Ben yarım rahimliyim gerek görülürse banada yapılcak serklaj.şuan bolca dinleniyorum.bide kan pıhtılaşması var bende.onun içinde hergün iğne vuruyorum kendime. Rabbim dermansız dert vermesin. Rabbim hasret çeken herkesin bebeğini bağışlasın. Rabbime emanetiz. Geçmiş olsun önceki kayıpların için. İnş bebişine sagkıkla kavuşcaksın allahın izniyle.
Bende böyle güzel şeyler duyuyorum gatayla ilgili zaten yıllarca gataya emanet ettik kendimizi babamda askeri personeldi başka şansımız yoktu ama doğum yapan bazı kişiler sezeryanda enfeksiyon kapmış diyede duydum birebir değil ama dıdının dıdısı şeklinde olmazsa ikili test için gittiğimde bu konuyu bir araştırayım normal doğum istiyorum bana destek verir güven verirse orayıda düşünebilirim :) bu arada muayene olmanız için artık askeri personel ailesi olmanız gerekmiyor sivillerede açık gata gidebilirsiniz
canımm ben 3yıl izmir 3yıl istanbul..son iki yıldırda muğlada çalışıyorum..haklısın ama artık eskisi gibi değil şartlar..izmirde özel hastanenin birinde çalışıyodum..hasta uyurken soluk borusuna taktımız tüpler var(tek kullanımlık)onu defalarca yıkayıp farklı hastalara kullanırdık..daha neler nelerr...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aman allahımdoğru diyosun kim bilir daha neler vardır benim merak ettiğim devlette gece normal doğumda bizi takip eden dr geliyor mu doğuma yoksa nöbetçi dr mu yapıyor doğumu:26:
canmm bu kesinlikle doktoruna bağlı..kontrollerde bu konuyu konuşman lazım..ama seni sahiplenmiş bi doktorsa geliyor..
canmm bu kesinlikle doktoruna bağlı..kontrollerde bu konuyu konuşman lazım..ama seni sahiplenmiş bi doktorsa geliyor..
Bu arada muğla harika bir yer, biz yazın bodrumdaydık seneye allah kısmet ederse bebişle tekrar gelmeyi düşünüyoruzoraların tadını bizim içinde çıkar
evet canmm bende çok sevdim muğlayı..özellikle yazın muhteşem ..nedeöek her kafanıza takılanları sorun mutlaka..seninde dediğin gibi şans faktörüde çok önemli..bu arada anestezi teknikeriyim canmm..
aa doğum tarihlerimiz aynıymış
en son ne zaman gittin muayeneye canım benim randevum yarın...
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah. Ben de iğne oluyorum hergün pıhtılaşmadam dolayı sen nereden yapıyorsun iğneyi ? Ben göbekten yaptım çok acıdı sonra hep kolumdan yapmaya başladım bacaktan yapanlarda varmış da merak ettim..
Canım hangi ildesin sen ben ankaradayım bende senin gibi düşünüyordum burda zekai tahir avrupanın en büyük donanımlı kadın doğum bölümü olarak geçiyo dışarda herhangi bir komplikasyonda zekai tahir e geliyor bütün bebekler özellerin böyle donanımı yok çünkü ama tarihin en büyük bebek ölümleride bu hastanede olmuş haberlerden hatırlıyordum enfeksiyondan birçok bebek ölmüştü birkaç günde oranın bu hastane olduğunu duyunca çok korktumherşeyin hayırlısı bebeklerimiz Allah a emanet hala kafam çok karışık şuan gataya gidiyorum askeri personel eşiyim ve çok memnunum ama doğum olarak orayada cesaret edemiyorum yüzüncü yıl düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek
Ben de sabahları süt-yulaf-fındık-ceviz-kuru üzüm karışımı yapıyorum kahvaltıda. Çok işe yaradı, hem de besleyici. Tavsiye ederim.
Raporlu olduğum için evimin tadını çıkarıyorum...Doktor meselesi çok mühim kızımın doğumunda az daha öldürüyordu doktorum beni...hiç bir doğum belirtisi yokken sırf kurban bayramı tatiline gitmeden doğurtacağım seni dedi ve beni hastaneye yatırıp sunni sancılarla açıklığımın oluşması için zorladı tam 3 gün boyunca sürekli artan miktarda sunni sancı verdi ve bu arada aç bıraktı beni tabi her an sezeryene alınabileceğim için açlıktan mahvoldum.. 3 cehennem azabı günün sonunda bebek strese girdi deyip sezeryen yaptı bu sancılar sırasında kolum elim dudaklarım uyuştu...Bir yıl sonra öğrendim ki kalbimde delik var ve aslaaaaa ıkınmamam ve normal doğum yapmamam gerekiyormuş...İyiki ölmemişsin dedi kalp doktorum düşünsenize...
Bu korkunc doğumun ardından yaptığım araştırmalardan öğrendim ki rahim açıklığı Rabbimin hikmetiyle kendiliğinden oluşan bişey asla zorlamayla olmuyor...ve açıklığınız 3 saat sunni sancının ardından hiç artmamışsa sezeryen olmanız gerekiyor yani aptal gibi günlerce sancı çekmeye gerek yok çünkü 3 saatin ardından az da olsa açıklığınızın artması gerekiyorki benim açıklık 3 günde 1 cm bile ilerlemedi...Ya işte bu deneyimden sonra nasıl bir daha cesaret ettim bilmiyorum...Bu defa epidural sezeryen olmak istiyorum...hayırlısı bakalım...
Gunaydnlar kizlar herkese slmlar cok merak edyrm bebisimin cinsiyetini en kisa zamanda ogrencz insllh 2mays randevm ve ikili testim
Raporlu olduğum için evimin tadını çıkarıyorum...Doktor meselesi çok mühim kızımın doğumunda az daha öldürüyordu doktorum beni...hiç bir doğum belirtisi yokken sırf kurban bayramı tatiline gitmeden doğurtacağım seni dedi ve beni hastaneye yatırıp sunni sancılarla açıklığımın oluşması için zorladı tam 3 gün boyunca sürekli artan miktarda sunni sancı verdi ve bu arada aç bıraktı beni tabi her an sezeryene alınabileceğim için açlıktan mahvoldum.. 3 cehennem azabı günün sonunda bebek strese girdi deyip sezeryen yaptı bu sancılar sırasında kolum elim dudaklarım uyuştu...Bir yıl sonra öğrendim ki kalbimde delik var ve aslaaaaa ıkınmamam ve normal doğum yapmamam gerekiyormuş...İyiki ölmemişsin dedi kalp doktorum düşünsenize...
Bu korkunc doğumun ardından yaptığım araştırmalardan öğrendim ki rahim açıklığı Rabbimin hikmetiyle kendiliğinden oluşan bişey asla zorlamayla olmuyor...ve açıklığınız 3 saat sunni sancının ardından hiç artmamışsa sezeryen olmanız gerekiyor yani aptal gibi günlerce sancı çekmeye gerek yok çünkü 3 saatin ardından az da olsa açıklığınızın artması gerekiyorki benim açıklık 3 günde 1 cm bile ilerlemedi...Ya işte bu deneyimden sonra nasıl bir daha cesaret ettim bilmiyorum...Bu defa epidural sezeryen olmak istiyorum...hayırlısı bakalım...
geçmişolsun canım...
Allah korumuş..
böyle insanlar nasıl doktor oluyor anlamıyorum..
keşke mahkemeye verseydin...
o doktoru böyle ortaya bıraksalarda ibreti alem için dalsak ona. bak bütün stresimi atarım hem
Sağol canım Rabbim merhemetli ve işinin ehli insanların eline düşürsün hepimizi inşallah...
Trabzon imperyal hastanesi doktoru Ayşe Müsellim ismi...hala orada çalışıyor :) gidip birlikte DALALIM ne dersin ?
benimdr bu cumartesi var randevum ama öğrenemem heralde feysteki grupta 2 kişi öğrendi ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?