2014 Kasım Anneleri

Kızlar çok uğraştıracak yemekler yapamıyorum bugün paçanga yanınada patates salatası mı yapsam yoksa şahinden ev mantısı mı alsam bilemedim :26: siz ne yapacaksınız
yemek olayından bende bıktım valla zaten kokuyor herşey ama etli nohut ve pilav yaptım cacıkta yapacağım öyle idare ediyoruz kusura bakmayın bu kadar hamilelenin arasında yazılmaz ama

benimde çıktı biraz göbüşüm ama yemekten olabilir iştahım fazla 10 haftalığım ama karnım çıktı ikili testi bende 2 hafta sonra yaptıracağım inşallah sonuçların iyi çıkar ben özelde yaptıracağım ama devlet hastanesi yapıyormu bu testi bilmiyorum[/QUOTE]

eğitim araştırma hastanesi kadın doğum ağırlıklı zaten testlerin hepsi yapılıyor.. takip için özele gidiyorum.

ben doğumumu yani sezeryanımı devlette yapacağım Allah nasip ederse oradaki doktorum çok süper eli çok hafif kızımda hemen ayağa kalkmıştım sezeryan olmuştum tekrar onda istiyorum muayenelerimde özele gidiyorum ama doğum devlette olacak inşallah

Benimki ayvadan ziyade kavun karpuz göbeği idi, ben hamile kalmadan evvel şiştim, kaldıktan sonra duruldum. Aman aman ne olur daha almiyim, şu an 75,5 oldum bodur boyum ile. 9. ayda artık beni yuvarlasınlar giderim ben

Bende aslında kilo alarak hamile kaldım 9 kilo ilk üç ayı kilo almadan bitirmek üzereyim ama vücudumun kilo alma potansiyelinden bende kendimden 15-20 kg bekliyorum doktorum 7-8 dedi :18:
ama alsakta sonra veririz dimi veririz veririz evet

bende 9. haftamın içindeyim bende senin gibiyim salatalık yiyebiliyorum 49 kilodan 46 kiloya düştüm

Ben 65 kilodan 61 kiloya düştüm zaten kilolu hamile kaldım diye üzülmuştum. Inşaallah ilerleyen zamanlarda da fazla kilo almayız.

yemek olayından bende bıktım valla zaten kokuyor herşey ama etli nohut ve pilav yaptım cacıkta yapacağım öyle idare ediyoruz kusura bakmayın bu kadar hamilelenin arasında yazılmaz ama

Ne güzel ellerine sağlık ben nohut kuru fasülye pişiremiyorum kokuyor bide sanırım bütün kış et ve kuru baklagil yemekten sıkıldım bende senin gibi yapabilsem keşke off anacığım olsa ne yemekler yapardı kayınvalidem burda ama yemekle pek arası yok insan bu dönemde biri pişirsinde ben yiyim diyor

ikili testte cinsiyet belli oluyormuş bazı doktorlar söylüyormuş sizde öyle olan varmı tanıdıklarınızda falan

Yok ben başkası pişirse de yiyemiyorum. Zaten sağolsun kayinvalidem ne istersen yapayim diyor yemekleri o yapıyor ama yine peynir zeytin ve salatadan başka bişey yiyemiyorum.

Arkadaşlar,

Anadolu yakasında oturanlar, böyle bir konu açmıştım. Burada her şey paylaşıldığı için takibi daha zor oluyor. Eğer hastane&doktor tavsiyesi mesajlarınızı buraya yazarsanız daha derli toplu bir fiyat ve memnuniyet skalası izleyebiliriz diye düşünüyorum.

Bu arada bu ikili teste giren var mı aranızda? Benim taa 16 mayısa verdiler günü.

Canım devletin hastanelere ödediği (2009-2010 yılı için) normal doğum için 100 sezeryan için 350 t idi. Yani hastanelerin bizden alabileceği maksimum fiyat bu iken biz 2200 tl gibi bir rakam ödemiştik. Bende itiraz edilebileğini duyunca faturaları buldum. Ama bi baktım ki iki ayrı fatura var birinde sadece sezeryan müdahale bilmemne ücreti var. Diğerinde yatak, bakım ve otelcilik ücreti yazıyor. sezaryan faturası kuruşu kuruşuna 350 tl, kalan tutara ayrı fatura kesildiği için itiraz edemedim. Hastaneler işini biliyor yani. Dikkat ederseniz özel hastanede SGK ile muayene olduğunuzda ücret 100 tl ise 12 tl için ayrı fatura kesiliyor 88 tl için başka bir fatura.

Her şekilde sömürülüyoruz.. Normalde olması gereken sağlık hizmetinin bu kadar pahalı olması üzücü. Tabi devlet hastanelerinin halini görünce, Doğum gibi hassas bir konuda kimse işini riske atmak istemez. Mecburen özele gidiyoruz.

Kasım annecikleri merhaba:)
Ya bi insan hiç mi doymaz doymuyorum kızlar ben ne olacak bu halim birşey yiyince iyiyim ama yarım saat sonra tekrar yemem gerekiyor midem çok kötü oluyor sanki şekerim düşüyor çubuk kraker yemekten de bıktım artık iş yerinde ne yiyeceğimi şaşırıyorum meyve de acıktırıyor hemen umarım çok kilo almam ve bu durum geçer biran önce çünkü sonrasında akşama mutlaka kusuyorum Tatlıyla aram hiç yok hiç tatlı yemiyorum çünkü sonrasında acayip bir mide bulantısı yaşıyorum.. İşte bende durumlar böyleee :)) hepinizi öpüyorum..:)

domates soslu makarna ya da yoğurtlu makarna, allaaah canım çekti. patates salatası, paçangayla da uğraşma, bi de salata ohhhh mis

veririz askadaşım veririz veririz, bana da 8 kilodan fazla almazsan normal doğum yapabiliriz dedi.. birbirimize destek olalım birgen. Bikaç arkadaşımla görüştüm, benim gibi tombik bi kız ark vardı, 30 kilo almış 1 sene içinde de geri verdim 1 tane de çatlağım olmadı diyo. o da 70lerdeydi başladığında, 100 e çıkmış heralde. Yani veren de veriyo be anacım. Sanırım önemli olan emzirme esnasında süt olsun diye abartmamak..

Son düzenleme:

Veririz vermesine de..

Almasak daha iyi olmaz mı yaa.. Ben o loğusalık dönemindeki kilo depresyonlarını falan tekrar yaşamak istemiyorum.

Sen kaç kilo ile hamile kalmıştın?

Kızlar çok uğraştıracak yemekler yapamıyorum bugün paçanga yanınada patates salatası mı yapsam yoksa şahinden ev mantısı mı alsam bilemedim :26: siz ne yapacaksınız

Saydıklarının içinde benim favorim patates salatası
Bizde bu akşam haftada bir kere yemeye özen gösterdiğim balık akşamı :)) çok kolay bir menüm var yani

sanki beni anlattın arkadaşım bende yemek yedikten sonra eşime doymuşumdur herhalde diyerek masadan kalkıyorum o derece yani daha 2 aylık hamileyim 100 kilo doğururum herhalde 56kilo ile kaldım ben hala aynıyım ama çok alacam galiba kilo

Veririz vermesine de..

Almasak daha iyi olmaz mı yaa.. Ben o loğusalık dönemindeki kilo depresyonlarını falan tekrar yaşamak istemiyorum.

Sen kaç kilo ile hamile kalmıştın?

çok az kilo almak elbette ki benimde tercihim tabi ama bakalım hakkımızda hayırlısı
birde kilo almayıp doğumda sonra alanlarda var offf bakalım biz hangi gruptan olacağız hep muamma bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o
kilo-73 boy-170 yani şuan 40 bedenim:18:
senin nasıl kilo durumu

birde çok uykum geliyor erkenden uyuyorum eskiden 2.3e kadar otururdum şimdi çok tembelleştim hemen yoruluyorum şu günler hızlıca geçsede eski günlerime dönsem diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…