2014 Kasım Anneleri

Kizlar bebisler icin alisverise ne zamam baslicaksiniz.nerden ne alicaksiniz karar verdinizmi veya dusunceniz nedir.
Ben gecen pazar kendime hamile pantolonu aldm ordanbi tane pembe bi kiyafet vardicok hos alim dedim yok biraz daha bekl dedi esim:)))

Kizlar bebisler icin alisverise ne zamam baslicaksiniz.nerden ne alicaksiniz karar verdinizmi veya dusunceniz nedir.

Kendime bi don alamıyorum ben, saçımı kestiricem haftalardır gidemiyom bebiş beklesin doğum iznine çıkınca alırım mis gibi ciciler.

Ben gecen pazar kendime hamile pantolonu aldm ordanbi tane pembe bi kiyafet vardicok hos alim dedim yok biraz daha bekl dedi esim:)))

Kendime bi don alamıyorum ben, saçımı kestiricem haftalardır gidemiyom bebiş beklesin doğum iznine çıkınca alırım mis gibi ciciler.

yaa kızlar bende haftasonu avm ye gittim ama elim gitmedi hamile kıyafetlerine...
arkadaşım geçen hafta 13 haftalık bebeğini kaybetti..
bende korkuyorum yarın randevum var...
gerçi pantolonlarım da gazdan dolayı biraz sıkmaya başladı...
napıcam bilmiyorum..
bebiş için hiç bir şey de almadım daha...
eskiden bi adet varmış ilk don alınırmış herhalde donansın diye...
biliyomusunuz böyle bişey...

Herkese selammmm! Sonunda fırsat bulup yazabildim ben de. Her şey yolunda giderse bebişim Kasımda geliyor inşallah:)3-4 hafta öncesine kadar forumu okuyup neden bende hiç bulantı yok, sorun mu var diye sinir oluyordum.. Sonra bir başladı tam başladı Dün serum takıldı hiçbirşey yiyemeyip kilo vermeye başladığım için.. Ağzımı açmaz olaydımm Her gün çay kahve içen ben, şimdi görmeye tahammül edemiyorum.. Hele soğanı..! İnsan inanamıyor o kadar sevdiği şeylerden iğrenince Neyse 3 ay dolunca hepsi geçecek diye umut ediyorum, artık hayırlısı :)

Herkese bol şans inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırız miniklerimizi kucağımıza!

Bilmiyorum don mon, ben çorap alıcam.
O değilde, şu kayıplardan çok bahsetmesek mi, ben çok etkileniyorum, huzurum bi anda yok oluyo, hemen kendimi düşünüyorum bende 13 haftalığım eyvah gibisinden. Hafif ağrıları dinler oluyorum.. Geçen ay biri kaybetmişti, ağladım ağladım annemi aradım bide saçma sapan ağlıyorum diye azar yedim oturdum aşşa

bende üzüntümü paylaşmak istedim kusura bakma..
herşey insanlar için sonuçta..

bende üzüntümü paylaşmak istedim kusura bakma..
herşey insanlar için sonuçta..

Tabiiki haklısın, bende çok hassaslaştım bu hamilelikten dolayı, umarım arkadaşın en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde gebe kalır tekrar. Sende üzme fazla kendini, evrene ne yollarsan gelirmiş bak

Kızlar ya benim son iki saattir başım fırfır dönüyor. Elimi kolumu kaldıracak mecalimde yok. Acaba beni progestan mı böyle yaptı? ama bir haftadır içiyorum yok tu şimdiye kadar böyle birşey. Yarın Dr. kontrolüm var, lekelenmelerim bitti çok şükür. Acaba bıraksam mı ilacı?

Başka bir sebebi olabilir mi ? bilen var mı?

hehe geçmişolsun canım..
unutma bu geçici bir süreç..
güzel şeyler düşünmeye çalış

Sana katiliyorum canim ya bide bendde panik atak var.bir suru soruyorum kendime bu sefer korkudan tansiyonum cikiyo.annemle esimden firca yiyorum herseyi okuma diyolar.ama gercekten cok etkileniyor insan ister istemez

Merhaba kızlar
bugün gelemedim işler yoğundu biraz

Tamam ikinizi ara ara yoklayacağım kilo konusunda sıkı tutalım birbirimizi.

Yupppiiiiii hep destek tam destek

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu icin largopen isimli ilac verdi,korkuyorum icmeye hamile iken antibiyotik kullanan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende idrar yolu enfeksiyonu için ilk ay antibiyotik kullandım
ama iki doktora danışarak ikisi benim içimi ferahlatacak açıklama yaptıktan sonra kullandım çok şükür bişey yok

benim gittigim doktorda sadece kalp atislarini gosterdi ams sesli dinletmedi. Yuksek frekansli bi dalga gonderdigi icin bebekte ilerde duymayla ilgili problemler olabiliyor dedi. Bende haftaya sesli duymayi hayal ediyorum.

Kafana takma canım benimde doktorum sadece ekranda gösterdi zararlı olduğunu söyledi
ama dinleyen arkadaşlarda çoğunlukta burada her doktorum stili farklı :44:

Bende 6. aydan sonra alışveriş yapıcam diyorum kendime ama bakalım kısmet internet alışveriş tutkunu olarak burada bişeyler doldurabilirim erkenden sepete :)) hele bi cinsiyeti belli olsun da ahhh neler alıcam ben ona

Kendime birşey alamama konusunda bende dertliyim işten sonra hiç birşey yapacak halim olmuyor doğru eve dinlenmeye
hafta sonlarıda avmlerin o kalabalığını çekebileceğimi sanmıyorum bugünlerde
kuaföre gitmekse hayallll bir gitsem benide azcık insana çevirecekler eminim şöyle kaş saç hiç fena olmayacak

Ayol ojesiz gezmezdim, kaşlarım indi aşağılara,saçlarım uzadı vs vs valla maymun oldum. benim tek tatilim olan pazar günleri de yoğun geçiyo, bi dersim var ordan çıkıp 2 güneş göreyim derken akşam eve dönüyorum ve gören 7 aylık hamile zannediyo beni akşam şiş göbek ile :) yorgunluktan şişiyorum davul gibi

Nasıl.............9. haftada belli oluyor mu ki daha, bana 9. haftada doktor biri yaramaz erkeğe benziyor, biri uslu kıza benziyor demişti ama ben ciddiye almadım şakalaşıyoruz arada da, öyleyse hemen ciddiye alayım ben bunu.. Ama daha 10. haftalarda cinsiyetleri görünür hale gelmeye başlar yazıyor her yerde.. Çok kafam karıştı:44:

Aynen benimde tek pazarım var insan onda da ne yapacağını şaşırıyor
Allahtan işyerinde makyaj giyim problemim yok
zaten ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kendimi hep hasta hissediyorum lütfen artık hamileliğimin tadını çıkartacağım günler gelsin

Ben normalde bile makyaj yapmazsam kendimi hasta gibi hissederdim, bi şekilde yap makyajını, olmadı iş yerinde yap ki kendini iyi hisset derim.

Ben clexane 02 lik kullanıyorum canım tekrar test yapıldı bana evet ama değerlerini bilmiyorum drum 02 ye devam edicez dedi. hafta da 2 gün folbiol ve çinko tableti, her gün de coraspin ve bemiks içiyorum canım. Amiiiiin inşallah bu sefer kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…