Selamunaleykum kizlqr aranıza yeni katıldım :) 6 +6 yiz insaAllah :) yasim 22 ilk gebeligim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şekerparem, ben ailemdeki tek kilolu insanım, babam anam kardeşim incecikler.
Eşim benden 10 kilo hafif.. beni düşün bide.
İstersen doktora bi gün anneni de götür. Günah bedenine. Benim valide de sürekli kiloma takık sağolsun. annemde 17 kilo az benden
Canım benim ya.. ne hissettiğimi en iyi sen anlarsın.
Benim tek ki motivasyonum bozulmasın. İpin ucunu en baştan sıkı tutalım o zamn beraber. Birbirimizi motive ederiz.
.
Kızlar herkese iyi akşamlar
benim mesai bitti
Tugbacim.senindemi ilk gebeligin ben telefondan yaziyorumyabanciyim kulübe
Kizlar idrar yolu enfeksiyonu icin largopen isimli ilac verdi,korkuyorum icmeye hamile iken antibiyotik kullanan var mi
Saydıklarının içinde benim favorim patates salatası
Bizde bu akşam haftada bir kere yemeye özen gösterdiğim balık akşamı :)) çok kolay bir menüm var yani
Kizlar idrar yolu enfeksiyonu icin largopen isimli ilac verdi,korkuyorum icmeye hamile iken antibiyotik kullanan var mi
Canım ben 5. Haftada karından keseyi ve içinde bebeği görmüştüm zaten 8. Haftada tekrar gittim bu sefer daha büyümüştü ve kalp atımını gördük ama dr dinletmedi biraz daha büyüyünce dinletiyorum dedi şimdi 12. Haftada tekrar gideceğim umarım dahada büyümüştür hareketlerini görürümben 168 boyunda 58 kiloyum çok zayıf değilim ama dr da şaşırdı 5. Haftada karnıma koyduğu gibi gördük bebeği çok şükür umarım öyle devam eder
ben önceki hamileliğimde 5 .ayda faranjit olmuştum o zaman vermişti dr. Largopen 500 mg. Kullandım bir sorunda olmadı. Ama Dr. dan onay al yinede. yazan dr. a hamile olduğunu söylemişmiydin?
benim gittigim doktorda sadece kalp atislarini gosterdi ams sesli dinletmedi. Yuksek frekansli bi dalga gonderdigi icin bebekte ilerde duymayla ilgili problemler olabiliyor dedi. Bende haftaya sesli duymayi hayal ediyorum.
offf kızlar ya, ben çok evhamlı oldum bu aralar ya, sanırım bu internette okuduğum olumsuz yorumlardan kaynaklanıyor. işe "kontrole gittim bebeğimin kalbi durmuş" , yok işte "test sonucum kötü çıktı" , "düşük yaptık"..... bu hikayeleri okudukça evham yapmaya başladım, sürekli "acaba bebeğim iyi mi?" , "acaba kalbi atıyor mu?" , " ya durmuşsa, ben anlamıyorsam" ishal oluyorum karnım ağrıyor "acaba düşük mü yapıcam" gibi gibi türlü türlü şeyler kötü şeyler geliyor aklıma.
Dua ediyorum Allah'a emanet yavrum biliyorum, ama kalbime söz geçiremiyorum :2:
kızlar 12 sinde ikili taramamız var demiştik ama yapılmadı malesef bebeğin boyu en az 4 cm olmalıymış ikili test için bizimki 3.85 cm miş 28 ine tekrar günverdi en erken ikiliyi yaptırcam sanırım diodum ama galiba sonlara kaldımmdikişten sonra serklaj (rahim ağzı dikilecek) yapılacak kızlar çok fena stresliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?