Masallah sizee.. Saclara bak yavrum yaa.. Ama annesiii eldivenlerini cikart ne olur ellerini kesfetsin oyuncaklarini ellesin kiyamam..Merhaba.buda biziz.herkeese sevgiler.
Biogia verdi simdi antibiyotikvermiyim bosuna kultur ciksin ona gorebakariz dedi
Oğlum adı poyraz. Çok saçlı simsiyah ve dokulmedi inş da dokulmzAyy masallah nazar degmesin.ins oglunmu.kizinmi.bilmiyorum ama beegin rapunzel ske benim.oglumunda saclari olsa
Sağol amin.Maaşallah allah analı babalı büyütsün arkadaşım uzun olacak
Ben onu gaz ilacı sanıyordum değil mi??Biz onu kullandik hatta gunde 3 4 kere kaka yapiyo suan betul ama kivami normal yaptigi kakalar gibi doktor 4.aya kadar kullanicaz biogaia yi dedi bugun tekrar aldik hatta digerinin kullanim tarigini gecirmisim .bize bu ikisi iyi gelmisti bitirmisti paraziti..bide o surubu verdigimizde cok rahat yatiyodu betul hic uyanmadan 4 saat falan antibiyotik die sanirim
2 bucuk.aylikken.hasta oldu.on gundur.ilac kullaniyoruz hallaa balgami atamadigi icin.oksuruyo.ve mizmizlaniyo macrol.kullandik.biz ama mecburdum.ben vermeye baya hastaydi.macrol calpol serum fizyolojik verdik sukur.uc vune.toparladi bi haftayad iyilesti ama hala balgamdan dolayi.oksuruk.devam ediyoNe kadarlikken hasta oldu ne zaman iyileşti? İlaç kullandiniz mi? Biz de hastayiz öksürüyor burnu akıyor. Dr antibiyotik verdi ama içim hiç rahat değil ya çok üzülüyorum vermesem bir dert versem ayri dert
Çok geçmiş olsun. Allah sağlık versin bebeğin eKızımın kakasında kan gözükmüş süt ve sut urunlerıne alerjısı varmış. Onları yemicem. Birde peptı junior mama verdı bir hafta sonra kontrol var işte tekrar
Pepti junior mama verdı cnm. Eatsaptan konusuyoduk. Nekadr ne sıklıkta verıcemı sotdum cvp vermedı. Aradm açmıyo çıldrcam. Bişey soylıyo yarım yamalak soyluyoya.erkekler anlamaz boşver sen eşini.
bir de şöyle düşün hiç kilo almamış da olabilirdi. yine 350 gr almış. biraz az ama korkacak bir durum yok.
anne sütüne devam muhakkak. sonra ek olarak mama vereceksin cnm.
SMA iyi diye duydum ben. aptamil tatlıymış galiba biraz ona alışan bebek anne sütünü pek beğenmiyormuş.
bir de Smilac duymuştum iyi diye.
acıktığı için alacaktır canım korkma. hem biraz daha büyüdü eskisi gibi küçük değil.
kaşıkla falan verirsin. biberon değişikliği yaparsın silikon uç kauçuk uç elbet birini alır.
Tedbiri elden.birakmamak.lazim.canim bende cok.korkuyorum o yuzden.gidip.30.gunlukken.spral.taktirdimAy deme cok korkuyrm((((
Sagol canım allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Allah sağlık versin bebeğin e
Canim.biraktim.zaten artik vermiyorumayışığı biliyorum çok çektin bu beslenme olayında ve aç kalmasına dayanamazsın her anne gibi ama inan çok zarar veriyorsun bebeğine canımyani başka bir tatlandırıcı bulsan, pekmez gibi falan. içim gidiyor bunu okudukça.
Çok geçmiş olsun. Otri burun aspiratörünü tavsiye ederim, serum fizyolojiden sonra2 bucuk.aylikken.hasta oldu.on gundur.ilac kullaniyoruz hallaa balgami atamadigi icin.oksuruyo.ve mizmizlaniyo macrol.kullandik.biz ama mecburdum.ben vermeye baya hastaydi.macrol calpol serum fizyolojik verdik sukur.uc vune.toparladi bi haftayad iyilesti ama hala balgamdan dolayi.oksuruk.devam ediyo
Canim.kontrolumuz var ozaman.soyluyup. Tahlil.vercem.bakalim.yuksek.ihtimal.oyledir.Tatlım bebeğinin hala sümüksü kakası varsa alerji olabilir bi gastrocuya göster istersen beslenmeyi ondan da reddediyor olabilir bizim tanıdığın bebişide öyle özel alerji mamalarından yiyor
Tesekkur ederim.canim deniycem.en.kisa zamandaÇok geçmiş olsun. Otri burun aspiratörünü tavsiye ederim, serum fizyolojiden sonra
Kendi arabanizsa emzir canim dolmustamisinda ?Fena kar yagıyo. Yoldayz kızım aç. Trafık cok. Offf offffff
Iyiyim canım bende de aynı durum minik bir gazmanım var pırtlasın diye yapmadığımız şey kalmıyorne yapayım bende bir gazman var onun gazıyla haşır neşirim canım sen nasılsın bebiş nasıl
Yok arabamızdaym canım. E emmıyo memeden zorlucam yıne. Evde olsak biberonla verırım süt. Uyyo suanda. Bırde dr 5 kez ver mamayı gunde dedı. 60 ml bitirırse 90 ml dedi. Kaç saat arayla vemem lazımKendi arabanizsa emzir canim dolmustamisinda ?
Kıyamam ben kızıma hadi rahatça eve yetiş miniğimiz doysun annesiFena kar yagıyo. Yoldayz kızım aç. Trafık cok. Offf offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?