2014 Kasım Anneleri

Biogia verdi simdi antibiyotikvermiyim bosuna kultur ciksin ona gorebakariz dedi

Biz onu kullandik hatta gunde 3 4 kere kaka yapiyo suan betul ama kivami normal yaptigi kakalar gibi doktor 4.aya kadar kullanicaz biogaia yi dedi bugun tekrar aldik hatta digerinin kullanim tarigini gecirmisim .bize bu ikisi iyi gelmisti bitirmisti paraziti..bide o surubu verdigimizde cok rahat yatiyodu betul hic uyanmadan 4 saat falan antibiyotik die sanirim

Kızımın kakasında kan gözükmüş süt ve sut urunlerıne alerjısı varmış. Onları yemicem. Birde peptı junior mama verdı bir hafta sonra kontrol var işte tekrar

Ben onu gaz ilacı sanıyordum değil mi??

Ne kadarlikken hasta oldu ne zaman iyileşti? İlaç kullandiniz mi? Biz de hastayiz öksürüyor burnu akıyor. Dr antibiyotik verdi ama içim hiç rahat değil ya çok üzülüyorum vermesem bir dert versem ayri dert
2 bucuk.aylikken.hasta oldu.on gundur.ilac kullaniyoruz hallaa balgami atamadigi icin.oksuruyo.ve mizmizlaniyo macrol.kullandik.biz ama mecburdum.ben vermeye baya hastaydi.macrol calpol serum fizyolojik verdik sukur.uc vune.toparladi bi haftayad iyilesti ama hala balgamdan dolayi.oksuruk.devam ediyo

Pepti junior mama verdı cnm. Eatsaptan konusuyoduk. Nekadr ne sıklıkta verıcemı sotdum cvp vermedı. Aradm açmıyo çıldrcam. Bişey soylıyo yarım yamalak soyluyoya.

Canim.biraktim.zaten artik vermiyorum

Çok geçmiş olsun. Otri burun aspiratörünü tavsiye ederim, serum fizyolojiden sonra

Tatlım bebeğinin hala sümüksü kakası varsa alerji olabilir bi gastrocuya göster istersen beslenmeyi ondan da reddediyor olabilir bizim tanıdığın bebişide öyle özel alerji mamalarından yiyor
Canim.kontrolumuz var ozaman.soyluyup. Tahlil.vercem.bakalim.yuksek.ihtimal.oyledir.

Kendi arabanizsa emzir canim dolmustamisinda ?
Yok arabamızdaym canım. E emmıyo memeden zorlucam yıne. Evde olsak biberonla verırım süt. Uyyo suanda. Bırde dr 5 kez ver mamayı gunde dedı. 60 ml bitirırse 90 ml dedi. Kaç saat arayla vemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…