2014 Kasım Anneleri

çok tatlısın canım yaaaa
normalde yaptığımız o sanırım
sanırım ötekini bilmiyorum

Yhaaa olmaz öyle, güzeller güzeli evliliğini kurtarmak adına lütfen french kiss i araştırırmısın hemen, duygunun gerçekten aktarıldığı ve yangını başlatan öpücüktür bu.

bu arada istanbulda olanlar hangi hastaneye gidiyorlar kontroller için?

Canım bende bu soruyu soracaktım.

Ben henüz dr. konusunda tam karar vermiş değilim. İlk öğrendiğimde geçen sefer doğum yaptığım hastaneye (medikal park göztepe) gittim ama fiyatlar uçmuş. Sgk lı muayene 120 tl olmuş. dr un istediği 3-4 test için 385 tl fiyat çıkardılar. Dedim daha şimdiden bu böyleyse ikili testi var, detaylı ultrasonu var, nst si var, doğumu var.. servet dökmek lazım.. 1,5 yıl önce orda doğum yapan arkadaşım 3700 tl ödemiş ,onuda sıkı pazarlıkla..
O yüzden iş yerime yakın devlet hastanesine randevu aldım perşembe günü kontrolümü orda yaptıracağım. Doğuma kadar kontrollere devlet hastanesinde devam edip, 30 haftadan sonra gitmek istediğim bir dr. var özel kabul ederse ona giderim.

Hayırlısı bakalım..

Yhaaa olmaz öyle, güzeller güzeli evliliğini kurtarmak adına lütfen french kiss i araştırırmısın hemen, duygunun gerçekten aktarıldığı ve yangını başlatan öpücüktür bu.
eve gidince araştıracağım canım teşekkür ederim

10 haftayı bitiren annelerimiz bir sorum olacak, ben dün 10. haftaya başladım ama birdenbire çok enerjik oldum ve hiç hamile gibi hissetmiyorum Arada bulantılarım gelmese karalar bağlayacağım resmen.. 9. haftamın son iki günü yataktan kalkamadım, ateş titreme halsizlik gün boyu kusma, hatta çarşının ortasında bile kustum ama 1 gün sonra sanki onları yaşayan ben değilmişim gibi hamilelik öncesi enerjime döndüm, sizlerde durum nasıldı?

canım bende de bu aralar hareketlenme başladı yani enerji dolmaya başladım ama çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama mide bulantısı hayat kalitemi çok düşürüyor meğer yemek yemek insanın canının birşeyler istemesi ne kadar da güzel bir duyguymuş insanı mutlu eden bir duygu

11. haftadan itibaren insan moduma geri döndüm, aynen öyle. Artık tavuk gibi uyumuyor, gün içerisinde kafamı yanlışlıkla masaya düşürmüyorum, hiç merak etme, ilk 3 aydan sonra daha enerjik olunuyo. Sanırım hormonlar ilk 3 ay düşük tehlikesine karşı seni uzanmaya uyumaya zorluyo. 3 aydan sonra kalk yürü gez canlan ki sağlıklı olasın diyo. Ne süper dimi

aynennnn aynennn bende çok dinçim ölü deriyi attım resmen
Allaha çok şükürrr

ilk 3 ay hormonlar pik yapıyor canım bu yüzden herkesin vücudunu farklı şekilde etkiliyor sei yorgun düşürmüş mesela...ama 3 aydan sonra sabitlenmeye başladığı için vücut alışıyor...

Teşekkür ederim arkadaşlar, ben henüz başındayım 10. haftamın ama anladığım kadarıyla iyi hissetmem kötü birşey değil :26: Rahat olacağım diyorum ama tospalarımdan haber alamayınca üzülüyorum Çarşamba günü görüştük, oynuyorlardı ama bir sonraki görüş 29'una, tam 2 hafta var, biter mi bu hasret biter mi bu gurbet diye diye İnanın içim rahatladı

ilk 3 ay hormonlar pik yapıyor canım bu yüzden herkesin vücudunu farklı şekilde etkiliyor sei yorgun düşürmüş mesela...ama 3 aydan sonra sabitlenmeye başladığı için vücut alışıyor...

Yani ben hormonlara alıştım diye artık gözüm açık gezebiliyorum.
Peki doğumdan sonra hormonların normale dönmesi için geçen süreye o yüzden mi loğusalık diyolar, gene sapıtıcaz galiba o sürede.

evet vücut alışmaya başlıyo hormon değerleri de sonsuza kadar yükselemeyeceğine göre
sanırım o süreye deniyo evet zaten lohusalık depresyonu bilmem nesi var ya
kısmet yaa sağlıkla kucağımıza alalımda atlatırız inşallah...

Atlatırız tabi yaaa, ne kadar güçlü kızlarız biz, şimdi sıra güçlü anneler olmakta

aaaaa nedennn bırakıcannn

Doktordan yana sıkıntı yok canım. Ama hastanenin fiyat politikası, Ben hastaneyi seviyorum aslında normalde hep oraya gideriz. Ama sağlık sigortamda sadece limitli doğum teminatı var. Muayeneleri,testleri vs. karşılamıyor. Doğumunda ancak yarısını karşılar. testler falan filan hele gebeliğin sonunda biliyorum her hafta kontrol 2 günde 1 nst. Maddi olarak kendimizi zora sokmak istemiyorum. Zaten 2. yi ben istedim eşimin çok gönlü yoktu :)

ozaman kesin fıtıktandır cnm geçmiş olsun çok kötü oluyo insan bilirim bende çekiyorum son 2 ay hiç kalkmadan yatmam gerekebilirmiş benim

belkıde zaten belımde fena ben boyleysem sımdı ılerde ne olurum bılmem kılo daha cok yuklenınce vucuda ısım zor

offf kızlar ya, ben çok evhamlı oldum bu aralar ya, sanırım bu internette okuduğum olumsuz yorumlardan kaynaklanıyor. işe "kontrole gittim bebeğimin kalbi durmuş" , yok işte "test sonucum kötü çıktı" , "düşük yaptık"..... bu hikayeleri okudukça evham yapmaya başladım, sürekli "acaba bebeğim iyi mi?" , "acaba kalbi atıyor mu?" , " ya durmuşsa, ben anlamıyorsam" ishal oluyorum karnım ağrıyor "acaba düşük mü yapıcam" gibi gibi türlü türlü şeyler kötü şeyler geliyor aklıma.

Dua ediyorum Allah'a emanet yavrum biliyorum, ama kalbime söz geçiremiyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…