Benimde çok kaşınıyo ya, sanki yaraydı da iyileşirken kaşınır ya öyle, aynen dökülüyo. Ben karnıma sürdüğüm bebe yağından göğüslerime de sürüyorum, hafifliyo.
Ben tarifini yazdım bileakşam yapacağım işşalla ama buğdayım yok pirinç koyarım belki onun yerine
canım ellerine sağlık öyle güzel anlatmışsın ki eve gidince yapma isteği duydum ne yalan söyleyeyim
onlarda büyümeye başladı ya o yüzden kaşınıyor herhalde...
bepantende tüylenme yapar diye süremiyorum gerçi el ve yüz için olan bepantenden almıştım belki ondan sürerim...
Afiyet olsun canlarımbakalım sizin midenizede iyi gelecek mi uydurma şeyler bazen güzel oluyor hemde besleyici
Hoşgeldin aramıza canım bayağı kalabalıklaştıkselam anneler bende yeni üye oldum. inşallah bende kasım annelerinden olacağımbu altta çıkan gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz acaba:26:
selam anneler bende yeni üye oldum. inşallah bende kasım annelerinden olacağımbu altta çıkan gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz acaba:26:
Sür sür. Bu arada bende de bir şişmeler, bir ödemler başladı ki sormayın, akşamları bağdaş kurarak oturduğumda baldırlarım gerginlikten açılmıyo!
Valla sıcak içiliyosa çok cezbedici duruyo. Bugünlerde çorba ve meyve aşığı oldum zaar. Gece yatarken elimde çilek ile uyuyakalıyorum :)
Kızlar karnı belli olmaya başlayan var mı? Benim baya şişti, herkes anlıyor hamile olduğumu...
Yaa sorma bendede aynı durum hep meyve ve çorba türü yiyesim var biri yemek yaparsa yiyebiliyorum yoksa pek yiyemiyorum daha doğrusu hazırlayamıyorum midem bulanıyobende yeni dünyaya ara verdim bugün erik aldım kilosu 9 lira ne zaman düşecek doya doya alsak çileğin pek tadı yoktu bidaha almadım
Ayyy cumartesi çalıitığımdan kocamı pazara yolluyorum, benim gibi pintilik yapmıyo paraya kıyıyo, en lezzetli çilekleri, en tatlı malta eriklerini bulmuş almış adam, şu an onlarla aşk yaşıyorum. Sen bi şans daha ver çileklere :)
arkadaşlar bana yardım edebilir m isiniz hastahane araştırıyorum avrupa yakasındayım evimize yakın olduğu için özel gaziosman paşa hastahanesinde çok hoş bir doktor bulduk hastahane de çok iyi ama doğum fiyatlarını öğrenince biraz fazla geldi normal doğum 1800 sezeryan 2500 doktor muaynesi 72 bilmiyorum belki istanbul da ki özel hastahanelerde böyledir fiyatlar ben bursa da ki fiyatları biliyordum. üniversite hastahanelerini de önerdiler neyapıcağımı bilemiyorum fikir verebilirmisiniz
daha öncede yazmıştım ama eklenmedim listeye..
ilk bebeğim
20kasım2014
26yaşındayım
muğlada oturuyorumm :))
Kızlar karnı belli olmaya başlayan var mı? Benim baya şişti, herkes anlıyor hamile olduğumu...
Vallahi benim gündüz pek belli değilde akşamları kocaman oluyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gerçekten mi ama çok fazla bursa da arkadaşım özel hastahanede sezeryanla 800 liraya doğum yapmış
Benimde 3 ay bitmek üzere ama gündüz hiç birşey yok akşama doğru azıcık çıkıyor
henüz işyerindekilere söylemedim anlayanda olmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?