hiç bi belirti yok derken bigün bianda bi başlıyo bitirio bnde hiç bi belirtim yok ne hassasiyet ne dogru düzgün bulantı derkennnn bi başladı hastanelerde yatmaya başladım o derece inş sizde de öle olmaz çok kötü oluyooo
Hangi heterozigot ama? Benim MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot, ben de hamile kalmadan önce uzun süre folbiol, coraspin, benexol, decavit kullandım, testim pozitif çıktığı andan beri de clexane 0,4 kullanıyorum hergün. Ama diyet fln yok. Umarım bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırızHeterozigot dedi Dr'um. Ben bu diyete 1 yıldır devam ediyorum hamilelik öncesinden yani ve ilaçlarım var 1 yıldır kullandığım. Coeaspin, çinko tablet, folbiol ve becozym complex. Hamile kalınca da ek olarak clexan 02 'lik yapıyorum hergün kendime. Dr merak etme birşey olmaz diyor ama insanın elinde değil ki okuyorum şu çok faydalı bu çok faydalı diye ama bana yasak umarım sorunsuz doğar bebişim, çok teşekkür ederim canım sen iğne kullanıyor musun?
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?günaydın kızlarrrr nasılsınız???
Günaydın tüm kasım anneleri
Hangi heterozigot ama? Benim MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot, ben de hamile kalmadan önce uzun süre folbiol, coraspin, benexol, decavit kullandım, testim pozitif çıktığı andan beri de clexane 0,4 kullanıyorum hergün. Ama diyet fln yok. Umarım bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?
Tesekkürler canım.kafaya takılcak birşey değil diyosun ama bu kötü cıkarsa kötüye Gidiyor demek ben aksilik olmadıgı sürece üçlü yaptırmayı düşünmüyorum.inşaallah temiz çıkar.
iPad 'den
günaydın arkadaşalar.1 aydır gelmeyen kahverengi lekelerim dün gece 1:30 da yine geldiçok çok azdı ama yinede çok canımı sıktı,sabah kalkıp işe geldim ama içim rahat etmedi 11:45 e randevu aldım doktorumdan gidip muayene olayım.inşallah herşey yolundadır.daha cumartesi gördüm aslında çok iyiydi ama böyle olunca içim rahat etmedi.dua edin bebeğim iyi olsun.
inşallah bir şey yoktur canım...
yaramazlık yapmış bebiş galiba biraz...
günaydın arkadaşalar.1 aydır gelmeyen kahverengi lekelerim dün gece 1:30 da yine geldiçok çok azdı ama yinede çok canımı sıktı,sabah kalkıp işe geldim ama içim rahat etmedi 11:45 e randevu aldım doktorumdan gidip muayene olayım.inşallah herşey yolundadır.daha cumartesi gördüm aslında çok iyiydi ama böyle olunca içim rahat etmedi.dua edin bebeğim iyi olsun.
inşallah öyledir canım ya... rahat bir hamilelik geçiren arkadaşlarıma o kadar imreniyorum ki.allah herkese dertsiz tasasız hamilelik nasip etsin inşallah.kardeşimin 2 çocuğu var allah şükür o kadar rahat geçirdiki hamileliklerini anlatamam ,ben en başından beri uğraşıyorum malesef bu lekelerle tam bitti derken tekrar görmek çok can sıkıcı
Keşke zaman şöyle göz açıp kapar gibi çabucak geçse de, gebeliklerimiz ilerlese, bulantısı olanların bulantısı, düşük tehlikesi olanların tehlikesi geçse, herkes kesesini, bebeğini görmüş,kalp atışını duymuş, içi rahatlamış olsa... Kafamızda ki tek soru kimin kızı kimin oğlu olacağı olsa.
inşallah kötü bir şey değildir canım. Şu an gelmeye devam ediyor mu peki? korkulacak bir şey değildir inşallah.
geçmiş olsun progestan kullanmıyor muydunuz? benimde 5+3 de başladı lekelenmem progestan kullanıyorum. ilkindede olmuştu boş gebelikti. bugün benimde randevum var aynen sizin gibi yüreğim ağzımda. bebeğimi yine göremezsem yine kaybedersem diye ödüm kopuyo
kullanıyorum canım,zaten gece yaptığım fitille beraber gelmiş kahverengi leke ,çok azdı şimdide gelmiyor zaten ama ben çok pimpirikliyim 1 saati bile geçiremiyorum endişeden,doktora gideyimde nolmuş göreyim...
canım sen proton depart igne kulanmıyormuydun haftada 1 kez şimdi c ile başlayan jel mi kulanıyorsun sana 100 100 o jel yapıyor diyebilirım ve o jel asla tavsıye etmem korkma bebeğin coook iyi tecrübe konuşuyor......
yok canım bir kere geldi kullandığım fitille beraber,bir daha gelmedi.inşallah bebeğim iyidir.burda da okuyoruz kalbi duruyo falan allah korusunen büyük korkum o şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?