2014 Kasım Anneleri

Canim bende bebek sabunuyla yikiyorum bebeğimi bizimkinde de var bebe yagiyla yaglayinca dokuluyo pul pul. Ben yıkarken bastiriyorum da hafif acaba sabunlar mi yapiyor?

Evden cikmadan iyice doyursan alpereni iki saat idare edemez mi? Sanirim bebegin sık sık emiyor. Inşallah alir canim biberonu benim bebegim de almiyor biberonu benden baska kimseninde doyurmak icin bu kadar ugrasicani sanmiyorum. Iş deyincede simdiden derdi tasasi icimi sardı raporlara basladim ama bi yere kadar.. ucretsiz izin kullancam.Allahim yardimcimiz olsun.

Leylek isirigi deniyor halk arasinda bizdede var demet akalin in kizininda ozel bolgesinde varmis mikrop mi kapmis ne kanamis iltihaplanmis tipta bisey tumoru deniyormis sasirmistim okuyunca

Kızlar sizin bebeklerinizde banyodan sonra giydirirken çok ağlıyormu kızım banyoyu çok seviyor yıkanırken gıkı çıkmıyor sonrada iyiyîz ama giydirmeye başlayınca daha bezini bağlarken başlıyor ağlamaya posta posta giydiriyorum önce zıbınlar tek kat alt giydirip alıyorum kucağıma evde aman aman sıcak olmuyorku giydirmesem üşütürüm sonra biraz oyalayıp üstüne bi alt üst daha giydiriyorum ama giydirene kadar göbeğim çatlıyor ağla ağla katılacak dün gece üstünün tek kolunu giydirebildim tekini 10 dk sonra anca giydirdim onuda iyice uykusu geldi anlamadıgiyindiğini normalde böyle değil sadece banyo yaptıktan sonra giyinmek istemiyor

Çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine ve bebişe çok tuhaf ama gecelik bittikten sonra vücudumuz mikroplara karşı çok hassaslaştı
Teşekkürler cnm aynen öyle babannem diyoduda inanmiyodum kızım sen doğum yaptın dikkat et diye

Off cok fenaa
Actir kuzu yaa
Benimkide bilmio biberon off

Kıyamam ben yavruna ya umarım dediğin gibi biberon ucundan dolayı içememiştirhadi annesi eve yetişsşnde alperenimiz doysun

iyice doyurdum, iki memeyi de emdi uyudu. Geldim ki elini emiyor cak cukk. Tabi benimde göğüsüm taş gibi oldu gelene kadar. Tam sınav başlayınca göğsüm sızlamıştı, o ara uyanmış sanırım. Malesef İstanbul da en yakın yere 1 saatte gidiyoruz. Ben Kağıthane deyim, Beyazıt a sınava gittim . Yine iyi geldim bi saatte yaa.
Evet sık sık emmeye alıştı, o yüzden durmuyor.
Pztesi işe başlamam gerek ama bu böyle yaparsa olmaz, dayanamam, kıyamam.

Ya kızlar bebegım cok şükür emıyo artık. Ama emme utuma dışında hep huysuz aglıyo. Memede yyyo uyanncada emıyo. Bır saat olmadan emıyo bugun. Ve memeyı zorla aglayarak tutuyo tutuncada saldırıyo resmen. Doymuyomu acaba. Cok şükür sütümde var. Onu emzırmeye calışırken boşa akıyo bile süt. 15 dk emıyo tuttugundada. Huysuzlugundanmı aclıktanmı aglıyo sizce.

Merhaba kızlar.benim oğlum 3 bucuj aylık.bazen emzırdktn sonra omzuma yaslıyorm, snra dıyorum pipisı zarar gorur mü acaba kendıme yaslyınca? (kız annelernde bole bı korku yoktr mesela) yada kv gelıyo çocuğu koltkaltından tutup havaya kaldrıyo,yada kucakta oturtuyo.kızıyorum bole tutulmz dıyorm çok canm acıyo. Oda dıyo biz on tane buyutmşüz bana ne arkdş bn kendi çocgmdan sorumluyum,digerleri nasıl buyumşse büyümüş. Ne cahıl admlar var etrafmda.en son gormelerinede yasak gtrcem.allah göstrmesn kalça çıkığı olsa ben cekecem

Canım peki iznini uzatma gibi bir imkanım var mı yada eğer biberona alıştırabilirsen çok iyi olur senin için yavrun aç kalmasın başlarda çok zorlanacaksınız eminim ama alışması lazım çünkü geliş gidiş mesafen kısa deil

Biz doktora gittiğimizde bir müddet bizim doktorumuzda oturtuyor bebegi eğer zararı olsa eminim yapmazlardı . Bende arada kucagımda oturtuyorum en az 4 dakika oturt dedi doktor bana yüz üstüne yatırıyorum.. Benim eşim işten gelince oda dediğinin gibi taşıyor eğer bilinçli taşıyorsa zararı olacağını sanmıyorum

Bebekler bazen tok olsada huysuzluktan ağlayabiliyor annesi benim bebeğimde öyle artık ayırt ediyorum bazen şımarık ağlaması tutuyor

İşim bu kadar uzak değil. Bugün ve yarn sınavlarım var. Doğum izninin arkasına heyet raporu almıştım. Yarın bitiyor. Bugün yeni biberon başlıkları aldım bakalım kabul edecek mii. Aç kalmasına dayanamammm. Gerekirse senelik izin kullanırım, rapor alırım

çalışmaya başlayacak ve benim gibi bebeği biberon almayan anneler bugün 4 ay kontrolü vardı doktorumuzla bu konuyu konuştuk. benim oğlum çözülmüş anne sütü de içmiyor öncelikle sık sık biberonu bakacak kişi denesin dedi sen verince almaz dedi. Ben 2 hafta önce başladım ilk gün aç kaldı 2 haftadır rapor kar tatilivs. evde geçti zaman. Ama hep az az veerdik mama zorla en sonunda dün 30ml yedi annem yediriyor tabi hep ben odada bile olmuyorum. Neyse doktor dediki öncelikle biberon mamaları dene biberonla içmezse kaşıkla verin olmadı elma rendesi yarım fincanı kesinlikle geçmesin dedi, yoğurt ya da 4 ay ve sonrası için kaşık mamaları var onlardan al aç kalmasın dedi. Ama bunlar en son denenecek şeyler tabi kan şekerlerinin düşmemesi lazımmış. Benim oğlumun avantajı en fazla bir gün 7den 11 kadar bekleyecek onun dışında aralarda da geleceğim okulda 1e kadar zaten. Çok zor bırakmak evde Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Arkadaşlar bi de sağlık ocağı 4. ayda demir için damlaya başlamak laazım demişti doktorumuz kesinlikle 6 ay öncesi çok büyük bir gerek yoksa kullanılmaz 6 ay sonrası da duruma göre bakarız dedi, bi de sünnet yaptırmamız lazımmış en kısa zamanda darlık varmış ve psikolojik açıdan da en uygunu bu dedi.

Canm inşallah sınavların su gibi güzel geçer .. Bu iki gün başlıkları dene biberon ucuna tatlı birşeyler sür istersen alışsın diye umarım alışır en kötü ihtimal senelik izin alırsın ne mutlu ki yavrunun senin gibi bi annesi var eminim bebeğin seni üzmicek ve alacaktır biberonu

Canım eğer sünneti yapabilme imkanın varsa yap çünkü bebekten iyileşme süreci çok daha hızlı B'nde öyle bi imkan olsa B'nde yaptıracaktım İnan

Sen nerelerdesin yahuu
Gorwmiyrm seni
Eren nasil
Neler yapio
Dort aylik oldu kuzu
Ben de bakarım artık severim öyle seyleri pratik bilgiler falan Ben bakıyorum arada foruma fırsat buldukça Eren bu aralar pek hareketli ya huy değisiyo galiba kucak istemiyor ama yanında da ayırmıyor beni kırmızı seylere çok ilgisi var kırmızı görünce atılıyor hemen azgın boğasiz neler yapıyorsunuz Dirilisle

Kıyamam ona ya... bilmiyorum benimki hic rahatsiz olmuo sanırım. Dr farketti çünkü. Ama amiptende olabilir bilmiorum ki yaaa

Bizede iki doktor hatta biri çocuk cerrahı hrp ağrı kesici krem verdi, şimdi İzmirde annemlerdeyim burda bir doktora gösterdim o neden Fito krem vermediler bu iyileştirir dedi. Hemen allıp kullanmaya başladım inş bu işe yarar. Merak ettiğim birşeyde var bu doktorlar Fito kremden haberdarmı değiller vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…