2014 Kasım Anneleri

benim doktorum söylemez gibime geliyor sonradan değişenlerde çokmuş meraktan çatlayacağım yaa ama daha çok var

Doktorlar emin olmadıkları şeyleri söylemezler cnm ama erkek bebekler daha erken belli oluyormus benim doktorum 13. haftada belli olur dedi ikili testte 12+1 oluyorum belki söyler diye benimde umudum var

aynen canım banada normal doğum için 7-8 kg dedi
evet alsak vericez başka çaresi yok hem burası niçin var hep birbirimize destek için
birde benim doktorumun önerisi sen iki canlısın ye bundan diyenlerden uzak duracaksın

Doktorlar emin olmadıkları şeyleri söylemezler cnm ama erkek bebekler daha erken belli oluyormus benim doktorum 13. haftada belli olur dedi ikili testte 12+1 oluyorum belki söyler diye benimde umudum var

Haftaya benim belli olur muhtemelen, çin takvimine ve falcı bacıya göre erkek bebek olabilir. Bakalım tutacak mı

ikili teste 12 hafta bitincemi gideceksin benimki 12.haftada gel dedi 13.de gitsek acaba bazı arkadaşlar 13 de git diyorda

Acaba aynı doktora mı gidiyoruz
tonton da diyo mu sana, beni gördüğünden beri hoşgeldin tonton diyo

ben hem doğumdan önce hem sonra alanlardanım. En şanssız gruptayım yani..
ben 66 ile kaldım şu an 68 e dayadım merdiveni. ilkinde 60 ile kalıp 90 ile girdim doğuma. Doğumdan çıkıp eve gelince 82 falandım. Sonra annemin süt yapsın diye sürekli yedirmesi ile tekrar 88 e çıktım. İşe başlayana kadar 1 gr bile veremedim. sonradan diyet spor falan derken 22 kilo gitti ama nasıl gitti bana sor 2 sene falan sürdü vermem.

Benim boyumda yok 157-160 falanım tam bilmiyom. 9. ay lolipop gibi oluyorum bacaklar ince kalcadan itibaren yukarı doğru gülle gibi şiş..

bende cinsiyetini çok merak ediyorum 13. haftada mı belli oluyor?

birde çok uykum geliyor erkenden uyuyorum eskiden 2.3e kadar otururdum şimdi çok tembelleştim hemen yoruluyorum şu günler hızlıca geçsede eski günlerime dönsem diyorum..

evet bende aynıyım evim çok kirlendi hiç böyle olmamıştı bugüm bi temizlik yapayım dedim buzdolabini sildim sildim bittim şuan yarına kadar yatarım :2:

12+2 olduk. çin takvimine doğum tarihini yazıyosun seni iki sene ileri atıyo mubarek, sonra erkek kız diyor işte. arama motorundan baksanıza, bakalım tutacak mı

çin takvimi doğrumu acaba ? benim erkek çıkıyo

Ah bi bilseler yemeğin hiç bi manası olmadığını süt için... Sadece bol su süt yapıyo. Annem asker gibi kadındır ondan korkum yokta, kayınvalidem tam anaç, beni topaç gibi yapar. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez kızım turşu ye dedi mantığa bak. Bende uyardım en doğrusunu doktor diyo şekerim varmış yükselirsem mahvolurmuşum aman yedirmeyin allah korusun krize girerim dedim korkuttum. Bidaha hiç ısrar etmedi

resmen kendıme zarar verıyorum
hergun tursu acıbıber yıyorum hemde az buz degıl 15 20 tane belkıde
ekmeksız kutrur kutur bıldıgın kendımden gecıyorum yerken
ama snrası ezıyet kıvranıyorum mıde sancısından ve agrısından ben napsam yaa

evet bende aynıyım evim çok kirlendi hiç böyle olmamıştı bugüm bi temizlik yapayım dedim buzdolabini sildim sildim bittim şuan yarına kadar yatarım :2:
hiç bu kadar boşlamadım bende evimi dün gece rüyamda temizledim amaan beklesin ne yapayım yaz temizlğiğimi yapar otururum ev işi nankördür zaten
Doktorum 11. haftadan itibaren olabilir dedi hatta 11+4 de çagırdı ama ben ancak 12+1 de müsaitim bildiğim kadarıyla 11. hafta ile 14. hafta yapılıyor.
bende 2 hafta sonra yaptıracağım

hiç bu kadar boşlamadım bende evimi dün gece rüyamda temizledim amaan beklesin ne yapayım yaz temizlğiğimi yapar otururum ev işi nankördür zaten

Yaww çalışıyo musunuz?
Ben cumartesi işteyim, eşim evde, kocacım bi süpürüversene bebiş toz toprak içinde oturmasın diyom süpürüyo. Ben 3 aydır yatağımı bile toplamadım muhahahah yaşasın kötülük
Çok kirlenince de kadın tutuyom napim.

Acaba aynı doktora mı gidiyoruz
tonton da diyo mu sana, beni gördüğünden beri hoşgeldin tonton diyo

Banada tam olarak; boylu poslu insansın normal doğum bekliyorum senden dedi
tabi cümle içinde geçen pos kısmının gizli öznesi kilo bildiğin irisin dedi hatun bana

Canım öncelikle lolipop benzetmene bildiğin sesli güldüm Allahta seni güldürsün
birde hep ikinci hamilelik yaşayan arkadaşlarımdan şöyle bir şey duyuyorum ikincide az kilo alınıyor 8-9 kg nin üzerinde alan duymadım
artık anneleri loğusalık döneminde kandırıcaz yiyoruz diye:18: süt için önemli olan su içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…