- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
Benimkide 3 saate bi istiyo mamayı bende 120 ml veriyorum sonuna kadar içiyor hatta olsa biraz daha içecek 7 defa veriyorum günde acaba fazlamı yüketiyor diye düşünmeden edemedimBenim oglum 3 saatte bir 120 icio canim gunluk saydgimda 27-30 olcek mama yio
Kızlarrr iyi akşamlar:) benim kızımın ensesinde kırmızı bir leke var doğduğundan beri doktorumuza her muayenede soruyorum 2yaşına kadar geçer diyor ? Bebeğinde böyle bir şey olan var mı?
kızlar aklıma gelmişken sorayım bu ara kafamı çok karıştırıyor bu iş..erkek bebek anneleri bezi bağlarken pipiyi yukarı doğru kaldırıp mı bağlıyorsunuz? ben öyle yapmıyorum ..ama iki anne gördüm ikiside öyle bağlıyorlardı? çok şaşırdım hatta..
Benimkide ole versem yicek normalde ama simdi hasta yiemio ole mesala dr ada sordugumda kilosu fazlami gidio die olsun harektlenince gidecek iyi bole devam dedi simdi hasta olduk mesala ole beslenemioruz bikac kilo fazla olmasi avantaj bence istahi varsa yesin kuzucukBenimkide 3 saate bi istiyo mamayı bende 120 ml veriyorum sonuna kadar içiyor hatta olsa biraz daha içecek 7 defa veriyorum günde acaba fazlamı yüketiyor diye düşünmeden edemedim
Bizim aile hekimi resmen parayla konuşuyor kadın yüzümüze bile bakmadı son iki defadır aşı var dedik ebe hanım ilgilensin dedi masaya bakarak boy kilo ölçülüyor ama iyi iyi diyip geçiyorlar ben birkaç siteyede baktım farklı hepsi var mı gelişim takibi için baktığınız bir yer keşke daha önce yaptığımız hamilelik takvimi gibi bir şey olsa bebek içinde en azından 1yasa kadar bireysel farklılıklar olur ama yinede benzer olur yaşananlar
Canim ben mevlut yapmadim o kalabaligi coluk cocuk gelirler bide hic gozum kesmedi
hayirli olsuna gelenlere poset hazirladim giderken onu verdim hediyelik netten bipecete modeli vardi onu yaptim herkes bayildi tavsiye ederim hediyeliklerimin resmini gondereyim fikir olsun sanada posetlerini lokum kutusunu susledim etiket falan yaptirip yapitirdim lavanta kolanyasi siselerini ben yaptim vakin varsasende yapabilirsin cikolatalarinida suslemistim onu cekmedim ceker gonderirim bi ara
Tamam çok sağol bende bakayım oraya o zaman. Dediğin gibi hemşiresi çok iyi yoksa cidden gidip degistirecektik sürekli hasta bakıyor olabilir ama bizde alıp geliyoruz çocuğu ne var bakıp sorumuza cevap versen geçen yıl kanamam oldu cuma günüydü yarım gün rapor istedim vermedi kadın dogumcunuza gidin dedi şimdi hiç vermezdi zatenKızımda webanne deki tabloya bakarak takip etmiştim.Kzım 2300 doğduğu için ilk zamanlar kilo pek uymuyordu.Şimdi 3.5 yaşında.Bizim aile hekimimiz de hiç ilgilenmez her şeyi hemşire yapıyor.Ama hemşire çok iyi. Hemşiresi iyi olmasaydı çoktan değiştirirdim aile hekimini.Geçen gün rapor istedim ısrarla ancak 5 gün verebileceğini söyledi.
Demekki bunu bir tek ben yaşamıyor musum çok iyi çok iyi normal normalbizim aile hekimide aynısı bi kere götürdüm dogru duzgun bakmadı bıle cok saglıklı hıcbıseyı yok gayet norma dıyıp durdu.bi daha da kolay kolay götürmem ben direkt hemşirenin yanına gidiyorum o güzel ilgileniyor
Demekki bunu bir tek ben yaşamıyor musum çok iyi çok iyi normal normal
Ya ben ayirinca kizariklik gördüm böyle et gibi kızarmış makatinin bi tarafi...Ben öyle görünce poposunu azıcık ayırdim,çok küçük çatlak gördüm belliydiyani sende bak bakalım bi
Benimde sacma sapan 15gunde oluyo bazen bir ay.s benimde midem bulnyodu dun korktum vallla insan tedirgin oluyor Allah olmayanlara versin biraz büyüsün İnşallah yavrucuklarkızlar Nasılsıniz...
ya ben hala adet olmadım iki hafta olacak test yapmaya da korkuyorum çok da dikkat ettim ama gerçi polikistik var bende ama yine de içim içimi yiyor sizede dogumdan sonra böyle düzensizlikler varmiydi nolur cevap verin
Benımkı gecen ay 1.300 almıştı. Buay 300 gram aldı. Dr mamaya basla dedı. Bende vermedım hiç zaten içmiyo.salı gınude bıraz dah aldysa mamayı hiç düşünmicen bileAslında beni de düşündüruyor bu durum. Çünkü memeyi uzun süre emmiyor. Doktora mama vereyim sanki doymuyor dedim. Sakin verme geçen ay 600 gr aldı. Çok iyi haftada 150 gr almış sütun yetiyor dedi. Annelik bi manyaklık miş yani bunu anladım. Iyi kötü herşeyi takıyoruz.
Kızlar merhaba... ben bebek Arabası bakıyordum ama dun magazadaki kadin baston tarzi vereyim dedi. Bunlar 4-5 yasina kadar kullaniliyor dedi. Tam yatma özelligine sahip ama ön barı yok. Eşim çocuk bunun icinden düşer dedi istemedi. Siz ne düşünüyorsunuz puset tarzi mi iyi baston tarzimi?
ben hala regl olmadım. Ama o korkuyu yaşadım bir kere, çok iyi anlıyorum seni.kızlar Nasılsıniz...
ya ben hala adet olmadım iki hafta olacak test yapmaya da korkuyorum çok da dikkat ettim ama gerçi polikistik var bende ama yine de içim içimi yiyor sizede dogumdan sonra böyle düzensizlikler varmiydi nolur cevap verin
evet canim peceteyi ikramliklarin yanina dusundum ben de :) ama dedigin gibi kimse kiyamaz kullanmaya :) o desenli peceteyi nerden buldun canim.. Senden sonra baktim hemen yapimina netten :)
Ne demek canim bizim kuzularin cogu huylari benzio kendimi goruyorum sen de:) ben de istanbulda arkadaslarla dis bugdayi yaparim diyecdusunuyorum. O zaman ek gidaya baslar meme duskunlugu azalir tek basima ustesinden gelirim diye dusunuyorum. Ama simdi okunsun, cocugum dua toplasin istiyorum o yuxden mevludu yapacam annemde. Biz de kiz bebeklere 6 ay kinasi yapiliyor disi? Kizim olsa ozeniyordum ben; siz de yapiliyorsa onu da yapabilirsin?
Benımkı gecen ay 1.300 almıştı. Buay 300 gram aldı. Dr mamaya basla dedı. Bende vermedım hiç zaten içmiyo.salı gınude bıraz dah aldysa mamayı hiç düşünmicen bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?