2014 Kasım Anneleri

canım çok sağol,inşallah güzel haberlerle dönerim.yaşamayan bilemez bu stresi sıkıntıyı.gerçekten her wc bir olay.allah hepimize yardım etsin.

Geçmiş olsun nihalcim
tedbirli davranmak en iyisi
senin kendine çok dikkat etmen lazım aşırı stres ve evhamda bebeklerimizi kötü etkileyecektir
herzaman olumlu düşün canım
ayrıca bebeğin tek mi çift mi
bazen 2. bir bebeğin de habercisi olabiliyormuş lekelenme
Allah herşeyin hayırlısını versin dualarımdasın

merhabalar
kızlar benım kalcam cok fena agrıyor yerı gelıyor yurutmuyor boyle bırseyle karsılasan oldumu
kızımda yasadım ama dogumumun son haftasında bebek baskı yapıyor sınırlere dedıler sımdı oyle bırsey olma ıhtımalı varmıdır kı?

Canım çok geçmiş olsun canını sıkmamaya çalış sen elinden geleni yapıyorsun bak gerisi Allah'a emanet artık hayırlısıyla bu zordönemi atlatırsın inşallah...

Geçmiş olsun canım ya acaba bel ile ilgisi olabilir mi bazen bel ağrıları kalçaya vurur ya istersen bir ortopedi dr'una danış siyatik gibi bişey olabilir belki canım çoook geçmiş olsun istirahat et bol bol ...

canım çok sağol,inşallah güzel haberlerle dönerim.yaşamayan bilemez bu stresi sıkıntıyı.gerçekten her wc bir olay.allah hepimize yardım etsin.

Offf çok iyi bilirim o psikolojiyi insan gitmek istemiyor wc ye ama sıkma canını kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz canım hatta bazı hamilelerde 9 ay boıyunca bildiğin kırmızı kanama olabiliyormuş hayırlısı ile sorun yok diyecektir dr'un iyi haberlerle dön inşallah...

listede yokm sanırım
27 yaşındaym ankara 1. bebek tahmini doğum 16,11,2014

canim bende 6.haftadan beri var.ama yatinca cok oluyo.bildigin sanki biri elektrik veriyoda kitlenip kaliyorum sol kalcamin ordan giriyo.doktor yatmaktan dedi bana ama bilemiyorum cunku bi arkadasimada direk magnezyum vermis agrim var diyince

allah yardımcın olsun canım, rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah

herkese günaydınlar, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir hafta diliyorum tüm annelere
Amin canım inşaallah..

İlla ki her dert farklı etki yaratıyor işte, ama birinde bebeğinin kalp atışının durma ihtimali var diğerinde bebeğin gayet sağlıklı ama sen eziyetini çekiyorsun ikisi de kötü. Ama aradaki fark sonuçları yani ben keşke bebeğim sağlıklı olsa yaşasa da ben zorluk çekeyim varsın olsun diyorum işte herkes kendi çektiğini zor sanırmış ya (

allah yardımcınız olsun

Aminnnnn aminn inşaallah şu kanamalarim bitse artık vallahi bebeğimin bana yaşatacağı kasık ağrılarına razıyım
Canım inşaallah bu düşük tehlikemi atlatirsam bende Kasım annesi olacağım 30.11.2014 istanbul yaş 25 ilk çocuk kısmet olursa..
Canım çok geçmiş olsun canını sıkmamaya çalış sen elinden geleni yapıyorsun bak gerisi Allah'a emanet artık hayırlısıyla bu zordönemi atlatırsın inşallah...

Inşaallah anlatırız hepimiz. Şimdi yine doktordan geliyorum yine sabah pedim kanliydi. Hergün pedin yarısını dolduracak kadar kan geliyor bir kere ama devamı gelmiyor çok şükür sürekli kahverengi lekem var yaklaşık 3 gündür durum bu şekilde dr. Tehliken yüksek dedi ama rahim içinde ve etrafında kan göremedi. Kan gelip sonra kesiliyormus. Bir daha gelirse hastaneye yatiracak. Şuan 2 tüp progestan iğne oluyorum ve 200 ml progestan hap içiyorum halsizlikten zaten yattığım yerden kalkamiyorum (( hep bebeğimle konuşuyorum annesini bırakmasın diye

Benim sol kalçama doğru belim feci ağrıyo, dün giren sancılardan ah uh diye bağırıyordum.

Benim sol kalçama doğru belim feci ağrıyo, dün giren sancılardan ah uh diye bağırıyordum.

Bende süpürge yaparsam yada yemek yapmak için ayakta kalırsam felaket bir bel ağrısı çekiyorum oda kalçaya vuruyor resmen yürütmüyor
doktorum bu hafta sonu muhakkak söylicem böyle bir problem çektiğimi
bu topikte daha önce bel ağrısı olan bir arkadaşın doktoru uzun boylularda genelde oluyor demişti alakası olabilir mi? :26: benim 1,70cm boy sizlerin?

gebelikte yoğun bir bel ağrısı yaşamadım ama genel olarak ayakta çok kalırsam yemek yaparken vs ağrır. uzun boylularda bel fıtığı ihtimali daha fazla diye duymuştum doğru mu bilmem. 176yım bende

gebeliğin ilk haftalarında bu denli halsizlik yaşarsak iler ki haftalar nasıl geçecek gerçekten merak ediyorum artık.daha şunun şurası kaçıncı haftatayım cidddi bir yorgunluk hisssi var.

Benim boyum 157 cm :) pekte uzun sayılmam heralde

gebeliğin ilk haftalarında bu denli halsizlik yaşarsak iler ki haftalar nasıl geçecek gerçekten merak ediyorum artık.daha şunun şurası kaçıncı haftatayım cidddi bir yorgunluk hisssi var.

Kısa bir süre sonra geçecek yorgunluğun, ben 2 haftadır gözümü açabilmeye başladım, daha enerjik hissediyor ve akşam tv izleyebilecek kadar ayık kalabiliyorum :) ilk aylarda 21:00 de uyuyakalıyordum da :)

Son düzenleme:

Canim ankara,27 yas,ilk gebeligim, dogum tarihi 17.11 2014

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…