2014 Kasım Anneleri

Güzel anne adayları saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim dipler fena durumda beyazlarda var Ankaradaki prof boyayabilirsin dedi kütahyadaki drum da sabret dedi sizlerin fikri nedir bu konuda?

valla gayet net gördü kızlar feyste ya resimde koydular hattaa bence ciddiye al sen tatlım hafiften

Güzel anne adayları saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim dipler fena durumda beyazlarda var Ankaradaki prof boyayabilirsin dedi kütahyadaki drum da sabret dedi sizlerin fikri nedir bu konuda?

İlk 3 aydan sonra boyat istersen. Doktorumun dediğine göre ''3 ay öncesinde bile hamile kadın kendisini çok kötü hissediyor ise boyasın çünkü moral bozukluğu çok daha zarar vericidir'' demişti..

Ben normalde bile makyaj yapmazsam kendimi hasta gibi hissederdim, bi şekilde yap makyajını, olmadı iş yerinde yap ki kendini iyi hisset derim.

İşte tam makyaj olmasa bile günlük bb krem kullanmaya çalışıyorum en azından ama bitecek bugünler az kaldı
tatlım bu arada senin kontrol ne zaman ikili test yaptıracak mısın ??

Ben saçlarımı boyatmıyorum canım daha bir arkadaşımdan organik saç boyası duymuştum bi araştır istersen

valla gayet net gördü kızlar feyste ya resimde koydular hattaa bence ciddiye al sen tatlım hafiften

Hadi ya çok merak ettim, gruba istek gönderdim, bir bakar çıkarım olmadı İnşallah öyledir o zaman

Ay maşallah ne güzel beyaz yoksa sorun yok işte :) Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce 2 kutu boya almıştım adetim bitsin boyarım diyordum ama adet olmadım :))) boyalar duruyor dolapta yani bakışıyoruz bakalım içime sinmez muhtemelen ama şu 3 ayı doldurayım belki boyarım..

İlk 3 aydan sonra boyat istersen. Doktorumun dediğine göre ''3 ay öncesinde bile hamile kadın kendisini çok kötü hissediyor ise boyasın çünkü moral bozukluğu çok daha zarar vericidir'' demişti..

Vay gerçekten mi süpermiş bu :) ankaraya gittiğimde tekrar sorucam profa zaten 3 ayı tamamlamış olucam gittiğimde bakalım ne dicek:)

İşte tam makyaj olmasa bile günlük bb krem kullanmaya çalışıyorum en azından ama bitecek bugünler az kaldı
tatlım bu arada senin kontrol ne zaman ikili test yaptıracak mısın ??

Salı günü kontrolüm, o test dediğiniz ultrasondan ölçülen ense kalınlığı falansa, evet bakılacak. Benim anne tarafım anomali konusunda ünlü, Allah göstermesin ama test mest yaptırıcam ne yapiyim en azından sonuçları bileyim.
Vay gerçekten mi süpermiş bu :) ankaraya gittiğimde tekrar sorucam profa zaten 3 ayı tamamlamış olucam gittiğimde bakalım ne dicek:)

Yaptırırsın bişey olmaz.

Sen hangi devlet hast. Gidiyorsun

Ben haftaya dr a ikili test için gittiğimde nasipse 12 hafta olucaz o zaman dinletir sanırım kalbi değil mi o saatten sonra zararı olmaz herhalde

kızlar beni listeden çıkarın..malesef bebiğm düşdü..

Çok geçmiş olsun arkadaşım, moralini yüksek tut, umarım doktorun düşen bebeklerin rahatsız bebek olma oranının ne kadar yüksek olduğunu söylemiştir. Güzel haberlerinle seni tekrar bekliyoruz.

Arkadaşlar merhaba bebekleriniz hayirli olsun inş. size danışmak istediğim konu benim düzensiz adtlerim ve eşim korunuyodu aklımada hiç gebe olabileceğim gelmedi ama bulantılarım artınca gittim sağlık ocağina bana gebesin dedi. benim daha önce 3 düşüğüm olduğu için bebek fikrinden vazgeçmiştim rabbim sagsaglim kollarıma verir bu sefer inş. hcg 22142 dedi ve 3 ay üstü gibi dedi gitcem hastaneye ama sizleri beta hcg nekadar gerçekten 3 aylık varmıdırki benimki u değerlere göre

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun inşallah senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini:)

Canım benim 6+4 te 21960 çıkmıştı yani 3 aylık değildir daha..Peki en son ne zaman adet oldun o tarihe göre bak gebelik hesaplayıcıdan ama dr a gidersen ultrasonda da çıkar zaten merak etme:)

sagul canım inş . hepimiz aliriz bebşleri sagsaglim. ben hatirlamiyom desemm . hiç tarih tutmadim düzensiz bite korunuyom diye hiç hatirlamiyom o yüzden böyle tedirginimyaa . yârin bi olsa ama inş. 3 aylıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…