Kızlar benim gibi olan var mı?
Yiyebildiğim tek şey kahvaltı türü meyve ve salata. Yemek türü şeyler yiyemiyorum. Mide bulantım yok hiç de olmadı çok şükür sadece iştahım kesildi. 3 haftada 4 kg verdim iştahsızlıktan.
Bende şef hariç iş yerindekilere söylemedim, geçen gün çaygı kadın karnıma bi vurdu zayıfla az bu ne göbek böyle dedi, dedim bu kadını yiyeyim mi sabaha mı bırakayımBen zaten göbekliydim, çıplakken anlaşılıyo göbek, bide akşam şişince
Olur mu ya yuh bence çok fazla. Benim hastanem nisa hastanesi muayene 35 tl normal doğum 800 sezaryan 1600 tl ki doğum hastanesi bu dediğim yer gayette kaliteli. Sana tavsiyem Bağcılar da medipol hastanesi var sana biraz daha yakın gidebilirim diyorsan orayı tavsiyesi ediyorum. Selcen Bahadır isimli doktor var çok iyi. Muayene ücreti 20 tl hastaneyi görsen 5 yıldızlı hastane gibi çalışanları da çok saygılı ve yardımsever. Inşaallah iyi bir hastane bulursun.
Hangi hastaneymiş acaba o :26: bursa da hiç böyle bir fiyat duymadım
bursada benim aldığım fiyat 4.000-tl normal sezaryan farketmiyor,
başka bir hastanede 2.000-tl-2.500-tl tahmin ediyorum cumartesi görüşmeye gidicem hatta
ben kızımda öyle olmuştum açlıktan ağlıyordum ama canım hiç bir şey çekmiyordu yiyemiyordum bunda maşallah sabah açlıktan uyanıyorum ama sadece canımın çektiklerini yiyebiliyorum keç haftalıksın canım sen 3 aylık olunca rahatlarsın biraz ben 10+0dayım bugün itibariyleKızlar benim gibi olan var mı?
Yiyebildiğim tek şey kahvaltı türü meyve ve salata. Yemek türü şeyler yiyemiyorum. Mide bulantım yok hiç de olmadı çok şükür sadece iştahım kesildi. 3 haftada 4 kg verdim iştahsızlıktan.
benimde çıktı biraz göbüşüm ama yemekten olabilir iştahım fazla 10 haftalığım ama karnım çıktı ikili testi bende 2 hafta sonra yaptıracağım inşallah sonuçların iyi çıkar ben özelde yaptıracağım ama devlet hastanesi yapıyormu bu testi bilmiyorumbenimde biraz göbeğim çıktı gibi..bu cuma ikili tarama testim var kanuni eah da hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
geçen hafta bende öyleydim canım tost ve soda içiyodum hep..
bir kaç haftaya düzelicek merak etme...
Ya valla durumumdan pek de şikayetçi değilim aslında bütün hamilelik boyunca hu şekilde kalsam süper olur :))) iştahım çoktur benim kilo almaktan korkuyorumben kızımda öyle olmuştum açlıktan ağlıyordum ama canım hiç bir şey çekmiyordu yiyemiyordum bunda maşallah sabah açlıktan uyanıyorum ama sadece canımın çektiklerini yiyebiliyorum keç haftalıksın canım sen 3 aylık olunca rahatlarsın biraz ben 10+0dayım bugün itibariyle
benimde çıktı biraz göbüşüm ama yemekten olabilir iştahım fazla 10 haftalığım ama karnım çıktı ikili testi bende 2 hafta sonra yaptıracağım inşallah sonuçların iyi çıkar ben özelde yaptıracağım ama devlet hastanesi yapıyormu bu testi bilmiyorum
kızlar 12 sinde ikili taramamız var demiştik ama yapılmadı malesef bebeğin boyu en az 4 cm olmalıymış ikili test için bizimki 3.85 cm miş 28 ine tekrar günverdi en erken ikiliyi yaptırcam sanırım diodum ama galiba sonlara kaldımmdikişten sonra serklaj (rahim ağzı dikilecek) yapılacak kızlar çok fena stresliyimmm
Ayy bu ablalar hep mi böyle olurbizimde yemekhaneci abla geçen aylarda senden hamilelik haberi bekliyorum dedi bana ona neyse, özel hayatımı anlatayım istersen sana dedim tersledim
küçük ayva göbeklerden bahsetmiyorum ondan azıcık bende de var
doruk tıp merkezinde. sen nereye sormuştun o fiyatı
özellerin hepsi farklı fiyat verir kızlar serbest ekonomi ama kazıklanıyormuşuz devletle anlaşmaları var belli bir fiyatları varmış ama bunları bize söylemiyorlar arkadaş 1650 ye sezeryan olmuştu sonra fatura istedi o faturayla sağlık bakanlığına gitti itiraz etti ve hastahane yarısını geri ödemek zorunda kaldı sizde araştırın ve mutlaka fatura almayı unutmayın
Ya valla durumumdan pek de şikayetçi değilim aslında bütün hamilelik boyunca hu şekilde kalsam süper olur :))) iştahım çoktur benim kilo almaktan korkuyorum
7+2 yim şuan canım.
Kızlar çok uğraştıracak yemekler yapamıyorum bugün paçanga yanınada patates salatası mı yapsam yoksa şahinden ev mantısı mı alsam bilemedim :26: siz ne yapacaksınız
benim arkadaşım bir buçuk sene önce dorukta 1.800-tl doğum yaptı, bende cumartesi dorukla görüşeceğim fiyat için 2000-2500 gibi tahmin ediyorum aradan geçen zamanı baz alarak, keşke senin dediğin gibi olsa şimdi daha çok merak ettim :44:
gerçekten şu karar aşaması çok zor sende gönlüne göre bulursun inş.
Patates salatasıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?