2014 Kasım Anneleri

Kızlarrr iyi akşamlar:) benim kızımın ensesinde kırmızı bir leke var doğduğundan beri doktorumuza her muayenede soruyorum 2yaşına kadar geçer diyor ? Bebeğinde böyle bir şey olan var mı?

Benim kızımda var dı şu an 3 buçuk yaşında geçti çok şükür

Ben de hiç öyle birşey yapmıyorum hiç bir fikrim yok

Benimkide 3 saate bi istiyo mamayı bende 120 ml veriyorum sonuna kadar içiyor hatta olsa biraz daha içecek 7 defa veriyorum günde acaba fazlamı yüketiyor diye düşünmeden edemedim
Benimkide ole versem yicek normalde ama simdi hasta yiemio ole mesala dr ada sordugumda kilosu fazlami gidio die olsun harektlenince gidecek iyi bole devam dedi simdi hasta olduk mesala ole beslenemioruz bikac kilo fazla olmasi avantaj bence istahi varsa yesin kuzucuk

bizim aile hekimide aynısı bi kere götürdüm dogru duzgun bakmadı bıle cok saglıklı hıcbıseyı yok gayet norma dıyıp durdu.bi daha da kolay kolay götürmem ben direkt hemşirenin yanına gidiyorum o güzel ilgileniyor

valla bayıldım çokkk güzel.ben henüz mevlut yapamadım.mevlütte dagıtmak için minik kafesler var içine dekuş figürlü sabun üstüne süs fln yapıldı ama hala mevlüt ne zaman olacak mechul.soguktu,ufaktı cok huysuzdu derken kaldı.mevlütte giyecegi kıyafeti bile hamıleyken almıstık neredeyse o bile küçüldü:))inşallah yapabilirim yakında.

Tamam çok sağol bende bakayım oraya o zaman. Dediğin gibi hemşiresi çok iyi yoksa cidden gidip degistirecektik sürekli hasta bakıyor olabilir ama bizde alıp geliyoruz çocuğu ne var bakıp sorumuza cevap versen geçen yıl kanamam oldu cuma günüydü yarım gün rapor istedim vermedi kadın dogumcunuza gidin dedi şimdi hiç vermezdi zaten

Demekki bunu bir tek ben yaşamıyor musum çok iyi çok iyi normal normal

Kızlar merhaba... ben bebek Arabası bakıyordum ama dun magazadaki kadin baston tarzi vereyim dedi. Bunlar 4-5 yasina kadar kullaniliyor dedi. Tam yatma özelligine sahip ama ön barı yok. Eşim çocuk bunun icinden düşer dedi istemedi. Siz ne düşünüyorsunuz puset tarzi mi iyi baston tarzimi?

kızlar Nasılsıniz...
ya ben hala adet olmadım iki hafta olacak test yapmaya da korkuyorum çok da dikkat ettim ama gerçi polikistik var bende ama yine de içim içimi yiyor sizede dogumdan sonra böyle düzensizlikler varmiydi nolur cevap verin

Benimde sacma sapan 15gunde oluyo bazen bir ay.s benimde midem bulnyodu dun korktum vallla insan tedirgin oluyor Allah olmayanlara versin biraz büyüsün İnşallah yavrucuklar

Benımkı gecen ay 1.300 almıştı. Buay 300 gram aldı. Dr mamaya basla dedı. Bende vermedım hiç zaten içmiyo.salı gınude bıraz dah aldysa mamayı hiç düşünmicen bile

Bizde baston tarzı aldık chicco liteway on bari ayrı olarak satılıyor du onu da aldık ama henüz takmadım çok rahat ve kullanım işi ve hafif çok memnunum

ben hala regl olmadım. Ama o korkuyu yaşadım bir kere, çok iyi anlıyorum seni.

hic duymadim ben onu canim etrafimda da kimse yapmadi.. Daha neler duyacagiz :) oyy kina mu duygusallastim ben simdi.. nasil evlendirecegim ben kizimii (

canim kizimin kakasi hep belinden tastigindan burda arkadaslar onermisti 4e gectim ben ustelik 7kilodan baslamasina ragmen biz daha 7de degiliz.. Iyi ki gecmisim 3 bacaklarini cok sikiyordu hem bununla rahat ettim.. Bem molfix kullandigimdan 3+si yoktu bilemeyecegim onu canim..

gunde en az 20gr almasi gerek canim..[/QUOTE]
İstanbul eminonunden canim bu deiyelimlerin satildigi bi sokak var ordan aldim hepsini

haklısın canım . Inşallah kuzularimiz kilo alır ve gelişimleri iyidir. Şunu da bilmek lazım artık daha az kilo alacaklar.
Benımkı gecen ay 1.300 almıştı. Buay 300 gram aldı. Dr mamaya basla dedı. Bende vermedım hiç zaten içmiyo.salı gınude bıraz dah aldysa mamayı hiç düşünmicen bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…