Evet kesinlikle Mustela. Ben çok memnunum, birde doktorlarda önerşukCnm sampuan cok kullabiyor olabilirsin
Ben sampuani sadece suyuna sikiyrm bide kafasina
Kullandigin sampuan ve yagin markasi nedir?
Mustela al
Cilt doktorlari onu oneriyor
İnşallah canımm. Deneyeceğiz bakalım. Canım benim yaa. :) üzmez genelde ama bu konuda napıcak bilemiyorumCanm inşallah sınavların su gibi güzel geçer .. Bu iki gün başlıkları dene biberon ucuna tatlı birşeyler sür istersen alışsın diye umarım alışır en kötü ihtimal senelik izin alırsın ne mutlu ki yavrunun senin gibi bi annesi var eminim bebeğin seni üzmicek ve alacaktır biberonu
Ben dua edip tuz gezdiriyorum oğlumun üstünde hergün. Annemin yöntemidir.Amin canım benim iyi olsunlarda gerisi önemli deil onlar bizim cam tanelerimiz..bebekler çok göz alıyor ve en ufak seyden etkileniyorlar o yüzden hergün dua okuyalım onlara minik yavrularımız rahat etsinler diye
Sagol canım bizim dr umuzdq aynısını söyledi normalmis.Canım ya benim bebeğim de uykusunda bile ıkınıyo, babası dalga geliyo ağaç söküyor yerinden diye" ilk zamanlar çok korktum ben de Dr a sordum, önemli değil çok beslenmekten ıkınırlar dedi.
sebamed ikisi de canim cok memnunum aslinda ama son birkac seferdir fazla mi kullandim acaba vucuduna surmeyeyim o zaman.. Sen nasil suyuna dokuyorsun canim suyun icine mi oturtuyorsun bebegini.. Ben artik kiyafetlerini kuvetine seriyorum basinin altina da bir yastik koyuyorum su kacmasin vucudunu yikarken diye oyle kovadan suyu alip dokup dokup yikiyorum tek basima rahatca..Cnm sampuan cok kullabiyor olabilirsin
Ben sampuani sadece suyuna sikiyrm bide kafasina
Kullandigin sampuan ve yagin markasi nedir?
Mustela al
Cilt doktorlari onu oneriyor
bilemedim ki canim sabum degil benimki sebamed hem sac hem vucut sampuani ama vucuduna kullanmayayim artik..Canim bende bebek sabunuyla yikiyorum bebeğimi bizimkinde de var bebe yagiyla yaglayinca dokuluyo pul pul. Ben yıkarken bastiriyorum da hafif acaba sabunlar mi yapiyor?
iste ayni benim kizim.. Suya bayiliyor cikinca nasil aglyor.. Bir kere dedim uzun tutacagim doysun suya gercekten cikarinca aglamadi cok sasirdim.. Dun hemen hizlica cikardim agladi gene.. Sanirim uzun kalmak istiyor bir dene istersen.. Bir de ben annemdeyim bu hafta sonu onda sisme havuz var kucuk boy icinde yikamak cok rahat oldu yumusacik kuvette uzun kalmasi zor da onda kolay oldu..Kızlar sizin bebeklerinizde banyodan sonra giydirirken çok ağlıyormu kızım banyoyu çok seviyor yıkanırken gıkı çıkmıyor sonrada iyiyîz ama giydirmeye başlayınca daha bezini bağlarken başlıyor ağlamaya posta posta giydiriyorum önce zıbınlar tek kat alt giydirip alıyorum kucağıma evde aman aman sıcak olmuyorku giydirmesem üşütürüm sonra biraz oyalayıp üstüne bi alt üst daha giydiriyorum ama giydirene kadar göbeğim çatlıyor ağla ağla katılacak dün gece üstünün tek kolunu giydirebildim tekini 10 dk sonra anca giydirdim onuda iyice uykusu geldi anlamadıgiyindiğini normalde böyle değil sadece banyo yaptıktan sonra giyinmek istemiyor
Saol canımcım biz yuvarlanıp gidiyoruz tombisimle ücretsiz iznim basladı p.tesi 2 yıl oğlumlayımSiz nasılsınız pasacımla pipi ne alemde en son ertelemistiniz sünneti
bu hafta içi çocuk cerrahı ile konuşacağım canım tam da çalışmaya başlıyorum bakalım hangi gün yapıyor bi kendimizi ayarlayıp en kısa zamanda yaptıracağız inşallah. biraz üzülüyorum ama kaçış yok ne yapalımCanım eğer sünneti yapabilme imkanın varsa yap çünkü bebekten iyileşme süreci çok daha hızlı B'nde öyle bi imkan olsa B'nde yaptıracaktım İnan
Bizde o sıralar düşünüyoruz. Hemen olmasi gerekiyormuş. Düşündükçe telaş oluyorum ya yaninda olmali miyim olmamali miyim sünnet sırasında, sen ne düşünüyorsun?İznin hayırlı olsun canım Paşa'yla doya doya vakit geçirBiz de gaz sıkıntısı Hariç iyiyiz çok şükür. Sünneti de Allah nasip ederse Mart'ın ilk haftası düşünüyoruz. Nedense çok korkuyorum bu Sünnet işinden, bakalım hayırlısı Allah'tan.
Kızlar sizin bebeklerinizde banyodan sonra giydirirken çok ağlıyormu kızım banyoyu çok seviyor yıkanırken gıkı çıkmıyor sonrada iyiyîz ama giydirmeye başlayınca daha bezini bağlarken başlıyor ağlamaya posta posta giydiriyorum önce zıbınlar tek kat alt giydirip alıyorum kucağıma evde aman aman sıcak olmuyorku giydirmesem üşütürüm sonra biraz oyalayıp üstüne bi alt üst daha giydiriyorum ama giydirene kadar göbeğim çatlıyor ağla ağla katılacak dün gece üstünün tek kolunu giydirebildim tekini 10 dk sonra anca giydirdim onuda iyice uykusu geldi anlamadıgiyindiğini normalde böyle değil sadece banyo yaptıktan sonra giyinmek istemiyor
aynen öyle yaa mama iyi şimdi..Bizde ayni bizde..butun odalarin isiklarini yakiyoruz sirayla dolasiyoruz bide agzina sıka sıka yediriyorum ..doktora sordum 1 ay daha bekleyelim dogum ayina gore dgl dogmasi gereken gune gore degerlendricez dedi....
Sanirim bizimkide mart ayina denk geliyo..
Ah bi gecsek artik diyorum ama onda da zahmet vala aslinda sulandir mamayi gunlerimi ozlicem galiba diyorum..
Hele simdi mama da hazir hepten iyiydi:):)
Salidan buyana takip edemiorum topigi aman dikkat edin kizlar dr kontrle gitmistik sekresynu cok fazlaydi arada hirilti yapiodu bu bikac aydir vardi dr bi virus var cok hizli cigere indiiro bu ara dikkat edin dedi ben hastaldim arkamdan bebegim kontrlden 3 gyn sonra gitttik tekrara cigere inmis bile brosiolit olmus 2 gece yattik hastanede simidede hava ve antibiotik tedavisi evde nebulzorle ilac verioruz bir hafta on gunu bulurmus gecmesi cok uzgunum kucucuk yavrum cok aglattilar serumdu burun temizligydi hala cok aglo burnunu temizlerken buarada bururn aspirtru olaraak sikmali pompa olanlardan kullaniodum bi ise yaramiomus acikcasi cok zor inla derinlemsine temzlemek canini cikardilar hemsireler sonra dr dedi agizdan cekmeli al daha iyi otribebe aldim kuvvetli bir sekilde ve burnun ilersine biraz iterek cekiosun ve ne varsa temizlio bastan bilseydim boyle olmazdi dr hep yika temzke burnunu diodu ama yapamamisim simdi yavrum yazik hasta oldu uykusunda sicrio dokunsan korkuo cok uuzluorum ama gececek insallah sizede soyleleyim istedim aman dikkat edin burun temizligne bence otribebeyi tavsye ederim kesinlikle
Cnm plastik kuvet su dolu oluyorsebamed ikisi de canim cok memnunum aslinda ama son birkac seferdir fazla mi kullandim acaba vucuduna surmeyeyim o zaman.. Sen nasil suyuna dokuyorsun canim suyun icine mi oturtuyorsun bebegini.. Ben artik kiyafetlerini kuvetine seriyorum basinin altina da bir yastik koyuyorum su kacmasin vucudunu yikarken diye oyle kovadan suyu alip dokup dokup yikiyorum tek basima rahatca..
bilemedim ki canim sabum degil benimki sebamed hem sac hem vucut sampuani ama vucuduna kullanmayayim artik..
iste ayni benim kizim.. Suya bayiliyor cikinca nasil aglyor.. Bir kere dedim uzun tutacagim doysun suya gercekten cikarinca aglamadi cok sasirdim.. Dun hemen hizlica cikardim agladi gene.. Sanirim uzun kalmak istiyor bir dene istersen.. Bir de ben annemdeyim bu hafta sonu onda sisme havuz var kucuk boy icinde yikamak cok rahat oldu yumusacik kuvette uzun kalmasi zor da onda kolay oldu..
Cnm ben bi magnet yaptirdim ve dagiymayi unuttuk telastan :)Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.. Ben bebek mevludu yapmadim kizim cok gazli oldugundan hic aklimin ucundan dahi gecirmemistim.. Simdi de gazli ama eskiye nazaran iyiyiz tabi aglamadan durdugu zamanlar oluyor sukur ki.. Butun akrabalar her firsatta mevlut yapmayacak misin diye sorup duruyorlar anneme de oyle.. Ne yapsam sizce yapsam mi cok kalabalik olur evimde kucuk bir endisem de o.. Sizler mevlutte ne ikram ettiniz ve ozellikle kiz bebegi olanlar ne giydirdiler kizlarina yaparsam bir ay sonra yaparim o zmaan da 5 aylik olur kizim.. Ayrica goz aydinina gelenlere keceden bebek sekeri yapmistim onu vermistim mevlutte neler dagittiniz?
Iyi cnm bi haftada 150 gr almış bile...
Ben annemlere gitmiştim. Annem her şeyi ayarlamış, akraba değil ama arkadaşlarını çağırmış. Malum akrabalarr memlekette. Hoşgeldin bebeğim yazan Kapı süsü yaptırmış, ilaveten alperen bebeğin mevlütüne hoşgeldiniz yazılı bi kapı süsü daha yaptırmış, kutu yaptırmış, içine tesbih koyup dağıttık, meyve suyu yaptık çilek ve vişneden, bardaklara lastikli süs yaptırmış, bir de ben şeker falan bişey yaptırmamıştım, annem şeker de yaptırmış lavantalı. İkram olarak tavuklu pilav, yaprak sarma, kalbura bastı tatlısı ve ayran vardı. Bi de hoca teyze gelip sohbet yaptı, Kuran-ı kerim okundu . Benim oğlan özel bişey giymedi :)Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.. Ben bebek mevludu yapmadim kizim cok gazli oldugundan hic aklimin ucundan dahi gecirmemistim.. Simdi de gazli ama eskiye nazaran iyiyiz tabi aglamadan durdugu zamanlar oluyor sukur ki.. Butun akrabalar her firsatta mevlut yapmayacak misin diye sorup duruyorlar anneme de oyle.. Ne yapsam sizce yapsam mi cok kalabalik olur evimde kucuk bir endisem de o.. Sizler mevlutte ne ikram ettiniz ve ozellikle kiz bebegi olanlar ne giydirdiler kizlarina yaparsam bir ay sonra yaparim o zmaan da 5 aylik olur kizim.. Ayrica goz aydinina gelenlere keceden bebek sekeri yapmistim onu vermistim mevlutte neler dagittiniz?
İşim bu kadar uzak değil. Bugün ve yarn sınavlarım var. Doğum izninin arkasına heyet raporu almıştım. Yarın bitiyor. Bugün yeni biberon başlıkları aldım bakalım kabul edecek mii. Aç kalmasına dayanamammm. Gerekirse senelik izin kullanırım, rapor alırım
bugüne kadar hiç denemedim işte onu. yapamadımiyice acıkınca biberon vermeyi denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?