2014 Kasım Anneleri

vallahi bilmiyorum canım. olada bilir yani kişiden kişiye değişiyo. benim ki geç olmuş sanırım.sorun teşkil etmiyo duyuyorum benim gibi olan arkadaşlar varmış.

senin ki net tarih canım sorun teşkil edecek bir durum söz konusu değil ki için rahat olsun

İncinirsin tabiiki.. Bazen bu kocalar azıcık kazma oluyolar, mecbur sen yön vereceksin canım.. Benimki de sabahlara kadar evde iş yapıyo masa başında. 30 saatten fazladır uyumuyodu 2-3 saatlik uykusu ile dün uyandırdım valla, ama hemen mutlu oldu. Normalde erkekler çok pozitiftir buna, bence söyle bak ben böyle böyle isterken senin reddetmen beni kötü hissettiriyo çok kırılıyorum dersen hem seni anlamış olur hem korkusu varsa gitmiş olur. Erkekler eşi hamileyken ilişkiden korkabiliyorlarmış. Ben doktora eşimle gidiyorum, çok işe yarıyor tabuları yok oluyor eşlerin.

Evet ilgisi yok ama insan merak ediyor cinsiyeti 12. Haftada erkekse görenler varmış benim içime erkek doğuyor çevremdeki herkeste eşim dahil öyle hissediyor ama biz eşimle %51 kız istiyor gibiyiz allah ım sağlıklı nasip etsin cinsiyet bebeğe yaklaşmada bi basamak başka bişey değil

ama benim bu dönemde hiç ama hiç birşey istemiyor ki herşeyden midem bulanıyor arada bir çikolata istiyor o da şekerimi düzenliyor herhalde
ama eşim kız istiyor benim de içimden erkek geçiyor bakalım Allah sağlıklı versin de kız erkek farketmez artık

Son düzenleme:

hehe erkekse bazen 11. haftada da görebiliyo doktorlar ama çok sağlıklı bir sonuç olmaz herhalde...
valla benim eşim oğlan istiyor ama kız olursada sevinir içi gidiyo kız çocuklarına da..
ama konuşurken oğlan olcak gibi hissediyorum diyor..
benim için farketmez sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

ama benim bu dönemde hiç ama hiç birşey istemiyor ki herşeyden midem bulanıyor arada bir çikolata istiyor o da şekerimi düzenliyor herhalde

Olabilir çünkü gebelikte sık acıkmamızın nedeni şekerimizin düşmesiymiş buda mide bulandırıyor dün resmen gözüm döndü rahat 6 kase yoğurt çorbası içtim başka bişey yiyemedim

İnşallah çok merak ediyoruz annelik babalık duygularını erkek kız farketmez

sanırım ben de öyle yapacam

canım biliyor musun daha ilk gidişimizde doktor söyledi cinsel ilişki yasak değil biliyor yani bunu
kırgınlığımın farkında dile de getirdim fakat kolay kolay toplayamıyor insan kırıkları
neyse artık atlatırız diye düşünüyorum
insanın özgüveni kırılıyor bu da bir gerçek

Olabilir çünkü gebelikte sık acıkmamızın nedeni şekerimizin düşmesiymiş buda mide bulandırıyor dün resmen gözüm döndü rahat 6 kase yoğurt çorbası içtim başka bişey yiyemedim

canım yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun?

Evet özgüven kırılıyor, bende yaşamış ve daha da uzaklaşmıştım, arada bir olan cinsellikte insanı daha çok soğutmaya başlıyo herşey kötüye gidiyordu. Konuşunca da çözemedik, nasıl olduysa 2 günlük bi sapanca kaçamağı bize çok iyi geldi, büyükşehirde insan eşi dostu işi gücü anası babası vs o kadar beyni dolu ki, 2 günlük tatilde sadece sen ve huzur var. İmkanınız varsa kaçın haftasonu bi yere. Yoksa da sen kaçmak yerine ısrarla iste, bide öpücük te önemli. Ben amerikan öpücüğüne sarmıştım son zamanlarda, ama o da uzaklaştırıyo, french kiss fitili ateşliyo
Bi başlık mı açsak, gebeliğin ilişkiyi etkilemesi diye

canım yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun?

Canım ben besleyici olsun diye pirinç koymuyorum şöyleki tencereye yeşil mercimek buğday arpa şehriyeyi koyuyorum kaynıyor pişince başka bi kapta bol yoğurt (3 4 su bardağı kadar) yumurta sarısı tuz koyup karıştırıyorum tenceredki sıcak sudan bir kepçe yoğurda azar azar karıştırarak koyuyorum onuda tencereye yavaş yavaş döküyorum kaynayıncaya kadar karıştıyorum üstüne biraz pembeleşşsin diye toz biber katıp nane katıyorum bayıla bayıla içiyorum midemi çok rahatlatıyor

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın herkese bebişlerim 8 haftalik çift yumurta ikizleri çok mutluyum allahım herkese nasip etsin inşallah mucize nin en güzeli benimde Kasım son haftası doğum😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

canım yanlış anlamassan amerikan dediğin nasıl ki

canım ellerine sağlık öyle güzel anlatmışsın ki eve gidince yapma isteği duydum ne yalan söyleyeyim

canım ellerine sağlık öyle güzel anlatmışsın ki eve gidince yapma isteği duydum ne yalan söyleyeyim

Ben tarifini yazdım bile akşam yapacağım işşalla ama buğdayım yok pirinç koyarım belki onun yerine

keşkeeee keşkeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…