Allah korusun aklına bile getirme öyle şeyleri, sorun olsa en baştan belli olurdu. Dua ediyorum dr dan hayırlı haberlerle dön inşallah. Geçen hafta benim ilk kanama geldiğinde dr. Açık pembe yada kırmızı kan renginde gelmediği ve kanama artmadığı sürece korkma demişti. Ayrıca lekelenme ile bereber kasıklarında adet olacakmışsın gibi bir ağrı yoksa hiç endişe etme. Ama ne kadar endişe etme desemde edeceksin biliyorum. 5 gündür bende bu lekeler bitmediği için kafayı yiyorum.
İnşallah dr dan iyi haberlerle gelirsin. Birde çalışıyorsan rapor iste. Dr lar bazen unutuyor çalışıp çalışmadığını sen söylemezsen dinlen deyip gönderebilir. Hatırlat mutlaka.
Geçmiş olsun nihalcimgünaydın arkadaşalar.1 aydır gelmeyen kahverengi lekelerim dün gece 1:30 da yine geldiçok çok azdı ama yinede çok canımı sıktı,sabah kalkıp işe geldim ama içim rahat etmedi 11:45 e randevu aldım doktorumdan gidip muayene olayım.inşallah herşey yolundadır.daha cumartesi gördüm aslında çok iyiydi ama böyle olunca içim rahat etmedi.dua edin bebeğim iyi olsun.
Günaydın tüm kasım anneleri
Hangi heterozigot ama? Benim MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot, ben de hamile kalmadan önce uzun süre folbiol, coraspin, benexol, decavit kullandım, testim pozitif çıktığı andan beri de clexane 0,4 kullanıyorum hergün. Ama diyet fln yok. Umarım bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız
Canım değerimi tam hatırlamıyorum ama benin de MTHFR heterozigot, amiiiin inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?
Canım çok geçmiş olsun canını sıkmamaya çalış sen elinden geleni yapıyorsun bak gerisi Allah'a emanet artık hayırlısıyla bu zordönemi atlatırsın inşallah...Mide bulantısı çeken arkadaşlarım bence şükredin inanın mide bulantim yok ama ciddi düşük tehlikem var keşke mide bulantım olsa.. Yerimden kipirdayamiyorum her lavaboya gidişimde yüreğim ağzıma geliyor bebeğime bişey oldu diye.. o peçetede her kan pıhtısıni kahverengi lekeyi gördükçe içim acıyor. Benim gibi bebeğini kaybetme tehlikesi yaşayan tüm annelere duâ ediyorum lütfen siz de bana dua edin((
merhabalar
kızlar benım kalcam cok fena agrıyor yerı gelıyor yurutmuyor boyle bırseyle karsılasan oldumu
kızımda yasadım ama dogumumun son haftasında bebek baskı yapıyor sınırlere dedıler sımdı oyle bırsey olma ıhtımalı varmıdır kı?
canım çok sağol,inşallah güzel haberlerle dönerim.yaşamayan bilemez bu stresi sıkıntıyı.gerçekten her wc bir olay.allah hepimize yardım etsin.
Günaydın arkadaşlar herkese mutlu sağlıklı haftalar
Şu liste olayı gerçekten çok karıştı
Lütfen bilgileri eksik olan arkadaşlarım buradan yada özelden yazsın bana
çünkü hafta sonuna doğru bilgileri eksik olan listeyi kaldıracağım
Bilgilerini girdim canım ana listeye ekledim seni
canim bende 6.haftadan beri var.ama yatinca cok oluyo.bildigin sanki biri elektrik veriyoda kitlenip kaliyorum sol kalcamin ordan giriyo.doktor yatmaktan dedi bana ama bilemiyorum cunku bi arkadasimada direk magnezyum vermis agrim var diyincemerhabalar
kızlar benım kalcam cok fena agrıyor yerı gelıyor yurutmuyor boyle bırseyle karsılasan oldumu
kızımda yasadım ama dogumumun son haftasında bebek baskı yapıyor sınırlere dedıler sımdı oyle bırsey olma ıhtımalı varmıdır kı?
Dün bebeğimin kalp atışlarını duydum.çook heyecanlandımmm nasılda hızlı atıyordu.Rabbimin bir mucizesi çok şükür Allah ımm :)
Amin canım inşaallah..allah yardımcın olsun canım, rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah
herkese günaydınlar, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir hafta diliyorum tüm annelere
İlla ki her dert farklı etki yaratıyor işte, ama birinde bebeğinin kalp atışının durma ihtimali var diğerinde bebeğin gayet sağlıklı ama sen eziyetini çekiyorsun ikisi de kötü. Ama aradaki fark sonuçları yani ben keşke bebeğim sağlıklı olsa yaşasa da ben zorluk çekeyim varsın olsun diyorum işte herkes kendi çektiğini zor sanırmış yaDilaknz arkadaşım insallah sen ve düşük tehdidi yasayan bütün arkadaslarim bebeklerini saglikla kucaklar. Ama sakin dertleri bibbiriyle karsilastirma. Ilk gebeligimde esimden baska kimsemin olmadigi bi sehirde 22. Haftaya kadar bulantilarla hastanelerde kollarimda serum takilcak ver kalmadigi icin ayak bilegimden serum takilmis biri olarak söylüyorum. O derece zorlu bir surecti ki Anlatamam. Insallah hepimiz atlatiriz saglocakla bu zor günleri
allah yardımcınız olsun
Aminnnnn aminn inşaallah şu kanamalarim bitse artık vallahi bebeğimin bana yaşatacağı kasık ağrılarına razıyımKeşke zaman şöyle göz açıp kapar gibi çabucak geçse de, gebeliklerimiz ilerlese, bulantısı olanların bulantısı, düşük tehlikesi olanların tehlikesi geçse, herkes kesesini, bebeğini görmüş,kalp atışını duymuş, içi rahatlamış olsa... Kafamızda ki tek soru kimin kızı kimin oğlu olacağı olsa.
Canım inşaallah bu düşük tehlikemi atlatirsam bende Kasım annesi olacağım 30.11.2014 istanbul yaş 25 ilk çocuk kısmet olursa..Günaydın arkadaşlar herkese mutlu sağlıklı haftalar
Canım çok geçmiş olsun canını sıkmamaya çalış sen elinden geleni yapıyorsun bak gerisi Allah'a emanet artık hayırlısıyla bu zordönemi atlatırsın inşallah...
merhabalar
merhabalar
Benim sol kalçama doğru belim feci ağrıyo, dün giren sancılardan ah uh diye bağırıyordum.
Bende süpürge yaparsam yada yemek yapmak için ayakta kalırsam felaket bir bel ağrısı çekiyorum oda kalçaya vuruyor resmen yürütmüyor
doktorum bu hafta sonu muhakkak söylicem böyle bir problem çektiğimi
bu topikte daha önce bel ağrısı olan bir arkadaşın doktoru uzun boylularda genelde oluyor demişti alakası olabilir mi? :26: benim 1,70cm boy sizlerin?
Bende süpürge yaparsam yada yemek yapmak için ayakta kalırsam felaket bir bel ağrısı çekiyorum oda kalçaya vuruyor resmen yürütmüyor
doktorum bu hafta sonu muhakkak söylicem böyle bir problem çektiğimi
bu topikte daha önce bel ağrısı olan bir arkadaşın doktoru uzun boylularda genelde oluyor demişti alakası olabilir mi? :26: benim 1,70cm boy sizlerin?
gebeliğin ilk haftalarında bu denli halsizlik yaşarsak iler ki haftalar nasıl geçecek gerçekten merak ediyorum artık.daha şunun şurası kaçıncı haftatayım cidddi bir yorgunluk hisssi var.
bende kasım annesi olucam :)
selam hamişler nasılsınız? ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz?
Günaydın arkadaşlar herkese mutlu sağlıklı haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?