2014 Kasım Anneleri

Gunaydnnnn kizlar ben gun icinde iyiyimde aksm eve girince bulantm basliyo ve yemektn sonra cikaryrm((

Günaydın kızlaaaaar haftaya ikili testimiz var umarım herşey yolundadır bebeğim iyidir en son gördüğümde 8 haftalıktı minicik başı önde duruyodu bu arada rüyamdada bebeğimi gördüm hafta sonu çok tatlıydı biran önce doğsa sevsekk

mrb kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum ama nasıl soracağımıda bilemiyorum kızlar sizler gebeik süresinde cinselik ile ilgili rüyalar görüyormusunuz[ bazen şehvetli şekilde öpüşme vs vs) cook tşk ederim cvp veren kişilere

gözün aydın arkadaşım bir şey merak ettim dr altan mı baktı karnından mı coook net görmüşsün oyüzden merak ettim yada zayıfmısın ki? cooook sağol

Ohoow ben onları hep görüyorum
Bu arada hamileliğin libidoyu arttırdığı söylenirdi, doğruymuş !

Ohoow ben onları hep görüyorum
Bu arada hamileliğin libidoyu arttırdığı söylenirdi, doğruymuş !

hem de neee :86::86::86::86::86:

Canim idrar ve kan tahlilini yaptirdiysan.bir dahaki test 11.hafta ile 14.hafta arasi yapilan ikili test olucak.

idrar ve kan tahlilimi dün yaptırdım. bir de bir şey daha sormak istiyorum. ben de düşük riski vardı. doktorum dün ultrasonda baktı atlatmış gibisin dedi. ilişki yasak demişti. Dün kendi söylemedi ben de sormaya çekindim ama cinsel ilişki ne kadar daha yapmamak gerek sizce?

kızlaaaaaaaaaar herkese günaydıııın. çok şükür dün gördüm bebeğimi. minik kalbinin atışını. kurban olurum verene yaa yarım santimlik bişey kalbi nasıl da atıyo öyle. 7+2 sata göre ama ölçümleri 6+2 dedi dr. bi sorun olur mu acaba ? böyle giderse aralık annesi olucam Allahın izniyle...

artık yuvarlak bir karartı değil :) kafası ,bacakları ,elleri oynayan bir bebek gibi canım ya:) senin randevun ne zaman,kesin görürsün gidince:)

canım önümüzdeki pazartesi benim de randevum heyecanlanıyorum açıkçası:18:

canım öyle düşünme ilerleyen haftalarda yetişicek bebişin inşallah birazcık geriden geliyo sorun olmaz nolcak ki...
maşallah

Bence sen gene doktora sor, çekinilecek bişiy yok, o ilişki yasak derken çekiniyo mu :)
Ayrıca benim doktorum da ilişki yapılabilir ama prezarvatif kullanın çünkü spermdeki prostat sıvısı kadın rahminde kasılma yapar ve ağrıya sebep olabilir demişti.

canım benim de sat tarihime göre dört gün öncesini söyledi doktor yani son adetten 4 gün öncesi dedi yani bebişim büyümüş

canım öyle düşünme ilerleyen haftalarda yetişicek bebişin inşallah birazcık geriden geliyo sorun olmaz nolcak ki...
maşallah

inşallah öyle olur. nazlım benim yaa karnımdan da görünmedi önce ödüm koptu. sonra vajinal ultrasonda gösterdi kendini olsu sağlıklı sıhhatli olsunlarda

Son düzenleme:

risk tamamen atlatılıncaya kadar canım sabretmelisiniz sonuçta bir can söz konusu
ilk üç ay yapmayın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…