offf kızlar ya, ben çok evhamlı oldum bu aralar ya, sanırım bu internette okuduğum olumsuz yorumlardan kaynaklanıyor. işe "kontrole gittim bebeğimin kalbi durmuş" , yok işte "test sonucum kötü çıktı" , "düşük yaptık"..... bu hikayeleri okudukça evham yapmaya başladım, sürekli "acaba bebeğim iyi mi?" , "acaba kalbi atıyor mu?" , " ya durmuşsa, ben anlamıyorsam" ishal oluyorum karnım ağrıyor "acaba düşük mü yapıcam" gibi gibi türlü türlü şeyler kötü şeyler geliyor aklıma.
Dua ediyorum Allah'a emanet yavrum biliyorum, ama kalbime söz geçiremiyorum :2:
offf kızlar ya, ben çok evhamlı oldum bu aralar ya, sanırım bu internette okuduğum olumsuz yorumlardan kaynaklanıyor. işe "kontrole gittim bebeğimin kalbi durmuş" , yok işte "test sonucum kötü çıktı" , "düşük yaptık"..... bu hikayeleri okudukça evham yapmaya başladım, sürekli "acaba bebeğim iyi mi?" , "acaba kalbi atıyor mu?" , " ya durmuşsa, ben anlamıyorsam" ishal oluyorum karnım ağrıyor "acaba düşük mü yapıcam" gibi gibi türlü türlü şeyler kötü şeyler geliyor aklıma.
Dua ediyorum Allah'a emanet yavrum biliyorum, ama kalbime söz geçiremiyorum :2:
aynı stres bendede var
allah bebeklerımızı korusun:26:
aynı stres bendede var
elımde degıl vallahı rastlantı okuyorum psıkom bozuluyorrokumayın kızlar böyle şeyler...
bebeğinizi de üzmeyin...
güzel şeyler düşünün...
olacağın önüne geçilmez..
dua edin bol bol..
Amin canım, Allah korusun diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Doktordan yana sıkıntı yok canım. Ama hastanenin fiyat politikası, Ben hastaneyi seviyorum aslında normalde hep oraya gideriz. Ama sağlık sigortamda sadece limitli doğum teminatı var. Muayeneleri,testleri vs. karşılamıyor. Doğumunda ancak yarısını karşılar. testler falan filan hele gebeliğin sonunda biliyorum her hafta kontrol 2 günde 1 nst. Maddi olarak kendimizi zora sokmak istemiyorum. Zaten 2. yi ben istedim eşimin çok gönlü yoktu :)
aynı stres bendede var
benim limitim 7000 şuan.ilk doğumumda ordaydı.ondan pay biçerek yeter diyorum, umuyorumm
çok seviyorum ben çünkü hastaneyi ebeleri falan süperr
2700 dedi normal doğuma anadolu sig.anlaşmalı fiyatı.
kontroller falan filan doldururuz heralde ekime kadar limiti
daha uygun fiyat olarak central hospitalı bi dene istersen tatlım arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun kaldı.
İstanbul Avrupa yakası için doktor ve hastane tavsiyesi alabilir miyim
Hangi semttesin bilmiyorum ama Bahçelievlerde Nisa hastanesi var orada Fatma Nurgül hn müthiş iyi biri psikolojik olarak da o kadar rahatlatıyor ki insanı..
Dün kayınvalide ile telefon görüşmesi yaptık. Bana; 'aman kızım kendine dikkat et, bebek herzaman gelir ama sen gelemezsin sen kendine mukayet ol ' dedi, şok oldum ne diyeceğimi bilemedim ve nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar.
Bilmem farkındamısınız, kendimize yeteri kadar değer vermiyoruz..
Benimde ilk doğumum orda oldu, hastanenin sartları ilgi vs. çok iyiydi. Sen galiba ilk doğumu normal yaptın. Ben sezeryan olmak zorunda kaldığım için sezeryan fiyatları daha yüksek, edidural falanda yapılırsa 4000 i bulur muhtemelen. Zaten bu sefer Allah kısmet ederse Ssvd yapmak istiyorum. Onunda hiç bir dr. kabul etmiyor. Kabul eden sayılı dr var o dr 'un anlaşmalı olduğu hastanede yaparım diye düşünüyorum. O yüzden şimdilik kontroller için devlet hastanesi yeter. 30 haftadan sonra doğum için özel doktora devam ederim.
İnşallah sorun çıkmaz o günleri görürüz hayırlısıyla..
kızlar benim göğüslerim kaşınıyor ve de pul pul dökülme oldu 1-2 kere uç kısımlarında...
bepanten mi sürsem yoksa önerebileceğiniz bir krem var mı???
arkadaşlar bana yardım edebilir m isiniz hastahane araştırıyorum avrupa yakasındayım evimize yakın olduğu için özel gaziosman paşa hastahanesinde çok hoş bir doktor bulduk hastahane de çok iyi ama doğum fiyatlarını öğrenince biraz fazla geldi normal doğum 1800 sezeryan 2500 doktor muaynesi 72 bilmiyorum belki istanbul da ki özel hastahanelerde böyledir fiyatlar ben bursa da ki fiyatları biliyordum. üniversite hastahanelerini de önerdiler neyapıcağımı bilemiyorum fikir verebilirmisiniz
diğer hastanelere göre en uygun fiyatı almışsın maalesef
sömürüyorlar hep
kızlar benim göğüslerim kaşınıyor ve de pul pul dökülme oldu 1-2 kere uç kısımlarında...
bepanten mi sürsem yoksa önerebileceğiniz bir krem var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?