2014 Kasım Anneleri

kan değerler,ne baktıracağım önce eğer düşükse başlayacağım ben

çok geçmiş olsn canım benim ben de öğrendiğim günden bu yana, aylardır diyorum hep otribebe alın diye. inşallah bebeğin de sen de çok iyi olursunuz.

çok geçmiş olsun..bizde de hırıltı var ama 2 kere doktora götürdüm ikisinde de ciğerlerde hiçbir şey yok dedi..sağlık durumunda da bence problem yok ?

canım sütün varken mama niye deneyeceksiniz,acıksın biraz öyle versin kv

canım sütün varken mama niye deneyeceksiniz,acıksın biraz öyle versin kv
acıkmış,çok acıkmış.yani evdeyken bugün ki kadar uzun emmediği hiç olmadı. dayanamamıştır eminim. aslına baakarsan mecbur kalınmadıkça mama verilmesine düşman biriyim ama geldiğimde parmağını emiyordu, uyur gibiydi.onu öyle görünce üzüldüm. kucağıma alır almaz ağlamaya başladı. öyle bir emdi ki.. of napıcamı bilmiyorum. biberonla da kaşıkla da almamış sütü...

Canım ben mevlütte kızımın adının yazdıgı minik kuran. Kurabiye yaptrmıştım Gullu lokum ozel kürdan yaptrmıştm onlarla ikram ettım. E birde pılavdı falan fılan. Kızımada krem rengı elbise gıydrdım. Bak resminide attım

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 158
  • image.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 162
Bizde o sıralar düşünüyoruz. Hemen olmasi gerekiyormuş. Düşündükçe telaş oluyorum ya yaninda olmali miyim olmamali miyim sünnet sırasında, sen ne düşünüyorsun?
Canım ben Sünnet işini iyice araştırdım Üroloji Dr u hastanede yapmayalım, küçücük bebeğin ameliyathanede narkoz almasına gerek yok, yazık dedi. Bizde lokal anesteziyle sağlık memurunun evde yapmasına karar verdik. Sonrasında antibiyotikli krem sürülüyormuş. Ilk 2 gün zor oluyormuş, kıyamam kolay mı Canları acıyor yavrularımızın. Ağrı, ateş olursa calpol verebiliriz. Şimdi bir kaç gün zorlanıcaz ama yavrularımızı Sünnet derdinden kurtarmış olucaz inşallah.

Aç olunca almaya çalışır biberonu.bir de biberonun ucu sertse ondan içemeyebilir.Bebedorun biberonu vardı o sertti kızım emememişti. sonra chicco biberon almıştık ondan içmişti.ilk başlarda belki çok içmeyebilir ama alışınca içer.Bir de içirmeyle alakalı sabır istiyor. Bence kendi sütünü içirmeye çalış.

Kızlarrr iyi akşamlar:) benim kızımın ensesinde kırmızı bir leke var doğduğundan beri doktorumuza her muayenede soruyorum 2yaşına kadar geçer diyor ? Bebeğinde böyle bir şey olan var mı?
Benim oğlumunda ensede saçın altında mercimek kadar kırmızı bi leke var. Kırmızı lekeler en geç 2 yaşına kadar geçiyormuş.

çok geçmiş olsun..bizde de hırıltı var ama 2 kere doktora götürdüm ikisinde de ciğerlerde hiçbir şey yok dedi..sağlık durumunda da bence problem yok ?
Oyle canim bizdede bisi yoktu 2 ayri dr da sekresyondan cigerler temiz dedi ama cok hizli oluo iste allah bidaha yasatmasin insallah hicbir kuzuya

ikram olarak pilavüstü tavuk, peynirli ve ıspanaklı börek ,tulumba tatlısı
Mevlut arası kutularda güllü lokum, en son bebek şekeri dağıttık.

kan değerler,ne baktıracağım önce eğer düşükse başlayacağım ben
evet canım doktorumuzda 6.ayda değere göre başlarız dedi

çok geçmiş olsn canım benim ben de öğrendiğim günden bu yana, aylardır diyorum hep otribebe alın diye. inşallah bebeğin de sen de çok iyi olursunuz.

canım annem iki haftadır denedi biberon benimde ilk çalışma günü aç kalmış, o zamandır raporla idare ettim ama iki gündür alıyor biberon, cok içmedi 20-30ml ama başardık.inşallah pazartesi de icer tabi. Evde bile olsan biberon deneyin. Bi de ben su otri bebeyi kullanamıyorum çekemiyorum ya

bize de bugün doktorumuz en kısa sürede yaptırın dedi darlık varmış. Cok korkuyorum ama mecbur. 4aylık olduk artık. Bu hafta çocuk cerrahi ile görüşüp gün alacağız. Tam da calismaya başlıyorum bakalım nasıl olacak

cok tesekkur ederim onerileriniz icin kizlar dikkate alacagim insallah heveslendim simdi :)
Bir siteden siparis veriyorduk ya lokum kutusu fln neydi ismi? Ay hamilelik gunlerimizi ozledim cokk..

Biz Sünnet'i cuma Gününe denk getirmeye çalışıcaz, haftasonu eşim de evde olduğundan bakmak daha kolay olur. Allah yardımcımız olsun, inşallah çabuk iyileşir Kuzucuklar.

Canım evim çok sıcak değil genelde hemencecik yıkayayım diye uğraşıyorum bide içi straforlu filede yıkıyorum eşim sürekli su döküyor üşümesin diye uzun tutsam hasta ederim diye korkuyorum sudan çıkar çıkmaz sorun yok bizde giyinirler basıyor yaygarayı giyinmeyi sevmiyor benim cadı babası kılıklı olacak galiba :) eşimede derim on defa üstüne kalın bişey giy seni görünce ben üşüyorum diye

yeni başlıklar aldım bakalım, yarın deneyeceğiZ. Kayınvalidem vermeye çalışmıştır eminim. Kendi sütümü veriyoruz canım.

ben de aklımdan planlar yapıyorum bakalım. Eşim 15 gün gündüz evde diğer 15 gün bir gün evde/ bir gün yok şeklinde. O yokken rapor/izin alıp evde olayım, geceye geçtiğinde yani gündüzleri evde olduğunda iş yerime getirsin emzireyim diyorm. İyi bi düşünce benimki ama eşimle limoniyiz iki gündür, konuşamıyoruz ki... Off. Akışına bırak, olur olur diyip duruluyor. Şeytan diyo git bi heyet daha al...

E efsunkarr canım fikir olsun. Bi de lokum dağıtmıştık, arkadaşlar söyleyince anımsadım

Eklentiler

• FB_IMG_1424539642234.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 110
  • FB_IMG_1424539636228.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 128
  • FB_IMG_1424539634040.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 107
  • FB_IMG_1424539629761.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 107
  • FB_IMG_1424539626054.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 117
Mrb tesadüfen forumu gezerken sünnet olayı konuşulunca bilgi vermek istedim.inş. içiniz biraz oksun rahatlar 2.5 aylık bebeğimi 3 gün önce lokal anesteziyle çocuk cerrahisi doktoruna sünnet ettirdim.işlem ameliyathanede yapıldı.hiç korkmayın kızlar hiç bir ağrı sızı olmuyor.bir hafta boyınca pipinin üzerine küçük bir bardak verdi alt kısmını kesip koyuyoruz kakadan mikrop bulsşmasın diye.teramisin göz kremi verdi daha çabuk iyileştiriyor günde 3 defa pipisinin ucuna bol miktarda sürüyorsunuz.ilk günlerde biraz ödemden dolayı şişlik oluyor.korkmayın sakın.ha bu arada huysuzluk olursa diye paranox fitil verdi 5 dkda etkisini gösteriyor ameliyathanede yarım fitil atmışlar. birde yarım saat arayla emla krem sürdüler ameliyathaneye gitmeden önce pipiyi uyuşturmak için.küçük birde iğne yaptılar testislere.bölelikle hiç bir sıkıntı yaşamadan atlattık sünneti.darısı sizlere kızlar

ben mustela köpük şampuanla bebe yağı kullanıyorum canım yumuşacık oluyor vücudu doktorların büyük çoğunluğuda mustela öneriyor bildiğim kadarıyla sebamed eskiden çok iyiymiş ama marketlerde satılmaya başladıktan sonra kalitesi bozuldu diye duydum mustela sadece eczanelerde satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…