canım benim 3 tane kaybım var karnımdaki dördüncü hiçbirini kucağıma almak nasip olmadı hepsini farklı sebeplerle kaybettim son gebeliğim 22 haftalık doğum oldu bebeği rahimde tutabilmek için serklaj yapılacak...Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben kötü bir örneğim benim gibilere takılıpta hiç aklına kötü şeyler getirme...
alllah allah bunu doktoruma sorucam, böyle bir şey olabilir mi ki?
kızlarr..kabızlık sorunu yaşayan varmı..nasıl çözüyorsunuz..fenalardayım 2haftadır yardımmmm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım ben eyüpteyim ya
tuğba balat hastanesini düşündün mü ben oraya devam ediyorum ama doğum fiyatlarını falan görüşmedim henüz
kızlarr..kabızlık sorunu yaşayan varmı..nasıl çözüyorsunuz..fenalardayım 2haftadır yardımmmm
Bende ayni dertten muzdariptim. Aksamdan 1 bardak suya 2 kayisi 1 incir kurusu koyuyorum. Sabahda once suyunu icip arkasina da meyvelerini yiyorum. Sonra 1 bardak su daha:) kabizlik falan kalmadi cok sukur. Insallah sende de ise yarar.
olur bi inceliyeyim fiyat ta önemli ama
kızlar anne bekek konusunda takip ettiğiniz birisi veya blog var mı
sizede çok yakın olduğu için özellikle tercih etmedin belki diye düşündümde:)
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/
Açık link vermek kural dışı değildir umarım. Bi ara burdaki yazıları okuyodum ben
ikili testte cinsiyet belli oluyormuş bazı doktorlar söylüyormuş sizde öyle olan varmı tanıdıklarınızda falan
belkıde zaten belımde fena ben boyleysem sımdı ılerde ne olurum bılmem kılo daha cok yuklenınce vucuda ısım zor
merhaba kızlar bende nasipse kasımda bebeğimi kucağıma alacağım bu 2. olacak ama daha çok heyecanlıyım beni de aranıza kabul eder misiniz?? rabbim herkese hayırlı bebekler versin inş olmayanlara da tez zamanda nasip eylesin.aminnnnnnnnnnnnn
Hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim ki De 2.ve dediğin gibi 6 yıl aradan sonra özlediğimi farkettim bu duyguları
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?