Günaydın kızlaaaaar haftaya ikili testimiz var umarım herşey yolundadır bebeğim iyidiren son gördüğümde 8 haftalıktı minicik başı önde duruyodu bu arada rüyamdada bebeğimi gördüm hafta sonu çok tatlıydı biran önce doğsa sevsekk
mrb kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum ama nasıl soracağımıda bilemiyorum kızlar sizler gebeik süresinde cinselik ile ilgili rüyalar görüyormusunuz[ bazen şehvetli şekilde öpüşme vs vs) cook tşk ederim cvp veren kişilere
mrb kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum ama nasıl soracağımıda bilemiyorum kızlar sizler gebeik süresinde cinselik ile ilgili rüyalar görüyormusunuz[ bazen şehvetli şekilde öpüşme vs vs) cook tşk ederim cvp veren kişilere
Ohoow ben onları hep görüyorum
Bu arada hamileliğin libidoyu arttırdığı söylenirdi, doğruymuş !
merhaba arkadaşlar ben de kasım annesiyim. şu an 7+3 üm. İlk yaptırmamız gereken test ne zaman? bilen varmı?
Canim idrar ve kan tahlilini yaptirdiysan.bir dahaki test 11.hafta ile 14.hafta arasi yapilan ikili test olucak.
artık yuvarlak bir karartı değil :) kafası ,bacakları ,elleri oynayan bir bebek gibi canım ya:) senin randevun ne zaman,kesin görürsün gidince:)
kızlaaaaaaaaaar herkese günaydıııın. çok şükür dün gördüm bebeğimi. minik kalbinin atışını. kurban olurum verene yaa yarım santimlik bişey kalbi nasıl da atıyo öyle. 7+2 sata göre ama ölçümleri 6+2 dedi dr. bi sorun olur mu acaba ? böyle giderse aralık annesi olucam Allahın izniyle...
idrar ve kan tahlilimi dün yaptırdım. bir de bir şey daha sormak istiyorum. ben de düşük riski vardı. doktorum dün ultrasonda baktı atlatmış gibisin dedi. ilişki yasak demişti. Dün kendi söylemedi ben de sormaya çekindim ama cinsel ilişki ne kadar daha yapmamak gerek sizce?
kızlaaaaaaaaaar herkese günaydıııın. çok şükür dün gördüm bebeğimi. minik kalbinin atışını. kurban olurum verene yaa yarım santimlik bişey kalbi nasıl da atıyo öyle. 7+2 sata göre ama ölçümleri 6+2 dedi dr. bi sorun olur mu acaba ? böyle giderse aralık annesi olucam Allahın izniyle...
canım öyle düşünme ilerleyen haftalarda yetişicek bebişin inşallah birazcık geriden geliyosorun olmaz nolcak ki...
maşallah
canım benim de sat tarihime göre dört gün öncesini söyledi doktor yani son adetten 4 gün öncesi dedi yani bebişim büyümüş
Bence sen gene doktora sor, çekinilecek bişiy yok, o ilişki yasak derken çekiniyo mu :)
Ayrıca benim doktorum da ilişki yapılabilir ama prezarvatif kullanın çünkü spermdeki prostat sıvısı kadın rahminde kasılma yapar ve ağrıya sebep olabilir demişti.[/QU]
Bilmiyorum ama çok utandım. Bir de düşük riskim yeni geçtiği için neyi düşünüyor der mi diye düşündüm. ama merak da ediyorum. neyse canım saolasın. sorarım olmazsa
idrar ve kan tahlilimi dün yaptırdım. bir de bir şey daha sormak istiyorum. ben de düşük riski vardı. doktorum dün ultrasonda baktı atlatmış gibisin dedi. ilişki yasak demişti. Dün kendi söylemedi ben de sormaya çekindim ama cinsel ilişki ne kadar daha yapmamak gerek sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?