2014 Kasım Anneleri

Kızlar herkese merhaba...
ben bugün doktora gittim...
9+0 ım bugün...8+6 çıktı...daha önce gittiğimde de 1 gün daha fazla çıkmıştı bu bir iki gün sorun değilde esas başka bir mevzu oldu...
TEK KESEDE İKİ BEBİŞİM VARMIŞ...
tek yumurta ikizi mi diye sordum tek kesedeler dedi..
kalp atışlarını dinledik çok şükür..ense kalınlıklarını ölçtü sıkıntı yok dedi..
2 hafta sonra ikili test için çağırdı...
yanlız nette okuduğuma göre tek kese denip diğer haftalarda iki kese olduğu anlaşılabiliyomuş..
sanırım şu anda çok küçük oldukları için ayırt edilemiyorda olabilir...
İKİZ ANNELERİ NEREDESİNİZ BAKALIM??????????

Tebrik ederim canım, gözün aydın hissede hissede bebeğinin kardeşini getirmişsin yanına :nazar: Sanki tek yumurta ikizine daha yakın, benimkiler büyük ihtimal çift yumurta ayrı keseler vb. durumlardan.. Ne olursa olsun sağlıkla, mutlulukla, huzurla gelsinler dünyaya :nazar:

Bir arkadaşım hamileyken yemek yaptığı sürede göbeğini bulaşık makinesine dayarmış, makine çalışırken çıkan sesi duyuyo tabi bebek. 2-3 yaşlarında çocuk bazen gider bulaşık makinesine dayarmış kafasını. Bunu duyunca çok şaşırmıştım. Huzur buluyo orda

Anne karnındaki bir çok hareket ve sese doğduktan sonra tepki vermeye devam ediyorlar. Benimn oğlumda mesela babasının geleceği zamanı bana haber verirdi. Eşim kapıdan girmeden 30-40 sn önce hareketlenirdi. Eşime söylerdim inanmazdı. Son günlerde annem yanımdayken bir kaç kez dedim şimdi babamız gelcek diye arkasından eşim anahtarı kapıya takardı :) Annem şahit olunca inandılar bana.. Bir çok kişiden böyle enteresan şeyler duyabilirsin.

Birde son aylarda nefes alma egzersizleri yapıyorlar minikler o sırada hıçkırık tutuyor. Gecenin bir vakti karnında biri hıçkırırken uyuyamamak falan.

Çok güzel günler kızlar yaaa..

Anne karnındaki bir çok hareket ve sese doğduktan sonra tepki vermeye devam ediyorlar. Benimn oğlumda mesela babasının geleceği zamanı bana haber verirdi. Eşim kapıdan girmeden 30-40 sn önce hareketlenirdi. Eşime söylerdim inanmazdı. Son günlerde annem yanımdayken bir kaç kez dedim şimdi babamız gelcek diye arkasından eşim anahtarı kapıya takardı :) Annem şahit olunca inandılar bana.. Bir çok kişiden böyle enteresan şeyler duyabilirsin.

Birde son aylarda nefes alma egzersizleri yapıyorlar minikler o sırada hıçkırık tutuyor. Gecenin bir vakti karnında biri hıçkırırken uyuyamamak falan.

Aman Allahım karnımda birinin hıçkırması mııı, yaw çok ilginç duygular heralde, kimse böyle şeyler anlatmadı bana, annem bazen tek tarafta dururmuşum resil olurdum diyo karnımın bi tarafı yok öbür tarafı kocaman gülerdik diyo :D ama senin dediklerin çok ilginç. Demek eşin gelince heyecanlanıyosun da bebek öyle hissediyo. e peki önceden nasıl anlıyo.. uuu senin oğlanın 6. hissi nasıl acaba şu an? :15:

benimde geçen hafta 3 gün aşırı yoğun bir ishalim söz konusuydu..çok şükür fazla sürmedi.doktorum prebiyotik yoğurtlar varya meyveli filan onlardan yiyebilirsin etkili olabilir dedi.muz ve patates de çok tükettim.inşallah sizinde bir an önce geçer.ishalimden doktora bahsedince bir haftayı bulursa dışkı testi yapılması gerekir hemen gel demişti bilginiz olsun.

canım yanlış alıntı yapmışsın bu sorunu yaşayan arkadaşa cevap vermiştim bende..onun yazısını alıntı yaparsan daha faydalı olur :1:

Aman Allahım karnımda birinin hıçkırması mııı, yaw çok ilginç duygular heralde, kimse böyle şeyler anlatmadı bana, annem bazen tek tarafta dururmuşum resil olurdum diyo karnımın bi tarafı yok öbür tarafı kocaman gülerdik diyo :D ama senin dediklerin çok ilginç. Demek eşin gelince heyecanlanıyosun da bebek öyle hissediyo. e peki önceden nasıl anlıyo.. uuu senin oğlanın 6. hissi nasıl acaba şu an? :15:

6. His yok , ama acayip babaya düşkünlük var :) Belki tesadüftür diyeceğim ama defalarca kez oldu bilmiyorum Allah ın hikmetidir heralde :)

Canım yaşadıkça neler neler göreceksin :) Hepsi ayrı mutluluk.. Doğumdan sonra en çokta onun karnındaki hareketlerini özlüyorsun.

Hissetmeye başlayına bol bol tadını çıkarmak gerekir :)

Tebrik ederim canım, gözün aydın hissede hissede bebeğinin kardeşini getirmişsin yanına :nazar: Sanki tek yumurta ikizine daha yakın, benimkiler büyük ihtimal çift yumurta ayrı keseler vb. durumlardan.. Ne olursa olsun sağlıkla, mutlulukla, huzurla gelsinler dünyaya :nazar:

hehe Allah büyüktür o isteyince olmaz diye bir şey yok...
valla benimki daha kesin değil doktorda net bişey demedi..
bir kaç aya öğreniriz sanırım..
amin inşallah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek hayırlı salih evlatlar olarak yetiştirmek nasip olur...

6. His yok , ama acayip babaya düşkünlük var :) Belki tesadüftür diyeceğim ama defalarca kez oldu bilmiyorum Allah ın hikmetidir heralde :)

Canım yaşadıkça neler neler göreceksin :) Hepsi ayrı mutluluk.. Doğumdan sonra en çokta onun karnındaki hareketlerini özlüyorsun.

Hissetmeye başlayına bol bol tadını çıkarmak gerekir :)

Ay ne güzel anlattın ya içim açıldı vallahi. Doğumdan önceki iznimde ilk ay bol bol denize giricem, 2. ay da doğumu bekleyeceğimden istanbulda olurum artık, bakalım suda nasıl tepki verecek minik:52:

Evet bende hatirladim Suedanin hickiriklari yuzunden icimde ritmik bir hareketlenme olur ve uyuyamazdim. Birde kizlar sabaha karsi tuvaletim gelince kalkip wc ye giderdim bu arada benim kiz uyanirdi bir daha yataga girerdim ama kipirdak kizim beni uyutmazdi...mikseri calistirdigimda accayip hareketlenirdi. Birde babasıyla oyun oynama aliskanligi vardi babasi karnima tik tik vurunca cevap verirdi sipa...

Ay masallah. Saglikla kavus bebeklerine insallah canim.Bende supheye düştüm acaba diye. ..karnim cok büyüdü birdenbire onbes gun oncede kuzenim ikiz dogurunca annemde seninkide ikiz diyip duruyo. Hayirlisi inşallah

Kızlar herkese merhaba...
ben bugün doktora gittim...
9+0 ım bugün...8+6 çıktı...daha önce gittiğimde de 1 gün daha fazla çıkmıştı bu bir iki gün sorun değilde esas başka bir mevzu oldu...
TEK KESEDE İKİ BEBİŞİM VARMIŞ...
tek yumurta ikizi mi diye sordum tek kesedeler dedi..
kalp atışlarını dinledik çok şükür..ense kalınlıklarını ölçtü sıkıntı yok dedi..
2 hafta sonra ikili test için çağırdı...
yanlız nette okuduğuma göre tek kese denip diğer haftalarda iki kese olduğu anlaşılabiliyomuş..
sanırım şu anda çok küçük oldukları için ayırt edilemiyorda olabilir...
İKİZ ANNELERİ NEREDESİNİZ BAKALIM??????????

Ayyy canım çok ama çok sevindim ikizlerin mi olacak gıcıl dr ya biraz daha açıklama yapsa para alıcaz sanki şöyle dr ları hiç sevmiyorum :19: tatlım ben en son 8 haftalıkken gördüm tekti bebek haftaya kontrole gittiğimde bi sürpriz yaşamam değil mi :9: sen dHa önce bebişini görmüş müydün ?

Bende öyle biliyorum ablam aklıma soktu ben aç gittim diye bi an tereddüt ettim :44: hemşireyim ben bide 5 yıl kadın doğumda çalıştım bu gebelik beni bi tuhaf yaptı :1:

Hehhe sorma ben belim çıtlayınca bile korkuyorum :9:

Bir arkadaşım hamileyken yemek yaptığı sürede göbeğini bulaşık makinesine dayarmış, makine çalışırken çıkan sesi duyuyo tabi bebek. 2-3 yaşlarında çocuk bazen gider bulaşık makinesine dayarmış kafasını. Bunu duyunca çok şaşırmıştım. Huzur buluyo orda

Arkadaşlar bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ütü, mikrodalga, buzdolabı, tüm bunlar radyasyon yumağı. Siz siz olun çalışırken bu cihazlara yaklaşmayın, ütü süresini kısaltın, çamaşır yıkanırken girip duş almayın...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi akşamlar herkese nasıl gidiyor hamilelikler bende 2 gündür şiddetli baş ağrısı var bir türlü geçmedi, bende ısrarrla ilaç içmiyorum yarın kontrolüm var güzel haber alırım inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X