2014 Kasım Anneleri

benimki de biberon almıyor canım okula seneye başlayacağım ücretsiz izne ayrıldım şimdi..bizde gerek kalmayacak diye ben zorlamadım.inşallah alışır seninkide canım

cok tesekkur ederim onerileriniz icin kizlar dikkate alacagim insallah heveslendim simdi :)
Bir siteden siparis veriyorduk ya lokum kutusu fln neydi ismi? Ay hamilelik gunlerimizi ozledim cokk..
ben birmax tan vermistim sipariş. Sandık şeklindeydi lokumları koyup tülle de süsledik herkes cok beğendi

fikrin cok güzel ama olmadı alabilirsen al heyet. Cok zor bırakmak benm yarım gün hatta bazen daha kısa bazen de aralarda geleceğim yine de sık emdiği için zor olmaz inşallah pazartesi göreceğiz bakalım

Ya valla bende anlamıyorum bu drlari... kafami allak bullak ediorlar...

oyy güzellik..maşallah
gercekten oyleherkes cok tatli:)

ben ardanin hic bir tarifini tutturamadim ama o program iyi fikir oluyor bazen ne yapacagm konusunda

Oyy guzellere bak Masallah
canmmbenmmm

teşekkür ederiz teyzesi(kalp kalp kalp :)

Çok çok tatlısının 41 kere maşallah size
canmmbenmm saoll

Canim ben mevlut yapmadim o kalabaligi coluk cocuk gelirler bide hic gozum kesmedi
hayirli olsuna gelenlere poset hazirladim giderken onu verdim hediyelik netten bipecete modeli vardi onu yaptim herkes bayildi tavsiye ederim hediyeliklerimin resmini gondereyim fikir olsun sanada posetlerini lokum kutusunu susledim etiket falan yaptirip yapitirdim lavanta kolanyasi siselerini ben yaptim vakin varsasende yapabilirsin cikolatalarinida suslemistim onu cekmedim ceker gonderirim bi ara

Eklentiler

• image.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 140
Ay canım benim ya yüz yüze görüsmesek de tanıyınca alısıyor insan dediğin gibi merak ediyor bizim topiğimiz de masallah hem konuskan hem sıcak annelerle dolu sansılıyız bence...seviyorum siziii

internetten konusup tanisanlari kiniyordum ne cesaret diye;
aktif olmasamda 4 aydir takip ediyorum formu ben de herkesi merak ediyorum; istanbul bulusmasi olursa gelmek isterim :) bu zor aylarda forumu okumasam kafayi yerdim

E efsunkarr Deride pullasma gecen ay benim oglumun kulak arkasinda vardi. Doktora sordum olabiliyor bi ilac yazayim sur dedi sonra unuttu yazmayi. Bend bubchenin urunlerini kullaniyorum onun yagi ile banyo oncesi sonrasindada sutunu surerek gecti. Hic sabun kullanmamistim.
Ben de istanbulda kimsem yok diyr bebek mevludu daha yapmadim. Iki aylikken kv ye gittik 5gunkaldik manisaya mevlut yapalim hem cocuga okunmus olur hemde gormek isteyenleri tek seferde cikaririz dedim; hava soguk gunler kisa sonra yapariz dedi. Sanki sik sik gidebilcez usendi mi ne oldu ise istemedi yani cani bidaha gidersek de ben yaptirmicam Onumuzdeki hafta annemin yanina gificem memlekte orda yapicam insallah. Kv ye gidrrken bebek sekeri olarak hazirladigimiz kolanya siselerini goturdugdum; kaldi orda. Simdi mevlude magnetli cerceve siparis ettim. Birde seffaf poset yesil kurdela ve cinar yapragi seklinde kalip aldim kurabiye yapip dagitiriz die dusundum. Ikram da anneannesine soyledim ne yapar gorcez artik:) kiyafet erkek cocuklarinda cok farketmio diye pantalon gomlek giydircem. Ozel bisey almicam. Mevlutte de kullaniriz diye ldhusa serbetine bardak sus fazla almistim ama 3.5 aylik olacagi icin lohusa serbeti vermem sacma olur diye kararsizim.

canim bayildim suslerine ozellikle pecete cok iyi fikirmis masallah sana arastirayim hemen.. Cik tesekkur ederim..

cok tesekkur ederim canim cevaplarin icin ben markay idegistireyim o zaman.. Mevlut icin de gec kaldik ama ne yapalim bi ara dis bugdayi diye mi yapsam dedim de disin ne zanan cikacagi belli degil :)

Rica ederim canim ewet peceteyi herkes cok begendi ben aslinda verdigim ikramliklarin yaninda kullansinlar diye hani pecete niyetne vermistim ama kimse kiyamadi kullanmaya yanina aldi o hediyelik degil tabiki aslinda cok basit yapmasi etiket yapistirmasanda olur onu ben kendimden koydum sadece kurdelesi vardi ustunde ornekte

cok tesekkur ederim canim cevaplarin icin ben markay idegistireyim o zaman.. Mevlut icin de gec kaldik ama ne yapalim bi ara dis bugdayi diye mi yapsam dedim de disin ne zanan cikacagi belli degil :)[/QUOTE]

Ne demek canim bizim kuzularin cogu huylari benzio kendimi goruyorum sen de:) ben de istanbulda arkadaslarla dis bugdayi yaparim diyecdusunuyorum. O zaman ek gidaya baslar meme duskunlugu azalir tek basima ustesinden gelirim diye dusunuyorum. Ama simdi okunsun, cocugum dua toplasin istiyorum o yuxden mevludu yapacam annemde. Biz de kiz bebeklere 6 ay kinasi yapiliyor disi? Kizim olsa ozeniyordum ben; siz de yapiliyorsa onu da yapabilirsin?

Gunaydin arkadaslar
Dort numara beZe gecen var mi
Uc arti kullandiniz mi
Uc arti ile dort arasibdaki fark nedir acaba
Birde bebefox kapli emzirme sutyeni var e bebekte
Bu tara sutyen kullanani var mi
Memnunmusunu

Gunaydin arkadaslar
Dort numara beZe gecen var mi
Uc arti kullandiniz mi
Uc arti ile dort arasibdaki fark nedir acaba
Birde bebefox kapli emzirme sutyeni var e bebekte
Bu tara sutyen kullanani var mi
Memnunmusunu
Gunaydiin lili gece boyu bunları mi dusundun canim ben iki tane emzirme sutyeni almıştım hiic kullanmadim bez konusunda da bebegine kucuk mu geliyo ki 3 numara 9 kiloya kadar kullanilabiliyo diye biliyorum. Birde buyuk bezle bacak arasindan kacabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…