acıkmış,çok acıkmış.yani evdeyken bugün ki kadar uzun emmediği hiç olmadı. dayanamamıştır eminim. aslına baakarsan mecbur kalınmadıkça mama verilmesine düşman biriyim ama geldiğimde parmağını emiyordu, uyur gibiydi.onu öyle görünce üzüldüm. kucağıma alır almaz ağlamaya başladı. öyle bir emdi ki.. of napıcamı bilmiyorum. biberonla da kaşıkla da almamış sütü...
ben birmax tan vermistim sipariş. Sandık şeklindeydi lokumları koyup tülle de süsledik herkes cok beğendicok tesekkur ederim onerileriniz icin kizlar dikkate alacagim insallah heveslendim simdi :)
Bir siteden siparis veriyorduk ya lokum kutusu fln neydi ismi? Ay hamilelik gunlerimizi ozledim cokk..
fikrin cok güzel ama olmadı alabilirsen al heyet. Cok zor bırakmak benm yarım gün hatta bazen daha kısa bazen de aralarda geleceğim yine de sık emdiği için zor olmaz inşallah pazartesi göreceğiz bakalımben de aklımdan planlar yapıyorum bakalım. Eşim 15 gün gündüz evde diğer 15 gün bir gün evde/ bir gün yok şeklinde. O yokken rapor/izin alıp evde olayım, geceye geçtiğinde yani gündüzleri evde olduğunda iş yerime getirsin emzireyim diyorm. İyi bi düşünce benimki ama eşimle limoniyiz iki gündür, konuşamıyoruz ki... Off. Akışına bırak, olur olur diyip duruluyor. Şeytan diyo git bi heyet daha al...
canim cok tesekkur ederim benim icin foto yuklemissin cok begendim ozellikle lokum kutularini annene de masallah sana is birakmamis..
İçindeki maddelerden dolayi..onlar niye yasakmis canim?
teşekkürler canmbenmmMasallah size cok tatlisiniz
fotograftaki kizin mi allahim esirgesin cok guzel masallah
Ya valla bende anlamıyorum bu drlari... kafami allak bullak ediorlar...Bizede iki doktor hatta biri çocuk cerrahı hrp ağrı kesici krem verdi, şimdi İzmirde annemlerdeyim burda bir doktora gösterdim o neden Fito krem vermediler bu iyileştirir dedi. Hemen allıp kullanmaya başladım inş bu işe yarar. Merak ettiğim birşeyde var bu doktorlar Fito kremden haberdarmı değiller vermiyorlar.
oyy güzellik..maşallah
canmmbenmmmgercekten oyleherkes cok tatli:)
ben ardanin hic bir tarifini tutturamadim ama o program iyi fikir oluyor bazen ne yapacagm konusunda
Oyy guzellere bak Masallah
teşekkür ederiz teyzesi(kalp kalp kalp :)Allah sabııırrrr versin canımnm
Selam canım, kalça ultrasonunu bir an evvel çektir. Evet çok soğuk hava, dikkat et. Salyalar bizde de var. Normalmiş. Hayırlı cumalar
Hocam aynen meslekten dolayı ilgi çekicisiz de izleyin yaa, lazım olacak şeyler görürsünüz belkim
evet yaa çok alışıyor insan buradakilere. Sürekli diyorum ama bu topik harbiden farklı.ben de sevirem heppiniziii
Maşallah defnemeee :) oyy iki güzellik :)
selam :) valla çok şükür geceleri iyiyiz bir haftadır. Ama gündüz gaz sancıları hala varrr
Selam canım
Hayırlı cumalar canım. Bu bebek çok şeker amaaaa :))
Canım geçmiş olsun. Minoset plus değilse sorun olmuyormuş emzirme döneminde. Aynen hamilelikte olduğu gibi
Selam canim
canmmbenmm saollÇok çok tatlısının 41 kere maşallah size
Benim oglum 3 saatte bir 120 icio canim gunluk saydgimda 27-30 olcek mama yioKızlar bebeğine tek mama veren anneler günde kaç ml ve kaçkere veriyorsunuz ?
Allah Allah ne varmis ki misirda patlicanda.. Ben surekli misir patlagi yiyorumİçindeki maddelerden dolayi..
Canim ben mevlut yapmadim o kalabaligi coluk cocuk gelirler bide hic gozum kesmediKizlar fikirlerinize ihtiyacim var.. Ben bebek mevludu yapmadim kizim cok gazli oldugundan hic aklimin ucundan dahi gecirmemistim.. Simdi de gazli ama eskiye nazaran iyiyiz tabi aglamadan durdugu zamanlar oluyor sukur ki.. Butun akrabalar her firsatta mevlut yapmayacak misin diye sorup duruyorlar anneme de oyle.. Ne yapsam sizce yapsam mi cok kalabalik olur evimde kucuk bir endisem de o.. Sizler mevlutte ne ikram ettiniz ve ozellikle kiz bebegi olanlar ne giydirdiler kizlarina yaparsam bir ay sonra yaparim o zmaan da 5 aylik olur kizim.. Ayrica goz aydinina gelenlere keceden bebek sekeri yapmistim onu vermistim mevlutte neler dagittiniz?
Ay canım benim ya yüz yüze görüsmesek de tanıyınca alısıyor insan dediğin gibi merak ediyor bizim topiğimiz de masallah hem konuskan hem sıcak annelerle dolu sansılıyız bence...seviyorum siziii
canim bayildim suslerine ozellikle pecete cok iyi fikirmis masallah sana arastirayim hemen.. Cik tesekkur ederim..Canim ben mevlut yapmadim o kalabaligi coluk cocuk gelirler bide hic gozum kesmedi
hayirli olsuna gelenlere poset hazirladim giderken onu verdim hediyelik netten bipecete modeli vardi onu yaptim herkes bayildi tavsiye ederim hediyeliklerimin resmini gondereyim fikir olsun sanada posetlerini lokum kutusunu susledim etiket falan yaptirip yapitirdim lavanta kolanyasi siselerini ben yaptim vakin varsasende yapabilirsin cikolatalarinida suslemistim onu cekmedim ceker gonderirim bi ara
cok tesekkur ederim canim cevaplarin icin ben markay idegistireyim o zaman.. Mevlut icin de gec kaldik ama ne yapalim bi ara dis bugdayi diye mi yapsam dedim de disin ne zanan cikacagi belli degil :)E efsunkarr Deride pullasma gecen ay benim oglumun kulak arkasinda vardi. Doktora sordum olabiliyor bi ilac yazayim sur dedi sonra unuttu yazmayi. Bend bubchenin urunlerini kullaniyorum onun yagi ile banyo oncesi sonrasindada sutunu surerek gecti. Hic sabun kullanmamistim.
Ben de istanbulda kimsem yok diyr bebek mevludu daha yapmadim. Iki aylikken kv ye gittik 5gunkaldik manisaya mevlut yapalim hem cocuga okunmus olur hemde gormek isteyenleri tek seferde cikaririz dedim; hava soguk gunler kisa sonra yapariz dedi. Sanki sik sik gidebilcez usendi mi ne oldu ise istemedi yani cani bidaha gidersek de ben yaptirmicamOnumuzdeki hafta annemin yanina gificem memlekte orda yapicam insallah. Kv ye gidrrken bebek sekeri olarak hazirladigimiz kolanya siselerini goturdugdum; kaldi orda. Simdi mevlude magnetli cerceve siparis ettim. Birde seffaf poset yesil kurdela ve cinar yapragi seklinde kalip aldim kurabiye yapip dagitiriz die dusundum. Ikram da anneannesine soyledim ne yapar gorcez artik:) kiyafet erkek cocuklarinda cok farketmio diye pantalon gomlek giydircem. Ozel bisey almicam. Mevlutte de kullaniriz diye ldhusa serbetine bardak sus fazla almistim ama 3.5 aylik olacagi icin lohusa serbeti vermem sacma olur diye kararsizim.
Rica ederim canim ewet peceteyi herkes cok begendi ben aslinda verdigim ikramliklarin yaninda kullansinlar diye hani pecete niyetne vermistim ama kimse kiyamadi kullanmaya yanina aldi o hediyelik degil tabiki aslinda cok basit yapmasi etiket yapistirmasanda olur onu ben kendimden koydum sadece kurdelesi vardi ustunde ornektecanim bayildim suslerine ozellikle pecete cok iyi fikirmis masallah sana arastirayim hemen.. Cik tesekkur ederim..
cok tesekkur ederim canim cevaplarin icin ben markay idegistireyim o zaman.. Mevlut icin de gec kaldik ama ne yapalim bi ara dis bugdayi diye mi yapsam dedim de disin ne zanan cikacagi belli degil :)
Gunaydiin lili gece boyu bunları mi dusundun canimGunaydin arkadaslar
Dort numara beZe gecen var mi
Uc arti kullandiniz mi
Uc arti ile dort arasibdaki fark nedir acaba
Birde bebefox kapli emzirme sutyeni var e bebekte
Bu tara sutyen kullanani var mi
Memnunmusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?