2014 Kasım Anneleri

hımm senin ki sat a göre daha mı büyük yani?

evet canım bende nasıl olduğunu anlamadım aslına bakarsan sakin bir adette yaşamadım ama bebeğin boyuna bakıp tahminde bulunuyor sanırım
sana bir açıklama yaptı mı?
canım sanırım senin ki sana net tarih söylemiş sonuçta adet biter bitmez hamile kalınmış olamaz değil mi?

Son düzenleme:

gözün aydın arkadaşım bir şey merak ettim dr altan mı baktı karnından mı coook net görmüşsün oyüzden merak ettim yada zayıfmısın ki? cooook sağol

Canım ben 5. Haftada karından keseyi ve içinde bebeği görmüştüm zaten 8. Haftada tekrar gittim bu sefer daha büyümüştü ve kalp atımını gördük ama dr dinletmedi biraz daha büyüyünce dinletiyorum dedi şimdi 12. Haftada tekrar gideceğim umarım dahada büyümüştür hareketlerini görürüm ben 168 boyunda 58 kiloyum çok zayıf değilim ama dr da şaşırdı 5. Haftada karnıma koyduğu gibi gördük bebeği çok şükür umarım öyle devam eder

inşallah canımm doğsunlar da sevelim kız mı gördün erkek mi?

inşallah öyle olur. nazlım benim yaa karnımdan da görünmedi önce ödüm koptu. sonra vajinal ultrasonda gösterdi kendini olsu sağlıklı sıhhatli olsunlarda

daha ufak ya annesi görünmemiştir sakın sıkma canını böyle şeylere...

canım bende görüyorum sanırım istekliyim
ama eşim uzak durmayı tercih ediyor bu aralar keyfi bilir paşamın
umarım geceleri sesli rüyalar görmüyoruzdur

canik benim doktorumda bana yasakladi lekelenmem olmustu.bir hafta once.en az bir ay yasakliyolar.sen hic riske atma kesin atlatmisin dememis cunku

Cinsiyetini görmedim yani minik bi bebekti

canım ben de gördüm bir kaç hafta evvel sabah öyle hevesli kalktım ki sanki doğmuş da onu sevecekmişim gibi
insan bir tuhaf oluyor ama bende cinsiyetini görmedim
canım ekşi tatlı durumun nasıl yiyebildiklerin hangisi?
ben ekşili yiyecekleri eskiden tutkunluk dercesinde severdim oysa şimdi yazarken dahi midem bulanıyor

canım bende görüyorum sanırım istekliyim
ama eşim uzak durmayı tercih ediyor bu aralar keyfi bilir paşamın
umarım geceleri sesli rüyalar görmüyoruzdur

Sesli görsek uyanırız heralde. Dün gece adamı uykusundan uyandırdım valla ben, gece gece duş aldırdım, başka bi niyetim yoktu yani yanlış anlaşılmasın

Bilmiyorum ama çok utandım. Bir de düşük riskim yeni geçtiği için neyi düşünüyor der mi diye düşündüm. ama merak da ediyorum. neyse canım saolasın. sorarım olmazsa
Riskin tamamen geçmeden başlamayın canım, benim de riskim var. İlişki kesinlikle yasak demişti, son gittiğimizde herşey yolunda, artık ilişki serbest dedi, ama biz yine de ilk 3 ayı doldurmadan birşey yapmama kararı aldık eşimle.

Ben ekşi sevmezdim şimdi höpür höpür yiyorum

vallahi bilmiyorum canım. olada bilir yani kişiden kişiye değişiyo. benim ki geç olmuş sanırım.sorun teşkil etmiyo duyuyorum benim gibi olan arkadaşlar varmış.

Sesli görsek uyanırız heralde. Dün gece adamı uykusundan uyandırdım valla ben, gece gece duş aldırdım, başka bi niyetim yoktu yani yanlış anlaşılmasın
ama sesli görünce sesleri adamlar duyar biz uyanıncaya kadar
ayy canım çok tatlısın sen
benim ki kaçıyor bu aralar bir kaç kez reddetti açıkçası incindim galiba bende yanaşmıyorum artık ama yine de insanın içi reddedilince kötü buruluyor

Son düzenleme:

Bence o ekşilik tatlılık midemiz bulandığı için hangisi midemizi rahatlatıyorsa ona yöneliyoruz yani pek cinsiyetle ilgisi yok bende hiç tatlı yiyemiyorum hep ekşi ve tuzlu yemek istiyorum kahvaltıda nutella falan yiyorum ama canım çekipte bi tatlı yiyim hiç demedim seninde tam tersiymiş

Ben ekşi sevmezdim şimdi höpür höpür yiyorum

hehe mide bulantısı ekşiye yönlendiriyomuş..
benim çok ekşi yiyen bir arkadaşım var oğlu olucak..
sadece canı tatlı isteyen arkadaşımında kızı olucak...
o ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi işi biraz yalan galiba

aynen katılıyorum söylediklerine...
ben hamilelikten önce günde 2 çikolata mutlaka götürürdüm..
hamile kaldığımdan beri hiç aramadım yani..
sürekli limonlu ekşili istiyorum..
o da midem bulandığı içinmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…