2014 Kasım Anneleri

hayır hiç bi tarama yaptırmadım, haftaya doktor randevum, doktor ne derse onu yapıyorum. Randevuda soracağım taramaları, bu aralarda yapılan bişi sanırım.

beni de 11. haftada çağırdı da merak ettim acaba nasıl bi şey diye?

Hayırlı olsun. Benimde ilk haftalarda 1 hafta gerideydi ama 8. haftada gittiğimde 1 gün gerideydi. Doktor genellikle aradaki farkı kapatıyorlar böyle demişti.

kızlar kasığımda bugün çok batma oldu korkuyorum...
doktor randevumda perşembe günü

Bebegini goren anneler masallah darisi bize insallah. Ben gecen hafta kalp atislarini dinledim bir dahaki randevum bjr ay sonra...Bugün okuldan geldigimde kahverengi akintimin baya arttigini gördüm. Hemen doktoru aradim.asiri bulantidan dolayi progestani yutamadigimi ve lekelememin arttigini soyledim.progestanin jel formunda olani varmis ondan yazdi.bir haftada rapor yazdi yatmaliymisim.Hayirlisi bakalim

Merhabalar hanımlar
sizlere bi soru sormak istiyorum
benim ilk başlarda çok mide bulantım , tiksinmelerim oluyordu
şimdi 9 haftalık hamileyim ama eskisi gibi bulantım ve koku hassasiyetim kalmadı özellikle bugün
acaba bi sıkıntıdan dolayımı Allah korusun böyle oldu
sizlerdede böyle oluyor mu

Canım çok sevindim, maaşallah bebeğine:)

Çok çok geçmiş olsun canım ,sen sağlıklı olduktan sonra her şey birgün tamamına erer inşallah.Kendini heba etme çünkü öncelikle sen olmak üzere kimse istemez böyle bir şey yaşamayı,ne yazık ki elimizde olan bir durum değil ;metanetli olmamız gerekiyor.Sağlıklı günler diliyorum..

Heee olabilir benimde boyum 1.73

Sanırım ben de yokum listede, 20.11.2014 , Hatay, 28 ,1.bebek

Hayırlı olsun,hoş geldiniz.

inşaallah canım aminn

arkadaşalr merhaba bugün kalp atışı randevum vardı duyduk çok şükür sat'a göre 8+5 di ama ultrasonda 7+4 çıktı kasım sonuna geliyor nasipse Allah'ın izni ile çok güzel mucizevi bir olay içinde bir canlı büyüyor çok şükür rabbime...

Aradım bugün müsait değildi, yarın gene ararım doktoru, öğrenirim, ne ise geç kalmayayım bende..

kızlar mrb öncelikle Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah diyeyim,ya ben dr.a ilk gittiğimde 5+4 günlük hamilesin dedi,10 gün sonra kontrole gittiğimde ise 6+4 deyiz dedi..kafam karıştı ama o an soramadım,neye göre hesap yapılıyo en doğru şekilde yani son adetimin ilk günü 22 şubattı,ona göre mi hesap yapılıyo bilen varsa aydınlatabilir mi beni?:44:

maaşallah canım, çookk daha mutlu anlarına da şahit olursunuz inşallah, benim randevum da yarın, inşallah ben de görürüm hareketlerini, o mutlu an nasip olur bize de :)

Merhabalar hanımlar
sizlere bi soru sormak istiyorum
benim ilk başlarda çok mide bulantım , tiksinmelerim oluyordu
şimdi 9 haftalık hamileyim ama eskisi gibi bulantım ve koku hassasiyetim kalmadı özellikle bugün
acaba bi sıkıntıdan dolayımı Allah korusun böyle oldu
sizlerdede böyle oluyor mu
hergün aynı şekildemi oluyor mide bulantınız

Canım son adet tarihinin ilk gününe göre hesap yapılıyor ama gebelik bazen bi kaç gün ileri yada bi kaç gün geri olabiliyor. Ultrasonun da ölçümüne bakıyorlar. Mesela benim normalde bugün 7+1 olmam lazım ama ultrason 6+5 ölçtu yani 3 gün geri ölçtu. Hamilelik ilerledikçe netlesiyor haftan tatlım.Bu yüzden bende Kasım annesi mi olucam aralık annesi mi belli değil:) inşaallah şu düşük tehlikemi atlatip ayağa kalksam yeter bana
Mesela senin bugün 7+2 olman lazım sat a göre. Ama ultrason küçük ölcmüş zamanla ultrason normal haftasına dönüyor bebek büyüdükçe. Etrafımda çok hamile var onlardan biliyorum bende.

Son düzenleyen: Moderatör:

daha öncede yazmıştım ama eklenmedim listeye..
ilk bebeğim
20kasım2014
26yaşındayım
muğlada oturuyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…