Nasıl.............9. haftada belli oluyor mu ki daha, bana 9. haftada doktor biri yaramaz erkeğe benziyor, biri uslu kıza benziyor demişti ama ben ciddiye almadım şakalaşıyoruz arada da, öyleyse hemen ciddiye alayım ben bunu.. Ama daha 10. haftalarda cinsiyetleri görünür hale gelmeye başlar yazıyor her yerde.. Çok kafam karıştı:44:
Güzel anne adayları saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim dipler fena durumda beyazlarda varAnkaradaki prof boyayabilirsin dedi kütahyadaki drum da sabret dedi sizlerin fikri nedir bu konuda?
Ben normalde bile makyaj yapmazsam kendimi hasta gibi hissederdim, bi şekilde yap makyajını, olmadı iş yerinde yap ki kendini iyi hisset derim.
Güzel anne adayları saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim dipler fena durumda beyazlarda varAnkaradaki prof boyayabilirsin dedi kütahyadaki drum da sabret dedi sizlerin fikri nedir bu konuda?
valla gayet net gördü kızlar feyste yaresimde koydular hattaa bence ciddiye al sen tatlım hafiften
İşte tam makyaj olmasa bile günlük bb krem kullanmaya çalışıyorum en azından ama bitecek bugünler az kaldı
tatlım bu arada senin kontrol ne zaman ikili test yaptıracak mısın ??
Ben saçlarımı boyatmıyorum canım daha bir arkadaşımdan organik saç boyası duymuştum bi araştır istersen
İlk 3 aydan sonra boyat istersen. Doktorumun dediğine göre ''3 ay öncesinde bile hamile kadın kendisini çok kötü hissediyor ise boyasın çünkü moral bozukluğu çok daha zarar vericidir'' demişti..
Hadi yaçok merak ettim, gruba istek gönderdim, bir bakar çıkarım olmadı İnşallah öyledir o zaman
İşte tam makyaj olmasa bile günlük bb krem kullanmaya çalışıyorum en azından ama bitecek bugünler az kaldı
tatlım bu arada senin kontrol ne zaman ikili test yaptıracak mısın ??
Vay gerçekten mi süpermiş bu :) ankaraya gittiğimde tekrar sorucam profa zaten 3 ayı tamamlamış olucam gittiğimde bakalım ne dicek:)
Gunaydin canim bende Ankarada'yim ve su anda devlet hastsnesine gidiyorum. Cok sevdigim ve cok iyi bi doktorum var degistirmeyi simdilik dusunmuyorum ama dogumda nasil olur bilmiyorum. Zekai tahir icin hic cevremde iyi seyler duymadim. Ayni dogumhanede 5 kisi birlikte dogum yaptiriyolar bide o hemsireleri nasil vicdansiz... Arkadasimi benim yanimda oyle bi azarlamisti ki... Ben katlanamam onlarin azarlamasina falan. Gaziyede baktim ordada hocayi gormek mumkun degil ozel hastasi degilsen surekli farkli farkli asistanlar bakiyor. Eee oyle oluncada hata ihtimali cok yukseliyor bence.
Bi arkadasim ufuk unv. Hastanesine gidiyor oldukcada memnun fiyatida Ankara sartlarinda cok uygun. Oooofff bu isler cok zormus
Merhaba kızlar
bugün gelemedim işler yoğundu biraz
Yupppiiiiii hep destek tam destek
Bende idrar yolu enfeksiyonu için ilk ay antibiyotik kullandım
ama iki doktora danışarak ikisi benim içimi ferahlatacak açıklama yaptıktan sonra kullandım çok şükür bişey yok
Kafana takma canım benimde doktorum sadece ekranda gösterdi zararlı olduğunu söyledi
ama dinleyen arkadaşlarda çoğunlukta burada her doktorum stili farklı :44:
Kızlar izlesenize çoook tatlı minnak :) https://www.facebook.com/photo.php?v=10152324066767931&set=vb.96584962930&type=2&theater
kızlar beni listeden çıkarın..malesef bebiğm düşdü..
kızlar beni listeden çıkarın..malesef bebiğm düşdü..
Çok iyi ya her mimiği bu kadar net mi hissettirir bi bebek. Zeki çocuk
Arkadaşlar merhaba bebekleriniz hayirli olsun inş. size danışmak istediğim konu benim düzensiz adtlerim ve eşim korunuyodu aklımada hiç gebe olabileceğim gelmedi ama bulantılarım artınca gittim sağlık ocağina bana gebesin dedi. benim daha önce 3 düşüğüm olduğu için bebek fikrinden vazgeçmiştim rabbim sagsaglim kollarıma verir bu sefer inş. hcg 22142 dedi ve 3 ay üstü gibi dedi gitcem hastaneye ama sizleri beta hcg nekadar gerçekten 3 aylık varmıdırki benimki u değerlere göre
Canım hayırlı olsun inşallah senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini:)
Canım benim 6+4 te 21960 çıkmıştı yani 3 aylık değildir daha..Peki en son ne zaman adet oldun o tarihe göre bak gebelik hesaplayıcıdan ama dr a gidersen ultrasonda da çıkar zaten merak etme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?