2014 Kasım Anneleri

Benimde çok kaşınıyo ya, sanki yaraydı da iyileşirken kaşınır ya öyle, aynen dökülüyo. Ben karnıma sürdüğüm bebe yağından göğüslerime de sürüyorum, hafifliyo.

onlarda büyümeye başladı ya o yüzden kaşınıyor herhalde...
bepantende tüylenme yapar diye süremiyorum gerçi el ve yüz için olan bepantenden almıştım belki ondan sürerim...

Ben tarifini yazdım bile akşam yapacağım işşalla ama buğdayım yok pirinç koyarım belki onun yerine

Afiyet olsun canlarım bakalım sizin midenizede iyi gelecek mi uydurma şeyler bazen güzel oluyor hemde besleyici

selam anneler bende yeni üye oldum. inşallah bende kasım annelerinden olacağım bu altta çıkan gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz acaba:26:

onlarda büyümeye başladı ya o yüzden kaşınıyor herhalde...
bepantende tüylenme yapar diye süremiyorum gerçi el ve yüz için olan bepantenden almıştım belki ondan sürerim...

Sür sür. Bu arada bende de bir şişmeler, bir ödemler başladı ki sormayın, akşamları bağdaş kurarak oturduğumda baldırlarım gerginlikten açılmıyo!

Afiyet olsun canlarım bakalım sizin midenizede iyi gelecek mi uydurma şeyler bazen güzel oluyor hemde besleyici

Valla sıcak içiliyosa çok cezbedici duruyo. Bugünlerde çorba ve meyve aşığı oldum zaar. Gece yatarken elimde çilek ile uyuyakalıyorum :)

Son düzenleme:
selam anneler bende yeni üye oldum. inşallah bende kasım annelerinden olacağım bu altta çıkan gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz acaba:26:
Hoşgeldin aramıza canım bayağı kalabalıklaştık tatlım profil bilg gir ordan bebeğin tahmini doğum tarihi diye bir kutu olacak ortalarda oraya tarihi yaz

canım sağ üstte kullanıcı kontrol paneli var ona tıkla..açılan sayfada solda profil düzenle var ona tıkla..açılan sayfada aşağılara doğru bebeğin tahmini doğum tarihini yazıcağın bir kutucuk var ona yazıp kaydet de...kendiliğinden çıkıyor...

Yaa sorma bendede aynı durum hep meyve ve çorba türü yiyesim var biri yemek yaparsa yiyebiliyorum yoksa pek yiyemiyorum daha doğrusu hazırlayamıyorum midem bulanıyo bende yeni dünyaya ara verdim bugün erik aldım kilosu 9 lira ne zaman düşecek doya doya alsak çileğin pek tadı yoktu bidaha almadım

Kızlar bazen bu gaz şikayeti beni çok utandırıyor yani şu ağızdan geğirme diyeyim daha doğru olur eskiden minicik gelen şey kocaman oldu yani minik çıkıcak sanıyorum çıkan sese inanamıyorum sanki bardak bardak kola içmişim gibi kaç kere eşime rezil oldum o da aşkım pardon gebelikten diyince inanmıyor pek sanırım gülüyor anca

Allah nasip ederse 4 eylül tahmini doğum tarihi bir kızım olacak amniyosentez sonucunu bekliyorum 2 gün kaldı çıkmasına inşallah temiz çıkar ikinci bebeğim olacak bir oğlum var..

Kızlar karnı belli olmaya başlayan var mı? Benim baya şişti, herkes anlıyor hamile olduğumu...

Vallahi benim gündüz pek belli değilde akşamları kocaman oluyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy cumartesi çalıitığımdan kocamı pazara yolluyorum, benim gibi pintilik yapmıyo paraya kıyıyo, en lezzetli çilekleri, en tatlı malta eriklerini bulmuş almış adam, şu an onlarla aşk yaşıyorum. Sen bi şans daha ver çileklere :)

Sorma ikidir en kırmızılarını seçiyorum ama tadı yokk ama ben makrodan alıyorum pazardan değil pazardaki daha lezzetlidir belki bu hafta gidicem ordan alıyım bari

Olur mu ya yuh bence çok fazla. Benim hastanem nisa hastanesi muayene 35 tl normal doğum 800 sezaryan 1600 tl ki doğum hastanesi bu dediğim yer gayette kaliteli. Sana tavsiyem Bağcılar da medipol hastanesi var sana biraz daha yakın gidebilirim diyorsan orayı tavsiyesi ediyorum. Selcen Bahadır isimli doktor var çok iyi. Muayene ücreti 20 tl hastaneyi görsen 5 yıldızlı hastane gibi çalışanları da çok saygılı ve yardımsever. Inşaallah iyi bir hastane bulursun.

daha öncede yazmıştım ama eklenmedim listeye..
ilk bebeğim
20kasım2014
26yaşındayım
muğlada oturuyorumm :))

Tatlım seni listeye geçen hafta ekledim diye hatırlıyorum
tekrar kontrol et listedesin

Kızlar karnı belli olmaya başlayan var mı? Benim baya şişti, herkes anlıyor hamile olduğumu...

Vallahi benim gündüz pek belli değilde akşamları kocaman oluyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 3 ay bitmek üzere ama gündüz hiç birşey yok akşama doğru azıcık çıkıyor
henüz işyerindekilere söylemedim anlayanda olmadı zaten

gerçekten mi ama çok fazla bursa da arkadaşım özel hastahanede sezeryanla 800 liraya doğum yapmış

Hangi hastaneymiş acaba o :26: bursa da hiç böyle bir fiyat duymadım
bursada benim aldığım fiyat 4.000-tl normal sezaryan farketmiyor,
başka bir hastanede 2.000-tl-2.500-tl tahmin ediyorum cumartesi görüşmeye gidicem hatta

Kızlar benim gibi olan var mı?
Yiyebildiğim tek şey kahvaltı türü meyve ve salata. Yemek türü şeyler yiyemiyorum. Mide bulantım yok hiç de olmadı çok şükür sadece iştahım kesildi. 3 haftada 4 kg verdim iştahsızlıktan.

Benimde 3 ay bitmek üzere ama gündüz hiç birşey yok akşama doğru azıcık çıkıyor
henüz işyerindekilere söylemedim anlayanda olmadı zaten

Bende şef hariç iş yerindekilere söylemedim, geçen gün çaygı kadın karnıma bi vurdu zayıfla az bu ne göbek böyle dedi, dedim bu kadını yiyeyim mi sabaha mı bırakayım Ben zaten göbekliydim, çıplakken anlaşılıyo göbek, bide akşam şişince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…