2014 Kasım Anneleri

Adi ne cnm kan damlasinin

selam kızlar bişey soracaktım.
bebişleriniz oyuncak çıngırak tarzı şeyleri elleriyle kavrayıp tutmaya başladılar mı?
başladılarsa ne zaman başladılar acep?

gözün aydın canım.
yaa demek ki her şeyin bir vakti var. artık senin bebeğin senden yavaş yavaş kopmaya başlıyor.
yani yenidoğanların kucak ve anne ihtiyacı oluyor ya demek ki geçiyor yavaş yavaş.
bizim uyku şeklimiz her gün farklı. ayakta sallama kucakta sallama memede yatırma emzirme yastığında yatırma omuzda gezdirme vss.. :)
beyfendi hangisini severse o şekilde uyuyo.
canım senin bebiş oyuncağını çok güzel tutmuş maşallah 41 kere ne zaman tutmaya başladı?

Hadi gözün aydın canim. Darısı bize suan zor görünüyo gerçi ama

Kızlar cok kotuyumya ogleden berı hastanedeyız. Kozımın kılo alımı cok azmış bu ay. Sadece 350 gram almış. Dr kan çiş kaka tahlili falan istedı Kanda falan bişey cıkmadı şükür. Dr bişeyı yok muhtemelen sut besleyıcılıgı azalmış dedı. Kaka ve çiş sonucunu beklıyoruz. Ona gore sonuç belli olur dedı. Aglamaktan sutum hepten gıttı. Kızım deli gbı ellerını emiyo aclıktan gogsumu emmiyo ya.

Mama hangısını tavsiye edersınız bakalım dr verıcekmı hangısını verıcek. Ama ne sıklıkta nekadar verıcem mama onuda bilmıyorum sorup ogrencez artık. Sizinde fıkırlerınızı almak isterim.

canım sakin ol öncelikle. çok şükür tahlillerde bir sıkıntı yokmuş.
kaka ve çiş de de bişey çıkmaz inşallah.
muhakkak sor doktora ne kadar mama vereceğini. tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olur sana.
ama zorla da olsa emzir.. benimki de bazen memeyi reddiyor ısrarla bağırıyor.
memem açıkta ayakta gezdirip kandırıp ağzına veriyorum emmeye başlıyor.
mama artı anne sütü devam edersiniz güzel güzel kilo alır.
moralini bozma sakın sütün iyice gider.

Morale oyle ıhtıyacım varkı mal kocam aglıyorum dıye bana kızıyo anlamıyokı. İçim gıdıyo bebegımı o halde gorunce. Saglıklı olsunda mama yesınya yeterkı. İnş bişey cıkmaz. Amanil zamanda ıkı kere mama vermiştim hemen kusmuştu. Onuda kabıl etmeZse naparım bilmıyorum. Bugun 5 er dkda olsa minnacık emdı zar zor Ama aç biliyorum yanı şuandada.

erkekler anlamaz boşver sen eşini.
bir de şöyle düşün hiç kilo almamış da olabilirdi. yine 350 gr almış. biraz az ama korkacak bir durum yok.
anne sütüne devam muhakkak. sonra ek olarak mama vereceksin cnm.
SMA iyi diye duydum ben. aptamil tatlıymış galiba biraz ona alışan bebek anne sütünü pek beğenmiyormuş.
bir de Smilac duymuştum iyi diye.
acıktığı için alacaktır canım korkma. hem biraz daha büyüdü eskisi gibi küçük değil.
kaşıkla falan verirsin. biberon değişikliği yaparsın silikon uç kauçuk uç elbet birini alır.

Benimki de sadece gece alıyor uykuya dalinca atıyor çok garip bişey gün içinde almıyor kesinlikle

benim.kizimda buay 300 gram almis ama.doktor 15gundaha emzir.bskalim ona gore deditahlil falan istemedi.s

Aynen.bende istemem.cokokrem.vermeyi ama.kestim.zatenartik bazenaliyo bazen.almiyo.oyle.idare ediyoruz su ataklari bi son bulaydi da rahat edeydik insallah seninde bebegin alisir bi an once biberona

Canım tahliller güzel çıktıysa sıkma canını yine almış kilo kaybetmemiş yani mama takviyeli yine alır inşallah haklısın kaygı etmekte erkekler pek belli edemiyor hislerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…