2014 Kasım Anneleri

12. haftadan sonra 2 li test yapılacak daha erken giderseniz tekrar 1 hafta sonra gitmek zorunda kalırsınız..benim dr. 15 .haftadan önce cinsiyeti soylemiyor..

sıkıntısı olan tüm arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsun! sıkıntılı günler geride kalsın inşallah, yaa kızlar benim de bulantılarım 10. haftada başladı bu nasıl iş? herkesinki 12 de biter benim yeni başladı, inşallah çabuk biter ve bir de saçlarım çok uzadı kestiriyor musunuz saçlarınızı?

ben oğlumda 2 kere kestirdim...bu hamileliğimdede kestireceğim..uzun saç kullanamıyorum

zor bir hamilelik geçiriyorsun sabırlı ol canım işte çalışmak zor bu günlerde ALLAH yardımcın olsun annenede çok geçmiş olsun...

aaaa öyle deme annesi sıpa mı oluyo o zaman o karnındakiler
az kaldı az 1 aya çıkar hepsi inşallah
bu arada senin de ikiz di dimi canım??

Evet ikiz benim sıpalar
Bizim burda hepsinin ağacı var canım ya, her evin önünde, canın nerde isterse erik, muşmula, dut, böğürtlen her bişeylerden yiyebiliyorsun, ben de dut ve muşmulaları kolluyorum iyice tatlansın diye ama hamilelikten değil, zaten her yaz başı dadanırım ağaçlara.. Ben aş ermiyorum sanırım ya:26: Kocamı gece yarısı kaldırıp bir yere göndermek kısmet olmadı daha

Bulamayan olursa gönderebilirim arkadaşlar, o kadar yazıp vebale giriyoruz burada..

ben oğlumda 2 kere kestirdim...bu hamileliğimdede kestireceğim..uzun saç kullanamıyorum

bende kestirmek istiyorum uzun saçlarım eskiden çok maşa yada düz yapardım şimdi taramak bile gelmiyor içimden küt kestireyim diyorum boyamak ta istiyorum ama ona cesaret edemem

o aşerme evrelerine daha varmış canım 4.-5. aylarda oluyomuş...
ikizlerin tek yumurta mı çift yumurta mı???

arkadaşlar 12. haftadaki testler ne oluyor acaba

anladım tama inşAllah gideyim

benimkide söylemez boynada soramıyorsunuzki utanıyor insan sağlığı için mi gittin cinsiyet içinmi doktorlar cinsiyet konusunda çok sertler gerçi benim doktorum güler yüzlü ama kesin 16.haftada belli oluyormuşya zan altında kalmak istemiyormuş aynı hastanede başka bir doktor var ablamın arkadaşına 12.haftada ikili testte erkek demiş..nasıl anlamış bilmiyorum..

demekki bazıları söylüyor bazıları söylemiyor bende burada bazı arkadaşlardan duymuştum 13. haftada söylediklerini

arkadaşlar 12. haftadaki testler ne oluyor acaba

ben ne için yapıldığını biliyorumda nasıl yapılıyor bilmiyorum aç tok falan ..ikili test anneden kan alıınıyor annenin yaşı ve son adet günü bir makinaya bu bilgiler giriliyor ve bebeğin ense kalınlığına bakılıyor verdiğimiz kan ve ultrason daki bebeğin ense ölçümü birbirine uyumlumu diye down sendromu varmı diye yani bebek özürlümü diye canım..başkada test yapılmıyor o haftalarda ..biliyorsundur belki

o aşerme evrelerine daha varmış canım 4.-5. aylarda oluyomuş...
ikizlerin tek yumurta mı çift yumurta mı???

Çok büyük ihtimalle çift yumurta dedi, hatta boş çıkan 3. kese de bu tezi güçlendirdi.. Eşimin ikizler çift, benimkiler tek yumurta olunca ortaya karışık oluyormuş az daha

anladım çok önemliymiş Allah korusun mutlaka gideyim. testler konusunda hiç bir bilgim yok. 12. haftadan sonra yine bir ay sonra gidiyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…