2014 Kasım Anneleri

Ben yarım rahimliyim gerek görülürse banada yapılcak serklaj.şuan bolca dinleniyorum.bide kan pıhtılaşması var bende.onun içinde hergün iğne vuruyorum kendime. Rabbim dermansız dert vermesin. Rabbim hasret çeken herkesin bebeğini bağışlasın. Rabbime emanetiz. Geçmiş olsun önceki kayıpların için. İnş bebişine sagkıkla kavuşcaksın allahın izniyle.

kızlarr..kabızlık sorunu yaşayan varmı..nasıl çözüyorsunuz..fenalardayım 2haftadır yardımmmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada sağlıkcıyım ben (anestezi teknikeri) sorularınız olursa yardımcı olurumm.. :)

alllah allah bunu doktoruma sorucam, böyle bir şey olabilir mi ki?

canim doktor bunu dedikten sonra bende merak edip yabanci kaynaklardan arastirdim bazi arastirmalarda yuksek ses frekanslarinin bebegi etkiledigi gorulmus. Ama bunlar sadece arastirma olarak kalmis. Sen sor doktoruna o ne dusunuyor bu konuda?

Son düzenleme:
kızlarr..kabızlık sorunu yaşayan varmı..nasıl çözüyorsunuz..fenalardayım 2haftadır yardımmmm

canim ben o sorunu cok su icerek ve muzdan uzak durarak cozdum. Su gercekten cok ise yariyor.

Son düzenleme:
saoll canmm ilgin için..aynen dediklerini yapıyorum..2gündür daha rahatımm

denedim zencefilcim ama yiyemedim ıslanınca midem bulandı..basit önlemlerle kendiliğinde çözülcek inş...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar bende nasipse kasımda bebeğimi kucağıma alacağım bu 2. olacak ama daha çok heyecanlıyım beni de aranıza kabul eder misiniz?? rabbim herkese hayırlı bebekler versin inş olmayanlara da tez zamanda nasip eylesin.aminnnnnnnnnnnnn

Hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim ki De 2.ve dediğin gibi 6 yıl aradan sonra özlediğimi farkettim bu duyguları

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle valla benim de oğlum 4 yaşında ama ben onda 19 yaşındaydım ve hiç bişeyin farkında değildim. bu çok farklı rabbim hayırlı evlat versin inş cümlemize. ii dileklerin için çok teşekkürler rabbim herkese bu duyguları bu heyecanı yaşatsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…