2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar😊güzel bir gün olsun inşallah..bir iki haftaya inşallah hepimizin konusu bebeklerin cinsiyeti olacak😊12.haftayı atlatacağız hep beraber ve güzel bie hamilelik yaşayacağız😊

saoll canmm ilgin için..aynen dediklerini yapıyorum..2gündür daha rahatımm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de sabahları süt-yulaf-fındık-ceviz-kuru üzüm karışımı yapıyorum kahvaltıda. Çok işe yaradı, hem de besleyici. Tavsiye ederim.

Günaydınlar arkadaşlarım cici anneler
Mutlu bir gün geçirmek dileğiyleee

Kızlar ben çok gerginim yahu, genel yapım da çok sakin değildir ama herkese uyuz olmaya başladım, wcden 40 saat çıkmayana saydırıyom, arabada klimayı kökleyene saydırıyom, sabahtan beri 15 kere hapşurmamın sebebini ona buna atıyom falan filan.
Siz de gerginmisiniz?

Gunaydnlar kizlar herkese slmlar cok merak edyrm bebisimin cinsiyetini en kisa zamanda ogrencz insllh 2mays randevm ve ikili testim

Ben de sabahları süt-yulaf-fındık-ceviz-kuru üzüm karışımı yapıyorum kahvaltıda. Çok işe yaradı, hem de besleyici. Tavsiye ederim.

saol canımm deniycem mulaka..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar devlet hastanesi önyargınızı yenin bence..özeldede çalıştım..inanın bi artısı yok..özellerde ticari kaygı var..ben muaymemi özelde oluyorum..ama doğumumu çalıştığım hatane(devlette)düşünüyorum..

Ben geçen sene evlilikten 1 sene sonra smear için devlet e gittim. zaten çekingen ve sıkıntılıyım, açtım bacakları oturdum doktor amca geldi baktı gitti, sonra bi anda kızlı erkekli ! 7-8 kişi ile birlikte geldi vajinamı, içini dışını inceleyeme koyuldular yakın çekim. Anladım ki doktor üniversitede hoca, veletler de öğrenci. Ben kadavra değilim, bana sormadan dünya alem oramı buramı inceleyemez, bide foto çekseydiniz dedim smear ımı verdim, çıktım. Doğumu da orda yaparsam artık naklen yayın nasıl pırtlattığımı izlettirirler dünya aleme..

Canım hangi ildesin sen ben ankaradayım bende senin gibi düşünüyordum burda zekai tahir avrupanın en büyük donanımlı kadın doğum bölümü olarak geçiyo dışarda herhangi bir komplikasyonda zekai tahir e geliyor bütün bebekler özellerin böyle donanımı yok çünkü ama tarihin en büyük bebek ölümleride bu hastanede olmuş haberlerden hatırlıyordum enfeksiyondan birçok bebek ölmüştü birkaç günde oranın bu hastane olduğunu duyunca çok korktum herşeyin hayırlısı bebeklerimiz Allah a emanet hala kafam çok karışık şuan gataya gidiyorum askeri personel eşiyim ve çok memnunum ama doğum olarak orayada cesaret edemiyorum yüzüncü yıl düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek

:)haklısın..asistanlar yapıyo öle şeyler..ben izlemimimi söledimm..karar sizinn

Bi arkadaşım İstanbul Gatada hemşire idi, 8 aylıkken gecenin bi yarısı bilincini yitirmiş garip bi şekilde! eşi hastaneye yetiştirmiş, doktor gece apar topar gelmiş, dosyasını takip ettiklerinden doğru işlem uygulanmış ve çok zor bi durum süper bi şekilde atlatıldı, şimdi hepsi çok iyi. Ben askeri hastaneye çok güvenirim, benimde elimde olsa bende gatada doğururdum.

ben de 2 aylık hamişim :) Ama ben 60 kilo ile kaldım bakalım kaç kilo alıcam oğlumda 15 kg almıştım ama onda hiç yiyememiştim hep kustum ve 9 ay serum aldım serumlar aldırdı kiloları yani.. amaaan valla şu bulantılarım geçsinde kilo verilir arkadaşım dertlenmeyelim hamileliğimiz keyifli geçsin inşallah:)

Bende böyle güzel şeyler duyuyorum gatayla ilgili zaten yıllarca gataya emanet ettik kendimizi babamda askeri personeldi başka şansımız yoktu ama doğum yapan bazı kişiler sezeryanda enfeksiyon kapmış diyede duydum birebir değil ama dıdının dıdısı şeklinde olmazsa ikili test için gittiğimde bu konuyu bir araştırayım normal doğum istiyorum bana destek verir güven verirse orayıda düşünebilirim :) bu arada muayene olmanız için artık askeri personel ailesi olmanız gerekmiyor sivillerede açık gata gidebilirsiniz

canımm ben 3yıl izmir 3yıl istanbul..son iki yıldırda muğlada çalışıyorum..haklısın ama artık eskisi gibi değil şartlar..izmirde özel hastanenin birinde çalışıyodum..hasta uyurken soluk borusuna taktımız tüpler var(tek kullanımlık)onu defalarca yıkayıp farklı hastalara kullanırdık..daha neler nelerr...

günaydınn hanımlarrrr.....
bende tıp fakültesinde çalışıyorum doktorumda bu hastanede...şimdilik burada devam ediyorum ama benimde kafam karışık doğrusu...bu kadar yoğun bir hastanede nasıl olur bilmyiorum..özeller desen orasoda ne kadar güvenilir tartışılır...inş iyi doktorlarla iyi hastanelerle karşılaşalım..şansımız bol olsun bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…