tabiiki yanılma payı vardır, çinlere güven olmazbenimde erkek çıkıyo bakalım işte
12+2 olduk. çin takvimine doğum tarihini yazıyosun seni iki sene ileri atıyo mubarek, sonra erkek kız diyor işte. arama motorundan baksanıza, bakalım tutacak mı
hayırlısı olsun inşAllah. arkadaşım beşinci ayında öğrenebilmiş cinsiyetini
ben hem doğumdan önce hem sonra alanlardanım. En şanssız gruptayım yani..
ben 66 ile kaldım şu an 68 e dayadım merdiveni. ilkinde 60 ile kalıp 90 ile girdim doğuma. Doğumdan çıkıp eve gelince 82 falandım. Sonra annemin süt yapsın diye sürekli yedirmesi ile tekrar 88 e çıktım. İşe başlayana kadar 1 gr bile veremedim. sonradan diyet spor falan derken 22 kilo gitti ama nasıl gitti bana sor 2 sene falan sürdü vermem.
Benim boyumda yok 157-160 falanım tam bilmiyom. 9. ay lolipop gibi oluyorum bacaklar ince kalcadan itibaren yukarı doğru gülle gibi şiş..
Offf kotu olmus fitiklarbende gögüs hassasiyeti falan yok bulantım geçen hafta başladı cumartesi günü doktorum bulantı hapı verdi şimdi onu kullanıyorum bulantılarım arada oluyo ama kusmalarım kesildi çok şükür ama benim sol kasık agrım hiç geçmiyor ve sol tarafıma hiç yatamıyorum yattıgım zamanda kasıgımda bi şişlik oluyo ve çok agrı yapıodu buğün onun için doktora gittim kasık fıtıgı dedi yani artık hem kuyruk sokumumda bel fıtıgım var hemde kasıgımda fıtık var sonumuz nolucak bakalım son zamanlar sıkıntılı geçicek gibi benim:44:
O doktor körmüş ayol, herkes 3,5 ayda söylüyo cinsiyeti.
Benim de erkek çıkıyo çin takvimine göre ve etrafımdaki herkes de kız diyor. Bakalım, hayırlısıyla sağlıklı olsun da :)
Kızlar çatlak kremi sürmeye başlayın! ben sabah akşam döt göbek memik komple yağlanıyorum yağlı güreşe çıkar gibi
kız olduğunu neye göre söylüyorlar acaba
Kızlar çatlak kremi sürmeye başlayın! ben sabah akşam döt göbek memik komple yağlanıyorum yağlı güreşe çıkar gibi
Ayy etrafımdaki herkes erkek diyor yazacaktım, kız yazmışım yanlışlıkla. Bu bir mesaj mı acaba?
kaçıncı haftadan itibaren kremlenmeliben dokuzuncu haftamdayım ne kullanıyorsun ?
Banada tam olarak; boylu poslu insansın normal doğum bekliyorum senden dedi
tabi cümle içinde geçen pos kısmının gizli öznesi kilo bildiğin irisin dedi hatun bana
Canım öncelikle lolipop benzetmene bildiğin sesli güldüm Allahta seni güldürsün
birde hep ikinci hamilelik yaşayan arkadaşlarımdan şöyle bir şey duyuyorum ikincide az kilo alınıyor 8-9 kg nin üzerinde alan duymadım
artık anneleri loğusalık döneminde kandırıcaz yiyoruz diye:18: süt için önemli olan su içmek
ya sen harikasın gözlerim yaşardı gülmekten
Ah bi bilseler yemeğin hiç bi manası olmadığını süt için... Sadece bol su süt yapıyo. Annem asker gibi kadındır ondan korkum yokta, kayınvalidem tam anaç, beni topaç gibi yapar. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez kızım turşu ye dedi mantığa bak. Bende uyardım en doğrusunu doktor diyo şekerim varmış yükselirsem mahvolurmuşum aman yedirmeyin allah korusun krize girerim dedim korkuttum. Bidaha hiç ısrar etmedi
Öncelikle bebişin hayırlı olsun. Rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin tüm hamileleri inş. Serklaj neden yapılcak .ögrenebilirmiyim.
Ben daha 7 haftalık haöileyim.rabbim tamamına erdirsin inş.
İyi olmuş şimdiden korkutman, Ben ne yapsam etsemde şimdiden korkutsam anamı bilmiyom.. bende hastalık uydursam inanmaz ..
Allah yardımcım olsun. Tüm hatunları şişko olan bir ailenin kızı olmak çok zor.. Eşimle oğlumda tam aksine çıta gibiler. Eşimle kilomuz aynı nerdeyse.
Dışardan bakan hakkımda ne düşünyo allah bilir.
Ben doymuyorum, onlar da acıkmıyor bünye meselesi napiimm
Allah gülen yüzünüzü soldurmasın kızlar :)
amin seninde inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?