2014 Kasım Anneleri

12+2 olduk. çin takvimine doğum tarihini yazıyosun seni iki sene ileri atıyo mubarek, sonra erkek kız diyor işte. arama motorundan baksanıza, bakalım tutacak mı

kimi sitede yaş ekliyor kiminde eklemiyor eklersem erkek eklemezsem kız gerçi ben ablalarım ve arkadaşlarımınkine baktım kaldıkları ay ve yaşa çoğunda tutmadı bir ablam yaş eklemeden tuttu diğerinde ekleyince beklemeklten başka çaremiz yok kızımı okuldan almam lazım kızlar kendinize iyi bakın

Benim de erkek çıkıyo çin takvimine göre ve etrafımdaki herkes de erkek diyor. Bakalım, hayırlısıyla sağlıklı olsun da :)

Son düzenleme:

ya sen harikasın gözlerim yaşardı gülmekten

Offf kotu olmus fitiklar dikkat et kendine. insallah hepsinden kurtulursunda duzene girer hersey.ne kadarlik suan bebis.

Kızlar çatlak kremi sürmeye başlayın! ben sabah akşam döt göbek memik komple yağlanıyorum yağlı güreşe çıkar gibi

Kızlar çatlak kremi sürmeye başlayın! ben sabah akşam döt göbek memik komple yağlanıyorum yağlı güreşe çıkar gibi

kaçıncı haftadan itibaren kremlenmeli ben dokuzuncu haftamdayım ne kullanıyorsun ?

Benim göbeğim kaşınıyor:26: şuan normal nemlendirici kullanıyorum canım sen ne kullanıyorsun???
cumartesi ikili test için doktor randevum var bakalım ne önerecek acaba

kaçıncı haftadan itibaren kremlenmeli ben dokuzuncu haftamdayım ne kullanıyorsun ?

Valla bazı kremlerin üzerinde hamileliğin başından sonuna kadar sürün yazıyo. Bide benim 13. hafta için çatlaklarınız başlayabilir diyo gebelik takvimi, ben başladım o yüzden, erkense de masaj olsun nolcak. Şimdilik evdeki bebe yağını sürüyorum ama kakao yağı veya tatlı badem yağı öneriliyo. Kakaoyu alabilirim haftaya. Doktora sorucam o ne diicek öyle alcem

ya sen harikasın gözlerim yaşardı gülmekten

Allah gülen yüzünüzü soldurmasın kızlar :)

İyi olmuş şimdiden korkutman, Ben ne yapsam etsemde şimdiden korkutsam anamı bilmiyom.. bende hastalık uydursam inanmaz ..

Allah yardımcım olsun. Tüm hatunları şişko olan bir ailenin kızı olmak çok zor.. Eşimle oğlumda tam aksine çıta gibiler. Eşimle kilomuz aynı nerdeyse.
Dışardan bakan hakkımda ne düşünyo allah bilir.
Ben doymuyorum, onlar da acıkmıyor bünye meselesi napiimm

Öncelikle bebişin hayırlı olsun. Rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin tüm hamileleri inş. Serklaj neden yapılcak .ögrenebilirmiyim.
Ben daha 7 haftalık haöileyim.rabbim tamamına erdirsin inş.

canım benim 3 tane kaybım var karnımdaki dördüncü hiçbirini kucağıma almak nasip olmadı hepsini farklı sebeplerle kaybettim son gebeliğim 22 haftalık doğum oldu bebeği rahimde tutabilmek için serklaj yapılacak...Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben kötü bir örneğim benim gibilere takılıpta hiç aklına kötü şeyler getirme...

Selamunaleykum kizlqr aranıza yeni katıldım :) 6 +6 yiz insaAllah :) yasim 22 ilk gebeligim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şekerparem, ben ailemdeki tek kilolu insanım, babam anam kardeşim incecikler.
Eşim benden 10 kilo hafif.. beni düşün bide.
İstersen doktora bi gün anneni de götür. Günah bedenine. Benim valide de sürekli kiloma takık sağolsun. annemde 17 kilo az benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…