Günaydınlar Kasım Anneleri...
saoll canmm ilgin için..aynen dediklerini yapıyorum..2gündür daha rahatımm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de sabahları süt-yulaf-fındık-ceviz-kuru üzüm karışımı yapıyorum kahvaltıda. Çok işe yaradı, hem de besleyici. Tavsiye ederim.
kızlar devlet hastanesi önyargınızı yenin bence..özeldede çalıştım..inanın bi artısı yok..özellerde ticari kaygı var..ben muaymemi özelde oluyorum..ama doğumumu çalıştığım hatane(devlette)düşünüyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar devlet hastanesi önyargınızı yenin bence..özeldede çalıştım..inanın bi artısı yok..özellerde ticari kaygı var..ben muaymemi özelde oluyorum..ama doğumumu çalıştığım hatane(devlette)düşünüyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben geçen sene evlilikten 1 sene sonra smear için devlet e gittim. zaten çekingen ve sıkıntılıyım, açtım bacakları oturdum doktor amca geldi baktı gitti, sonra bi anda kızlı erkekli ! 7-8 kişi ile birlikte geldi vajinamı, içini
dışını inceleyeme koyuldular yakın çekim. Anladım ki doktor üniversitede
hoca, veletler de öğrenci. Ben kadavra değilim, bana sormadan dünya alem oramı buramı
inceleyemez, bide foto çekseydiniz dedim smear ımı verdim, çıktım. Doğumu da orda yaparsam artık naklen yayın nasıl pırtlattığımı izlettirirler dünya aleme..
Canım hangi ildesin sen ben ankaradayım bende senin gibi düşünüyordum burda zekai tahir avrupanın en büyük donanımlı kadın doğum bölümü olarak geçiyo dışarda herhangi bir komplikasyonda zekai tahir e geliyor bütün bebekler özellerin böyle donanımı yok çünkü ama tarihin en büyük bebek ölümleride bu hastanede olmuş haberlerden hatırlıyordum enfeksiyondan birçok bebek ölmüştü birkaç günde oranın bu hastane olduğunu duyunca çok korktumherşeyin hayırlısı bebeklerimiz Allah a emanet hala kafam çok karışık şuan gataya gidiyorum askeri personel eşiyim ve çok memnunum ama doğum olarak orayada cesaret edemiyorum yüzüncü yıl düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek
sanki beni anlattın arkadaşım bende yemek yedikten sonra eşime doymuşumdur herhalde diyerek masadan kalkıyorum o derece yani daha 2 aylık hamileyim 100 kilo doğururum herhalde 56kilo ile kaldım ben hala aynıyım ama çok alacam galiba kilo
Bi arkadaşım İstanbul Gatada hemşire idi, 8 aylıkken gecenin bi yarısı bilincini yitirmiş garip bi şekilde! eşi hastaneye yetiştirmiş, doktor gece apar topar gelmiş, dosyasını takip ettiklerinden doğru işlem uygulanmış ve çok zor bi durum süper bi şekilde atlatıldı, şimdi hepsi çok iyi. Ben askeri hastaneye çok güvenirim, benimde elimde olsa bende gatada doğururdum.
Canım hangi ildesin sen ben ankaradayım bende senin gibi düşünüyordum burda zekai tahir avrupanın en büyük donanımlı kadın doğum bölümü olarak geçiyo dışarda herhangi bir komplikasyonda zekai tahir e geliyor bütün bebekler özellerin böyle donanımı yok çünkü ama tarihin en büyük bebek ölümleride bu hastanede olmuş haberlerden hatırlıyordum enfeksiyondan birçok bebek ölmüştü birkaç günde oranın bu hastane olduğunu duyunca çok korktumherşeyin hayırlısı bebeklerimiz Allah a emanet hala kafam çok karışık şuan gataya gidiyorum askeri personel eşiyim ve çok memnunum ama doğum olarak orayada cesaret edemiyorum yüzüncü yıl düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?