Merhabalar hanımlar
sizlere bi soru sormak istiyorum
benim ilk başlarda çok mide bulantım , tiksinmelerim oluyordu
şimdi 9 haftalık hamileyim ama eskisi gibi bulantım ve koku hassasiyetim kalmadı özellikle bugün
acaba bi sıkıntıdan dolayımı Allah korusun böyle oldu
sizlerdede böyle oluyor mu
hergün aynı şekildemi oluyor mide bulantınız
Günaydın arkadaşlar herkese mutlu sağlıklı haftalar
Şu liste olayı gerçekten çok karıştı
Lütfen bilgileri eksik olan arkadaşlarım buradan yada özelden yazsın bana
çünkü hafta sonuna doğru bilgileri eksik olan listeyi kaldıracağım
Benim bulantım yok ancak böyle kafamı yataktan kaldıramıyorum...
Hep uzanasım yatasım ve hiçç bir şey yemeyesim var...resmen tembelleştim..
beni de 11. haftada çağırdı da merak ettim acaba nasıl bi şey diye? .
kızlar benim dün akıntıyla beraber çok az kanama oldu, çok korktum ama şükür devamı gelmedi. doktora çarşamba gidebilcem, hala içim huzursuz
hiç bi belirti yok derken bigün bianda bi başlıyo bitirio bnde hiç bi belirtim yok ne hassasiyet ne dogru düzgün bulantı derkennnn bi başladı hastanelerde yatmaya başladım o derece inş sizde de öle olmaz çok kötü oluyooo
İyi akşamlar. Kalp atışı karından ultrasonda görünüyor mu?
💑💓
Aynen bendede oyle uyuyum surekli istiyorum. Artik sabah kalkip gitmek oyle zor geliyor ki. Biraksalar aksama kadar uyurum heralde
evet gorunuyor...
Geçmiş olsun canım ya acaba bel ile ilgisi olabilir mi bazen bel ağrıları kalçaya vurur ya istersen bir ortopedi dr'una danış siyatik gibi bişey olabilir belki canım çoook geçmiş olsun istirahat et bol bol ...
Benim sol kalçama doğru belim feci ağrıyo, dün giren sancılardan ah uh diye bağırıyordum.
boyle gıderse gıdecem bıo var bı yokBende süpürge yaparsam yada yemek yapmak için ayakta kalırsam felaket bir bel ağrısı çekiyorum oda kalçaya vuruyor resmen yürütmüyor
doktorum bu hafta sonu muhakkak söylicem böyle bir problem çektiğimi
bu topikte daha önce bel ağrısı olan bir arkadaşın doktoru uzun boylularda genelde oluyor demişti alakası olabilir mi? :26: benim 1,70cm boy sizlerin?
bendede kalçada ve bacaklarımda çok agrılarım oluyuo cnm doktorum fıtıgın oldugu için ondan oluyodur dedi bana sende de fıtık varsa ondan oluyodur
Gogus hassasiyeti mide bulantisi kasik agrisi istah acilmasi bunlar yok bir tek uykuya dustum gerci normaldede uyumayi cok severim biraksalar 20 saat uyurum :)
boyle gıderse gıdecem bıo var bı yok
benıde cok bagırtıyor agrı esım bıse mı oldu dıye gelıyor o derece
bende 170cm bılemıyorum ılk kez duydum
fıtık var cnm evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?