hahahaha:)))) ayy çatladım valla su anda gülmekten:)))))hahhahahhhaahahhaaaakız birkeresinde gaz bile kaçırdı
Simdi tekrar kultur istedi doktor verdik uc gun sonra cikicakmis canim bakalim insallah alerji degildir
Adi ne cnm kan damlasininBugün 4.ay aşısı olduk henüz ateşimiz çıkmadı inşallah çıkmaz da. Bi de sağlık ocagi artık kan için damlaya başlayacağız dedi doktor verdi bi tane almadım henüz cumartesi kontrolde çocuk doktoru kullan derse kullanacagim
gözün aydın canım.Kızlaaaaaaar sanırım kızım memede ve kucak dışında uyumayı öğrendi hala şoktayım ve çok mutluyumDaha bugünkü 2. Uykusu ama olsun benim için büyük bir kademe. Merak edenler için 3 gündür yol arıyorum nasıl uyutsam diye ama meme yerine bu sefede kucakta uyuyordu tabii biraz ağlayarak sonunda pes ediyordu bende pes ediyordum bari kucağımda uyusun diyordum bugün park yatak yerine reflü yatağını aldım bizim yatağın üstüne koydum memede uyuduğu pozisyonu yakalamaya çalıştım emdikten sonra uykuya geçtiğinde yanağını göğsüme değdirerek kollarımda uyuyordu kafasına yakamı açarak tenimi iyice yakınlaştırdım bu arada ağlamıyor ama mıg mıg yapıyor gözlerini kulaklarını kaşıyor uykudan, ağzınada emziği verdim kokumu alarak sakinleşti sonra ağlayacak gibi oldu hemen kafasını hafif tuttum kulağına tracy nin şşşş sesini fısıldar gibi söyledim bir anda sustu o an cebime altın dolduruyorlar gibi musmutlu oldum Devam dedim bu kız uyuyacak belli, öyle bir 5 dk şşş ledikten sonra bir baktım uyuduuuuuu Tracy göz kapaklarının hareketleri gidene kadar yanından ayrılmayın diyırdu bedenimi çektim ve beklemeye başladım iyiki beklemişim birden sıçrayarak gözlerini açtı hemen düşürdüğü emziğini verdim ağzına, kapadı gözlerini 10 dk kadar sonra gözlerinin hareketide durdu çıktım odadan. Bunları tamamen spontane yaptım okuduklarım benim kızımda işe yaramadı yani park yatakta şşş yapmam veya sırtına pat pat yapmam daha çok sinirlendiriyormuş meğer bugün onu anladım,şimdi ikinci kez öyle uyuyor inşallah şu uyku olayını çözmüştür kızım artık kollarım ve memelerim dayanmıyor çünkü...şuan çok mutluyum kızlar darısı tüm memeci ve kucakçı bebeklerin başına
Hadi gözün aydın canim. Darısı bize suan zor görünüyo gerçi amaKızlaaaaaaar sanırım kızım memede ve kucak dışında uyumayı öğrendi hala şoktayım ve çok mutluyumDaha bugünkü 2. Uykusu ama olsun benim için büyük bir kademe. Merak edenler için 3 gündür yol arıyorum nasıl uyutsam diye ama meme yerine bu sefede kucakta uyuyordu tabii biraz ağlayarak sonunda pes ediyordu bende pes ediyordum bari kucağımda uyusun diyordum bugün park yatak yerine reflü yatağını aldım bizim yatağın üstüne koydum memede uyuduğu pozisyonu yakalamaya çalıştım emdikten sonra uykuya geçtiğinde yanağını göğsüme değdirerek kollarımda uyuyordu kafasına yakamı açarak tenimi iyice yakınlaştırdım bu arada ağlamıyor ama mıg mıg yapıyor gözlerini kulaklarını kaşıyor uykudan, ağzınada emziği verdim kokumu alarak sakinleşti sonra ağlayacak gibi oldu hemen kafasını hafif tuttum kulağına tracy nin şşşş sesini fısıldar gibi söyledim bir anda sustu o an cebime altın dolduruyorlar gibi musmutlu oldum Devam dedim bu kız uyuyacak belli, öyle bir 5 dk şşş ledikten sonra bir baktım uyuduuuuuu Tracy göz kapaklarının hareketleri gidene kadar yanından ayrılmayın diyırdu bedenimi çektim ve beklemeye başladım iyiki beklemişim birden sıçrayarak gözlerini açtı hemen düşürdüğü emziğini verdim ağzına, kapadı gözlerini 10 dk kadar sonra gözlerinin hareketide durdu çıktım odadan. Bunları tamamen spontane yaptım okuduklarım benim kızımda işe yaramadı yani park yatakta şşş yapmam veya sırtına pat pat yapmam daha çok sinirlendiriyormuş meğer bugün onu anladım,şimdi ikinci kez öyle uyuyor inşallah şu uyku olayını çözmüştür kızım artık kollarım ve memelerim dayanmıyor çünkü...şuan çok mutluyum kızlar darısı tüm memeci ve kucakçı bebeklerin başına
Biogia verdi simdi antibiyotikvermiyim bosuna kultur ciksin ona gorebakariz dediCnm doktor damla verdi mi size damla=bioGaia
Surup=flagyl bize bunlar verilmisti dizanteri paraziti ciktiginda
canım sakin ol öncelikle. çok şükür tahlillerde bir sıkıntı yokmuş.Kızlar cok kotuyumya ogleden berı hastanedeyız. Kozımın kılo alımı cok azmış bu ay. Sadece 350 gram almış. Dr kan çiş kaka tahlili falan istedı Kanda falan bişey cıkmadı şükür. Dr bişeyı yok muhtemelen sut besleyıcılıgı azalmış dedı. Kaka ve çiş sonucunu beklıyoruz. Ona gore sonuç belli olur dedı. Aglamaktan sutum hepten gıttı. Kızım deli gbı ellerını emiyo aclıktan gogsumu emmiyo ya.
Morale oyle ıhtıyacım varkı mal kocam aglıyorum dıye bana kızıyo anlamıyokı. İçim gıdıyo bebegımı o halde gorunce. Saglıklı olsunda mama yesınya yeterkı. İnş bişey cıkmaz. Amanil zamanda ıkı kere mama vermiştim hemen kusmuştu. Onuda kabıl etmeZse naparım bilmıyorum. Bugun 5 er dkda olsa minnacık emdı zar zor Ama aç biliyorum yanı şuandada.canım sakin ol öncelikle. çok şükür tahlillerde bir sıkıntı yokmuş.
kaka ve çiş de de bişey çıkmaz inşallah.
muhakkak sor doktora ne kadar mama vereceğini. tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olur sana.
ama zorla da olsa emzir.. benimki de bazen memeyi reddiyor ısrarla bağırıyor.
memem açıkta ayakta gezdirip kandırıp ağzına veriyorum emmeye başlıyor.
mama artı anne sütü devam edersiniz güzel güzel kilo alır.
moralini bozma sakın sütün iyice gider.
erkekler anlamaz boşver sen eşini.Morale oyle ıhtıyacım varkı mal kocam aglıyorum dıye bana kızıyo anlamıyokı. İçim gıdıyo bebegımı o halde gorunce. Saglıklı olsunda mama yesınya yeterkı. İnş bişey cıkmaz. Amanil zamanda ıkı kere mama vermiştim hemen kusmuştu. Onuda kabıl etmeZse naparım bilmıyorum. Bugun 5 er dkda olsa minnacık emdı zar zor Ama aç biliyorum yanı şuandada.
Canım e reçete yazdı eczaneden almadım doktora da sormadım adını. Size de verdi miAdi ne cnm kan damlasinin
Benimki de sadece gece alıyor uykuya dalinca atıyor çok garip bişey gün içinde almıyor kesinlikle
benim.kizimda buay 300 gram almis ama.doktor 15gundaha emzir.bskalim ona gore deditahlil falan istemedi.sMorale oyle ıhtıyacım varkı mal kocam aglıyorum dıye bana kızıyo anlamıyokı. İçim gıdıyo bebegımı o halde gorunce. Saglıklı olsunda mama yesınya yeterkı. İnş bişey cıkmaz. Amanil zamanda ıkı kere mama vermiştim hemen kusmuştu. Onuda kabıl etmeZse naparım bilmıyorum. Bugun 5 er dkda olsa minnacık emdı zar zor Ama aç biliyorum yanı şuandada.
Aynen.bende istemem.cokokrem.vermeyi ama.kestim.zatenartik bazenaliyo bazen.almiyo.oyle.idare ediyoruz su ataklari bi son bulaydi da rahat edeydik insallah seninde bebegin alisir bi an once biberonaCanim ben pudra sekeriyle denedim baya ise yaradi ikiside sagliksiz.. biliyorum acliktan bebegin aglmasinin verdigi caresizligi ve seni cok iyi anliyorum yine de bi pudra sekeriyle dene derim.cokokremi suremedimpudra sekeriyle de 10 ml fln yedi sonra kalanini antibiyotik surubun siringasi vardi onunla verdim yavas yavaş. Sarkilar soyleyerek elimde cingirakla fln yedirmeye calisiyorum işte. Gunduz bizimki de emmiyo geceleri de o uyanmadan veriyorum iki saate bir kalkip uyanmasa da agiz kenarlarini -once sutle hafif islatiyorum- gogsumu verince emiyor az az emiyor ama en azindan emip uyudugu icin daha kolay oluyor benim icin. Mamayi gargara gibi yapmasi ve oldugu gibi çıkarma olayi bizde de var. Kac mama denedim acaba tadini mi begenmiyor diye ama hep ayni. Bir kez de annemin israriyla pirinc unuyla mama yaptim gormen lazim hic agzinda bekletmedi kaşık kasik yedi:) ama işte o da faydasiz ve kabiz ediyormuş. anne olmak zor iş vesselam. .
Maaşallah allah analı babalı büyütsün arkadaşım uzun olacakMerhaba.buda biziz.herkeese sevgiler.
Ayy masallah nazar degmesin.ins oglunmu.kizinmi.bilmiyorum ama beegin rapunzel ske benim.oglumunda saclari olsaMerhaba.buda biziz.herkeese sevgiler.
Canım tahliller güzel çıktıysa sıkma canını yine almış kilo kaybetmemiş yani mama takviyeli yine alır inşallah haklısın kaygı etmekte erkekler pek belli edemiyor hisleriniKızlar cok kotuyumya ogleden berı hastanedeyız. Kozımın kılo alımı cok azmış bu ay. Sadece 350 gram almış. Dr kan çiş kaka tahlili falan istedı Kanda falan bişey cıkmadı şükür. Dr bişeyı yok muhtemelen sut besleyıcılıgı azalmış dedı. Kaka ve çiş sonucunu beklıyoruz. Ona gore sonuç belli olur dedı. Aglamaktan sutum hepten gıttı. Kızım deli gbı ellerını emiyo aclıktan gogsumu emmiyo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?