Ben 65 kilodan 61 kiloya düştüm zaten kilolu hamile kaldım diye üzülmuştum. Inşaallah ilerleyen zamanlarda da fazla kilo almayız.
benim doktorum söylemez gibime geliyor sonradan değişenlerde çokmuş meraktan çatlayacağım yaa ama daha çok var
domates soslu makarna ya da yoğurtlu makarna, allaaah canım çekti. patates salatası, paçangayla da uğraşma, bi de salata ohhhh mis
veririz askadaşım veririz veririz, bana da 8 kilodan fazla almazsan normal doğum yapabiliriz dedi.. birbirimize destek olalım birgen. Bikaç arkadaşımla görüştüm, benim gibi tombik bi kız ark vardı, 30 kilo almış 1 sene içinde de geri verdim 1 tane de çatlağım olmadı diyo. o da 70lerdeydi başladığında, 100 e çıkmış heralde. Yani veren de veriyo be anacım. Sanırım önemli olan emzirme esnasında süt olsun diye abartmamak..
Doktorlar emin olmadıkları şeyleri söylemezler cnm ama erkek bebekler daha erken belli oluyormus benim doktorum 13. haftada belli olur dedi ikili testte 12+1 oluyorum belki söyler diye benimde umudum var
Doktorlar emin olmadıkları şeyleri söylemezler cnm ama erkek bebekler daha erken belli oluyormus benim doktorum 13. haftada belli olur dedi ikili testte 12+1 oluyorum belki söyler diye benimde umudum var
aynen canım banada normal doğum için 7-8 kg dedi
evet alsak vericez başka çaresi yok hem burası niçin var hep birbirimize destek için
birde benim doktorumun önerisi sen iki canlısın ye bundan diyenlerden uzak duracaksın
çok az kilo almak elbette ki benimde tercihim tabi ama bakalım hakkımızda hayırlısı
birde kilo almayıp doğumda sonra alanlarda var offf bakalım biz hangi gruptan olacağız hep muamma bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o
kilo-73 boy-170 yani şuan 40 bedenim:18:
senin nasıl kilo durumu
Haftaya benim belli olur muhtemelen, çin takvimine ve falcı bacıya göre erkek bebek olabilir. Bakalım tutacak mı
kaç haftalıksın canım sen birde çin takviminde yaş ekliyormusun bakarken
Haftaya benim belli olur muhtemelen, çin takvimine ve falcı bacıya göre erkek bebek olabilir. Bakalım tutacak mı
birde çok uykum geliyor erkenden uyuyorum eskiden 2.3e kadar otururdum şimdi çok tembelleştim hemen yoruluyorum şu günler hızlıca geçsede eski günlerime dönsem diyorum..
12+2 olduk. çin takvimine doğum tarihini yazıyosun seni iki sene ileri atıyo mubarek, sonra erkek kız diyor işte. arama motorundan baksanıza, bakalım tutacak mı
ben hem doğumdan önce hem sonra alanlardanım. En şanssız gruptayım yani..
ben 66 ile kaldım şu an 68 e dayadım merdiveni. ilkinde 60 ile kalıp 90 ile girdim doğuma. Doğumdan çıkıp eve gelince 82 falandım. Sonra annemin süt yapsın diye sürekli yedirmesi ile tekrar 88 e çıktım. İşe başlayana kadar 1 gr bile veremedim. sonradan diyet spor falan derken 22 kilo gitti ama nasıl gitti bana sor 2 sene falan sürdü vermem.
Benim boyumda yok 157-160 falanım tam bilmiyom. 9. ay lolipop gibi oluyorum bacaklar ince kalcadan itibaren yukarı doğru gülle gibi şiş..
Doktorum 11. haftadan itibaren olabilir dedi hatta 11+4 de çagırdı ama ben ancak 12+1 de müsaitim bildiğim kadarıyla 11. hafta ile 14. hafta yapılıyor.ikili teste 12 hafta bitincemi gideceksin benimki 12.haftada gel dedi 13.de gitsek acaba bazı arkadaşlar 13 de git diyorda
tabiiki yanılma payı vardır, çinlere güven olmazçin takvimi doğrumu acaba ? benim erkek çıkıyo
hiç bu kadar boşlamadım bende evimi dün gece rüyamda temizledim amaan beklesin ne yapayım yaz temizlğiğimi yapar otururum ev işi nankördür zatenevet bende aynıyım evim çok kirlendi hiç böyle olmamıştı bugüm bi temizlik yapayım dedim buzdolabini sildim sildim bittim şuan yarına kadar yatarım:2:
bende 2 hafta sonra yaptıracağımDoktorum 11. haftadan itibaren olabilir dedi hatta 11+4 de çagırdı ama ben ancak 12+1 de müsaitim bildiğim kadarıyla 11. hafta ile 14. hafta yapılıyor.
hiç bu kadar boşlamadım bende evimi dün gece rüyamda temizledim amaan beklesin ne yapayım yaz temizlğiğimi yapar otururum ev işi nankördür zaten
Acaba aynı doktora mı gidiyoruz
tonton da diyo mu sana, beni gördüğünden beri hoşgeldin tonton diyo
ben hem doğumdan önce hem sonra alanlardanım. En şanssız gruptayım yani..
ben 66 ile kaldım şu an 68 e dayadım merdiveni. ilkinde 60 ile kalıp 90 ile girdim doğuma. Doğumdan çıkıp eve gelince 82 falandım. Sonra annemin süt yapsın diye sürekli yedirmesi ile tekrar 88 e çıktım. İşe başlayana kadar 1 gr bile veremedim. sonradan diyet spor falan derken 22 kilo gitti ama nasıl gitti bana sor 2 sene falan sürdü vermem.
Benim boyumda yok 157-160 falanım tam bilmiyom. 9. ay lolipop gibi oluyorum bacaklar ince kalcadan itibaren yukarı doğru gülle gibi şiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?