2014 Kasım Anneleri

bende sizin gibiydim ne güzl bulantım yok diye sevinirken ağzımda tatsız bir tatla başladı mide bulantılarım şiddetli bel ağrılarım ama yinede şükrediyorum halime bu aşamaya gelemeyen bayanlar var allah onlarında gönüllerine göre versin rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin..

Günaydın tüm kasım anneleri

Hangi heterozigot ama? Benim MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot, ben de hamile kalmadan önce uzun süre folbiol, coraspin, benexol, decavit kullandım, testim pozitif çıktığı andan beri de clexane 0,4 kullanıyorum hergün. Ama diyet fln yok. Umarım bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız

günaydın kızlarrrr nasılsınız???
günaydın canım, iyilik sen nasılsın?

iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür

Kötü düşünme canım, kafaya takılacak birşey değil dememin sebebi bu sadece risk belirlemek için, ailede katılsal bir anomali yoksa, yaşınız çok ileri değilse risk zaten düşük çıkıyor genellikle. Çok yakın bir arkadaşımın ikili testte riski yüksek çıktı, üçlü de yüksek çıktı, anmiyosentez istedi dr. ama arkadaşım yaptırmadı. Sonuçta o bebek dünyaya geldiğinde hiç bir sorun yoktu, şu an 3,5 yaşında çok sağlıklı ve akıllı bir çocuk maaşallah. Yine Akrabamın 2 çocuğunda da 35 yaş üzeri hamile kaldığı için riskleri yüksek çıktı, 3 lü testi amniyo sentezi vs. yapıldı. Çocuklar çok sağlıklılar. O yüzden demiştim kafaya takılacak bir şey değil diye. Tabi ki inşallah herkesin sonucu temiz çıkar. Sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

günaydın arkadaşalar.1 aydır gelmeyen kahverengi lekelerim dün gece 1:30 da yine geldi çok çok azdı ama yinede çok canımı sıktı,sabah kalkıp işe geldim ama içim rahat etmedi 11:45 e randevu aldım doktorumdan gidip muayene olayım.inşallah herşey yolundadır.daha cumartesi gördüm aslında çok iyiydi ama böyle olunca içim rahat etmedi.dua edin bebeğim iyi olsun.

inşallah bir şey yoktur canım...
yaramazlık yapmış bebiş galiba biraz...

inşallah bir şey yoktur canım...
yaramazlık yapmış bebiş galiba biraz...

inşallah öyledir canım ya... rahat bir hamilelik geçiren arkadaşlarıma o kadar imreniyorum ki.allah herkese dertsiz tasasız hamilelik nasip etsin inşallah.kardeşimin 2 çocuğu var allah şükür o kadar rahat geçirdiki hamileliklerini anlatamam ,ben en başından beri uğraşıyorum malesef bu lekelerle tam bitti derken tekrar görmek çok can sıkıcı

inşallah kötü bir şey değildir canım. Şu an gelmeye devam ediyor mu peki? korkulacak bir şey değildir inşallah.

Allah yardımcın olsun canım olsun herşeyde bir hayır vardır doktora git de için rahat etsin...bize de haber ver..

geçmiş olsun progestan kullanmıyor muydunuz? benimde 5+3 de başladı lekelenmem progestan kullanıyorum. ilkindede olmuştu boş gebelikti. bugün benimde randevum var aynen sizin gibi yüreğim ağzımda. bebeğimi yine göremezsem yine kaybedersem diye ödüm kopuyo

Keşke zaman şöyle göz açıp kapar gibi çabucak geçse de, gebeliklerimiz ilerlese, bulantısı olanların bulantısı, düşük tehlikesi olanların tehlikesi geçse, herkes kesesini, bebeğini görmüş,kalp atışını duymuş, içi rahatlamış olsa... Kafamızda ki tek soru kimin kızı kimin oğlu olacağı olsa.

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu sağlıklı haftalar
Şu liste olayı gerçekten çok karıştı
Lütfen bilgileri eksik olan arkadaşlarım buradan yada özelden yazsın bana
çünkü hafta sonuna doğru bilgileri eksik olan listeyi kaldıracağım

Bilgilerini girdim canım ana listeye ekledim seni

inşallah kötü bir şey değildir canım. Şu an gelmeye devam ediyor mu peki? korkulacak bir şey değildir inşallah.

yok canım bir kere geldi kullandığım fitille beraber,bir daha gelmedi.inşallah bebeğim iyidir.burda da okuyoruz kalbi duruyo falan allah korusun en büyük korkum o şuan...

kullanıyorum canım,zaten gece yaptığım fitille beraber gelmiş kahverengi leke ,çok azdı şimdide gelmiyor zaten ama ben çok pimpirikliyim 1 saati bile geçiremiyorum endişeden,doktora gideyimde nolmuş göreyim...

canım sen proton depart igne kulanmıyormuydun haftada 1 kez şimdi c ile başlayan jel mi kulanıyorsun sana 100 100 o jel yapıyor diyebilirım ve o jel asla tavsıye etmem korkma bebeğin coook iyi tecrübe konuşuyor......

canım sen proton depart igne kulanmıyormuydun haftada 1 kez şimdi c ile başlayan jel mi kulanıyorsun sana 100 100 o jel yapıyor diyebilirım ve o jel asla tavsıye etmem korkma bebeğin coook iyi tecrübe konuşuyor......

kullanıyorum canım,benim tüp bebek olduğundan doktorum hem iğne hemde fitil verdi,12. haftada bırakacağım inşallah hepsini,inşallah iyidir canım ya yüreğim ağzımda saatin 11:45 olmasını bekliyorum sağol canım bu arada içimi rahatlattın gerçekten :)

yok canım bir kere geldi kullandığım fitille beraber,bir daha gelmedi.inşallah bebeğim iyidir.burda da okuyoruz kalbi duruyo falan allah korusun en büyük korkum o şuan...

Allah korusun aklına bile getirme öyle şeyleri, sorun olsa en baştan belli olurdu. Dua ediyorum dr dan hayırlı haberlerle dön inşallah. Geçen hafta benim ilk kanama geldiğinde dr. Açık pembe yada kırmızı kan renginde gelmediği ve kanama artmadığı sürece korkma demişti. Ayrıca lekelenme ile bereber kasıklarında adet olacakmışsın gibi bir ağrı yoksa hiç endişe etme. Ama ne kadar endişe etme desemde edeceksin biliyorum. 5 gündür bende bu lekeler bitmediği için kafayı yiyorum.

İnşallah dr dan iyi haberlerle gelirsin. Birde çalışıyorsan rapor iste. Dr lar bazen unutuyor çalışıp çalışmadığını sen söylemezsen dinlen deyip gönderebilir. Hatırlat mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…