2014 Kasım Anneleri

Ayyy kızlar Ekim anneleri bebeklerinin pıt pıt tekmelerini hissetmeye başlamışlar inceden. Ayy darısı başımıza, anneye tekme atılır mı vay eşşek sıpaları

Arkadaşlar slm,

Doktordan geldim..
Bebişim iyi çok şükür çok sevindim. Kalp atışını çok net duydum bu sefer..
Kanamalarım bitti Dr. sadece ilaçlara devam dedi.
Hala 1 hafta geriden geliyoruz. 7+6 olması gerekirken 6+6 yız.

Ama ben bir sonraki randevunun ne zaman olacağını sormyı unuttum. Dr da bişe söylemedi? Ne zaman gitmeliyim sizce?

Telefon açıp randevu almalısın şekercim, 1 ay sonraya verebilir. Bende 1 hafta geç yumurtlayanlardanım, sorun yok. Her zaman geç regl olurdum zaten şaşırmadım :)

Son düzenleme:
Ben 10 gündür sabaha karşı uyanmıyorum çişim artık daha az zıplatıyo beni :) ama aşağıda yazan günlük takvim bilgisine göre enfeksiyon olmaması için sık sık çişe çıkmak gerekiyormuş. :) Tutmayın kızlar, salın gitsin.:1:

evet benimde gece tuvalet için uyanmalarım 4-5 gündür yok...
ama uyku sorunum başladı geceleri rahat uyuyamıyorum...

Ayyy kızlar Ekim anneleri bebeklerinin pıt pıt tekmelerini hissetmeye başlamışlar inceden. Ayy darısı başımıza, anneye tekme atılır mı vay eşşek sıpaları
Telefon açıp randevu almalısın şekercim, 1 ay sonraya verebilir. Bende 1 hafta geç yumurtlayanlardanım, sorun yok. Her zaman geç regl olurdum zaten şaşırmadım :)

anammmm erken değilmi hissetmeleri için...
ben çok zayıf değilim ya sanırım geç hissedicem...
yap dokusu az olanlar daha erken hissediyomuş..

zeyy88 ikizmi geliyorrrr ?? ay nasıl bir şoktur bu varmıydı ailede ikiz ? hayırlı uğurlu olsun:)

Kızlar herkese merhaba...
ben bugün doktora gittim...
9+0 ım bugün...8+6 çıktı...daha önce gittiğimde de 1 gün daha fazla çıkmıştı bu bir iki gün sorun değilde esas başka bir mevzu oldu...
TEK KESEDE İKİ BEBİŞİM VARMIŞ...
tek yumurta ikizi mi diye sordum tek kesedeler dedi..
kalp atışlarını dinledik çok şükür..ense kalınlıklarını ölçtü sıkıntı yok dedi..
2 hafta sonra ikili test için çağırdı...
yanlız nette okuduğuma göre tek kese denip diğer haftalarda iki kese olduğu anlaşılabiliyomuş..
sanırım şu anda çok küçük oldukları için ayırt edilemiyorda olabilir...
İKİZ ANNELERİ NEREDESİNİZ BAKALIM??????????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52:
ayyy çok sevindimmm yaa nasıl şanslı bi annesinnn çok çok tebrik ederimm canı gönüldennnn :16::16:
benimde kızım var ama buda ikiz olsun çokk isterdimm açıkçası.etrafımız cıvıl cıvıl olsunnn inşallahhh :49::49:
sağlıkla inşallahhh tatlımmm çok ama çok sevindimmm:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

zeyy88 ikizmi geliyorrrr ?? ay nasıl bir şoktur bu varmıydı ailede ikiz ? hayırlı uğurlu olsun:)

Zeyy88 süper yaaa ;)

sağolun kızlar çok şükür...
ikizmiş bugün öğrendik tek mi çift mi yumurta bilemiyoruz daha :1:
eşimin tarafında 3 tane ikiz varmış (bugün öğrendim onu da :1:)
bizdede ikiz değilde üçüz vardı..
kısmet hiç beklemiyoduk..
iki hafta önce tek bebek demişti doktor...
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla...

Arkadaşlar slm,

Doktordan geldim..
Bebişim iyi çok şükür çok sevindim. Kalp atışını çok net duydum bu sefer..
Kanamalarım bitti Dr. sadece ilaçlara devam dedi.
Hala 1 hafta geriden geliyoruz. 7+6 olması gerekirken 6+6 yız.

Ama ben bir sonraki randevunun ne zaman olacağını sormyı unuttum. Dr da bişe söylemedi? Ne zaman gitmeliyim sizce?

1 ay sonra tatlım
ben en son 6+2 de gitmiştim şimdi bu cumartesi gidicem 11 haftalıkken

9+0 ım bugün...8+6 çıktı...daha önce gittiğimde de 1 gün daha fazla çıkmıştı bu bir iki gün sorun değilde esas başka bir mevzu oldu...
kalp atışlarını dinledik çok şükür..ense kalınlıklarını ölçtü sıkıntı yok dedi..
yanlız nette okuduğuma göre tek kese denip diğer haftalarda iki kese olduğu anlaşılabiliyomuş..
oyyy maaşallah nasıl güzel bir haber bu :) tebrikler canım isteyen herkese nasip etsin allahım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52:
ayyy çok sevindimmm yaa nasıl şanslı bi annesinnn çok çok tebrik ederimm canı gönüldennnn :16::16:
benimde kızım var ama buda ikiz olsun çokk isterdimm açıkçası.etrafımız cıvıl cıvıl olsunnn inşallahhh :49::49:
sağlıkla inşallahhh tatlımmm çok ama çok sevindimmm:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım :nazar:
valla normal hayatta çok şanssız bir insanım aslında...
Allah'ıma çok şükür bu mutluluğu tattırdı bana..
inşallah tamamına da erer...
inşallah herkes sağlıkla alır bebişlerini kucağına...

Ayyy ne guzel ikiz annesi olmak. Eminim hem cok zordur hemde cok heyecanli. Gecen gun ikizlerle ilgili bir belsesel seyretmistim cok iyi takip edilmeleri gerekiyormus. Anlasilan seni uzun ve bir okadarda yorucu bir yolculuk bekliyor. Umarim hersey cok guzel olur ucunuz icin.

Son düzenleme:
ilk usg görüntüsü nasıldı ya merak ettim varmı acaba koyabilir misinnn ben hala şüphelerdeyimde belki bi umut :9::9:

ilk ultrasonda tek bebek görünüyo diğeri demekki arkasına saklanmış..
zaten çok bulanıktı..
akşam eşim gelince bilgisayara attırıyım fotoları..
atarım canım o zaman..
ben hamile kalmadan önceden beri ikiz istiyodum ve hissediyodum..
doktora hiç bir şey sormamıştım kendi kendine tek bebek demişti..
ama hala daha içimde bir his vardı..
dün bile ikiz bebek arabalarına baktım mesela...
hcg değerimde öyle çok fazla fazla artmadı 2 günde bir iki katıydı...
Allah istedikten sonra hiç bir şeyin önüne geçilmez...

anammmm erken değilmi hissetmeleri için...
ben çok zayıf değilim ya sanırım geç hissedicem...
yap dokusu az olanlar daha erken hissediyomuş..

zannetmiyom bence hissederiz, bende pek zayıf sayılmam :D hele sen zaten hepimizden erken hissedersin çifte mutluluk sahibi :):13:

oyy oyy bugun 11. Haftamiza girdik ama hala yerli yersiz herseye aglamalarim beni benden aliyor. Nefret ettim kendimden. Sizdede varmi bu sacma sapan aglak haller :1:

oyy oyy bugun 11. Haftamiza girdik ama hala yerli yersiz herseye aglamalarim beni benden aliyor. Nefret ettim kendimden. Sizdede varmi bu sacma sapan aglak haller :1:

Azalır yakında. Ben duruldum bu aralar, ama bir anda çok acıkmalar başladı (umarım gebelik şekeri değildir) mesela şimdi, sanki öğlen bişey yememişim gibi acıktım, hemen bi yoğurt yiyim bari.:18:

Merhaba kızlar hayırlısıyla kızımız olacak. Isim konusunda kararsız kaldık.
1. Hena
2. Iris
Hangisi kulağa hoş geliyor?

Merhaba kızlar hayırlısıyla kızımız olacak. Isim konusunda kararsız kaldık.
1. Hena
2. Iris
Hangisi kulağa hoş geliyor?

hena kına gecesini çağrıştırdı direk. illa ikisi arasında seçim yapılacaksa iris daha hoş

Back
X