- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
yemek olayından bende bıktım valla zaten kokuyor herşey ama etli nohut ve pilav yaptım cacıkta yapacağım öyle idare ediyoruz kusura bakmayın bu kadar hamilelenin arasında yazılmaz amaKızlar çok uğraştıracak yemekler yapamıyorum bugün paçanga yanınada patates salatası mı yapsam yoksa şahinden ev mantısı mı alsam bilemedim :26: siz ne yapacaksınız
Benimki ayvadan ziyade kavun karpuz göbeği idi, ben hamile kalmadan evvel şiştim, kaldıktan sonra duruldum. Aman aman ne olur daha almiyim, şu an 75,5 oldum bodur boyum ile. 9. ayda artık beni yuvarlasınlar giderim ben
bende 9. haftamın içindeyim bende senin gibiyim salatalık yiyebiliyorum 49 kilodan 46 kiloya düştüm
yemek olayından bende bıktım valla zaten kokuyor herşey ama etli nohut ve pilav yaptım cacıkta yapacağım öyle idare ediyoruz kusura bakmayın bu kadar hamilelenin arasında yazılmaz ama
daha yeniymiş ama geçer özellikle kendi yaptıklarını yemek istemez insan biri yapsında ben yiyeyim olayı geçen anneme canım ne istiyorsa yaptırdım daha pişerken yedim valla ama ertesi gün yine kendim yaptım yemeklerimi malesef aşerdiğim şeyler meyveler ve sebzeler deli gibi yeşil elma yiyorum portalal birkerede 4.5 tane ama şimdi daha iyiyim 14.haftalarda daha da iyi olursun
özellerin hepsi farklı fiyat verir kızlar serbest ekonomi ama kazıklanıyormuşuz devletle anlaşmaları var belli bir fiyatları varmış ama bunları bize söylemiyorlar arkadaş 1650 ye sezeryan olmuştu sonra fatura istedi o faturayla sağlık bakanlığına gitti itiraz etti ve hastahane yarısını geri ödemek zorunda kaldı sizde araştırın ve mutlaka fatura almayı unutmayın
Başkaaa eşim onunla doymaz kiiiobur kocam benim ahh ahh kıyamam kaç gündür işyerinde öğlen görüyor yemeği akşamları pek bişey yapamıyorum şu son 10 gündür bulantılarım güzdüz gitti akşam geldi kayınvalideminde aklı oğlunda olsa gerek
Bende aslında kilo alarak hamile kaldım 9 kiloilk üç ayı kilo almadan bitirmek üzereyim ama vücudumun kilo alma potansiyelinden bende kendimden 15-20 kg bekliyorum doktorum 7-8 dedi :18:
ama alsakta sonra veririz dimi veririz veririz evet
Bende aslında kilo alarak hamile kaldım 9 kiloilk üç ayı kilo almadan bitirmek üzereyim ama vücudumun kilo alma potansiyelinden bende kendimden 15-20 kg bekliyorum doktorum 7-8 dedi :18:
ama alsakta sonra veririz dimi veririz veririz evet
Kızlar çok uğraştıracak yemekler yapamıyorum bugün paçanga yanınada patates salatası mı yapsam yoksa şahinden ev mantısı mı alsam bilemedim :26: siz ne yapacaksınız
ikili testte cinsiyet belli oluyormuş bazı doktorlar söylüyormuş sizde öyle olan varmı tanıdıklarınızda falan
Kasım annecikleri merhaba:)
Ya bi insan hiç mi doymaz doymuyorum kızlar ben ne olacak bu halim birşey yiyince iyiyim ama yarım saat sonra tekrar yemem gerekiyor midem çok kötü oluyor sanki şekerim düşüyor çubuk kraker yemekten de bıktım artıkiş yerinde ne yiyeceğimi şaşırıyorum meyve de acıktırıyor hemen umarım çok kilo almam ve bu durum geçer biran önce çünkü sonrasında akşama mutlaka kusuyorum Tatlıyla aram hiç yok hiç tatlı yemiyorum çünkü sonrasında acayip bir mide bulantısı yaşıyorum.. İşte bende durumlar böyleee :)) hepinizi öpüyorum..:)
Evet var benim arkadaşımın ikili testte belli olmuş doktoru sölemiş benimde ikili testim 25 nisan heyecanla bekliyorum
Veririz vermesine de..
Almasak daha iyi olmaz mı yaa.. Ben o loğusalık dönemindeki kilo depresyonlarını falan tekrar yaşamak istemiyorum.
Sen kaç kilo ile hamile kalmıştın?
İstanbul Avrupa yakası için doktor ve hastane tavsiyesi alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?