım yok ancak böyle kafamı yataktan kaldıramıyorum...
Hep uzanasım yatasım ve hiçç bir şey yemeyesim var...resmen tembelleştim..

Merhaba

Kasım annelerine beni de eklemeni rica edicem senden
27 yaşındayım - izmir - tahmini 15/11/2014 2.çocuğum olacak

teşekkürler

Benim bulantım yok ancak böyle kafamı yataktan kaldıramıyorum...
Hep uzanasım yatasım ve hiçç bir şey yemeyesim var...resmen tembelleştim..

Aynen bendede oyle uyuyum surekli istiyorum. Artik sabah kalkip gitmek oyle zor geliyor ki. Biraksalar aksama kadar uyurum heralde

beni de 11. haftada çağırdı da merak ettim acaba nasıl bi şey diye? .

Doktorumla konuştum, 11-14 hafta arası yapılıyormuş bu test ve ense kalınlığı ölçülüyormuş ultrasonla. Bazı anomali riskler için öngörü oluyormuş. Haftaya baktırıcam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar benim dün akıntıyla beraber çok az kanama oldu, çok korktum ama şükür devamı gelmedi. doktora çarşamba gidebilcem, hala içim huzursuz

kızlar benim dün akıntıyla beraber çok az kanama oldu, çok korktum ama şükür devamı gelmedi. doktora çarşamba gidebilcem, hala içim huzursuz

Devami gelmediyse psnik yapma canim. Baktin artiyor yada devam ediyor carsambayi beklemez gidersin. Ama on onlem olarak ayakta kalma sansin varsa yatarak dinlen.

Gogus hassasiyeti mide bulantisi kasik agrisi istah acilmasi bunlar yok bir tek uykuya dustum gerci normaldede uyumayi cok severim biraksalar 20 saat uyurum :)

Aynen bendede oyle uyuyum surekli istiyorum. Artik sabah kalkip gitmek oyle zor geliyor ki. Biraksalar aksama kadar uyurum heralde

Ben rapor aldım...ilk üç ay bunların olması normalmiş..çalışmakk zor olur, bi de üç ay tehlikeli ya..bol bol dinlenmekk lazım

Benim sol kalçama doğru belim feci ağrıyo, dün giren sancılardan ah uh diye bağırıyordum.

boyle gıderse gıdecem bıo var bı yok
benıde cok bagırtıyor agrı esım bıse mı oldu dıye gelıyor o derece
bende 170cm bılemıyorum ılk kez duydum
bendede kalçada ve bacaklarımda çok agrılarım oluyuo cnm doktorum fıtıgın oldugu için ondan oluyodur dedi bana sende de fıtık varsa ondan oluyodur

fıtık var cnm evet

Gogus hassasiyeti mide bulantisi kasik agrisi istah acilmasi bunlar yok bir tek uykuya dustum gerci normaldede uyumayi cok severim biraksalar 20 saat uyurum :)

bende gögüs hassasiyeti falan yok bulantım geçen hafta başladı cumartesi günü doktorum bulantı hapı verdi şimdi onu kullanıyorum bulantılarım arada oluyo ama kusmalarım kesildi çok şükür ama benim sol kasık agrım hiç geçmiyor ve sol tarafıma hiç yatamıyorum yattıgım zamanda kasıgımda bi şişlik oluyo ve çok agrı yapıodu buğün onun için doktora gittim kasık fıtıgı dedi yani artık hem kuyruk sokumumda bel fıtıgım var hemde kasıgımda fıtık var sonumuz nolucak bakalım son zamanlar sıkıntılı geçicek gibi benim:44:

boyle gıderse gıdecem bıo var bı yok
benıde cok bagırtıyor agrı esım bıse mı oldu dıye gelıyor o derece
bende 170cm bılemıyorum ılk kez duydum

fıtık var cnm evet

ozaman kesin fıtıktandır cnm geçmiş olsun çok kötü oluyo insan bilirim bende çekiyorum son 2 ay hiç kalkmadan yatmam gerekebilirmiş benim

Günaydınnnnnnnn herkeseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…