2014 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah. Ben de iğne oluyorum hergün pıhtılaşmadam dolayı sen nereden yapıyorsun iğneyi ? Ben göbekten yaptım çok acıdı sonra hep kolumdan yapmaya başladım bacaktan yapanlarda varmış da merak ettim..

Aaa bilmiyodum valla. Ben şimdi bi doktor buldum, muayenehanesine gidiyorum, o beni hangi hastaneye götürürse oraya gidicem valla, eti doktorun kemiği kocamın, beni istedikleri gibi yönlendirsinler :)

Aman allahım doğru diyosun kim bilir daha neler vardır benim merak ettiğim devlette gece normal doğumda bizi takip eden dr geliyor mu doğuma yoksa nöbetçi dr mu yapıyor doğumu:26:

Aman allahım doğru diyosun kim bilir daha neler vardır benim merak ettiğim devlette gece normal doğumda bizi takip eden dr geliyor mu doğuma yoksa nöbetçi dr mu yapıyor doğumu:26:

canmm bu kesinlikle doktoruna bağlı..kontrollerde bu konuyu konuşman lazım..ama seni sahiplenmiş bi doktorsa geliyor..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canmm bu kesinlikle doktoruna bağlı..kontrollerde bu konuyu konuşman lazım..ama seni sahiplenmiş bi doktorsa geliyor..

Anladım canım çok sağolasın bi pencere açtın bize bilir kişi olarak birde bu işler kısmet işi sen o kadar para verip özele gidersin dr un belki tr nin en iyi drudur ama herşey ters gider bi yandan öbürü devlete gider çokta titizlenmemiştir onunki harika olur allah a emanetiz sen hemşire miydin tatlım dr mu

Bu arada muğla harika bir yer, biz yazın bodrumdaydık seneye allah kısmet ederse bebişle tekrar gelmeyi düşünüyoruz oraların tadını bizim içinde çıkar

Bu arada muğla harika bir yer, biz yazın bodrumdaydık seneye allah kısmet ederse bebişle tekrar gelmeyi düşünüyoruz oraların tadını bizim içinde çıkar

evet canmm bende çok sevdim muğlayı..özellikle yazın muhteşem ..nedeöek her kafanıza takılanları sorun mutlaka..seninde dediğin gibi şans faktörüde çok önemli..bu arada anestezi teknikeriyim canmm..

aa doğum tarihlerimiz aynıymış
en son ne zaman gittin muayeneye canım benim randevum yarın...

aa doğum tarihlerimiz aynıymış
en son ne zaman gittin muayeneye canım benim randevum yarın...

ne güzelll :) hayırlı doğumlar olsun ozamnn..

Göbekten yapıyorum kendim yaptıgım için göbek kolay oluyo.evet acıyo ama bebeğin beslendiğini düşününce inan acımıyo. rabbim korusun şifa versin. 0.6 lık clexane kullanıyorum ben.sen ne kullanıyorsun. Bide iğneye başladıktan sonra tekrar pıhtılaşma için test yaptırdınmı ?
Dozun yeterliliği konusunda endişeliyim bidahaki kontrolümde doktora dicem tekrar test yaptırıp bakalım diye. Rabbime emanet ettim içimdeki canıda canımıda. Kucagımıza almak nasip olsun bebişlerimizi inş.

Gunaydin canim bende Ankarada'yim ve su anda devlet hastsnesine gidiyorum. Cok sevdigim ve cok iyi bi doktorum var degistirmeyi simdilik dusunmuyorum ama dogumda nasil olur bilmiyorum. Zekai tahir icin hic cevremde iyi seyler duymadim. Ayni dogumhanede 5 kisi birlikte dogum yaptiriyolar bide o hemsireleri nasil vicdansiz... Arkadasimi benim yanimda oyle bi azarlamisti ki... Ben katlanamam onlarin azarlamasina falan. Gaziyede baktim ordada hocayi gormek mumkun degil ozel hastasi degilsen surekli farkli farkli asistanlar bakiyor. Eee oyle oluncada hata ihtimali cok yukseliyor bence.
Bi arkadasim ufuk unv. Hastanesine gidiyor oldukcada memnun fiyatida Ankara sartlarinda cok uygun. Oooofff bu isler cok zormus

Raporlu olduğum için evimin tadını çıkarıyorum...Doktor meselesi çok mühim kızımın doğumunda az daha öldürüyordu doktorum beni...hiç bir doğum belirtisi yokken sırf kurban bayramı tatiline gitmeden doğurtacağım seni dedi ve beni hastaneye yatırıp sunni sancılarla açıklığımın oluşması için zorladı tam 3 gün boyunca sürekli artan miktarda sunni sancı verdi ve bu arada aç bıraktı beni tabi her an sezeryene alınabileceğim için açlıktan mahvoldum.. 3 cehennem azabı günün sonunda bebek strese girdi deyip sezeryen yaptı bu sancılar sırasında kolum elim dudaklarım uyuştu...Bir yıl sonra öğrendim ki kalbimde delik var ve aslaaaaa ıkınmamam ve normal doğum yapmamam gerekiyormuş...İyiki ölmemişsin dedi kalp doktorum düşünsenize...

Bu korkunc doğumun ardından yaptığım araştırmalardan öğrendim ki rahim açıklığı Rabbimin hikmetiyle kendiliğinden oluşan bişey asla zorlamayla olmuyor...ve açıklığınız 3 saat sunni sancının ardından hiç artmamışsa sezeryen olmanız gerekiyor yani aptal gibi günlerce sancı çekmeye gerek yok çünkü 3 saatin ardından az da olsa açıklığınızın artması gerekiyorki benim açıklık 3 günde 1 cm bile ilerlemedi...Ya işte bu deneyimden sonra nasıl bir daha cesaret ettim bilmiyorum...Bu defa epidural sezeryen olmak istiyorum...hayırlısı bakalım...

geçmişolsun canım...
Allah korumuş..
böyle insanlar nasıl doktor oluyor anlamıyorum..
keşke mahkemeye verseydin...

o doktoru böyle ortaya bıraksalarda ibreti alem için dalsak ona. bak bütün stresimi atarım hem

geçmişolsun canım...
Allah korumuş..
böyle insanlar nasıl doktor oluyor anlamıyorum..
keşke mahkemeye verseydin...

Sağol canım Rabbim merhemetli ve işinin ehli insanların eline düşürsün hepimizi inşallah...
o doktoru böyle ortaya bıraksalarda ibreti alem için dalsak ona. bak bütün stresimi atarım hem

Trabzon imperyal hastanesi doktoru Ayşe Müsellim ismi...hala orada çalışıyor :) gidip birlikte DALALIM ne dersin ?

valla ya hem karadeniz havası alırdım oksijen falan iyi olurdu plaza hayatından bayılmak üzereyim
böyle adını söyleki her yerde kimse gitmesin bu doktora ,yayalım gençler

Kizlar bebisler icin alisverise ne zamam baslicaksiniz.nerden ne alicaksiniz karar verdinizmi veya dusunceniz nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…