canım nasıl görünüyordu ?
bende çok heyecanlandım şimdi
Gözün aydin Nihal. .. ne güzel haberler bunlar kuzunada Maşallah. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır hiç bi tarama yaptırmadım, haftaya doktor randevum, doktor ne derse onu yapıyorum. Randevuda soracağım taramaları, bu aralarda yapılan bişi sanırım.
merhaba.uzun zamandır kadınlar klübü takipçisiydim ama artık üyesiyim hemde kasım anneleri grubuna...Allah nasip ederse bende anne olacağım.söylerken bile sanki başkasından bahsediyor gibiyim. sat a göre 7 ultrasona göre 6 haftalık hamileyim.ama hangisi geçerli bilmiyorum.kalp atışlarını duymaya bu hafta gideceğiz nasipse.tüm annelere hayırlı olsun inşallah.
Ultrasonda 6+3 bugün kalp seslerini duysak rahatlıcam bakalım
kızlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için:) .doktordan geldim şimdi miniğim çok iyi allah şükür,2 günde iyice bebeğe benzemeye başlamış hatta haraket ediyordu artık eşim kameraya çekmeye başlayınca durdu sıpa:) 9+2 günlük olmuş.allaha şükür hiçbir şey yok doktorum ayrıntılı baktı içim rahatlasın diye:) elini bile oynattı hala inanamıyorum :) allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
Selam arkadaslar,
Bugün kontrolüm vardı, tahlillerim temiz çıktı bebeğe baktık sonra ama kalp atışı alamadık.
2 gün önce durmuş meğer...
Başka doktorlarda baktı... Sonrasında kürtaj oldum malesef
Bu 2.kaybım, o yüzden büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü iğne kullanıyordum...
Bebekten parça alınıp bi genetik merkezine gönderildi, onda da bişey olmazsa kromozom tahlilerimizi yaptırcaz eşimle.
Rabbim bana böylesini nasip etmiş demek ki...
Sizlerin yavrucaklarınıza uzun, sağlıklı ömürler versin Allahım, şimdilik iyi geceler...
Bende süpürge yaparsam yada yemek yapmak için ayakta kalırsam felaket bir bel ağrısı çekiyorum oda kalçaya vuruyor resmen yürütmüyor
doktorum bu hafta sonu muhakkak söylicem böyle bir problem çektiğimi
bu topikte daha önce bel ağrısı olan bir arkadaşın doktoru uzun boylularda genelde oluyor demişti alakası olabilir mi? :26: benim 1,70cm boy sizlerin?
Günaydın arkadaşlar herkese mutlu sağlıklı haftalar
Şu liste olayı gerçekten çok karıştı
Lütfen bilgileri eksik olan arkadaşlarım buradan yada özelden yazsın bana
çünkü hafta sonuna doğru bilgileri eksik olan listeyi kaldıracağım
Bilgilerini girdim canım ana listeye ekledim seni
merhaba.uzun zamandır kadınlar klübü takipçisiydim ama artık üyesiyim hemde kasım anneleri grubuna...Allah nasip ederse bende anne olacağım.söylerken bile sanki başkasından bahsediyor gibiyim. sat a göre 7 ultrasona göre 6 haftalık hamileyim.ama hangisi geçerli bilmiyorum.kalp atışlarını duymaya bu hafta gideceğiz nasipse.tüm annelere hayırlı olsun inşallah.
inşaallah canım aminnKötü düşünme canım, kafaya takılacak birşey değil dememin sebebi bu sadece risk belirlemek için, ailede katılsal bir anomali yoksa, yaşınız çok ileri değilse risk zaten düşük çıkıyor genellikle. Çok yakın bir arkadaşımın ikili testte riski yüksek çıktı, üçlü de yüksek çıktı, anmiyosentez istedi dr. ama arkadaşım yaptırmadı. Sonuçta o bebek dünyaya geldiğinde hiç bir sorun yoktu, şu an 3,5 yaşında çok sağlıklı ve akıllı bir çocuk maaşallah. Yine Akrabamın 2 çocuğunda da 35 yaş üzeri hamile kaldığı için riskleri yüksek çıktı, 3 lü testi amniyo sentezi vs. yapıldı. Çocuklar çok sağlıklılar. O yüzden demiştim kafaya takılacak bir şey değil diye. Tabi ki inşallah herkesin sonucu temiz çıkar. Sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
beni de 11. haftada çağırdı da merak ettim acaba nasıl bi şey diye?
Hayırlı olsun. Benimde ilk haftalarda 1 hafta gerideydi ama 8. haftada gittiğimde 1 gün gerideydi. Doktor genellikle aradaki farkı kapatıyorlar böyle demişti.
kesin görürsün canım biz inanamadık eşimle daha 9+2 deyiz bugün, senin 11 hafta olacak kesin haraketlerini çok net seçersiniz:) allahım herkese kısmet etsin kalp atışlarını gördükten sonra en mutlu andı bugün:)
kızlar mrb öncelikle Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah diyeyim,ya ben dr.a ilk gittiğimde 5+4 günlük hamilesin dedi,10 gün sonra kontrole gittiğimde ise 6+4 deyiz dedi..kafam karıştı ama o an soramadım,neye göre hesap yapılıyo en doğru şekilde yani son adetimin ilk günü 22 şubattı,ona göre mi hesap yapılıyo bilen varsa aydınlatabilir mi beni?:44:
Günaydın arkadaşlar herkese mutlu sağlıklı haftalar
Şu liste olayı gerçekten çok karıştı
Lütfen bilgileri eksik olan arkadaşlarım buradan yada özelden yazsın bana
çünkü hafta sonuna doğru bilgileri eksik olan listeyi kaldıracağım
Bilgilerini girdim canım ana listeye ekledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?