Canim bende bebek sabunuyla yikiyorum bebeğimi bizimkinde de var bebe yagiyla yaglayinca dokuluyo pul pul. Ben yıkarken bastiriyorum da hafif acaba sabunlar mi yapiyor?Hayirli sabahlar herkesee..
Bebegimin banyodan sonraki zamanlarda karin bolgesi fln beyaz pul pul oluyor hani cildi kurumus da dokulecek gibi banyodan sonra yaglamama ragmen boyle.. Cok mu sicak suyla yikiyorum kizlar acaba yasabunlarken hic bastirmiyorum da..
Evden cikmadan iyice doyursan alpereni iki saat idare edemez mi? Sanirim bebegin sık sık emiyor. Inşallah alir canim biberonu90 dk süre verilen 3 derslik bir sınava girdim ama Alperen i düşünmekten sınava odaklanmak zor oldu. Yarım saatte 60 soruyu okuyup cevapladım. Hiç kontrol falan etmedim. Çıkar çıkmaz kayınvalidemi aradım. Malesef tahmin ettiğim gibi oğlum biberon almamışkaşıkla vermek istemiş ama sadece bir kaç kaşık almış. Sallıyorm şimdi dedi. Umarım biberonun deliği küçük olduğu için almıyordur. Hemen daha büyük delikli bir başlık almalıyım. İnşallah yarın da böyle olmaz. Yoksa iş miş hikaye senelik izin, rapor neyse kullancam..
Leylek isirigi deniyor halk arasinda bizdede var demet akalin in kizininda ozel bolgesinde varmis mikrop mi kapmis ne kanamis iltihaplanmis tipta bisey tumoru deniyormis sasirmistim okuyuncaçok iyiydi bu ya. aynı ben.
aynen benim kızımın da ensesinde var. gerçi pek önemsemedim ben. doğum lekesi geçer inş. geçmese de ensesinde saçtan görünmez zaten. benim alnımda varmış bebekken geçmiş yani.
Teşekkürler cnm aynen öyle babannem diyoduda inanmiyodum kızım sen doğum yaptın dikkat et diyeÇok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine ve bebişe çok tuhaf ama gecelik bittikten sonra vücudumuz mikroplara karşı çok hassaslaştı
Off cok fenaa
Actir kuzu yaa
Benimkide bilmio biberon off
Kıyamam ben yavruna ya umarım dediğin gibi biberon ucundan dolayı içememiştirhadi annesi eve yetişsşnde alperenimiz doysun
iyice doyurdum, iki memeyi de emdi uyudu. Geldim ki elini emiyor cak cukk. Tabi benimde göğüsüm taş gibi oldu gelene kadar. Tam sınav başlayınca göğsüm sızlamıştı, o ara uyanmış sanırım. Malesef İstanbul da en yakın yere 1 saatte gidiyoruz. Ben Kağıthane deyim, Beyazıt a sınava gittim . Yine iyi geldim bi saatte yaa.Evden cikmadan iyice doyursan alpereni iki saat idare edemez mi? Sanirim bebegin sık sık emiyor. Inşallah alir canim biberonubenim bebegim de almiyor biberonu benden baska kimseninde doyurmak icin bu kadar ugrasicani sanmiyorum. Iş deyincede simdiden derdi tasasi icimi sardı raporlara basladim ama bi yere kadar.. ucretsiz izin kullancam.Allahim yardimcimiz olsun.
Leylek isirigi deniyor halk arasinda bizdede var demet akalin in kizininda ozel bolgesinde varmis mikrop mi kapmis ne kanamis iltihaplanmis tipta bisey tumoru deniyormis sasirmistim okuyunca
Canım peki iznini uzatma gibi bir imkanım var mı yada eğer biberona alıştırabilirsen çok iyi olur senin için yavrun aç kalmasın başlarda çok zorlanacaksınız eminim ama alışması lazım çünkü geliş gidiş mesafen kısa deil
iyice doyurdum, iki memeyi de emdi uyudu. Geldim ki elini emiyor cak cukk. Tabi benimde göğüsüm taş gibi oldu gelene kadar. Tam sınav başlayınca göğsüm sızlamıştı, o ara uyanmış sanırım. Malesef İstanbul da en yakın yere 1 saatte gidiyoruz. Ben Kağıthane deyim, Beyazıt a sınava gittim . Yine iyi geldim bi saatte yaa.
Evet sık sık emmeye alıştı, o yüzden durmuyor.
Pztesi işe başlamam gerek ama bu böyle yaparsa olmaz, dayanamam, kıyamam.
Biz doktora gittiğimizde bir müddet bizim doktorumuzda oturtuyor bebegi eğer zararı olsa eminim yapmazlardı . Bende arada kucagımda oturtuyorum en az 4 dakika oturt dedi doktor bana yüz üstüne yatırıyorum.. Benim eşim işten gelince oda dediğinin gibi taşıyor eğer bilinçli taşıyorsa zararı olacağını sanmıyorumMerhaba kızlar.benim oğlum 3 bucuj aylık.bazen emzırdktn sonra omzuma yaslıyorm, snra dıyorum pipisı zarar gorur mü acaba kendıme yaslyınca? (kız annelernde bole bı korku yoktr mesela) yada kv gelıyo çocuğu koltkaltından tutup havaya kaldrıyo,yada kucakta oturtuyo.kızıyorum bole tutulmz dıyorm çok canm acıyo. Oda dıyo biz on tane buyutmşüz bana ne arkdş bn kendi çocgmdan sorumluyum,digerleri nasıl buyumşse büyümüş. Ne cahıl admlar var etrafmda.en son gormelerinede yasak gtrcem.allah göstrmesn kalça çıkığı olsa ben cekecem
Bebekler bazen tok olsada huysuzluktan ağlayabiliyor annesi benim bebeğimde öyle artık ayırt ediyorum bazen şımarık ağlaması tutuyorYa kızlar bebegım cok şükür emıyo artık. Ama emme utuma dışında hep huysuz aglıyo. Memede yyyo uyanncada emıyo. Bır saat olmadan emıyo bugun. Ve memeyı zorla aglayarak tutuyo tutuncada saldırıyo resmen. Doymuyomu acaba. Cok şükür sütümde var. Onu emzırmeye calışırken boşa akıyo bile süt. 15 dk emıyo tuttugundada. Huysuzlugundanmı aclıktanmı aglıyo sizce.
İşim bu kadar uzak değil. Bugün ve yarn sınavlarım var. Doğum izninin arkasına heyet raporu almıştım. Yarın bitiyor. Bugün yeni biberon başlıkları aldım bakalım kabul edecek mii. Aç kalmasına dayanamammm. Gerekirse senelik izin kullanırım, rapor alırımCanım peki iznini uzatma gibi bir imkanım var mı yada eğer biberona alıştırabilirsen çok iyi olur senin için yavrun aç kalmasın başlarda çok zorlanacaksınız eminim ama alışması lazım çünkü geliş gidiş mesafen kısa deil
Canm inşallah sınavların su gibi güzel geçer .. Bu iki gün başlıkları dene biberon ucuna tatlı birşeyler sür istersen alışsın diye umarım alışır en kötü ihtimal senelik izin alırsın ne mutlu ki yavrunun senin gibi bi annesi var eminim bebeğin seni üzmicek ve alacaktır biberonuİşim bu kadar uzak değil. Bugün ve yarn sınavlarım var. Doğum izninin arkasına heyet raporu almıştım. Yarın bitiyor. Bugün yeni biberon başlıkları aldım bakalım kabul edecek mii. Aç kalmasına dayanamammm. Gerekirse senelik izin kullanırım, rapor alırım
Canım eğer sünneti yapabilme imkanın varsa yap çünkü bebekten iyileşme süreci çok daha hızlı B'nde öyle bi imkan olsa B'nde yaptıracaktım İnanArkadaşlar bi de sağlık ocağı 4. ayda demir için damlaya başlamak laazım demişti doktorumuz kesinlikle 6 ay öncesi çok büyük bir gerek yoksa kullanılmaz 6 ay sonrası da duruma göre bakarız dedi, bi de sünnet yaptırmamız lazımmış en kısa zamandadarlık varmış ve psikolojik açıdan da en uygunu bu dedi.
Ben de bakarım artık severim öyle seyleri pratik bilgiler falanSen nerelerdesin yahuu
Gorwmiyrm seni
Eren nasil
Neler yapio
Dort aylik oldu kuzu
Saol canımcım biz yuvarlanıp gidiyoruz tombisimle ücretsiz iznim basladı p.tesi 2 yıl oğlumlayımSen de çok seviliyosunEren paşam nasıl canım nasıl geçiyor günleriniz
Kıyamam ona ya... bilmiyorum benimki hic rahatsiz olmuo sanırım. Dr farketti çünkü. Ama amiptende olabilir bilmiorum ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?