2014 Kasım Anneleri

geçen hafta bende öyleydim canım tost ve soda içiyodum hep..
bir kaç haftaya düzelicek merak etme...

İkinci çocukta göbek daha erken çıkıyor diye okumuştum. Sanırım benim o yüzden erken çıktı. Gerçi öncesinde de vardı ama şimdi ki gibi sert değildi.

benimde biraz göbeğim çıktı gibi..bu cuma ikili tarama testim var kanuni eah da hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ayy bu ablalar hep mi böyle olur bizimde yemekhaneci abla geçen aylarda senden hamilelik haberi bekliyorum dedi bana ona neyse, özel hayatımı anlatayım istersen sana dedim tersledim
küçük ayva göbeklerden bahsetmiyorum ondan azıcık bende de var

anladım ben eyüpteyim ya

doruk tıp merkezinde. sen nereye sormuştun o fiyatı

ben kızımda öyle olmuştum açlıktan ağlıyordum ama canım hiç bir şey çekmiyordu yiyemiyordum bunda maşallah sabah açlıktan uyanıyorum ama sadece canımın çektiklerini yiyebiliyorum keç haftalıksın canım sen 3 aylık olunca rahatlarsın biraz ben 10+0dayım bugün itibariyle
benimde biraz göbeğim çıktı gibi..bu cuma ikili tarama testim var kanuni eah da hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
benimde çıktı biraz göbüşüm ama yemekten olabilir iştahım fazla 10 haftalığım ama karnım çıktı ikili testi bende 2 hafta sonra yaptıracağım inşallah sonuçların iyi çıkar ben özelde yaptıracağım ama devlet hastanesi yapıyormu bu testi bilmiyorum

geçen hafta bende öyleydim canım tost ve soda içiyodum hep..
bir kaç haftaya düzelicek merak etme...

Ya valla durumumdan pek de şikayetçi değilim aslında bütün hamilelik boyunca hu şekilde kalsam süper olur :))) iştahım çoktur benim kilo almaktan korkuyorum
7+2 yim şuan canım.

özellerin hepsi farklı fiyat verir kızlar serbest ekonomi ama kazıklanıyormuşuz devletle anlaşmaları var belli bir fiyatları varmış ama bunları bize söylemiyorlar arkadaş 1650 ye sezeryan olmuştu sonra fatura istedi o faturayla sağlık bakanlığına gitti itiraz etti ve hastahane yarısını geri ödemek zorunda kaldı sizde araştırın ve mutlaka fatura almayı unutmayın

Öncelikle bebişin hayırlı olsun. Rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin tüm hamileleri inş. Serklaj neden yapılcak .ögrenebilirmiyim.
Ben daha 7 haftalık haöileyim.rabbim tamamına erdirsin inş.

bende 9. haftamın içindeyim bende senin gibiyim salatalık yiyebiliyorum 49 kilodan 46 kiloya düştüm

Benimki ayvadan ziyade kavun karpuz göbeği idi, ben hamile kalmadan evvel şiştim, kaldıktan sonra duruldum. Aman aman ne olur daha almiyim, şu an 75,5 oldum bodur boyum ile. 9. ayda artık beni yuvarlasınlar giderim ben

doruk tıp merkezinde. sen nereye sormuştun o fiyatı

benim arkadaşım bir buçuk sene önce dorukta 1.800-tl doğum yaptı, bende cumartesi dorukla görüşeceğim fiyat için 2000-2500 gibi tahmin ediyorum aradan geçen zamanı baz alarak, keşke senin dediğin gibi olsa şimdi daha çok merak ettim :44:
gerçekten şu karar aşaması çok zor sende gönlüne göre bulursun inş.

evet iyi düşünmüşletr devlet hastahanelerinede güvenemiyor insan

Kızlar çok uğraştıracak yemekler yapamıyorum bugün paçanga yanınada patates salatası mı yapsam yoksa şahinden ev mantısı mı alsam bilemedim :26: siz ne yapacaksınız

Ya valla durumumdan pek de şikayetçi değilim aslında bütün hamilelik boyunca hu şekilde kalsam süper olur :))) iştahım çoktur benim kilo almaktan korkuyorum
7+2 yim şuan canım.

daha yeniymiş ama geçer özellikle kendi yaptıklarını yemek istemez insan biri yapsında ben yiyeyim olayı geçen anneme canım ne istiyorsa yaptırdım daha pişerken yedim valla ama ertesi gün yine kendim yaptım yemeklerimi malesef aşerdiğim şeyler meyveler ve sebzeler deli gibi yeşil elma yiyorum portalal birkerede 4.5 tane ama şimdi daha iyiyim 14.haftalarda daha da iyi olursun

Canım bende tam aksine bir iştah patlaması var kii offf.. Canavara dönüştüm resmen yaaa!!!

kilo almamak için dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile daha şimdiden 1,5 kilo aldım bile, böyle devam edersem geçen seferki rekorum olan 30 kiloyu da geçerim diye korkuyorum. Sigarayı bırakınca daha bir açıldı sanki. Perşembe doktora gidince beni diyetisyene sevk etmesini isteyeceğim. Çok yemekten olsa gerek dün gece mide yanmam başladı. Ama zerre bulantım yok.. Olsun diye çok dua ettim en azından başlangıçta 2-3 kilo verirdim. Bulantısı olanlar kızmasın bana ama bulantı 3 -4 ayın sonunda gidiyor ama iştah 9 ay boyunca katlanarak devam ediyor.. Doğumdan çıkınca kucağınıza 3.5 kilo bebeği veriyorlar kalan kilo size kalıyor..

Sen yediğin seylerin dengeli olmasına dikkat et, yani et, süt, yumurta, peynir, sebze, meyve yiyorsan zaten sorun yok. Önemli olan tek grupta yoğunlaşıp diğerlerini hiç yememek gibi bir durum olmasın az da olsa hepsinden yemeye çalış. Az olması sorun değil bu dönemde..Ama 4 kg dan fazla verirsen doktorunla konuş

evet zaman farkı oluyor birde özel oda fiyatı farklı oluyor muş

Patates salatasıııııı

Başkaaa eşim onunla doymaz kiii obur kocam benim ahh ahh kıyamam kaç gündür işyerinde öğlen görüyor yemeği akşamları pek bişey yapamıyorum şu son 10 gündür bulantılarım güzdüz gitti akşam geldi kayınvalideminde aklı oğlunda olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…