bu arada istanbulda olanlar hangi hastaneye gidiyorlar kontroller için?
çok tatlısın canım yaaaa
normalde yaptığımız o sanırım
sanırım ötekini bilmiyorum
bu arada istanbulda olanlar hangi hastaneye gidiyorlar kontroller için?
ben göztepe medicalpark tatlım
eve gidince araştıracağım canım teşekkür ederimYhaaa olmaz öyle, güzeller güzeli evliliğini kurtarmak adına lütfen french kiss i araştırırmısın hemen, duygunun gerçekten aktarıldığı ve yangını başlatan öpücüktür bu.
jale dal ağca
10 haftayı bitiren annelerimiz bir sorum olacak, ben dün 10. haftaya başladım ama birdenbire çok enerjik oldum ve hiç hamile gibi hissetmiyorumArada bulantılarım gelmese karalar bağlayacağım resmen.. 9. haftamın son iki günü yataktan kalkamadım, ateş titreme halsizlik gün boyu kusma, hatta çarşının ortasında bile kustum ama 1 gün sonra sanki onları yaşayan ben değilmişim gibi hamilelik öncesi enerjime döndüm, sizlerde durum nasıldı?
10 haftayı bitiren annelerimiz bir sorum olacak, ben dün 10. haftaya başladım ama birdenbire çok enerjik oldum ve hiç hamile gibi hissetmiyorumArada bulantılarım gelmese karalar bağlayacağım resmen.. 9. haftamın son iki günü yataktan kalkamadım, ateş titreme halsizlik gün boyu kusma, hatta çarşının ortasında bile kustum ama 1 gün sonra sanki onları yaşayan ben değilmişim gibi hamilelik öncesi enerjime döndüm, sizlerde durum nasıldı?
Aynıymış doktorumuz :) Çok sevecen bir doktor. Ama işte ben devam etmeyeceğim..
11. haftadan itibaren insan moduma geri döndüm, aynen öyle. Artık tavuk gibi uyumuyor, gün içerisinde kafamı yanlışlıkla masaya düşürmüyorum, hiç merak etme, ilk 3 aydan sonra daha enerjik olunuyo. Sanırım hormonlar ilk 3 ay düşük tehlikesine karşı seni uzanmaya uyumaya zorluyo. 3 aydan sonra kalk yürü gez canlan ki sağlıklı olasın diyo. Ne süper dimi
11. haftadan itibaren insan moduma geri döndüm, aynen öyle. Artık tavuk gibi uyumuyor, gün içerisinde kafamı yanlışlıkla masaya düşürmüyorum, hiç merak etme, ilk 3 aydan sonra daha enerjik olunuyo. Sanırım hormonlar ilk 3 ay düşük tehlikesine karşı seni uzanmaya uyumaya zorluyo. 3 aydan sonra kalk yürü gez canlan ki sağlıklı olasın diyo. Ne süper dimi
ilk 3 ay hormonlar pik yapıyor canım bu yüzden herkesin vücudunu farklı şekilde etkiliyor sei yorgun düşürmüş mesela...ama 3 aydan sonra sabitlenmeye başladığı için vücut alışıyor...
Yani ben hormonlara alıştım diye artık gözüm açık gezebiliyorum.
Peki doğumdan sonra hormonların normale dönmesi için geçen süreye o yüzden mi loğusalık diyolar, gene sapıtıcaz galiba o sürede.
evet vücut alışmaya başlıyo hormon değerleri de sonsuza kadar yükselemeyeceğine göre
sanırım o süreye deniyo evet zaten lohusalık depresyonu bilmem nesi var ya
kısmet yaa sağlıkla kucağımıza alalımda atlatırız inşallah...
aaaaa nedennn bırakıcannn
ozaman kesin fıtıktandır cnm geçmiş olsun çok kötü oluyo insan bilirim bende çekiyorum son 2 ay hiç kalkmadan yatmam gerekebilirmiş benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?