2014 Kasım Anneleri

Canım benim ya.. ne hissettiğimi en iyi sen anlarsın.
Benim tek ki motivasyonum bozulmasın. İpin ucunu en baştan sıkı tutalım o zamn beraber. Birbirimizi motive ederiz.

Benim annem o konuda umutsuz vakka.. Bir kere diyetisyene götürdüm yanımda. Kadın yarım saat anlattı (ki oğlumun inek sütü alerjisi vardı, Bende emzirdiğim için diyet yapmam gerekiyordu vs.) Annem çıkınca diyetisyeni genç bulduğu için cahil bu kız daha ne bilcek ne süt yapar ne yapmaz sen peynir yeme de bari helva ye ottan çöpten süt olmaz diye kendince tavsiyelerine başladı. Pess dedim artık..

Canım benim ya.. ne hissettiğimi en iyi sen anlarsın.
Benim tek ki motivasyonum bozulmasın. İpin ucunu en baştan sıkı tutalım o zamn beraber. Birbirimizi motive ederiz.
.

Kızlar herkese iyi akşamlar
benim mesai bitti

Tamam ikinizi ara ara yoklayacağım kilo konusunda sıkı tutalım birbirimizi.

Kizlar ben ilkinde 52 ile basladim 66 ile bitirdim gebeliği ama bu defa 56 ile basladim bakalim kaca kadar gidecegim boyum 156.sezeryenden sonra zaten 6 aylik kadar gobus kalıyor. Ben Sueda ya hamileyken kakao yağı tatlibadem yagi ve çörek otu yagini esit miktarda karistirarakkullandim. Cok faydasini ggördüm. Bu karisimi haftada 2-3 defa dustan bir saat once heryerime surdum.bunun disinda her gece yatmadan bebeyagi ile yaglandim. Yeni tavsiyeleriniz varsa beklerim kizlar...benim tecrubelerim bunlar.

Tugbacim.senindemi ilk gebeligin ben telefondan yaziyorum yabanciyim kulübe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar anne bekek konusunda takip ettiğiniz birisi veya blog var mı

Benimle haftalarda olan varmi 3n kucuk bizmiyiz :)

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu icin largopen isimli ilac verdi,korkuyorum icmeye hamile iken antibiyotik kullanan var mi

Saydıklarının içinde benim favorim patates salatası
Bizde bu akşam haftada bir kere yemeye özen gösterdiğim balık akşamı :)) çok kolay bir menüm var yani

Ahh süpersinn bende haftaya başlıcam balık yemeye midem düzelirse tabii

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu icin largopen isimli ilac verdi,korkuyorum icmeye hamile iken antibiyotik kullanan var mi

ben önceki hamileliğimde 5 .ayda faranjit olmuştum o zaman vermişti dr. Largopen 500 mg. Kullandım bir sorunda olmadı. Ama Dr. dan onay al yinede. yazan dr. a hamile olduğunu söylemişmiydin?

benim gittigim doktorda sadece kalp atislarini gosterdi ams sesli dinletmedi. Yuksek frekansli bi dalga gonderdigi icin bebekte ilerde duymayla ilgili problemler olabiliyor dedi. Bende haftaya sesli duymayi hayal ediyorum.

ben önceki hamileliğimde 5 .ayda faranjit olmuştum o zaman vermişti dr. Largopen 500 mg. Kullandım bir sorunda olmadı. Ama Dr. dan onay al yinede. yazan dr. a hamile olduğunu söylemişmiydin?

Evet canim soyledim,1 gr gunde iki kez

benim gittigim doktorda sadece kalp atislarini gosterdi ams sesli dinletmedi. Yuksek frekansli bi dalga gonderdigi icin bebekte ilerde duymayla ilgili problemler olabiliyor dedi. Bende haftaya sesli duymayi hayal ediyorum.

alllah allah bunu doktoruma sorucam, böyle bir şey olabilir mi ki?

kesinlikle yanliz degilsin canim. İnan bende bunlari okudukca evham katsayim artiyor. Allahima emanet bebisim. Rabbim korur kollar insallah.

hayirlisi olsun canim. Bebisin iyi olsunda gec olsun onemli degil. İnsallah bu ufak operasyonuda saglikla atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…