2014 Kasım Anneleri

aynı stres bendede var
allah bebeklerımızı korusun:26:

aynı stres bendede var

okumayın kızlar böyle şeyler...
bebeğinizi de üzmeyin...
güzel şeyler düşünün...
olacağın önüne geçilmez..
dua edin bol bol..

okumayın kızlar böyle şeyler...
bebeğinizi de üzmeyin...
güzel şeyler düşünün...
olacağın önüne geçilmez..
dua edin bol bol..
elımde degıl vallahı rastlantı okuyorum psıkom bozuluyorr
Amin canım, Allah korusun diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

bırsey olmayacak ve kuzularımı kucagıma allah ın ıznı ıle alacagım dıyorum sende oyle dusun cnm

benim limitim 7000 şuan.ilk doğumumda ordaydı.ondan pay biçerek yeter diyorum, umuyorumm
çok seviyorum ben çünkü hastaneyi ebeleri falan süperr

2700 dedi normal doğuma anadolu sig.anlaşmalı fiyatı.
kontroller falan filan doldururuz heralde ekime kadar limiti

daha uygun fiyat olarak central hospitalı bi dene istersen tatlım arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun kaldı.

aynı stres bendede var

Dün kayınvalide ile telefon görüşmesi yaptık. Bana; 'aman kızım kendine dikkat et, bebek herzaman gelir ama sen gelemezsin sen kendine mukayet ol ' dedi, şok oldum ne diyeceğimi bilemedim ve nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar.
Bilmem farkındamısınız, kendimize yeteri kadar değer vermiyoruz..

Benimde ilk doğumum orda oldu, hastanenin sartları ilgi vs. çok iyiydi. Sen galiba ilk doğumu normal yaptın. Ben sezeryan olmak zorunda kaldığım için sezeryan fiyatları daha yüksek, edidural falanda yapılırsa 4000 i bulur muhtemelen. Zaten bu sefer Allah kısmet ederse Ssvd yapmak istiyorum. Onunda hiç bir dr. kabul etmiyor. Kabul eden sayılı dr var o dr 'un anlaşmalı olduğu hastanede yaparım diye düşünüyorum. O yüzden şimdilik kontroller için devlet hastanesi yeter. 30 haftadan sonra doğum için özel doktora devam ederim.

İnşallah sorun çıkmaz o günleri görürüz hayırlısıyla..

İstanbul Avrupa yakası için doktor ve hastane tavsiyesi alabilir miyim

Hangi semttesin bilmiyorum ama Bahçelievlerde Nisa hastanesi var orada Fatma Nurgül hn müthiş iyi biri psikolojik olarak da o kadar rahatlatıyor ki insanı..

Hangi semttesin bilmiyorum ama Bahçelievlerde Nisa hastanesi var orada Fatma Nurgül hn müthiş iyi biri psikolojik olarak da o kadar rahatlatıyor ki insanı..

Teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fatma Nurgül hnm bende duydum
Ben ethica Nevin altuncu hnm gidiyorum şuan memnunum doktorum dan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cıddı anlamda kendımızı dusunmuyoruz

evet tatlım epidural normal yaptım.epidural parasını karşılamadı sigorta sadece herşeyi karşıladı
limitli olunca zor ama doğru diyosun sürekli hesaplamak lazım
inşallah aklının yattığı bi doktor bulasın tez zamanda :

kızlar benim göğüslerim kaşınıyor ve de pul pul dökülme oldu 1-2 kere uç kısımlarında...
bepanten mi sürsem yoksa önerebileceğiniz bir krem var mı???

kızlar 12 sinde ikili taramamız var demiştik ama yapılmadı malesef bebeğin boyu en az 4 cm olmalıymış ikili test için bizimki 3.85 cm miş 28 ine tekrar günverdi en erken ikiliyi yaptırcam sanırım diodum ama galiba sonlara kaldımm dikişten sonra serklaj (rahim ağzı dikilecek) yapılacak kızlar çok fena stresliyimmm

arkadaşlar bana yardım edebilir m isiniz hastahane araştırıyorum avrupa yakasındayım evimize yakın olduğu için özel gaziosman paşa hastahanesinde çok hoş bir doktor bulduk hastahane de çok iyi ama doğum fiyatlarını öğrenince biraz fazla geldi normal doğum 1800 sezeryan 2500 doktor muaynesi 72 bilmiyorum belki istanbul da ki özel hastahanelerde böyledir fiyatlar ben bursa da ki fiyatları biliyordum. üniversite hastahanelerini de önerdiler neyapıcağımı bilemiyorum fikir verebilirmisiniz

diğer hastanelere göre en uygun fiyatı almışsın maalesef
sömürüyorlar hep

kızlar benim göğüslerim kaşınıyor ve de pul pul dökülme oldu 1-2 kere uç kısımlarında...
bepanten mi sürsem yoksa önerebileceğiniz bir krem var mı???

Benimde çok kaşınıyo ya, sanki yaraydı da iyileşirken kaşınır ya öyle, aynen dökülüyo. Ben karnıma sürdüğüm bebe yağından göğüslerime de sürüyorum, hafifliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…